вик туториал


Вик је једноставан за употребу, моћан и прилично приступачан градитељ веб страница који се може користити за прављење пословних / личних веб локација, мрежних продавница и портфолија.

Овај једноставан, корак по корак водич ће вам помоћи да научите основе Вик градитеља веб локација.

Показаћемо вам како да сами креирате веб локацију користећи Вик. То укључује избор шаблона, прилагођавање странице, додавање страница, производа и још много тога.

Спреман? Хајде да почнемо…

Како направити веб локацију помоћу Вик-а (садржај):

 1. Пријава са Вик-ом
 2. Одабир врсте веб странице коју желите да направите
 3. Одабир шаблона
 4. Прилагођавање странице
 5. Оптимизација сајта за мобилне уређаје
 6. Прављење страница
 7. Покретање блога
 8. Покретање продавнице е-трговине
 9. Упознајте главну Вик контролну таблу
 10. Додавање функционалности путем апликација
 11. Одабир плана цена и лансирање ваше продавнице за јавност

Укупно време за креирање веб странице помоћу Вик-а: ~ 30 минута
Ниво вештина: Почетник

Потпуно обелодањивање: Овај туториал укључује Вик партнерске везе. Ако се одлучите за куповину Вика путем наших препорука, зарађујемо провизију. Хвала на подршци.

Contents

1) Идите на ввв.Вик.цом и кликните на “Гет Стартед”

Вик вам омогућава да скочите право у изградњу веб локације без размишљања о било каквим техничким детаљима подешавања. Међутим, ипак је вредно одвојити минут да објасните цео процес:

Прво што треба да знате о раду са Вик-ом јесте да прво морате да направите веб локацију, а тек онда морате да одлучите да ли да платите додатне функције или останете са потпуно бесплатним подешавањем.

Све што требате да започнете је да се помакнете на главну Вик веб локацију, кликните на велику Почети дугме и затим укључите Пријави се.

вик.цом

Унесите своје контакт податке и кликните на главни Пријави се дугме. Након тога бићете преусмерени на оно што се зове Вик АДИ – дизајнер вештачке интелигенције.

вик ади

Кликните на Хајде да урадимо да почне.

У овим почетним корацима Вик ће вам поставити низ питања, а затим поставити вашу веб локацију са одређеним оптимизацијама на основу ваших одговора.

Прво питање је врло једноставно:

вик ади 1

Оно што највероватније желите да одаберете је „ја“.

Друго питање вам поставља врсту веб локације коју желите да изградите:

вик ади 2

Као што видите, на располагању је више опција. Не треба занемарити овај корак јер ће Вик узети ваш унос и користити га за унапред оптимизацију веб странице за вас.

За овај водич одабрат ћемо „посао“ јер је то најчешћа врста веб страница коју људи граде.

Сљедећа питања слиједе према примјеру и воде вас ка лијепој, једнојезичној дефиницији вашег веб мјеста и његовој сврси.

2) Изаберите врсту веб странице коју желите да изградите

С почетним питањима, Вик ће вас питати да ли имате довољно поверења у АДИ да вам омогући да направи пример веб локације или желите да све направите ручно. Прелазак са АДИ-јем је много ефикаснији приступ, посебно јер се касније можете вратити и прилагодити сваки мали детаљ своје веб странице. Нисте заглављени са првобитним предлозима које вам даје Вик.

лансирати ади

Кликните на Почни сад.

У зависности од одговора који сте дали пре минут, Вик ће имати неколико додатних питања како би прецизирао тачан тип дизајна и структуре веб локација који у вашем сценарију највероватније функционишу..

Прво питање је о врсти посла за који желите да направите веб локацију.

тип веб странице

Белешка; ако сте у претходном кораку изабрали другу опцију – не „пословну локацију“, али можда „интернетску трговину“ – Вик ће вам показати другачији избор опција.

Чим започнете са уносом дефиниције вашег пословања, Вик ће имати низ предлога. На пример, док улазимо у „масажу“, Вик има следеће предлоге:

предлози за масажу

То вам приказујемо само да бисмо вам пренијели колико различитих типова предузећа подржава Вик и има унапријед направљене дизајне и структуре веб локација. Коначно, за пример веб локације коју правимо ми смо изабрали “Масер” са листе.

Кликните на Следећи када пронађете врсту посла / веб локације која вам највише одговара.

На основу свега што сте одабрали до овог тренутка, Вик ће предложити скуп функција за вашу веб локацију.

одабрати функције

У нашем случају Вик предлаже модул за онлајн резервисање, ћаскање, блог и неколико других ствари. Оно што ћете видети на овом екрану може варирати на основу ваших одговора. Прођите кроз ову листу и означите функције за које изгледа да имају смисла за вашу веб локацију.

У следећем кораку Вик ће вас питати о називу вашег предузећа, који ће постати и име ваше веб странице.

пословно име

Ако је то веб локација за лични бренд који градите, тамо можете да унесете своје име.

Затим ће вас Вик питати да ли већ имате неки садржај на мрежи који желите да увезете на своју нову Вик веб локацију. Вик дозвољава увоз са других веб локација и такође са листе Гоогле места. У пракси, увоз садржаја са других веб локација може бити проблематичан, па је најбоље да ово изоставите. Само кликните на Следећи.

увоз са других локација

Након тога, Вик ће вам сада омогућити да одаберете дизајн за своју веб локацију.

3) Изаберите предложак (дизајн)

Вик покушава да поступак одабира дизајна учини што једноставнијим, па уместо да вам покаже зид од стотина шаблона за избор, започиње са питањем само о стилу дизајна који преферирате.

одаберите стил дизајна

Постоји неколико опција и на основу ваших одговора Вик ће вам представити филтрирани списак шаблона који су у складу са вашим претходним изборима.

Осећамо да је стил звао “Бреезе” ће бити у реду за масажног терапеута, али слободно можете да направите свој избор.

Чим се одлучите, видећете да Вик саставља прилично тачне алтернативе за почетну страницу. На основу претходних одабира, ове почетне странице биће претходно напуњене одговарајућом графиком и придржавају се датог стила дизајна. Ево шта нам предлаже:

Предлози за вик почетне странице

Примјетићете да на овим почетним страницама има пуно слика повезаних са масажама. Требали бисте знати да их нисмо тамо ставили. Све је то напор Вик АДИ-ја који покушава предвидети шта ће радити за мене и моје пословање. Велики!

Изаберите почетну страницу која вам се највише свиђа и наставите.

4) Прилагодите сајт

Након што одаберете почетну страницу која вам се допада, бићете бачени право у Вик АДИ едитор где можете прилагодити сваки детаљ о томе како се веб локација појављује и који елементи садрже.

За почетак, видећете такав интерфејс:

вик едитор

Ово је врло интуитивно, па се сваки елемент на страници понаша онако како бисте то и очекивали.

На пример, ако желите да измените било који текст на страници, само кликните на одређени део текста. Појавиће се нова бочна трака где ћете моћи да извршите своје измене.

На пример, испод смо кликнули на главни блок у центру (који каже “Виатт Цоллиер”). Појавила се бочна трака која ми је омогућила да изменим име, а такође додам поднаслов и опис.

изменити главни блок

Клик на било који од осталих блокова на почетној страници имаће исти ефекат – доводећи вас у интерфејс за уређивање где можете да промените садржај тог блока.

Ево примера како радимо на блоку „Моји третмани“. Сваки део текста можемо уређивати појединачно и такође радити на листи третмана.

моји блокови третмана се мењају

Белешка; Вик АДИ едитор ради са аутоматском уштедом, тако да не морате бринути да ћете изгубити напредак.

Али постоји више од прилагођавања вашег дизајна него само промене текстова ту и тамо:

Усклађивање одјељака

Вик АДИ уређивач омогућава повлачење и испуштање појединих елемената по страници и промену редоследа секција.

Ако погледате било који одељак, видећете две иконе стрелице у горњем десном углу секције:

блок стрелице

Ове стрелице вам омогућавају да померате одређени одсек горе и доле. Само кликните на њих и видећете да ваш одељак помера места у неколико секунди.

Промена стилова дизајна секција

Осим што уређујете шта се налази у вашим одељцима са садржајем, можете да промените и цјелокупни дизајн секција. На пример, када покажемо миш преко миша изнад одељка „Моји третмани“, у горњем левом углу се појављује мали тастер са ознаком „Дизајн“. Након што кликнете на њега, појављује се потпуно нови панел са неким алтернативним стиловима дизајна које можете одабрати:

дизајн блока прекидача

Само одаберите онај који вам се највише допада и једним кликом ће се ставити на место старог.

Додавање нових одељка

Прилагођавање одељка који су већ на страници је једна ствар, али можете додати и нове. Да бисте то учинили, кликните на Додати дугме које се налази у горњем менију, а затим кликните на „Одељак до странице“.

додај одељак на страницу

Видећете да постоји заиста пуно различитих одељка са садржаја. Срећом, да бисте то олакшали, одељци долазе у предкатегорије:

типови секција

Можете да зграбите било који део са бочне траке и превучете га на платно с десне стране.

На пример, ево шта свједочанство Одељак изгледа као када се дода на страницу:

изјава на страници

Као што бисте очекивали, можете прецизирати сваки мали детаљ о том одељку сведочења и његовим текстовима.

Постављање фонтова и боја

Када започнете са Вик АДИ уређивачем, добићете унапред дефинисану шему боја и подешавања фонта право на капији. Оне су довољно добре у већини случајева, али можете их лако променити да бисте добили прецизнији изглед.

Да бисте то учинили, кликните на Дизајн дугмета у горњем менију, а затим укључите Боје.

промените боје фонтова

Ово је још једно место где ће Вик учинити све што може како би вам олакшао посао. Уместо да вам покаже хиљаде опција боја, он вас само пита о главној жељеној боји на којој желите да изградите свој дизајн, а затим ће вам предложити одређене шеме боја на основу тога.

боје сугеришу

 1. Изаберите своју главну боју семена.
 2. Изаберите режим боја (затамњена, разнобојан, живописан, светлост, тамно, мик).
 3. Изаберите из низа препоручених палета боја.

Све у свему, промена целокупне шеме боја ће трајати само неколико минута.

Иста ствар се односи и на ваше фонтове. Почните с истим Дизајн дугмета у горњем менију и изаберите Фонтови.

промените боје фонтова

Опет, Вик ће имати низ предлога за вас.

фонтови сугерирају

Најбоље је да само прелазите између опција напред и назад док не пронађете нешто у чему уживате. Такође бисте требали експериментирати са алатком за величину фонта да бисте били сигурни да су сви текстови на вашој веб локацији читљиви.

Додавање слика, презентација и осталих визуелних функција

Вик је спреман да поздравља било коју врсту визуелног садржаја на вашој веб локацији. Било да су то слике, видео снимци, презентације, галерије, чак и Инстаграм феедови; Вик то може поднијети све!

Почнимо с основама; додавање слика на вашу веб локацију или промена постојеће.

Само кликните на одељак који садржи слику коју желите да замените, а затим са бочне траке кликните на Измените и замените.

замени слику

Када кликнете на то дугме, Вик ће вам показати други панел на коме ћете моћи да извршите даље прилагодбе слике.

замените слику 2

Ако желите да замените слику, једноставно кликните на Заменити дугме. Видећете да Вик има низ препоручених слика које прате исту тему. Ово су слике које слободно можете користити на својој веб локацији без бриге о било каквим ауторским проблемима.

слике на избор

Ако желите да отпремите сопствену слику, кликните на + Отпремање медија дугме које се налази у горњем левом углу. Након завршетка преноса, по потреби ћете моћи да измените слику.

имаге модифи

Када завршите, кликните на Применити да се слика стави на страницу.

Да бисте додали друге врсте медија, кликните на главни Додати дугмета у горњем менију, а затим са листе доступних одељка пређите у категорију коју желите:

додајте визуелне категорије

Поступак је врло сличан додавању или замјени слика. Само кликните на блок на исти начин, а затим кликните на Измените и замените, и сходно томе организујте своје медије.

5) Подесите своју веб локацију за мобилне уређаје

Ових дана мобилни телефони су често главни примарни уређаји за приступ интернету. У ствари, више људи користи мобителе него комбиновани столни и лаптоп рачунари (података). Што ово у пракси значи заиста је једноставно, морате апсолутно да се уверите да ваша веб локација изгледа правилно на мобилном уређају! Ако у томе не успете, људи ће отићи и вероватно се више неће вратити.

Штавише, ако вам се чини да водите локални посао, утицај мобилних уређаја је још већи. Различите претраге “у близини” чине велики део целокупног локалног саобраћаја на Гооглеу (података), а могућност бржег служења тим корисницима од највеће је важности ако желите да зарадите њихов посао.

На примјер, замислите како водите горе поменути салон за масажу. Ако неко тражи “Масажа у близини” а ваша веб локација се појави, али не успева да се учита на њихов телефон, тада тај потенцијални купац неће доћи код вас.

На срећу, лако је оптимизирати вашу веб локацију помоћу Вик-а. За почетак кликните на дугме за пребацивање приказа које се налази у горњој траци. Овај:

пребаците се на мобилни

Ово ће поново учитати страницу и показати вам како ће се она појављивати на мобилним уређајима.

сајт на мобилном уређају

У већини случајева, ваша веб локација ће изгледати добро, али можете да извршите мања прилагођавања како бисте истакли важније елементе и сакрили не тако важне.

Оно што је најважније, све промене које овде унесете неће утицати на начин на који ваша веб локација изгледа на радној површини. Ово је само за мобилне уређаје!

Ево шта можете да учините, а то ће генерално побољшати вашу веб локацију на мобилном уређају:

 • сакријте слике које нису кључне и заузимају простор у приказу мобилних уређаја
 • своје контактне податке ставите горе на страницу – људи желе брзо доћи до тога
 • истакните само свој главни производ или услугу

Вик вам омогућава да овде стварно много прилагодите у погледу сакривања различитих елемената на страници, поравнавања целих одељка и тако даље. Искористите ово и експериментишите.

Кад завршите, пређите на десктоп приказ опет. Промјене ће се аутоматски сачувати.

6) Креирајте друге странице

Сада када смо припремили почетну страницу, време је да почнемо да радимо на неким другим страницама од којих ће већина веб локација имати користи. Главно, требало би да створите:

 • страница о страници
 • страница контакта

За сада ћемо се фокусирати на управо ово двоје, како бисмо вам показали принципе како да направите нове странице.

О страници

Да бисте започели, кликните на Страница: Почетна дугме које се налази у горњем левом углу. Затим кликните на + Додај страницу.

додај страницу

Вик већ предлаже неке популарне типове страница које би вас могле занимати. Не случајно, први предлог на листи је за страницу Абоут.

предложене странице

Вик не само да предлаже странице које можете да направите, већ и има припремљене дизајне за сваку страницу.

Да бисте довршили своју страницу О, само се померите кроз листу доступних дизајна страница и одаберите ону која вам се највише свиђа.

Вик АДИ едитор ће поново учитати интерфејс и омогућити вам да радите на својој новој страници Абоут. Упозорења како све функционише потпуно су иста као и на почетној страници.

Једноставно наставите да додате одељке садржаја за које сматрате да би требали бити на вашој страници Абоут и уредите их у складу са тим.

Након што сте овде провели само неколико минута, требали бисте имати прилично згодну страницу о Вама.

о страници

Страница за контакт

Начин на који правите страницу са контактима врло је сличан, али страница ће садржавати пар оригиналних елемената. Да бисте започели, поново кликните на Страна дугме и затим укључите + Додај страницу. Пребаците на Контакт и погледај шта Вик има за тебе.

одаберите контакт

Изаберите један од предложених дизајна.

Вик АДИ интерфејс за уређивање поново ће се поново учитати. На овој страници вероватно ћете видети неке оригиналне блокове у односу на страницу о Вама или чак почетну страницу. То су:

 • контакт образац
 • интерактивна мапа

страница за контакт

Вик вас охрабрује да користите оба ова елемента како бисте олакшали проналажење вашег предузећа. Контакт образац је у потпуности функционалан, што значи да посетиоци могу да га користе за директно слање порука.

У случају да не водите предузеће и не желите да делите своју адресу, можете да онемогућите мапу и само се држите обрасца за контакт.

Друге странице специфичне за нишу

На основу почетних одговора које сте дали приликом пријаве на Вик, можда ћете видети друге странице на вашој веб локацији које је претходно направио Вик.

У нашем случају, постоји Онлајн бронирование страницу и Резервације на благајни страна. Кликом на то можете видети каква је ситуација на вашој веб локацији Страна поново у горњем левом углу.

страница

Погледајте како те странице изгледају и радите на њима ако је потребно. Принципи су исти.

Фино подешавање навигације по сајту

Свака нова страница коју креирате подразумевано ће се аутоматски додати у главни мени ваше веб локације.

Ако желите да промените редослед којим се странице приказују у менију, кликните на заглавље странице, а затим на Уредити дугме поред МЕНИ.

мени за уређивање

Моћи ћете превлачити и повлачити странице да бисте их преуредили.

мени за уређивање 2

Можете и ручно да додате ставке менија ако желите да повежете са местима изван веб локације (на пример, на вашим профилима на друштвеним мрежама).

7) Додајте блог (необавезно)

Блогање је један од најбољих начина за привлачење нове публике и претварање те публике у потенцијалне купце. Разне извори извештавају да је блогање међу најефикаснијим маркетиншким каналима за пословање на мрежи. Са трговцима који приоритетно постављају блогове 13 пута је већа вероватноћа да ће од својих напора на мрежи видети позитиван РОИ него они који не.

Другим речима, ако желите да људи активно траже вашу веб локацију, морате им дати разлог за то. Блогање може бити један од таквих разлога, под условом да је садржај који објављујете квалитетан и задовољава потребе и жеље ваше публике..

Са техничке тачке гледишта, покретање блога на Вику заиста је једноставно – имате све потребне алате који су већ уграђени.

Прављење блога на Вик-у

Из горњег менија кликните на Страна дугме и затим укључите + Додај страницу. Са листе изаберите Блог а затим изаберите изглед блога који вам се допада.

одаберите изглед блога

Тачан распоред одлучите искључиво ви. Сви они ће радити сјајно! Вик уређивач ће се поново учитати, а видећете нову страницу блога у деловању:

страница блога

Ову страницу можете да уредите као и било коју другу страницу коју имате на веб локацији. Оно што је најважније, можете:

 • промените начин на који се ваши постови на блогу приказују на страници,
 • промените изглед блога (где слике иду итд.)
 • промените оно што се приказује уз објаве (име аутора, датум итд.)

Такође можете да управљате блогом и пишете нове постове.

Писање нових блогова

Кликните на главни део блога, а затим на Управљање блогом.

управљање блогом

Одатле можете управљати постојећим постовима и стварати нове.

блог дасх

Интерфејс је врло једноставан за коришћење и подсећа на оно што бисте видели у МС Ворд-у или Гоогле документима.

блог врите уи

Ево шта ћете добити:

 • Интегрисани СЕО алати – да бисте поставили своје постове на Гоогле-у
 • Уређивач обогаћеног текста
 • Категорије и хасхтагови
 • Могућност рада са више писаца
 • Одлично мобилно искуство
 • Прилагођена ХТМЛ подршка

8) Додајте Интернет продавницу (необавезно)

Ово вероватно неће бити изненађење за вас у овом тренутку, али можете брзо да покренете интернетску трговину са Вик-ом. Плус, то ће бити потпуно функционална интернетска продавница, а да вас на било који начин не ограничава.

 • Можете имати неограничен број производа.
 • Набавите дизајн трговине и колица по мери.
 • Продаја физичких и дигиталних производа.
 • Праћење налога.
 • Подесите цене отпреме.
 • Прихватајте онлине плаћања.
 • Продаја путем Фацебоока и Инстаграма.
 • Управљајте продајом у покрету помоћу апликације Вик.

Прављење Интернет продавнице са Вик-ом

Из горњег менија кликните на Страна дугме и затим укључите + Додај страницу. Са листе изаберите Онлине продавница и изаберите изглед продавнице који вам се допада.

изаберите изглед продавнице

Да бисте управљали продавницом и додавали производе, кликните на одељак продавнице, а затим даље Управљање производима.

управљање продавницом

Видећете одвојено учитавање интерфејса где ћете моћи да додајете производе, мењате њихове описе, постављате цене и тако даље.

управљање продавницом 2

Изградња успешне интернет продавнице тема је сопственог посебног водича, тако да овде нећемо улазити у детаље. Главно што смо овде желели да вам покажемо јесте да је отварање продавнице за е-трговину са Вик-ом врло могуће. Доиста добијате све функције које ће вам икада требати.

9) Упознајте главну Вик контролну плочу

Ми се углавном бавимо Вик АДИ и свему што се може постићи, што је пуно!

Међутим, на располагању је читава засебна Вик контролна табла. Замишљено је да вам пружи шири увид у оно што се догађа на вашој веб локацији и на све различите метрике повезане с њом.

Да бисте приступили командној табли, једноставно се одјавите и пријавите се на Вик. Видећете овако:

вик цртица

Објаснимо шта је блок на овој страници по блок:

 • (а) – Примарна бочна трака на којој можете брзо приступити појединим деловима ваше веб странице. Ако имате блог или интернетску продавницу, видећете одељке за управљање тамошњим производима, поруџбинама, блоговима или резервацијама. Такође постоје везе до других алата и апликација. При дну постоји веза за уређивање веб локације која ће вас сместити у исти Вик АДИ едитор који смо користили пре.
 • (б) – Главни контролни панел ваше веб странице. Овде можете изабрати из избора радњи на вашој веб локацији.
 • (ц) – Почетак проласка. Слиједите ове кораке како бисте били сигурни да ће ваша веб локација бити спремна да је људи виде.
 • Даље на страници налазе се и блокови са даљим саветима о томе како да користите своју веб локацију.

Једино подручје на коме бисте можда желели да погледате дубље је Подешавања мени – доступан са главне бочне траке. Овде можете пронаћи сва кључна подешавања ваше веб локације, као што су име, опште информације, интеграције са другим алатима, опције плаћања, валута и још много тога. Чак и ако тамо не промените ништа, ипак је добра идеја да погледате ове опције и видите шта су на располагању.

подешавања

10) Додајте функционалност путем Вик Аппс

Ако функције које добијете из Вик-а из кутије нису довољне, можете погледати Вик Апп Маркет. Тамо ћете пронаћи више од 200 различитих апликација које ће вам помоћи да изградите и растете веб локацију.

Да бисте приступили апликацијама, кликните на Аппс на главној бочној траци Вик контролне табле.

апликације

Тамо постоје апликације за све врсте различитих ствари. Од маркетиншких помагача до СЕО, ћаскања уживо, билтена, интеграција друштвених медија, скочних прозора, А / Б тестирања, алата за напуштање колица, контактирања менаџера и многих других пуно више.

Апликације се могу додати са неколико кликова. Једноставно одаберите листу која вам се допада са листе и кликните на Додај апликацију.

додај апликацију

На основу апликације коју сте одабрали можда ће бити потребно додатно постављање.

11) Одаберите план цена и покрените своју веб локацију

У овој фази процеса, ваша веб локација је скоро спремна. Сада то можете учинити јавним. Треба вам још само пар ствари …

Да бисте објавили своју веб локацију, вратите се у Вик АДИ едитор (кликните на Уређивање сајта дугме које се налази у доњем левом углу Вик контролне табле), а затим кликните на главни Објавите дугме:

објавити сајт

Морате изабрати да ли желите да користите бесплатни Вик поддомена (обично изгледа тако) ИОУРУСЕРНАМЕ.виксите.цом/вебсите) или повежите прилагођено име домена.

поддомена

Пре него што донесете овај избор, разговарајмо о ценама различитих Вик планова јер ће избор вашег одређеног плана такође диктирати ваш избор домена.

Први искључен, доступан је потпуно бесплатан план с Виком. Као део тога:

 • Дозвољено вам је да користите само бесплатни Вик поддомена и не можете да повежете прилагођено име домена,
 • Вик огласи ће се појављивати на свакој страници на вашој веб локацији,
 • добијате до 500МБ простора за складиштење и 500МБ пропусног опсега, што није много,
 • не можете покренути интернетску трговину,
 • не можете да повежете Гоогле Аналитицс.

Ако нисте у реду с овим ограничењима, можете ићи напријед и изабрати ту бесплатну опцију поддомена са горњег заслона. У овој фази ће ваша веб локација бити на мрежи и спремна за добродошлицу посетиоцима. ��

Ако су, с друге стране, та ограничења превелика, мораћете да надоградите на један од премијум планова. Само кликните на један од Надоградите дугмади видљиви на командној табли.

надоградњу

Изаберите план цена који вам највише одговара. Доступне су две врсте планова:

 • Ево цена ако желите да покренете класичну веб локацију са Вик-ом (не постоји интернетска продавница или нешто што укључује ваше посетиоце који плаћају било шта на веб локацији):

цијене за вик 1

 • Ево цијена ако желите нешто продати са странице:

вик цијене 2

Као што видите, овде има пуно, али не морате трошити превише времена на доношење одлуке. Размислите о овом поједностављеном предлошку за избор савршеног Вик плана за вашу веб локацију:

 • �� Желите нешто продати на сајту? Изаберите Бусинесс Басиц план за 23 УСД / месец. Добијате све функције е-трговине које ће вам икада требати.
 • �� Само желите оптимизоване личне, пословне податке или веб локацију блога? Изаберите Неограничено план за $ 17 / монтх.

Зашто препоручујемо који су у основи најјефтинији планови? Једноставно; увек можете надоградити на скупљи план ако наиђете на било која значајна ограничења.

Ако кренете са било којим од препоручених планова, такође ћете добити приступ бесплатном имену домена прве године. Када бирате име домена, потражите нешто што је лако запамтити и подударати се са вашим предузећем / марком.

Након што надоградите на један од ових премијум планова и завршите процес куповине, ваша веб локација биће званично на мрежи и спремна за пословање! ����

Готово!

Честитамо! Управо сте научили како да направите функционалну веб локацију на Вик-у и све сте то урадили сами.

Као што видите, Вик је невероватно моћан и способан за царство веб локација. Сасвим је невероватно како данас сами можете направити професионалну веб страницу!

Ако имате било каквих питања, не оклевајте да их пошаљете у коментарима.

Да бисте сазнали више о томе како промовисати и развијати своју нову веб локацију, погледајте наше друге водиче:

 • 5 једноставних начина за повећање промета на веб локацији
 • 33 начина да се уновчи веб локација
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me