WordPress și tendințe de web design în 2016 pentru a vă entuziasma

WordPress și tendințe de design web 2016

Designul web evoluează constant și acest lucru este valabil mai ales când vine vorba de WordPress. Prin urmare, WordPress a devenit în mod natural o sursă de tendințe de design web, deoarece tot mai mulți dintre site-uri profită de cadrul popular și ușor de utilizat.


În această postare vom intra în ceea ce credem că vor fi (continuăm să fie) cele mai mari tendințe de WordPress și design web din 2016. Probabil că ați mai văzut multe dintre acestea înainte, dar fără alte detalii, haideți să săpat!

Proiectarea materialelor

Proiectarea materialelor

Cu siguranță, acum ați auzit de design material. Google a introdus acest lucru design standardizat concept recent și este cu siguranță o tendință de a păstra ochii pe măsură ce anul progresează. La ceea ce este exact Proiectarea materialelor? Este propriul set de culori Google, pictograme, tipografie, interfață de utilizator, machete, navigare, grile, liste, glisante, butoane, meniuri, file, sfaturi de instrumente, încărcare de imagini, defilare, gesturi și multe altele.

(Aproape) Design plat și dispunere grilă

Două dintre cele mai mari livrări de la Material Design sunt continuarea design-urilor web plate cu răsucirea suplimentară a umbrelor pentru a crea dimensiunea, plus un aspect ușor de citit în grilă. Concentrația materialului de design este într-adevăr pe lizibilitatea vizitatorilor dvs. și un exemplu excelent poate fi găsit în blogul de materiale rare.

Tema WordPress de design rar

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Această temă folosește multe dintre toate recomandările de la Google. Culori standard standard, umbre simple, nasturi mici minunate, imagini descriptive și multe altele. Doar aruncă o privire pentru tine – ești sigur că te vei îndrăgosti.

Imagerie care are impact

Fotografie și imagini

O altă mare tendință care este oarecum reportabilă din 2015 este imagini mari. Mare în sensul impactului și dimensiunea reală. Imagini cu eroi cu siguranță sunt încă un lucru și le veți găsi la aproape fiecare agenție independentă sau de design web. papalaxă este pretutindeni. Și cu atât de multe surse noi și fantastice de fotografii de stoc gratuite (cum ar fi Pixabay și Unsplash) nu există nicio întrebare de ce s-au alăturat atât de mulți oameni în această tendință.

Imagini> Text

Imaginile sunt importante. În multe situații, o imagine nu valorează doar o mie de cuvinte, ci face complet inutile. Și pentru multe companii, o parte crucială a prezenței lor online. Restaurante, de exemplu, s-au bazat întotdeauna destul de mult pe fotografie și cu tendința de imagini cu impact, acestea au făcut site-urile foodie mai mari, mai bune și mai gustoase. Aruncă o privire la Plate.

Placă WordPress temă WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Această temă WordPress cu un restaurant plin de dragoste folosește imagini mari, îndrăznețe, care sunt perfecte pentru a-ți face clientela flămândă și gata să facă o rezervare. În plus, tema răspunde pe deplin, astfel încât toate imaginile frumoase pe care le adăugați vor arăta grozav pe fiecare dispozitiv.

Videoclipuri În loc de postări lungi

Adăugarea videoclipurilor la WordPress

Singurul lucru mai bun decât o imagine cu impact este un videoclip și sunt peste tot. Videoclipurile sunt o modalitate excelentă de a spectacol produsul dvs. în acțiune, să introduce echipa ta, spre mai bine explica serviciile tale sau să spui pur și simplu ce vrei să spui pe blogul tău. În plus, există un nou val de Vlogging teme care au picat pe multe dintre piețe.

Moview Video WOrdPress Tema

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

O astfel de temă este Moview, care facilitează împărtășirea opiniei, tutoriale și multe altele cu cititorii. În plus față de funcțiile originale native ale WordPress, această temă vine cu opțiuni suplimentare pentru evaluări, machete de pagini personalizate, suport pentru bbPress & BuddyPress și multe altele.

Rise of the Landing Page

O altă tendință pe care am văzut-o sunt paginile de destinație. De ce să construiți un site masiv cu un labirint de pagini când puteți crea simplu o pagină uimitoare a obține conversii mai mari? Deși nu sunt perfecte pentru toată lumea, site-urile cu o singură pagină sunt adaptate pentru freelanceri, agenții și, desigur, produse sau servicii singulare.

Adăugați defilare locală pentru o experiență fără probleme a utilizatorului

Împreună cu a avea o singură pagină ca întreg site-ul dvs. adăugând defilare locală este cheia, astfel încât cititorii să poată naviga cu ușurință la diverse secțiuni fără a fi nevoie să defilați pentru veșnicie. Din fericire, multe teme includ suport pentru derulare locală (și alte funcții de destinație a paginilor de destinație), una dintre cele mai bune fiind Total.

Total pagini de destinație

Info și descărcareVizualizați Demo

Indiferent de tipul de pagină de destinație pe care doriți să o creați Total, se poate gestiona. Nu tema vine cu o varietate de demo-uri de o singură pagină (și mai multe) pe care le puteți utiliza pentru a obține un start head plus suport complet de defilare locală, dar există atât de multe elemente de construire de pagini și opțiuni de personalizare a temelor pe care le puteți crea literalmente orice aspect dorit . Adăugați apeluri, butoane, conținut animat și multe altele, cu această temă WordPress flexibilă și puternică.

Proiectanți ca dezvoltatori

Proiectarea web și dezvoltarea web au fost întotdeauna amestecate, iar în timp ce anterior, ați putea angaja o întreagă echipă de oameni pentru a construi un nou site web pentru afacerea dvs., a devenit o nouă normă pentru ca designerul și dezvoltatorul dvs. să fie activ în unele. O parte din aceasta se datorează bogăției de informații gratuite de pe web, care au permis ca tot mai mulți oameni să devină dezvoltatori autodidacti și pentru alții să găsească minunat inspirație creatoare comună pe site-uri ca Dribbble și Behance.

Dar pe lângă toate materialele gratuite de pe web, creșterea constructorilor de pagini premium a făcut ca dezvoltarea și designul să se îmbine perfect. Dacă ați folosit vreodată WordPress (și să presupunem că îl aveți de când sunteți pe WPExplorer până la urmă), probabil, ați întâlnit câțiva construitori de pagini în ultimele luni..

css-erou

CSS Hero este un plugin fantastic care permite utilizatorilor să puncteze, să facă clic și să editeze literalmente orice temă. Aceasta deschide o ușă uriașă pentru designeri cu cunoștințe CSS limitate. Pentru a face modificări la aspectul temei dvs. cu CSS Hero, trebuie doar să faceți clic pe un element, apoi să folosiți editorul pentru a schimba culorile cu un selector de culori, alegeți fonturi noi dintr-un dropdown, editați dimensiuni cu o bară de comutare și multe altele.

vizual-compozitor-page-builder

Un alt constructor de pagini despre care ați auzit cu siguranță până acum este cunoscutul și puternicul Visual Composer. Cu aceasta poți să te proiectezi și să te dezvolți fără nicio experiență (deși dacă ești un veteran atunci când vine vorba despre oricare dintre aceste pluginuri, sigur îți vei face viața mult mai ușoară). SI instalați și utilizați elementele de pagină incluse, plus opțiuni de styling pentru a crea un site web unic 100%.

Mențiuni de proiectare onorabile

Există atât de multe tendințe, este cu adevărat greu să le păstrezi pe toate. Totuși, mai sunt doar câteva pe care să le cauți în timp ce navighezi pe web în acest an.

Meniu Hamburger și ascunse

Portofoliu Nobel Tema WordPress

Meniurile simplificate nu mai sunt doar pentru dispozitive mobile. O mulțime de site-uri optează pentru hamburgerul clasic de pe desktop, precum și pentru o estetică mai curată, minimă. Acest lucru este excelent dacă site-ul dvs. are doar o mână de pagini, iar accentul real este pe pagina principală, ca și cu tema Noble (care a folosit atât un hamburger, cât și un meniu al barei laterale ascunse).

Cărți în loc de gresie

Revista Sowe Tema WordPress

Grila și aspectul zidăriei sunt populare de ceva vreme, dar când combinați o zidărie de imagini postate cu text în partea de sus, obțineți toate noile designuri „carduri”. În mod similar cu ceea ce vedeți mai sus în demo-ul cu tema Sowe, o dispunere a cărților facilitează cititorilor să vadă despre ce este vorba despre conținutul dvs. recent.

Tipografie îndrăzneață

Candidat Tema WordPress

La fel ca imaginile îndrăznețe este conceptul tipografiei îndrăznețe. Nu puteți lipsi fonturi de dimensiuni uriașe, iar textul mai îndrăzneț face ca mai ușor să fie mai ușor toți cititorii dvs., știți, citit postul tau. Un exemplu excelent este tema Candid de Array. Textul mare și îndrăzneț îmbunătățește lizibilitatea temei, dar nu-ți copleșește publicul datorită designului minimal.

Caracteristici extraordinare

Tot mai mulți dezvoltatori se distrează puțin atunci când își creează temele și pluginurile, adăugând funcții speciale pe care nu le veți găsi în niciun alt element de pe piață. Aceasta include una dintre cele mai bune animații, machete distractive și accesorii atent.

Status WordPress Tema

Starea are câteva caracteristici unice și distractive. În primul rând există un super misto meniul curcubeu plin. Pentru a-l vedea, trebuie să accesați demo-ul, apoi utilizați cursorul pentru a derula elementele din meniul de navigare – o curățenie plină de curcubeu. O altă idee îngrijită este link post aleatoriu în bara de pesmet. În acest fel, cititorii pot verifica la întâmplare postările de pe site-ul dvs. oferindu-le conținut nou pentru a citi și vă oferă mai multe vizualizări despre postările vechi.

Și mai multe tone

Așa cum am spus – există tot atâtea tendințe, nu putem fi în evidență pe cont propriu. Deci, spune-ne – ce tendințe ați văzut pe web? Ce elemente de design noi crezi că sunt următorul lucru? Anunță-ne!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map