Alegerea unei teme este una dintre cele mai importante decizii pe care le puteți lua atunci când vă configurați site-ul. Directorul tematic WordPress a fost mult timp primul port de apel pentru utilizatorii WordPress care doresc să-și modeleze site-ul, dar au fost ridicate întrebări cu privire la faptul dacă este cea mai bună opțiune pentru proprietarii de site-uri și dezvoltatorii de teme – să se bazeze pe.


O cracare recentă asupra diferenței dintre funcționalitate și prezentare de către Echipa de revizuire a temei WordPress a pus problema dacă WordPress.org este încă cea mai bună sursă de teme gratuite WordPress sub lumina reflectoarelor. În acest articol, vom acoperi fundalul recentului kerfuffle, să luăm în considerare dacă WordPress.org ar trebui să fie încă destinația implicită pentru a găsi teme gratuite WordPress și să vă atragem atenția asupra unor alternative utile. Să începem cu un fundal!

Despre ce este vorba?

O supraveghere în timpul migrației de conținut se află în centrul multor drame recente. La fel de WP Tavern subliniază, Echipa de revizuire a temei a pus în aplicare o politică stabilită de ceva vreme, pentru a interzice autorilor temei să definească generarea de conținut pentru utilizatori. Motivul care se ascunde în acest sens este eminamente sensibil: utilizatorii nu ar trebui să piardă date atunci când schimbă teme.

Din păcate, în timpul procesului de mutare a cerințelor temei de la Codex la noua lor casă din Manual de revizuire a temei, această cerință a fost lăsată în afara. Chip Bennett a postat un rezumat al secțiunilor lipsă în mai 2015. Secțiunea deosebit de relevantă este citată mai jos:

Prezentare versus funcționalitate
Deoarece scopul Temelor este de a defini prezentarea conținutului utilizatorului, Temele nu trebuie utilizate pentru a defini generarea conținutului utilizatorului sau pentru a defini opțiunile sau funcționalitățile site-ului independente de Tema..

Pentru a rezuma o poveste lungă, rezultatul a fost că temele au fost revizuite în mod inconsistent pe WordPress.org pentru o perioadă de timp, în timp ce două versiuni ale cerințelor pluteau aproximativ online simultan..

Pe măsură ce echipa WordPress (retrospectiv) s-a întărit pe linii directoare aplicate în mod inconsistent, mulți dezvoltatori de teme gratuite au început, în mod natural, să simtă înțepăturile, deoarece temele acceptate anterior au fost brusc refuzate și se confruntă cu o muncă suplimentară costisitoare pentru dezvoltare.

Codeinwp a mers până a lansat gratuit o temă recentă Parallax One, dar a omis-o din directorul temelor WordPress în întregime – în mare parte ca răspuns la faptul că a fost prezentată în discuția originală a echipei de revizuire a temei. Aceștia au abordat în detaliu subiectul în raportul lor de transparență din iulie. Deci, ce legătură are toate astea din baseball-ul dvs. cu proprietarul site-ului? Să trecem la asta.

De ce ar trebui proprietarii site-ului să se preocupe de industria care se confruntă cu teme gratuite?

Din toate cele menționate mai sus, există două opțiuni de plată pe care proprietarii de site-uri le-ar putea preocupa:

  1. În trecut, în mod evident, au fost aplicate standarde inconsecvente la admiterea în Directorul oficial de teme. Acest lucru nu înseamnă doar dezvoltatorii care incomodează, ci face ca sprijinul pentru temele existente să devină mult mai dificil. Ideea că o temă poate fi valabilă astăzi și eliminată mâine este de asemenea îngrijorătoare.
  2. Unii dezvoltatori tematici legitimați, cum ar fi început să enumere teme gratuite de calitate complet separat de directorul oficial, așa că, evident, nu mai este singurul spectacol din oraș.

Adăugați faptul că mulți proprietari de site-uri pur și simplu nu îi vor păsa de distincțiile dintre prezentare și funcționalitate, atâta timp cât o temă satisface nevoile lor și puteți vedea de ce oamenii ar putea începe să se gândească să caute în alte teme gratuite. Să examinăm unele dintre opțiunile de acolo.

Surse alternative pentru teme WordPress gratuite de calitate

Un cuvânt de avertizare înainte de a începe să căutați teme gratuite WordPress în afara limitelor confortabile din directorul oficial: există un nivel suplimentar de responsabilitate pe umeri în ceea ce privește evaluarea aici. Vă îndepărtați de confortul și securitatea suplimentară pe care vi le oferă o echipă dedicată de revizuire a temelor. Cu această avertizare din drum, să ne uităm la câteva surse tematice gratuite.

WPExplorer.com

Cele mai bune teme gratuite de WordPress

Sperăm că acum știți că oferim teme gratuite doar pentru cititorii noștri! Toate temele noastre au fost create cu cod sigur și valid, plus teme precum tema Zero WordPress includ funcții premium gratuit. Avem o mulțime de teme gratuite excelente pentru business, blogging și portofolii, plus demo-uri live, astfel încât să puteți vedea toate acțiunile temei în acțiune. Vreau mai mult? Multe dintre temele noastre au versiuni premium pe piața creativă, care vin cu opțiuni de personalizare a temelor adăugate și suport pentru temă premium.

JustFreeThemes

Doar teme gratuite.

JustFreeThemes respectă promisiunea numelui său cu peste 400 de teme gratuite de înaltă calitate listate, inclusiv favorite precum Zerif Lite și Stil de viață. Demo-uri live și admin sunt disponibile pentru majoritatea temelor, astfel încât să puteți lovi anvelopele înainte de a face angajamentul. De asemenea, puteți naviga după categorii, cum ar fi blogging sau comerț electronic dacă sunteți după o soluție specifică.

FabThemes

Fab Teme

FabThemes arata destul de solid la prima vedere, cu peste o suta de teme elegante cu aspect gratuit la bord. Puteți căuta după categorii individuale, cum ar fi comerțul electronic și mâncarea, iar opțiunea de căutare după culoare este binevenită. Un sistem de rating de cinci stele este, de asemenea, încorporat pentru a vă oferi o idee mai detaliată despre modul în care temele individuale s-au comportat pentru alte persoane.

Dezavantaj, la momentul examinării, opțiunile de previzualizare pentru toate temele erau în afara acțiunii. Dacă faceți clic pe un link de previzualizare a rezultat pur și simplu 404. Suntem siguri că acesta este un sughiț temporar, dar, în același timp, nu va fi o problemă cu care veți avea loc pe WordPress.org!

Ar trebui ca proprietarii site-ului să se mute departe de WordPress.org?

Dacă sunteți pe piață pentru o temă gratuită, WordPress.org este în continuare cea mai importantă sursă de acolo și nu este probabil să se schimbe în curând. Cei trei furnizori alternativi de temă gratuită pe care i-am evidențiat mai sus oferă opțiuni tematice cu adevărat interesante, dar pur și simplu nu pot concura cu profunzimea opțiunilor afișate în directorul tematic oficial.

De asemenea, nu trebuie subestimată cantitatea de resurse care creează teme din directorul oficial de înaltă calitate, sigur și conform cu cele mai bune practici. Deși toți pretind să examineze temeinic temeinice, niciunul dintre furnizorii de teme alternative gratuite nu are genul de infrastructură pe care îl are WordPress.org.

Vă propunem o strategie sensibilă de a examina mai întâi cele mai populare teme gratuite pe WordPress.org, apoi de a parcurge rapid cele trei alternative de mai sus. În acest fel, veți acoperi cele mai multe baze într-un timp cât mai scurt și vă puteți oferi cele mai bune șanse de a găsi o temă gratuită fiabilă care să se potrivească nevoilor dvs..

Concluzie

Recuzele recente privind criteriile de acceptare pe WordPress.org au fost confuze. Cu toate acestea, pe termen lung, este un câștig pentru toți cei implicați. WordPress.org a fost forțat să-și curețe actul în termeni de standardizare a criteriilor de acceptare (vești bune pentru toată lumea, în cele din urmă), iar factorii de decizie independenți gratuit au fost încurajați să exploreze noi opțiuni interesante de listare.

Site-uri, cum ar fi WPExplorer și celelalte menționate mai sus, reprezintă o alternativă autentică pentru găsirea temelor gratuite, dar resursele lor de inventar și revizuire sunt, în mod firesc, încă un drum în spatele directorului oficial în general. Deocamdată, WordPress.org rămâne în continuare cea mai bună sursă globală de teme gratuite în ceea ce privește cantitatea pură, însă proprietarii site-urilor sunt încurajați să verifice celelalte opțiuni, deoarece puteți găsi mai multe funcții și un cod mai bun în altă parte..

Ne-ar plăcea să vă auzim gândurile. Crezi că WordPress.org este în continuare singurul joc din oraș sau ai început să verifici listări alternative? Ia legătura și anunță-ne!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me