Andrew Nacin tocmai a anunțat eliberarea candidatul la a doua versiune WordPress 3.9, și tocmai astăzi WordPress 3.9 „Smith” a fost eliberat.


Ca și în cazul tuturor actualizărilor majore ale WordPress, 3.9 va adăuga noi funcții pe platforma WordPress. Am luat candidatul pentru eliberare pentru a vedea ce ne putem aștepta de la această versiune viitoare.

Previzualizări widget adăugate la personalizatorul de temă WordPress

Personalizatorul de teme a fost adăugat la WordPress în versiunea 3.4 în iunie 2012. A fost un plus excelent la platforma WordPress, însă am găsit-o întotdeauna limitativ. În timp ce puteți previzualiza culorile unei teme noi și puteți modifica meniul și imaginea antetului; nu puteți adăuga widget-uri.

Aceasta înseamnă că nu puteți popula zone cu widget, cum ar fi bara laterală cu date. Prin urmare, previzualizarea arăta de obicei o coloană de conținut în loc de două.

WordPress 3.9 abordează această limitare cu un nou previzualizator de widgeturi live.

Previzualizări Widget WordPress Live

WordPress adaugă un element de meniu pentru fiecare zonă de widget de pe site-ul dvs. web. Când faceți clic pe butonul „Adăugați un widget”, un panou plin cu toate widget-urile disponibile va aluneca spre dreapta. De asemenea, puteți căuta widget-uri prin panou.

Când adăugați un widget în acest mod, acesta va fi afișat instantaneu în zona de previzualizare.

Adăugarea unui widget în personalizatorul temei

Previzualizarea widget funcționează excelent în practică. Pentru mine, a făcut din final personalizatorul un instrument practic pe care îl voi folosi pe site-urile mele web.

Această nouă caracteristică a fost importată în nucleu dintr-un plugin intitulat Personalizator widget. Vă recomand să încercați plugin-ul dacă doriți o previzualizare despre cum funcționează noul widget preview.

TinyMCE

Editorul open source WYSIWYG TinyMCE, altfel cunoscut sub numele de editor vizual WordPress, a fost actualizat la versiunea 4.0.21.1.

Ca cineva care dezactivează editorul vizual atunci când scrie, nu mi-a fost clar clar ce s-a schimbat.

Se pare că există o ușoară schimbare a pictogramelor care sunt listate în editorul vizual. Aceasta este o captură de ecran a editorului vizual în WordPress 3.8.

Versiunea veche a TinyMCE

Aceasta este o captură de ecran a editorului vizual în viitoarea versiune a WordPress 3.9.

Noua versiune a TinyMCE

Din rândul de sus, puteți vedea că a fost adăugată o nouă pictogramă după ghilimele. Când faceți clic pe această pictogramă linie nouă, puteți adăuga o linie orizontală în conținutul dvs..

Initial am crezut ca optiunea pentru scris fără distragere fusese complet eliminat de pe WordPress. Cu toate acestea, la o inspecție mai atentă, pictograma pentru editarea distragerii a fost pur și simplu mutată la extrema dreaptă a editorului. Acesta pare să fie un loc mai practic pentru a afișa această pictogramă, deoarece nu este folosit pentru a modifica conținutul.

Captura de ecran completă a editorului vizual

Puteți vedea că pictograma „Lipire din Word” a fost eliminată din rândul de jos. Acum puteți copia conținut peste Word prin simpla copiere și lipire și nu vă faceți griji cu privire la orice cod de stil nedorit care este copiat. Puteți elimina complet formatarea activând opțiunea „Lipire ca text”.

Instalarea de noi teme WordPress

De asemenea, WordPress a reînnoit noua zonă de instalare a temei. În WordPress 3.8, pagina principală a afișat o bară de căutare cu un filtru de caracteristici dedesubt pentru a face căutările mai exacte.

Mod vechi de instalare a temelor noi

Lucrurile arată mult mai frumos în WordPress 3.9.

În loc să fie afișat doar pe pagina de căutare, bara de căutare a fost mutată în meniul de navigare și acum se afișează pe toate paginile. Aceasta este în mod clar o soluție mai practică.

De asemenea, opțiunea de a încărca o temă a fost mutată din meniul principal și plasată în dreapta textului „Adaugă teme” din partea de sus a fiecărei pagini. Linkul de meniu „Cel mai nou” a fost redenumit și „Ultimele”, iar pagina actualizată recent a fost înlocuită cu o pagină pentru teme populare..

Nou mod de instalare a temelor noi

Filtrul de funcții a fost eliminat de pe pagina principală și mutat în pagina sa unică. Opțiunile sunt acum afișate vertical, mai degrabă decât pe orizontală.

Filtrarea temelor WordPress

Noul aspect al zonei de instalare a temei arată mult mai bine din cauza capturilor de ecran afișate pe pagina de pornire. Sperăm, WordPress va roti modele prezentate în mod regulat, astfel încât aceleași modele să nu fie promovate pe tot parcursul anului.

Liste de redare video și audio

Galeriile s-au dovedit a fi foarte populare la utilizatorii WordPress. WordPress s-a extins pe acest concept adăugând o opțiune pentru liste de redare pentru fișiere audio și video.

Funcționează în același mod ca adăugarea fotografiilor într-o galerie. Dacă încărcați audio sau video, veți vedea o nouă opțiune pentru a crea o listă de redare.

Crearea unei liste de redare audio

Ca de obicei, WordPress vă permite să editați titlul, legendele și descrierea fișierelor încărcate. Descrierea este introdusă automat pentru piesele audio prin tragerea datelor din etichetele ID3.

Crearea unei liste de redare audio

Pagina finală vă permite să aranjați ordinea pieselor sau clipurilor dvs. video. Playlists pot afișa o listă de track-uri cu numele artistului și pot afișa imagini.

Editarea unei liste de redare audio

Puteți previzualiza noua listă de redare direct de la editorul vizual. Am rămas uluit de cât de fluid a fost playerul audio și de cât de repede a tranziționat între selecțiile pieselor.

Vizualizarea unei playlisturi audio

Galerii și subtitrări HTML5

WordPress au adăugat Versiuni HTML5 ale etichetelor de galerie și legendă. De asemenea, au efectuat unele mici ajustări ale stilului la modul în care sunt tratate legendele.

HTML4 a adăugat anterior zece pixeli de lățime imaginilor cu subtitrări. Ei au a eliminat acești pixeli Si deasemenea Stiluri de legendă eliminate în editor.

Imaginea de mai jos vă arată cum arată legendele folosind HTML4.

Subtitrari folosind HTML4

Această captură de ecran vă arată modul în care lucrurile vor arăta înaintând folosind HTML5.

Subtitrari folosind HTML5

Si restul…

Ca de obicei, WordPress 3.9 introduce o serie de schimbări care vor afecta dezvoltatorii, inclusiv:

Puteți vedea un rezumat al tuturor funcțiilor care au fost adăugate și corecțiile care au fost aplicate, citind funcția Blogul WordPress Core. Dacă vă place să încercați cea mai recentă versiune a WordPress într-un mediu de testare, puteți face acest lucru prin instalarea WordPress Beta Tester conecteaza.

WordPress 3.9 a sosit oficial. Pentru cei dintre voi care nu au actualizate teme automate activate, nu uitați să actualizați manual la WordPress 3.9, sau la închiriere, asigurați-vă că actualizați la WordPress 3.8.3 deoarece se adresează unei erori găsite în 3.8.2.

Mulțumiri,
Kevin

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me