WordPress 4.9 Release: Funcții noi

Este la jumătatea lunii noiembrie și ne apropiem de ceea ce ar putea fi una dintre cele mai mari săptămâni de vânzare Cyber ​​din istoria WordPress (vânzările de Black Friday și Cyber ​​Monday încep deja). Și de parcă asta nu ar fi suficient pentru a fi încântat, WordPress a scăzut doar 4,9 și abia așteptam să vă arătăm cum a fost când am actualizat. Așadar, fără alte întrebări îndepliniți WordPress 4.9, mai numit afectuos „Tipton”.


Schițe și planificări personalizate

Programe și planificări personalizate WordPress 4.9

O caracteristică de care ne-am încântat să folosim este noile opțiuni de planificare și planificare personalizatoare. Acum, când utilizați personalizatorul live, puteți salva modificările ca proiect, care este extrem de util atunci când lucrați la o reproiectare a unui site web. În acest fel, puteți testa diferite culori, fonturi, machete sau orice alte setări de personalizare incluse cu tema dvs. chiar pe site-ul live, fără a fi nevoie să vă angajați imediat cu modificarea. Doar salvați și reveniți pentru a revizui designul dvs. mai târziu. Nu vă faceți griji dacă uitați să salvați – WordPress va salva automat schițele, deci dacă închideți accidental fereastra, ar trebui să puteți

La fel de util ca și proiectele este opțiunea programa o schimbare de design. Aceasta este o modalitate excelentă de a planifica și adăuga active promoționale, bannere de vânzare sau anunțuri sezoniere pe site-ul dvs. Simplificați-vă modificările, apoi programați-vă ziua și ora pentru ca noul dvs. design să devină live.

Actualizări ale colaborării personalizatoare

O veste bună pentru echipele de proiectare, WordPress 4.9 adaugă, de asemenea, noi caracteristici pentru a face lucrul împreună și mai ușor. Primul este blocarea personalizatorului în timp ce efectuați modificări. În acest fel, un alt membru al echipei nu poate interveni în procesul dvs. creativ.

Al doilea este ușor de distribuit link de previzualizare personalizator opțiune atunci când salvați schița. Trebuie doar să copiați și să lipiți linkul în echipa dvs. E-mail Slack sau grup pentru a primi informații.

Teme prin intermediul personalizatorului

O altă caracteristică pe care am dorit să o atingem a fost faptul că acum puteți previzualiza și instala mai mult de 2.600 + teme gratuite din depozitul WordPress.org chiar de la personalizator. Aceasta este o caracteristică excelentă, în special atunci când configurați site-ul sau blogul dvs. cu WordPress.

Widget-uri noi și actualizate

Widget galerie WordPress 4.9

Această actualizare WordPress adaugă un nou widget Galerie puteți utiliza în barele laterale, subsolurile și alte zone gata pentru widget-uri. Acesta este un mod minunat de a prezenta imagini ale proiectului, fotografii ale personalului sau orice altceva.

Setări pentru widget WordPress 4.9 Galerie

Widget-ul funcționează la fel ca galeriile WordPress obișnuite. Doar faceți clic pentru a selecta imaginile pe care doriți să le adăugați, precum și opțiuni de setare pentru conectare, coloane, comandă și dimensiune. Nu uitați să salvați după introducerea galeriei dvs. pentru a o vedea live pe site-ul dvs..

Widget de text WordPress 4.9

Toate celelalte modificări notabile au fost aduse îmbunătăți widgetul Text, care acceptă acum media oEmbed și analizează shortcodes. Ce înseamnă asta pentru tine? Ei bine, puteți adăuga rapid videoclipuri YouTube, podcast-uri SoundCloud, sondaje Polldaddy, postări Tumblr, muzică Spotify sau orice alt WordPress acceptat oEmbed media într-o zonă de widget, lipind link-ul într-un widget text (puteți utiliza opțiunea de introducere a materialelor la îndemână dacă doriți). Sau dacă tema dvs. (sau orice alte plugin-uri) includ coduri scurte, acum ar trebui să le puteți folosi cu succes în widget-uri.

Îmbunătățiri la schimbarea temelor

Ați pierdut vreodată widget-urile sau aveți meniuri neatribuite din locații când ați schimbat teme? Aceasta a fost o problemă comună la care au apărut utilizatorii atunci când și-au actualizat designul site-ului, dar cu WordPress 4.9, care este acum un lucru trecut!

WordPress va face acum cel mai bine pentru a menține locațiile meniului și zonele de widget pe baza unor ID-uri și denumiri similare. Deci, în mod ideal, locațiile meniului dvs. „Top” și „Main” vor rămâne atunci când treceți de la o temă la alta. Aceasta presupune că ambele teme folosesc locații de meniu similare sau același număr de locații de meniu (întrucât WordPress va încerca să atribuie meniul din prima locație în funcție de vechea dvs. temă la prima locație de meniu din noua dvs. temă). În mod similar, widget-urile din bara laterală ar trebui să rămână în bara laterală și widget-urile din subsol (din nou – presupunând că există locații similare).

Îmbunătățirile editorului

Cea mai recentă versiune WordPress vine și cu actualizări noi și îmbunătățite pentru editorul de coduri (chiar dacă personal recomandăm FĂRĂ să folosim editorul, deoarece într-adevăr toate modificările ar trebui făcute printr-o temă personalizată pentru a vă asigura că modificările dvs. rămân atunci când actualizați temele dvs. și plugin-uri).

Creșterea editorilor WordPress 4.9

Dacă utilizați Editorul pentru a face modificări, veți fi fericit să știți că acesta acceptă acum CodeMirror care formatează codul dvs. ca majoritatea editorilor majori de cod. Această actualizare integrează o notificare îmbunătățită de formatare, completare automată și notificare de eroare a sintaxei în direct. Această funcționalitate nouă vine, de asemenea, cu posibilitatea dezvoltatorilor de a activa CodeMirror în pluginuri.

Mai multe pentru dezvoltatori

Ca întotdeauna, s-au întâmplat mai multe schimbări sub capotă ca să zic așa. Aceasta include personalizatorul Îmbunătățirile API JS, A Actualizarea MediaElement.js până la 4.2.6, Actualizări API REST pentru obiecte, precum și pentru marcă noi roluri și capacități. Pentru o derulare completă, asigurați-vă că citiți peste oficial note dev din tracțiunea Face WordPress Core.

Este randul tau

Cu asta am jucat în WordPress 4.9. Cu siguranță suntem foarte încântați să folosim programarea personalizatorului, în special cu vânzări și promoții de vacanță chiar după colț. Dar cu tine? Ce caracteristici vă plac în 4.9? Spuneți-ne mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me