La 18 august! Sunt sigur că nu știai că astăzi va fi o zi atât de captivantă când te-ai trezit (cu excepția cazului în care ești un junkie WordPress, desigur). Versiunea WordPress 4.3, codul numit „Billie”, a fost abandonat astăzi și vine cu o mulțime de funcții noi, supraalimentate. Să aruncăm o privire!


Funcții și opțiuni de personalizare noi

Sunt sigur că toți știți și iubiți personalizatorul de teme live pe care WordPress a introdus-o înapoi în versiunea 3.4 – ei bine, doar s-a îmbunătățit. Există funcții noi, precum și câteva opțiuni vechi, care au fost mutate la personalizatorul ușor de utilizat.

Opțiunea pentru pictograma site-ului în personalizatorul WordPress

Site-icon-personalizare

Pictogramele site-ului (sau preferințele cum unii dintre voi le puteți numi) au fost adăugate în propria filă „Identitate site” cu Personalizatorul. Încărcați simplu imaginea dvs. (512 × 512 pixeli, vă rog) pentru a fi utilizată ca pictogramă a site-ului web pe file și atunci când este salvată pe ecranele de acasă ale telefonului mobil. Oh, iar titlul și eticheta site-ului dvs. pot fi găsite și aici pentru o gestionare ușoară a mărcii peasy.

Meniuri și locații de meniu în personalizatorul WordPress

meniu de personalizare

Meniurile sunt o parte cheie a oricărui site web – sunt literalmente modul în care oaspeții navighează pe site-ul dvs. Ei bine, acum îi puteți gestiona și pe cei de la Customizer. Funcționează la fel ca vechile secțiuni de meniuri. Trebuie doar să faceți clic pe butoanele „Adăugați elemente” pentru a selecta postări, pagini, categorii, linkuri personalizate și multe altele pentru a adăuga în meniul dvs. Puteți să trageți și să aruncați elementele pentru a le reordona și a le cuibă pentru drop-down.

Parole noi mai puternice (implicit)

-parole puternice

Parolele puternice sunt o necesitate esențială de securitate. Am fost înfocați când WordPress 3.7 a făcut mai ușor să vedem dacă utilizați o parolă puternică, dar acum crearea parolei tale nebune este și mai ușoară. Pur și simplu navigați la profilul de utilizator, derulați în jos în secțiunea parolă și faceți clic pe buton pentru a genera o nouă parolă. Ta-Dah! O parolă pe care tu (și hackerii) nu ți-o vei aminti niciodată ��

Comenzile rapide de editare rapidă îmbunătățite

Uneori sunteți răgușit de timp … sau poate este tot timpul. Pentru a vă oferi o mână de ajutor, WordPress a integrat câteva scurtături rapide stelare pentru a accelera crearea de conținut. De exemplu, dacă precedeți o linie de text cu ## astfel:

quickedits-1

Și apoi faceți clic pe Enter, se întâmplă ceva magic. ## dvs. transformă acea linie de text într-o titlu H2!

quickedits-2

Serios, magie pură. Iată o scurtă descriere a unor noi comenzi rapide pentru a vă ajuta să deveniți un utilizator de putere WordPress:

  • ## pentru rubricile H2
  • ### pentru rubricile H3
  • #### pentru rubricile H4
  • ##### pentru rubricile H5
  • ###### pentru rubricile H6
  • * sau – pentru liste cu buletine
  • 1. sau 1) pentru listele numerotate
  • > pentru blocaje

Comentarii la paginile dezactivate

comentarii-off

Ok, să fim sinceri, câte pagini doriți să comenteze de fapt? Probabil că nu mulți – mai degrabă preferați să comentați postările de pe blog. Ei bine, acum nu trebuie să vă faceți griji – comentarii și trackbacks / pingbacks sunt dezactivate automat pe paginile noi. Dacă doriți să le activați, pur și simplu bifați caseta și salvați pagina.

activați-discuții

Notă: Dacă din anumite motive nu vedeți metaboxul „Discuție” sub conținutul dvs., activați-l făcând clic pe fila „Opțiuni de ecran” din colțul din dreapta sus al ecranului și bifați caseta pentru discuții..

Link nou pentru editare pe postări și pagini

la îndemână-edit-link

WordPress înseamnă că este ușor, așa că au mers mai departe și au adăugat un link „Editați” la postări și pagini pentru a vă facilita gestionarea timpului. În acest fel, dacă un cititor îți trimite un link către o scriere tipografică, nu trebuie să cauți în toate postările tale pentru a găsi cea de care ai nevoie. Doar faceți clic pe linkul „Editați” pentru a fi transportat instantaneu la editorul de back-end al acelei postări.

Mai multe lucruri noi de iubit

Nu sună ca o informație comercială, dar așteaptă – există mai multe! Alte îmbunătățiri includ modificări la aspectul admin (de exemplu, tag-urile antetului au fost actualizate), Singular.php a fost introdus ca un nou șablon de pagină, au existat o mână de actualizări pentru multisite, s-a făcut un pic de curățare (cod vechi pentru versiunile anterioare ale scrierea anterioară a temei și scrierea fără distracții au fost eliminate) și alte modificări pentru dezvoltatori (cum ar fi deprecarea constructorilor în stil PHP4, restricții get_transient (), modificări API etc.).

Înveliți

Sunt sigur că mi-a lipsit ceva, așa că puteți verifica lansare oficială a WordPress post și WordPress 4.3 Core pagina pentru a vedea ce altceva a fost adăugat. Spuneți-ne care sunt caracteristicile pentru care v-ați îndepărtat sau care nu le sunt. Lasă doar un comentariu mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me