Vânzări, cupoane și oferte pentru Ziua Muncii WordPress

Este weekendul Zilei Muncii! Luni este o sărbătoare oficială aici, în SUA, ceea ce înseamnă că, în timp ce majoritatea oamenilor nu au un weekend de 3 (sau 4 dacă sunteți foarte norocoși), designerii WordPress pot să ia câteva oferte minunate de vânzare a Zilei Muncii pe cele mai bune găzduire WordPress , teme, pluginuri și multe altele.


Indiferent de locul în care vă aflați, vă puteți bucura în continuare de aceste cupoane, oferte și promoții minunate pentru WordPress. Prindeți o băutură răcoroasă (și portofelul) și săpați într-o dulce vânzare de zi a muncii WordPress sau două!

Cele mai bune oferte pentru Ziua Muncii WordPress pentru teme, găzduire și multe altele

Bluehost 2,95 USD Planuri de găzduire

Economisiți peste 60% atunci când vă înscrieți la un nou plan de găzduire partajat cu doar 2,95 USD / lună la Bluehost în timpul promovării lor de școală. Nu este nevoie de cod. Oferta se încheie curând.

2,95 USD Găzduire de la Bluehost

Oferte de design de piață creativă

Știați că sute de articole (teme, plugin-uri, fotografii stoc, pictograme, grafică și multe altele) sunt de vânzare la Creative Market? Du-te să-l vezi! Nu este nevoie de cod. Vizualizați fiecare ofertă pentru a vedea data de încheiere.

Salvați la Creative Market

GeoDirectory 40% reducere abonamente

Reduceți 40% din achiziția unui abonament GeoDirectory (care include toate temele, produsele, actualizările și suportul premium) cu cod LABORDAY19. Oferta se încheie pe 2 septembrie 2019.

Economisiți 40% din pluginul GeoDirectory

iThemes 2-pentru-1

Obțineți plugin-uri iThemes Security Pro și BackupBuddy la un preț mic în timpul acordului lor 2 pentru 1! Economisiți 50% atunci când achiziționați acest pachet de pluginuri, nu este nevoie de cod. Oferta se încheie curând.

Economisiți 50% la iThemes

OptinMonster 50% reducere

Noii clienți pot economisi 50% din planurile OptinMonster de a construi forme de tip optin și pop-up personalizate care să se convertească. Există nu este nevoie de cod – accesați site-ul OptinMonster și folosiți promptul din partea de sus a ecranului. Oferta se încheie curând.

Economisiți 50% la OptinMonster

MonsterInsights 50% reducere

Utilizați codul INTRO50 pentru a scăpa 50% din achiziția dvs. de MonsterInsights – unul dintre cele mai puternice instrumente de SEO și de analiză pentru WordPress. Acționează rapid, această ofertă se termină curând.

Economisiți 50% pe MonsterInsights

EnviraGallery 20% reducere

Economisiți cu 20% pluginul EnviraGallery pentru WordPress și începeți să construiți galerii de imagini și portofolii mai bune pe site-ul dvs. Utilizați doar codul SUMMER20 la casă. Oferta se încheie curând.

Economisiți 20% pe EnviraGallery

Soliloc 20% reducere

Utilizați codul SUMMER20 la finalizare, pentru a reduce 20% din cumpărăturile de la silozul WordPress responsiv pentru Soliloquy. Această ofertă se termină curând, așa că obțineți-o cât puteți.

Economisiți 20% pe Soliloquy

WPForms 50% reducere

În acest moment puteți utiliza cod SAVE50 pentru a economisi 50% atunci când achiziționați WPForms, unul dintre cele mai avansate plugin-uri WordPress builder de pe piață. Oferta se încheie curând.

Economisiți 50% pe WPForms

WarfarePlugins cu 30% reducere

Economisiți 30% la orice achiziție de la WarfarePlugins cu cod LABORDAY2019 – inclusiv popularul lor (și puternic) plugin-ul Social Warfare! Oferta se încheie curând.

Economisiți 30% pe WarfarePlugins

SiteGround până la 77% reducere

Economisiți până la 77% pe WordPress, administrare optimizată WooCommerce sau gazduire cloud din SiteGround. Nu este nevoie de cod, dar această ofertă se termină curând. Faceți clic pe link pentru a primi aceste oferte în timp ce puteți!

Economisiți 77% pe SiteGround

Template 10% reducere

Reduceți 10% din comanda dvs. pentru orice temă premium WordPress la Templatic, nu este nevoie de cod. Furnizați doar e-mailul dvs. pentru a debloca reducerea. Oferta se încheie curând.

Economisiți 10% la Templatic

Termen de încredere cu 30% reducere

Economisiți 30% pe teme frumoase WordPress de Themetrust. Obține oricare dintre temele lor elegante și profesionale pentru doar 40 de dolari cu cod SUMMER30. Oferta se încheie curând.

Economisiți 30% la Themetrust

WPZoom Salvați pe pachetul cu toate temele

Economisiți până la 200 USD și obțineți un pachet WPZoom all theme (care include 38+ teme premium WordPress și PSD) – începând cu doar 99 USD. Nu este nevoie de cod. Oferta se încheie curând.

Economisiți până la 200 USD într-un pachet WPZoom All Themes

Ne-a lipsit o vânzare de zi de muncă WordPress?

Am ratat oferta dvs. de weekend din magazin? Sau o vânzare de Ziua Muncii WordPress pe care ați găsit-o? Ne vom actualiza înregistrarea pe măsură ce vom găsi noi oferte. Lasă-ne un comentariu și vom primi oferte noi imediat ce putem! Ziua fericită a muncii!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me