Tabelul periodic al pluginurilor WordPress (și Top 5 al meu)

Cel mai mare punct de vânzare al WordPress este, în umila mea opinie, uimitoarea selecție uimitoare de plugin-uri gratuite disponibile din Depozitul WordPress.org. Deși pur și simplu nu trebuie să ignorăm importanța nucleului WordPress în sine, precum și ușurința cu care îți poți schimba designul cu teme, este vorba de pluginuri care ne dotează cu posibilitatea de a realiza aproape orice (ia în considerare aplicațiile care aprecierile ManageWP și Telepatia Digitală au creat utilizând WordPress).


Cu asta în minte, sunt mereu în căutarea de noi pluginuri pentru a verifica și revizui și nu trece nici o lună, nu mă voi opri cu un nou plugin care mă șterge total din punct de vedere al funcționalității sale. Cu toate acestea, ar trebui să ne oprim în continuare pentru a reflecta și a lua în considerare acele plugin-uri care au oferit valoare literalmente sutelor de mii de utilizatori WordPress.

Acolo intervine tabelul periodic al pluginurilor WordPress.

Înapoi la școală

Poate că ați întâlnit liste cu cele mai populare plugin-uri WordPress (înainte îmi mai făceam propriile mele), dar probabil că nimic nu seamănă cu tabel periodic al pluginurilor WordPress. Arată exact cum ți-ai putea imagina:

Tabelul periodic al pluginurilor WordPress

Tabelul include principalele 108 plugin-uri WordPress după numărul de descărcări și trecând peste fiecare „element” vă oferă o scurtă imagine a informațiilor referitoare la plugin, cuplat cu numărul său total de descărcări..

Foarte misto, nu? Cu siguranță este distractiv să te joci cu cineva care este familiar cu WordPress, dar poate este puțin mai puțin util pentru cei aflați la vânătoare pentru unele dintre cele mai bune pluginuri disponibile. Deși tabelul reprezintă „cele mai bune” 108 plugin-uri, calitatea și utilitatea acestor pluginuri diferă cu siguranță.

Cu asta în minte, am decis să vă ofer propria mea selecție personală dintre primele cinci cele mai bune pluginuri din tabelul periodic al pluginurilor WordPress. Acestea sunt ceea ce consider în esență drept cele mai bune zece plugin-uri disponibile pentru WordPress (în limitele primelor 108). se bucura!

5. Akismet

AkismetAm avut în vedere meritele variate ale unui număr nenumărat de pluginuri anti-spam anti-comentarii din timpul meu, dar mă întorc mereu la Akismet. Deși nu este soluția perfectă, consider că este cea mai bună.

Pentru a înțelege cât mai bine situația de protecție împotriva spamului, trebuie să luați în considerare ce soluții anti-spam trebuie să facă față. În primul rând, aveți comentarii automate de spam, care sunt relativ ușor de observat. Există destul de multe plugin-uri care sunt capabile să le surprindă, dar problema reală este în cazul spammerilor umani. Dacă aveți un om care lasă un comentariu pe un site (spammer sau altfel), decizia dacă este sau nu un spammer devine aproape în totalitate subiectivă. Ca atare, un plugin trebuie să fie foarte eficient în luarea deciziilor corecte în funcție de ceea ce noi ar putea considera ca are dreptate.

Akismet face acest lucru mai bine decât oricare alt plugin pe care l-am întâlnit, așa că dacă vi se lasă un pic dezamăgit de comentariul ocazional de spam primit (sau comentariul legitim este marcat ca spam), sugestia mea ar fi să-l accept ca pe un cost de a avea comentarii pe blogul tău. Akismet este posibil să nu fie perfect, dar este liderul pachetului.

4. W3 Cache totală

Sunt puțin obsedat de viteza site-ului, așa cum am precizat destul de clar într-o postare recentă despre acest subiect. Am tendința de a parcurge etape de încercare a fiecărei mici modificări pentru a crește viteza propriului blog. Dar, în realitate, singurul lucru cel mai mare pe care îl puteți face pentru a crește viteza site-ului WordPress este instalarea unui plugin de memorie caching ca W3 Total Cache.

De ce un simplu plugin face o astfel de diferență? Pentru a spune cât mai simplu, WordPress funcționează prin încărcarea mai multor fișiere separate pentru a forma o singură pagină web. Un plugin de memorie în cache face cea mai mare parte a lucrărilor de combinare înainte de timp, astfel încât atunci când o pagină web va fi încărcată, se redă mult mai rapid.

Din fericire, configurarea W3 Total Cache nu este un proces complicat. Urmați pașii descriși în videoclipul de mai jos:

3. Securitate Wordfence

O mulțime de utilizatori WordPress tind să neglijeze considerațiile de securitate până nu este prea târziu – adică atunci când site-ul lor este compromis. Având în vedere acest lucru, dacă ai face un singur lucru pentru a-ți asigura site-ul mai sigur, aș recomanda să instalați Wordfence Security.

Nu voi intra în detalii complete aici, dar sunt sigur că Wordfence Security este o soluție destul de cuprinzătoare pentru site-urile WordPress. Desigur, nu există o garanție pentru ca site-ul dvs. să fie compromis într-un fel, dar puteți reduce cu mult șansele ca acesta să se întâmple instalând acest plugin.

2. Verificator de legături stricate

Dacă viteza site-ului este o obsesie a mea, linkurile sparte sunt altele. Într-un cuvânt ideal ar fi vizitatorii tăi nu a lovit o pagină de 404, deoarece sunt un criminal absolut din punct de vedere al implicării. Cert este că majoritatea surferilor web sunt destul de nerăbdători și vor trece mai departe de un site dacă lovesc un 404, mai degrabă decât să se lipească și încearcă să găsească conținutul pierdut..

Deci, în cazul legăturilor rupte, prevenirea este cea mai bună cură. Acolo vine Broken Link Checker – un plugin atât de funcțional și cuprinzător încât încă mă străduiesc să cred că este gratuit.

Pe scurt, Broken Link Checker va scana fiecare link de pe site-ul dvs. și va verifica dacă acesta returnează o eroare 404. Vă va oferi apoi o listă de legături sparte și vă va permite să le schimbați direct din ecranul pluginului (spre deosebire de remedierea manuală a fiecărui link). Nu numai că, ci va scana continuu site-ul dvs. în permanență și vă va anunța orice legături rupte „proaspete”.

Verificator de legături stricate

Doar zgârie suprafața aici – Broken Link Checker are mai multe caracteristici de încărcare și mai multe setări personalizabile decât puteți agita un stick. Consider că este o descărcare obligatorie pentru orice utilizator WordPress.

1. WordPress SEO de Yoast

Cu toate că WordPress este relativ bine configurat pentru SEO, nu mai există, dacă aveți ambiții de a se clasifica în motoarele de căutare, veți dori să instalați un plugin SEO cu funcții suplimentare.

Cu asta în minte, dacă ați urmat articolele mele aici pe WPExplorer în ultimele luni, veți ști că sunt un fan imens al SEO de Yoast – asta este foarte clar în ceea ce privește seria mea din cele două părți despre cele mai comune greșeli SEO la fața locului. În opinia mea, de departe este cea mai bună soluție SEO pentru WordPress și, la fel ca verificatorul de legături stricate, sunt șters de valoarea pe care o oferă..

Care sunt pluginurile dvs. preferate?

Am selectat doar cinci pluginuri din 108 și există, desigur, un număr uriaș pe care l-ați putea argumenta pentru a fi inclus în primii cinci. M-am concentrat asupra pluginurilor de care consider că beneficiază de cel mai mare procent de utilizatori WordPress și m-am amintit și de soluțiile „cu impact mare”, mai degrabă decât de unele dintre ofertele de nișă disponibile..

Nu numai asta, dar mă pot gândi la o serie de pluginuri care nu au făcut-o în primele 108 care, în mod cert, justifică includerea. Exemplele includ:

Având în vedere cele de mai sus, mi-ar plăcea să știu care ar fi selecțiile dvs. de pluginuri preferate, așa că vă rugăm să treceți în secțiunea de comentarii!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map