Reduceri și cupoane de la Memorial WordPress 2017

Fericită zi de memorial oameni de weekend! Indiferent dacă vă aflați la un grătar de grădină, la o plajă plină de vânturi, la un lac adorabil sau undeva în altă parte, vă puteți bucura în continuare de weekend … salvând BIG pe unele dintre preferatele dvs. WordPress! Ne-am luat timpul să găsim cele mai bune oferte pentru tine, astfel încât să poți economisi rapid și să te întorci să te bucuri de weekendul lung.


Contents

Oferte cu temă WordPress

First up – oferte de temă. Un weekend lung este momentul perfect pentru a săpa într-o nouă temă și a oferi site-ului dvs. WordPress un aspect cu totul nou. Și cu aceste oferte excelente, nu există niciun motiv să nu o faci.

Church Themes cu 20% reducere

Folosiți codul cuponului SAVE20 pentru a obține 20% reducere la achiziționarea oricărei teme noi din ChurchThemes. Oferta se încheie curând.

Economisiți 20% la ChurchThemes

cssigniter 30% reducere

Economisiți cu 30% orice temă premium sau abonament de la cssigniter cu weekendul lor special! Utilizați doar codul SAVE30 la casă. Oferta se încheie curând.

Economisiți 30% la cssigniter

CyberChimps 25% reducere

Economisiți cu 25% orice temă premium WordPress creată de CyberChimps cu cod HEROES25. Promovarea lor în săptămâna Memorial este un moment minunat pentru a prelua o copie a Responsive Pro! Oferta se încheie curând.

Economisiți 25% la CyberChimps

Temă de încredere cu 30% reducere

Themetrust are o vânzare masivă de primăvară – 30% din cumpărături când utilizați codul promoțional SPRING30. Oferta se încheie curând.

Economisiți 30% la Themetrust

WPZoom 35% sau mai mult din pachetul tuturor temelor

Obțineți pachetul WPZoom All Themes (care include 44 de teme WordPress) Planul de bază pentru doar 129 USD (35% reducere) sau planul PRO pentru 139 $ (70% reducere). Nu este nevoie de cod. Oferta se încheie curând, așa că economisește cât poți!

Economisiți până la 40% la WPZoom

Oferte de gazduire WordPress și oferte de domenii

Nu vă place gazda web actuală? De ce să nu vă gândiți la un nou plan de găzduire? În această săptămână, mulți dintre cei mai buni furnizori de găzduire oferă oferte, astfel încât puteți obține o reducere mare la un plan de găzduire mai bun decât cel pe care îl aveți acum.

Bluehost 2,95 $ Planuri de găzduire promoțională

Economisiți până la 60% când vă înscrieți la o nouă găzduire web cu doar 2,95 USD / lună (pentru un plan de 3 ani) la Bluehost. Nu este nevoie de cod. Oferta se încheie curând.

2,95 USD Găzduire de la Bluehost

GoDaddy $ 1 / lună Gazduire

În acest moment puteți obține găzduire partajată GoDaddy începând de la 1 USD / lună cu anumite planuri. Nu este nevoie de cod. Oferta se încheie curând.

Obțineți găzduire pentru $ 1

Domenii GoDaddy 4,99 USD

Economisiți mare și obțineți noua dvs. înregistrare de domeniu de la GoDaddy pentru 4,99 USD pentru primul an. Nu este nevoie de cod. Oferta se încheie curând.

Domenii GoDaddy 4,99 USD

GoDaddy 30% reducere a achiziției

Economisiți 30% la următoarea achiziție de la GoDaddy atunci când utilizați linkul nostru. Nu este nevoie de cod. Oferta se încheie curând.

Economisiți 30% la GoDaddy

HostGator până la 60% reducere

În acest moment puteți economisi până la 60% la noi planuri Business sau Hatchling (sau 40% la un nou plan Baby) de la HostGator. Nu este nevoie de cod. Oferta se încheie curând.

Salvați la HostGator

Gazduire InMotion cu până la 33% reducere

Economisiți oriunde de la 20% (la găzduire partajată) până la 33% (la gazduire VPS) la InMotion! Nu este nevoie de cod. Oferta se încheie curând.

Economisiți până la 33% la InMotion

Liquid Web 38% reducere

Economisiți 38% din primele 4 luni de cloud hosting optimizate pe site-ul Liquid Web cu cod FASTCLOUD38. Acționează rapid – această ofertă se termină curând.

Economisiți 38% pe Liquid Web

Templu media 2 luni gratuit

Pentru o perioadă limitată de timp, puteți obține 2 luni gratis când achiziționați un nou plan anual de găzduire de la Media Temple. Nu este nevoie de cod. Oferta se încheie la 31 mai 2021.

Obțineți 2 luni gratuit la Media Temple

NameCheap 50% reducere Gazduire partajată

Pentru o perioadă limitată de timp, economisiți 50% din noile planuri de găzduire partajate (pentru primul an) la NameCheap și economisiți și pe numele dvs. de domeniu – nu este nevoie de cod. Oferta se încheie la 31 mai 2020.

Economisiți 50% pe gazduire comună

NameCheam până la 96% Off Domenii

Economisiți până la 96% pe nume de domenii noi, net, online, io și alte domenii la NameCheap cu cod TLDMAPR20. Oferta se încheie la 31 mai 2020.

Salvați pe Domenii NameCheap

Motor WP 10% reducere

Economisiți 10% din prima plată cu cod wpe3off. Combinat cu cele 2 luni gratuite pentru noi planuri anuale – asta face ca în total 3 luni să fie găzduit gratuit de la WP Engine! Oferta se încheie curând.

Economisiți 10% la WP Engine

Oferte de plugin-uri WordPress și multe altele

Adăugați funcții noi pe site-ul dvs. – cum ar fi un formular, galerii, o mai bună securitate și multe altele – cu aceste plugin-uri și servicii WordPress. Fie că sunteți în mod special în căutarea unui plugin de securitate sau doriți doar să parcurgeți câteva oferte nemaipomenite, iată ce am găsit.

AppSumo 10-100% reducere

Economisiți oriunde între 10 și 100% pe instrumentele web premium la AppSumo. Ofertele se încheie și se schimbă zilnic, așa că asigurați-vă că reveniți des pentru a vedea ce este nou!

Economisiți până la 100% la AppSumo

BigStock 35 de fotografii gratuite

În acest moment vă puteți înscrie la o probă gratuită de BigStock de 7 zile pentru a descărca gratuit 35 de fotografii premium gratuit (5 pe zi). Nu este nevoie de cod. Oferta se încheie curând.

Încercați BigStock gratuit

aMembru 17% reducere

aMember Pro Spring Sale – 17% reducere cu cod 76ECF909. Oferta se încheie curând.

Economisiți 17% pe luna decembrie

Galeria Envira cu 15% reducere

Beneficiați de 15% reducere la Envira Gallery – Utilizați codul promoțional: SAVE15. Oferta se încheie curând.

Economisiți 15% pe galeria Envira

Formulare formidabile 30% reducere

Economisiți 30% din licențele noi pentru formularele formidabile (pentru primul an) cu cod SAVE30, care include tone de funcții puternice pentru construirea de forme pentru site-ul dvs. Oferta se încheie curând.

Economisiți 30% la Formulare Formulare

iThemes 30% reducere BackupBuddy

Economisiți 30% la achiziția oricărui nou plan BackupBuddy de la iThemes cu cod ITHEMES30. Oferta se încheie la 31 mai 2020.

Economisiți 30% pe BackupBuddy

iThemes 30% reducere Security Pro

Economisiți 30% la achiziționarea oricărui nou plan de plugin Security Pro de la iThemes cu cod ITHEMES30. Oferta se încheie la 31 mai 2020.

Economisiți 30% pe Security Pro

LifterLMS $ 1 timp de 30 de zile

Încercați LifterLMS și vedeți cum este să-l utilizați pentru a vă construi site-ul de cursuri și abonamente la doar 1 USD (pentru primele 30 de zile). Nu este nevoie de cod. Oferta se încheie curând.

Încercați LifterLMS pentru 1 $

Link Whisper 25 $ Off

Creați un conținut mai bun și utilizați mai multe link-uri interne care îmbunătățesc SEO cu Link Whisper – acum 25 USD. Nu este nevoie de cod. Oferta se încheie la 1 iunie 2020.

Economisiți 25 USD pe Link Whisper

MailOptin 25% reducere

Pentru o perioadă limitată de timp, noii clienți pot economisi 25% în buletinul informativ MailOptin și pe standardul sau pe planul de generare de plumb, nu este nevoie de cod. Oferta se încheie curând.

Economisiți 25% pe MailOptin

MonsterInsights 50% reducere

Configurați Google Analytics pentru site-ul dvs. WordPress cu MonsterInsights și economisiți 50% cu cod INTRO50. Oferta se încheie curând.

Economisiți 50% pe MonsterInsights

Forme Ninja cu 50% reducere

În prezent, toate planurile Ninja Forms sunt de 50%, ceea ce face acest lucru cel mai bun moment pentru a pune mâna pe un plugin de creare a formularelor de top pentru site-ul dvs. WordPress. Utilizați codul SAVE50 la casă. Oferta se încheie curând.

Economisiți 50% la Ninja Forms

OptinMonster 35% reducere

Beneficiați de 35% din achiziția noilor planuri OptinMonster – nu este nevoie de cod. Oferta se încheie curând.

Economisiți 35% la OptinMonster

ProfilePress 20% reducere

Reduceți 20% din achiziția pluginului utilizatorului și al profilului de administrare a profilului ProfilePress, orice plan (abonați-vă doar la acestea buletin informativ a salva). Oferta se încheie curând.

Economisiți 20% pe ProfilePress

SeedProd 20% reducere

Reduceți 20% din achiziția oricăruia dintre pluginurile SeedProd (inclusiv Coming Soon Pro, Viral Giveaway Pro, Notification Bar Pro, etc.) cu cod SAVE20. Oferta se încheie curând.

Economisiți 20% pe pluginurile SeedProd

Soliloquy 10% reducere

Economisiți 10% pe glisorul WordPress Soliloquy premium atunci când utilizați codul promoțional SAVE10. Oferta se încheie curând.

Economisiți 10% pe Soliloquy

Pluginele de război cu 30% reducere

Pentru o perioadă limitată de timp, puteți economisi 30% de pe orice plugin puternic din plugin-urile Warfare – inclusiv popularul lor Social Warfare – cu cod MEMORIALDAY2020. Oferta se încheie pe 26 mai 2020.

Economisiți 30% pe orice plugin de Warfare

WPEka 50% Off 1 Plugin

Reduceți 50% din opțiunea dvs. de pluginuri WPEka WordPress premium (1 licență) săptămâna aceasta doar cu cod SMB50. Oferta se încheie curând.

Economisiți 50% la WPEka

WPForms 50% reducere

Pentru o perioadă limitată de timp, puteți obține WPForms (unul dintre cei mai buni creatori de forme pentru WordPress) pentru 50% reducere cu cod SAVE50. Oferta se încheie curând.

Economisiți 50% pe WPForms

Vimeo 10% reducere

Economisiți 10% în conturile Vimeo Plus, PRO, Business sau Premium în acest weekend Memorial Day! Introduceți doar codul Q2PUB1C20 a salva. Oferta se încheie pe 30 iunie 2020.

Economisiți 10% la Vimeo

În plus, mai multe de venit

Sperăm că vom mai avea câteva oferte pe care să le adăugăm pe măsură ce weekendul va continua. Și ca întotdeauna cu rotunjirile noastre, dacă găsiți o ofertă, vrem să auzim despre asta. Sau dacă aveți o ofertă, ar trebui să adăugăm informați-ne în comentariile de mai jos și vom intra pe listă imediat ce o vedem!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me