Există o mulțime de postări pe blog și articole online despre site-uri alimentate de WordPress. În loc de a scrie „doar un altul” din acele articole, noi, la WPExplorer, am decis să începem o serie care să se afunde mai adânc decât doar site-ul. În People Powered by WordPress, vom acoperi persoanele care pot gestiona afaceri cu ajutorul WordPress, impactul pe care WordPress îl are asupra proceselor lor de afaceri și felul de vieți pe care le pot trăi din cauza afacerii lor.


În prima tranșă, am luat legătura cu prietenul meu Kevin Graham, un nomad digital pe care l-am întâlnit la Chiang Mai, în Thailanda, și i-am pus câteva întrebări pentru a vă oferi o privire mai atentă asupra vieții și afacerilor sale..

Vă rugăm să vă prezentați și ce faceți …

Numele meu este Kevin Graham și sunt fondatorul a două companii de găzduire web pentru rețele private de blog – LaunchCDN și Bulk Buy Hosting. De asemenea, conduc un portofoliu de site-uri web de revizuire a produselor și un software sub forma unui produs denumit Fresh Feedback, care permite proprietarilor de afaceri să colecteze feedback de la clienții lor și să-i îndrume pe clienții fericiți să lase recenzii pentru ei pe site-urile de recenzii care contează pentru ei..

Când ai început??

Sunt full time în acest spațiu din 2014, dar construiesc site-uri web din 1999 și am folosit prima dată WordPress în 2008, care era în jurul perioadei WordPress 2.6.

De ce ai decis că vrei să începi o afacere online?

Conduc afaceri online care oferă design web și obțin venituri din publicitate de când aveam aproximativ 14 ani. Am început pentru că aveam un interes acut pentru tehnologie și internet și voiam să fiu producător de conținut nou pentru internet, mai degrabă decât doar consumator.

Când / de ce ai ales WordPress?

Mai întâi am ales WordPress pentru ușurința sa de utilizare ca platformă de blogging pur – adică pentru a păstra un blog și a posta actualizări despre lucruri noi pe care le-am găsit online și actualizări din viața și cariera mea în educație..

În vremurile mai recente, am trecut la utilizarea WordPress ca mai mult dintr-un simplu sistem de gestionare a conținutului și constructor de site-uri pentru mai multe site-uri de stil de marketing static și apreciez cu adevărat comoditatea alegerii unei teme minunate WordPress și folosirii acesteia ca bază pentru construirea unui site web cu aspect minunat.

Care sunt punctele forte / punctele slabe ale WordPress în comparație cu concurenții?

Punctul forte al WordPress vine de la marea comunitate care există în jurul ei, care dezvoltă teme și pluginuri uimitoare pentru a ajuta la extinderea funcționalității de bază a platformei. Acest lucru face rapid și ușor să vă bazați pe noile funcționalități și să folosiți WordPress pentru o mare varietate de lucruri, inclusiv rularea unui magazin de comerț electronic cu apartenență la WooCommerce sau site-uri de instruire cu pluginuri precum Membru S2 sau aproape orice altceva pe care îl puteți imagina..

Am încercat în trecut câteva alte sisteme de gestionare a conținutului, cum ar fi Drupal și Joomla, dar niciunul nu a fost atât de ușor să înceapă cu WordPress.

Spune-mi un pic despre stilul tău de viață actual (și cum diferă de când ai lucrat ultima ta slujbă).

În ultimii 4 ani, am fost un nomad digital care mi-a permis să călătoresc în toată lumea în timp ce îmi conduc afacerile. M-am bazat în Chiang Mai în nordul Thailandei și în orașul meu natal Adelaide din Australia în acea perioadă și am călătorit într-un număr mare de țări din Asia / Asia de Sud-Est, inclusiv călătorii extinse în locuri, inclusiv Vietnam, Japonia, Coreea de Sud, precum și o mulțime de Europa, inclusiv șederi lungi în Germania și Azore, un arhipelag îndepărtat care este în largul coastei Portugaliei.

Credeți că există o barieră tehnică care blochează persoanele care nu sunt ingineri informatici să facă ceea ce faceți sau să creeze alte companii online?

Cu companii specializate de găzduire WordPress precum WP Engine, Kinsta și Flywheel, este foarte ușor să începeți cu WordPress. Cred că zilele în care trebuie să fii inginer de calculatoare pentru a-ți construi o afacere online funcțională sunt bine și cu adevărat în spatele nostru, iar WordPress este cu siguranță în fruntea faptului că ușurează construirea unui site web frumos și începe să vinzi aproape orice vrei online.

Ce simțiți că lipsa unei astfel de bariere înseamnă pentru majoritatea oamenilor?

Înseamnă că este extrem de ușor să pornești online și să câștigi câteva sute (sau câteva mii) de dolari pe lună din propriul blog sau magazin online. Există o mulțime de oameni care o fac și podcast-uri ca Școala Hustle Side ajută la prezentarea oamenilor care fac exact asta.

Cumpărați propriul nume de domeniu și costă mai puțin de 9 dolari și o gazdă WordPress de înaltă calitate, precum Flywheel (notă: am acoperit Flywheel și alte opțiuni de top de găzduire WordPress pe blog) Costă 15 dolari pe lună – aproximativ 50 de cenți pe zi. Adăugați o sumă de aproximativ 60 USD pentru o temă WordPress premium și puteți obține propriul site web online într-o seară.

Unde pot afla oamenii un pic mai multe despre tine și afacerea ta?

Puteți găsi companiile de găzduire a rețelei mele private de blog la LaunchCDN și Cumpărare gazdă în vrac. Serviciul meu web care permite proprietarilor de afaceri să colecteze feedback de la clienții lor și să-i îndrume pe clienții fericiți să lase recenzii pentru aceștia pe site-urile de recenzie care contează pentru ei este numit Feedback proaspăt. Și puteți găsi blogul meu personal la KevinGraham.com.

În încheiere, aveți ceva de spus oamenilor care visează să înceapă o afacere online, dar nu trag declanșatorul?

Mergeți și consultați podcast-ul Side Hustle School, găsiți câteva inspirații din episoadele zilnice de oameni la fel ca voi, care construiesc afaceri online și, cel mai important, luați măsuri în acest sens și începeți.

Postfaţă

Vă mulțumesc foarte mult pentru că sunteți primul intervievat din această serie Kevin. Răspunsurile dvs. vor inspira cu siguranță unii dintre cititorii noștri să ia măsuri și să înceapă propriile lor afaceri bazate pe web și, sperăm, chiar să își schimbe viața.

Și pentru cititorii noștri: Dacă aveți întrebări pentru Kevin, orice întrebări credeți că ar trebui să fie adăugate la interviurile viitoare sau dacă aveți pe cineva care doriți să fiți intervievat, ne-ar plăcea să știm. Vă rugăm lăsați un comentariu cu întrebările de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me