La 11 ani de naștere WordPress! Creșterea din ce în ce mai mare în fiecare an, WordPress se îmbunătățește constant – atât codul, cât și viața tuturor celor care folosesc acest CMS minunat. Așa că, în onoarea zilei de naștere a WordPress (și din curiozitate), am întrebat de ce oamenii cred că WordPress este atât de grozav. Continuați să citiți pentru a vedea ce cred profesioniștii WordPress și de ce iubesc WordPress.


De ce iubim WordPress

Carrie Dils

Cum iubesc WordPress… permiteți-mi să numesc modalitățile! �� Pe scurt, îmi place că îmi pot trăi viața cu WordPress. Există un ecosistem atât de larg de utilizatori, produse și servicii, încât oricine are înclinații să poată construi o afacere bună pe WordPress.
~ Carrie Dils
Freddy Muriuki

WordPress face ușor crearea de site-uri web. Până la sfârșitul zilei, puteți avea un site web complet funcțional! În afară de asta, platforma este destul de extensibilă prin faptul că puteți obține un plugin pentru aproape orice funcție imaginabilă. Ba mai mult, WordPress este conceput cu drag, ceea ce ne oferă o platformă CMS frumoasă, super-rapidă și prietenoasă cu SEO. WordPress este pur și simplu minunat! Există atât de multe lucruri grozave de spus despre WordPress, aș putea ajunge să scriu o postare întreagă, așa că mă voi opri doar acolo.
~ Freddy Muriuki
Devesh Sharma

Folosesc WordPress de 3 ani și ceva de zile și întotdeauna mi-a plăcut să îl folosesc. Am încercat mai multe alte sisteme de gestionare a conținutului în trecut, dar am iubit WordPress datorită simplității sale, a interfeței ușor de utilizat, a ușurinței de personalizare și a unei comunități puternice. Nu am fost niciodată martor la nicio altă platformă cu o comunitate atât de puternică.
~ Devesh Sharma
Gilbert Pellegrom

Lucrul care îmi place la WordPress este deschiderea comunității și faptul că toată lumea este fericită să învețe unul de la celălalt și să contribuie înapoi la proiectul WordPress. WordPress a reușit cu adevărat să folosească etosul „open source” la maximul său potențial și la o scară uriașă, ceea ce nu este o sarcină mică.
~ Gilbert Pellegrom
Brin Wilson

WordPress este rapid de instalat, ușor de utilizat și de abilitare serioasă: WordPress este un instrument absolut nemaipomenit – și să nu mai vorbim de frumos – care oferă milioanelor un mijloc ușor accesibil pentru a intra în lumea publicării online cu minimă tampenie! Pe scurt, WordPress revoluționează publicarea online – este atât de simplu!
~ Brin Wilson
Ahsan Parwez

Ei bine, iubesc WordPress, deoarece este foarte ușor de utilizat atât pentru bloggeri cât și pentru dezvoltatori. Cu tone de plugin-uri și teme disponibile la dispoziția noastră pentru a regla WordPress și utiliza-l pentru a face orice fel de site-ul web. De asemenea, o comunitate în continuă creștere dedicată WordPress sigur ne ajută să ne împrietenim noi prieteni din întreaga lume cu care putem împărtăși cunoștințele noastre și să cerem ajutor. Sunt impresionat de cât de mult a progresat WordPress până acum și prevăd că WordPress va merge și mai departe.
~ Ahsan Parwez
Peter Shilling

La HelpForWP.com dezvoltăm pluginuri pentru WordPress, echipa noastră construiește și site-uri bazate pe WordPress de aproape 5 ani.
De ce o iubim? Ei bine, din perspectiva dezvoltatorilor, pentru că este atât de abordabil. API-urile sunt clare și ușor de utilizat, însoțite de Codex pe care un nou dezvoltator nu poate fi început în cel mai scurt timp. Dar nu este doar baza de cod, ci „abordabil” sună valabil și pentru comunitate. Îmi place faptul că pot contacta pe twitter dezvoltatorului unui plugin sau a unei teme, să pun o întrebare sau să le dau feedback – este minunat!
~ Peter Shilling
Harri Bell-Thomas

Pentru mine, WordPress excelează în modul în care facilitează și încurajează personalizarea extinsă. Acesta permite dezvoltatorilor de pluginuri să își folosească cu ușurință puterile creative și să creeze rapid unele lucruri destul de puternice. Puteți vedea acest lucru prin numărul mare de plugin-uri WordPress acolo, iar dezvoltarea nu este exclusiv pentru profesioniști. Dimpotrivă, unele dintre cele mai utile plugin-uri WordPress au fost create de pasionați. Aceasta este permisă de faptul că astăzi comunitatea WordPress este una dintre cele mai generoase și talentate din lume; această atmosferă prietenoasă a comunității a ajutat cu adevărat să facă WordPress atractiv pentru dezvoltatori și de dorit să fie utilizat pentru bloggeri. În plus, WordPress nu este doar un CMS pentru dezvoltatori; a fost lucrat minuțios pentru a fi ușor de utilizat pentru oameni din toate punctele de viață, indiferent dacă știu codul sau nu. Acesta este motivul pentru care, în opinia mea, a devenit meritat platforma preferată de blogging a lumii. Motto-ul WordPress, „Codul este poezie”, demonstrează modul în care WordPress este alimentat de pasiune și de dorința de excelență; Proiectul WordPress nu vizează nicio țintă monetară sau corporativă, ci urmărește perfecțiunea. Acest lucru este extraordinar, arătând de ce WordPress este cu adevărat o minune a internetului.
~ Harri Bell-Thomas
Tom Ewer

De unde să încep? Nu sunt sigur că aș putea da un singur răspuns! Cu toate acestea, sunt sigur că veți primi răspunsuri din partea oamenilor despre toate lucrurile cele mai evidente: numărul enorm de teme și plugin-uri disponibile, ușurință de utilizare, comunitate nemaipomenită etc. Așadar, voi încerca ceva puțin diferit: ador WordPress, deoarece oferă atât de multe oportunități pentru persoanele care doresc să câștige bani online. Personal vorbind, mi-am realizat o carieră ca blogger WordPress (printre altele) și toate site-urile mele rulează pe WordPress. Există atât de multe oportunități – ca scriitor, designer, dezvoltator, programator … lista continuă. WordPress este o economie în sine!
~ Tom Ewer
Gerasimos Tsiamalos

În 2007 a trebuit să aleg un mic CMS pentru site-urile web ale clienților mei. Pe atunci WordPress trebuia să sprijine doar blogurile, dar chiar și atunci era departe de adevăr. Mulți clienți sunt mulțumiți de sistemul lor de gestionare a conținutului și chiar astăzi majoritatea își actualizează site-urile web singuri. Rapid înainte către 2014 și ca furnizor premium de teme WordPress, trebuie să spun că WordPress mi-a schimbat complet viața. Se pare că a schimbat și viața celor peste 16.000 de clienți. Cum este posibil să NU iubești WordPress?
~ Gerasimos Tsiamalos
Kevin Muldoon

Ador WordPress pentru versatilitatea sa. Sigur, este ușor de instalat și ușor de utilizat, deși la fel sunt multe alte sisteme de gestionare a conținutului. Volumul ridicat de pluginuri și teme disponibile pentru platforma WordPress o plasează peste concurență. Este motivul pentru care WordPress este atât de popular. Există foarte puține lucruri pe care nu le poate face. De aceea îl folosesc la atâtea proiecte.
~ Kevin Muldoon
Phil Johnston

Pentru mine, WordPress este pentru site-uri web care ar fi descoperirea vitezei de urzire pentru călătoriile în spațiu. Propulsează site-urile mai departe, mai rapid, cu o echipă mondială de dezvoltatori care caută securitate și capacitatea de utilizare – și este disponibil gratuit pentru fiecare persoană! WordPress funcționează pentru atâtea lucruri la atât de multe niveluri de utilizatori: site-uri web, aplicații, membri, magazine online. În calitate de dezvoltator, îmi place să construiesc aplicații și proiecte folosind WordPress, deoarece are o gamă uriașă de instrumente bine gândite, care accelerează producția și îmi oferă o cale de a trece de la punctul A (o idee) la punctul B (executarea acelei idei ). Sistemul de acțiuni și cârlig de filtre este cu adevărat uimitor și permite atâta inovație fără a interfera cu ceea ce alți dezvoltatori construiesc alături de tine.
~ Phil Johnston
Chris Robinson

Există câteva motive principale pentru care IUBESC WordPress, sursa sa deschisă, comunitatea minunată și biggie – mi-a oferit să încetez să lucrez pentru „Omul” și să-mi croiesc propria cale..
~ Chris Robinson
Kyla Glover

WordPress este o platformă excelentă pentru orice nivel de utilizator, iar ceea ce iubesc este cât de puternică este. Oricine poate construi un site web cu WordPress. Și pe deasupra, oricine poate începe o afacere cu WordPress. Funcționează pentru fiecare buget. Este nesfârșit de flexibil (instalează doar câteva plugin-uri). Și se îmbunătățește întotdeauna cu fiecare actualizare. Deci, într-adevăr, nu există niciun motiv să nu porniți un site web atunci când WordPress face acest lucru fără efort.
~ Kyla Glover
AJ Clarke

Este greu – există atât de multe motive! Este gratuit, deci este excelent să înceapă, se îmbunătățește mereu, iar ca dezvoltator este mult mai rapid să creezi site-uri web folosind WordPress ca cadru. În plus, este în continuă evoluție – a început doar ca o platformă de blogging, dar acum puteți rula site-uri web complete, forumuri și faceți multe altele cu WordPress.
~ AJ Clarke

Randul tau

Deci de ce iubești WordPress? Lăsați o notă rapidă în comentariile de mai jos – mi-ar plăcea să vă cunosc motivele!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me