1. Când și cum a fost creat ThemeFuse?

Am început Themefuse acum aproape 2 ani și jumătate, când industria temelor WordPress era foarte diferită. Pe atunci, nu aveam propriul magazin de teme WordPress, ci am postat doar temele noastre pe piețele specializate, cum ar fi Themeforest. Ne-am descurcat foarte bine acolo, dar am simțit întotdeauna că ne dorim mai mult – propriul loc în care să ne putem exprima cu adevărat creativitatea. Așa că am lansat propriul nostru magazin, Themefuse.com.


Accesați ThemeFuse

2. Câte persoane lucrează în prezent la ThemeFuse?

În prezent, echipa noastră are 12 membri, care ar putea părea destul de mari pentru un start-up, dar încercăm să menținem acest număr cât mai mic. Nu dorim să ne creștem echipa doar pentru filosofia „mai mare este mai bun”. Simțim că, uneori, menținerea echipei destul de mică este ceea ce trebuie făcut. Angajăm oameni doar atunci când situația o felicită cu adevărat și ne place faptul că în echipele mai mici toată lumea se simte ca o singură familie.

3. Are efect Themefuse pe WordPress? De ce sau de ce nu?

Da, desigur, folosim WordPress pentru site-ul nostru web. Se potrivește perfect pentru tot ceea ce avem nevoie și este ceea ce știm cel mai bine. Deci aceasta a fost alegerea evidentă pentru noi. În plus, din ce în ce mai multe site-uri web din toate industriile (nu numai blogurile) încep să folosească WordPress ca bază, făcându-l să fie cel mai folosit CMS de acolo – deci acest lucru spune o mulțime de securitate, funcții și extensibilitate WordPress..

4. Care sunt cele mai vândute 3 teme ale tale?

Top 3 teme de vânzare pentru noi sunt:

1. Welcome Inn, o temă WP pentru hoteluri, moteluri și pensiuni

Welcome Inn Hotel

2. Medica, un șablon pentru medici, stomatologi și personal medical

Medica WordPress Tema

3. Envision, o temă WordPress pentru companii, start-up-uri corporate, corporative.

Imaginează tema WordPress

5. În WordPress sunt adăugate constant funcții noi. Încercați întotdeauna și integrați funcții noi în temele dvs., vă rugăm să oferiți un exemplu?

Încercăm mereu să actualizăm cât mai curând posibil temele noastre pentru cea mai recentă versiune WordPress, astfel încât temele noastre vor susține imediat noile funcții pe care le aduce automat de fiecare dată când adaugă ceva. De asemenea, atunci când vorbim de noi funcții care apar în industria WordPress sau în designul web în general, cum ar fi Shortcodes sau Responsive WD, ne place să le adăugăm destul de rapid temelor noastre, dar numai dacă le adaugă valoare. Deci, de obicei, încercăm să analizăm ideea înainte de a sări capul mai întâi într-un ciclu de dezvoltare important. Uneori, adăugarea funcțiilor este prea rapidă înseamnă că petreci mult timp lucrând la lucruri care încă nu s-au dovedit că merită, după trecutul inițial, deoarece utilizatorii nu le vor folosi pe termen lung.

6. Deci, ce urmează? Orice vârfuri strălucitoare le puteți oferi cititorilor noștri?

În prezent, lucrăm la o funcție de membru al clubului pentru magazinul nostru de teme, care va face clienții noștri obișnuiți foarte fericiți, permițându-le să plătească doar câțiva dolari pe lună pentru acces complet la biblioteca noastră de teme. Această actualizare a site-ului nostru web va aduce, de asemenea, o mulțime de funcții noi noi pentru utilizatorii noștri – fie că sunt clienți, afiliați sau doar vizitatori. Vine foarte curând!

De asemenea, următoarea lansare este cea mai complexă temă a noastră până în prezent – HomeQuest Real Estate. Această temă a fost concepută special pentru industria imobiliară, cu multe caracteristici interesante care vor face viața imobiliară foarte ușoară atunci când își promovează proprietățile. Credem cu adevărat că acest tip de proiect, cu caracteristicile și opțiunile în care am copt, nu a mai fost realizat până acum în industria de teme WordPress. Da, este chiar atât de bine … [Pe Dribbble puteți vedea niște vârfuri strălucitoare]

Previzualizare imobiliară

7. Există o mulțime de magazine tematice, ceea ce te face să ieși în evidență și de ce ar trebui ca oamenii să aleagă tema ta față de ceilalți?

Themefuse se referă la modele originale și idei de nișă. De exemplu, încercăm să acoperim șabloane de nișă, cum ar fi Hoteluri, Cafenele, Medical, Reviste de sport sau Birouri de avocați teme, în loc să efectuați aceleași șabloane generice pe bază de masă pe care le vedeți în multe magazine concurente.

Problema cu teme generice este că, deși puternici și versatili, ei nu vor atrage cumpărătorii la prima vedere pentru că nu arată nimic din ceea ce clientul dorește sau se așteaptă să vadă. Dar când oamenii se uită la temele noastre de nișă, ei își văd deja viitorul site web, deoarece șabloanele noastre sunt concepute și dezvoltate pentru nevoile exacte ale clienților din acea industrie..

8. Aveți sfaturi / sfaturi pentru alte persoane care doresc să își deschidă propriul magazin tematic?

Da, doar una: NU. Salt deoparte, această industrie se aglomerează foarte repede și dacă nu ai entuziasmul și cunoștințele pentru a crea ceva care lasă toate celelalte magazine tematice în praf, atunci probabil că nu merită.

9. Orice alte gânduri sau lucruri pe care doriți să le menționați?

Am vrut doar să spun salut cititorilor și fanilor WPExplorer de acolo. Continuați să folosiți WordPress, băieți! Noroc!

Consultați ThemeFuse

Dacă nu le-ați vizitat încă site-ul, este posibil să doriți să accesați Themefuse și să vedeți toate temele grozave pe care trebuie să le ofere, cine știe, poate veți găsi „tema voastră”. se bucura!

ThemeFuse

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me