Dacă nu te-ai gândit la Mojo Themes, este timpul. Sunt unul dintre locurile de top ale pieței pentru cumpărarea de teme WordPress. Ele sunt încă relativ noi pentru industrie, dar cu siguranță în creștere. Am avut plăcerea de a-l face pe coproprietarul J.R. Farr să răspundă la câteva întrebări pentru noi, că suntem siguri că veți iubi să citiți!


1. Când și cum a fost creat MojoThemes?

În 2009, eu și Brady am început să punem bazele lucrărilor pentru a construi piața noastră Cumpără și Vând. După câteva luni de muncă asiduă, am lansat în sfârșit un concurs uriaș numit March Padness în martie 2010 și am deschis ușa DOAR vânzătorilor. Aveam nevoie să construim biblioteca noastră de teme înainte de a putea deschide piața. După o lună de a primi câteva articole nemaipomenite încărcate, noi a deschis piața cumpărătorilor în aprilie 2010. De la lansarea site-ului, continuăm să creștem într-un ritm rapid în fiecare lună și, chiar acum, am trecut doar 100.000 de articole descărcate și avem peste 50.000 de utilizatori.

Încă de la început, amândoi am dorit ca piața să fie construită pe WordPress, nu doar pentru că iubim WordPress, ci voiam să arătăm altora puterea din spatele WordPress. Deoarece piața a crescut cu mai multe articole, mai mulți utilizatori etc., în mod evident, a trebuit să îndoiți WordPress la voința noastră. În momentul de față, suntem pe versiunea 3.0 a pieței. Cea mai recentă versiune este alimentarea atât a temelor MOJO, cât și a codului MOJO pe aceeași bază de cod.

Teme Mojo

2. Câți oameni lucrează în prezent la Mojo Themes?

În prezent echipa este formată din 7 dintre noi. Eu și Brady ca fondatori, 3 dezvoltatori, 1 designer și echipa noastră de asistență.

3. Știu că Mojo Themes rulează pe WordPress. Cum te-a rezolvat asta? Crezi că este cea mai bună soluție pentru magazinul tău?

Absolut este cea mai bună soluție, dar nu înseamnă că nu am avut partea noastră corectă de probleme care o folosesc. Cea mai mare până acum au fost problemele de viteză și performanță. Întrucât WordPress este atât de intensiv în baza de date, nu am funcționat întrebări la ritmul în care nu eram. Cu cea mai recentă versiune (v3) a pieței, am reconstruit piața pentru a rula mult similar cu modul în care rulează WordPress.com. Lucruri cum ar fi noua noastră configurare HyperDB, accesorizând memoria în față și partea din spate a aplicației și desigur asigurându-ne că utilizăm interogările potrivite pentru a crește viteza.

4. Cunoașteți vreunii autori de temă care se bazează pe Temele Mojo ca sursă principală de venit?

Da și pe aceeași notă, o mulțime de vânzători au echipe complete de mai mult decât doar pentru a-și susține articolele.

5. Am observat că lucrați pe un nou site. Orice furiș?

Da! De fapt tocmai a fost lansat. Este a doua piață adăugată la rețeaua Mojoness. Noua noastră piață, MOJO-Code.com, este noua noastră Cumpărați și vindeți piața pentru codul premium. Puteți vinde sau cumpăra pluginuri WordPress, extensii Magento, scripturi PHP, Java, CSS, etc. Tocmai a fost lansat, dar suntem încântați de locul unde este deja îndreptată această piață și de oportunitatea pe care o oferă pentru comunitatea MOJO existentă.

Cod Mojo

6. Câte articole sunt trimise lunar la magazinul dvs. și în medie ce procent sunt acceptate?

Da, există sute de încărcări în fiecare lună și aș spune, în medie, doar aproximativ 10-15% sunt aprobați. Majoritatea articolelor sunt refuzate de mai multe ori înainte de a fi aprobate, deoarece cerințele noastre de încărcare au devenit mai stricte. De exemplu, temele WordPress care sunt încărcate sunt judecate pe trei părți. Articolele trebuie să aibă documentații minuțioase. Proiectarea trebuie să fie la standard. Codul este revizuit prin încărcarea temei pe un test de instalare WordPress. O rulăm prin Theme Check, WP Debug și ne asigurăm că se instalează corect în configurarea noastră.

7. Există o mulțime de magazine tematice, ceea ce te face să ieși în evidență?

Marea întrebare și exact asta este. Nu suntem un magazin tematic în care pur și simplu ne vindem și ne sprijinim propriile produse. Suntem o piață care permite designerilor și dezvoltatorilor de teme să își vândă lucrările pe piața noastră.

Concentrația noastră de zi cu zi este cum putem face o piață mai bună, să aducem mai mult trafic și mai multă valoare pentru vânzătorii noștri pentru a câștiga tot mai mulți bani.

8. Aveți sfaturi / sfaturi pentru alte persoane care doresc să își deschidă propriul magazin tematic?

Dacă doriți să vă deschideți propriul magazin tematic, aș sta cu seriozitate și aș considera ce este cu adevărat implicat. Cred că cei mai mulți designeri tematici consideră că tot ceea ce aduce o piață este traficul și comercializarea articolelor lor, dar există atât de multe alte lucruri pentru care oferim valoare. De exemplu, majoritatea nu se gândesc la ce platformă vor folosi pentru a facilita procesul de vânzare și procesul de livrare digitală. Cum rămâne cu taxele de procesare a cardului? Taxe de răscumpărare? Urmăriți jurnalele de schimbare a temei? Ce zici de forumul tău de asistență? Temele MOJO se ocupă de toate acestea și multe altele. Puteți afla mai multe despre vânzarea pe MOJO aici.

În plus, peste temele MOJO, personalul nostru de asistență se ocupă de clienți ajutându-i cu întrebări simple cu privire la majoritatea articolelor vânzătorilor, cum ar fi: „Cum instalez această temă?”, „Unde pot găsi documentația?”, „Cum Instalez acest meniu, acest portofoliu, imaginile mele nu se vor încărca etc.? ” Ajutăm să filtrăm întrebări ușoare și să le răspundem, astfel încât vânzătorii să se poată concentra pe crearea de produse minunate!

9. Orice alte gânduri sau lucruri pe care doriți să le menționați?

Mențineți treaba bună aici și continuați să împingeți conținutul excelent și temele nemaipomenite! ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me