La WPExplorer rulăm un blog popular, cu multe articole, sfaturi, tutoriale și ghiduri pentru lucrul cu WordPress, dar dezvoltăm și teme gratuite și premium WordPress. Cea mai populară și mai bună temă a noastră din toate timpurile este tema Total WordPress care a depășit deja acest moment 24.500 de vânzări mentinand a 5 stele și actualizări consecvente.


Tema Total WordPress este foarte versatilă și de-a lungul anilor am văzut că tema este folosită. Mulți dintre clienții noștri au creat site-uri cu adevărat nemaipomenite folosind tema și am considerat că este timpul să vă împărtășim unele dintre aceste site-uri ca inspirație și, de asemenea, astfel puteți vedea de ce este capabilă tema. Acestea sunt doar foarte puține site-uri selectate dintre numeroasele pe care le-am marcat de-a lungul timpului, dar există foarte multe site-uri uimitoare construite folosind Total. Dacă aveți încorporat, vă rugăm să împărtășiți comentariile de mai jos! Dacă nu ați utilizat încă tema noastră, nu uitați să consultați demo-urile noastre live și să achiziționați tema astăzi.

Aplicații pentru fluxul social

Aplicații pentru fluxul social: Total WordPress Tema

Știați că Total funcționează uimitor cu popularul plugin de fluxuri sociale Flow-Flow, WordPress (serios cel mai bun plugin de alimentare socială pe care îl pot cumpăra bani)? Aceste două colaborează atât de bine încât Arata super (creatorii Flow-Flow) au ales să folosească Total pentru demo-ul live Flow-Flow! Cât de minunat este asta?

Universitatea din Hawaii

Universitatea din Hawaii: Total WordPress Tema

Universitatea din Hawaii a fost fondată în 1907 și este compusă din 10 campusuri în întregul stat insular, cu accent pe cercetare și durabilitate. Oferind o varietate de studii universitare, universitare și doctorate, acest colegiu pitoresc are dimensiuni mici de clasă și absolvenți notabili, cum ar fi părinții fostului președinte Obama.

Sprung

Sprung: Total WordPress Tema

Deși site-ul web madebysprung.com este o implementare destul de simplă a temei Total, am inclus-o în partea de sus, deoarece este o companie deținută de Clay Johnston unul dintre cei mai buni clienți cu temă totală, cu tone și tone de achiziții. Sprung a creat multe site-uri web minunate folosind Total și vă recomandăm cu mare încredere serviciile lor.

Gestionarea datelor actiene

Actian: Total WordPress Tema

Actian este o companie hibridă de gestionare și integrare a datelor care oferă servicii de date pentru sectorul financiar, de asistență medicală, software SaaS / software și petrol și gaze. Nume mari precum Citi Bank, Bloomberg, FICO, HSBC, Intuit și multe altele se bazează pe Actian pentru a gestiona și analiza datele lor.

Membru final

Membru final: Total WordPress Tema

Ultimate Member este un minunat plugin WordPress care vă va permite să creați cu ușurință o comunitate online gratuit! Pluginul este încărcat cu funcții uimitoare și puteți achiziționa extensii pentru a-l îmbunătăți!

WPPronto

WP Pronto: Total WordPress Tema

WPPronto este o companie de găzduire care se concentrează pe site-uri web care rulează WordPress. În 2009 au lansat rețeaua CDN originală pentru WordPress, împreună cu găzduirea de înaltă performanță. Acum, sub numele de WPPronto oferă gazduire avansată WP cu CloudFlare CDN integrată și accelerație Railgun.

Balenă vitejie

curajos-balenă

Brave Whale este o agenție de marketing și design web. Nu numai că au folosit tema Total pe propriul site web, dar o folosesc și pentru mulți dintre clienții lor pentru a crea site-uri frumoase. Am avut marea plăcere să lucrăm cu CEO-ul Brave Whale (Mark) în multe ocazii, deoarece a fost de mare ajutor în raportarea erorilor tematice și sugerând îmbunătățiri și completări pentru actualizări totale ale temelor. În plus, Balena Brave oferă un design unic „Serviciu total de configurare a temei”Dacă doriți să folosiți tema, dar nu aveți timp sau expertiză pentru a începe singur.

kavyamanoharan.com

kavyamanoharan: Total WordPress Tema

Un portofoliu online frumos și elegant. Acest site folosește foarte mult funcția Total Overlay Header pentru a afișa la modă media sub antetul principal.

Yoga în construcție

Yoga în construcție: Total WordPress Tema

Implementare super curată și minimă a temei Total. Situat în Groningen, Netherlands Yoga Under Construction oferă lecții de yoga și pilates.

Systems4Knees

Systems4Knees: Total WordPress Tema

La sistems4knees.com puteți achiziționa produse premium pentru ameliorarea durerii la genunchi. Ei folosesc WooCommerce pentru a-și prezenta produsele și în timp ce versiunea actuală a Total pe care o folosesc este ușor învechită, site-ul pare încă fantastic!

Dincolo de așteptări

Dincolo de așteptări: Tema WordPress totală

Beyond Expectations este o companie de planificare a evenimentelor și a nunților situată în Surrey și Sud Est. Se concentrează pe crearea de modele elegante și elegante pentru sărbători, nunți și corporații.

SimplyConfirm

Pur și simplu Confirmați: Total WordPress Tema

Simply Confirm este un management de afaceri unificat și o aplicație de comunicare sigură pentru a ajuta echipele să lucreze mai bine, împreună. Produsul include software pentru angajarea angajaților (urmăriți implicarea angajaților în timp real), manager de sarcini inteligent pentru gestionarea sarcinilor din cadrul companiei dvs., chat sigur, astfel încât să vă transmiteți un mesaj instant în compania dvs., stocare cloud criptată pentru stocarea, gestionarea și partajarea fișierelor în cadrul echipei dvs. – și mult mai mult!

Sleep Baby Love

Love Sleep Baby: Total WordPress Tema

Susie Parker, proprietarul companiei Sleep Baby Love, este certificată prin „Institutul de somn familial” și este instruită pentru a ajuta familiile care se confruntă cu diverse probleme de somn ale copiilor cu vârste cuprinse între 0 și 5 ani. Oferă diverse servicii de consultare și cursuri online pentru a vă ajuta.

Asociații Veterinare Metropolitane

Metro Vets: Total WordPress Tema

Situat în Valley Forge, Pennsylvania, Metropolitan Veterinary Associates oferă servicii de urgență tot anul pentru medicină veterinară, chirurgie și îngrijire critică pentru animalele de companie.

Jennifer Meyering

Jennifer Mayering: Tema Total WordPress

Jennifer conduce un blog minunat în care împărtășește rețete, bricolaje, meșteșuguri, ghiduri de fitness și sfaturi generale despre stilul de viață. Ea a folosit tema Total într-un mod foarte unic, cu o mulțime de machete de zidărie, formulare personalizate și un mega meniu în stil personalizat..

Palmele Golden Village

Palmele Golden Village: Total WordPress Tema

Un site web elaborat pentru Golden Village Palms RV Resort din Hemet, California. Lounge în propriul dvs. spațiu spațiu complet, conectați-vă în oricare dintre cele 3 piscine în aer liber sau faceți o balansare pe terenurile lor de pictură la nivel de turneu, consultați sala de sport, sala de mese de biliard, spălătorie și multe altele!

Webgrowth

Agenția pentru creștere web: Tema WordPress totală

Webgrowth își are rădăcinile în marketingul de intrare și asistă clienții corporativi din 2006. Oferă cursuri de marketing digital, care includ în prezent un curs online „Fundații” de 8 săptămâni și un curs online „avansat” de 1 an.

Standarde ecologice

Standarde verzi: Total WordPress Tema

Standardele ecologice ajută compania să dispună în mod corespunzător de excesul de mobilier și echipament de birou în mod responsabil în SUA și Canada. Acestea oferă strategii de donare, revânzare și reciclare pentru a maximiza recuperarea activelor, a simplifica donația comunității și ajută la eliminarea deșeurilor.

Lingură și grajd

Spoon & Stable: Total WordPress Tema

Spoon and Stable este un restaurant care se află în ceea ce obișnuia să fie un grajd de cai în 1900 în Minneapolis, Minnesota. Mâncarea este concentrată în jurul sezonului Midwest și este inspirată de bucătarul francez.

AliS Fashion Design

Alis Fashion: Total WordPress Tema

Alis Fashion a fost prezentată în diverse resurse de nuntă pentru mirese. Ei sunt specializați în diverse nevoi vestimentare pentru nunți, precum și în alte tipuri de modificări nupțiale, croitorie pentru îmbrăcăminte pentru bărbați și multe altele!

Masterstudio

Master Studio: Total WordPress Tema

Masterstudio oferă servicii de web design. În prezent, au 2 prețuri diferite pe site-ul lor (170 USD pentru pachetul standard și 240 USD pentru pachetul complet). Website-ul lor arată minunat și la fel funcționează clientul, așa că asigurați-vă că le verificați.

Mobkii

mobkii: Total WordPress Tema

Mobkii este o agenție de design web și grafică și de aplicații din Mexic. Site-ul lor prezintă o implementare foarte curată și elegantă a temei Total WordPress. Dacă sunteți în căutarea unui ajutor cu site-ul dvs. web și limba dvs. principală este spaniola, ar trebui să le trimiteți un mesaj pentru a vedea dacă pot fi de ajutor.

Moula

Moula: Total WordPress Tema

Moula este probabil una dintre implementările noastre preferate ale temei Total, datorită designului super curat și personalizărilor avansate realizate de dezvoltatorul web. La Moula puteți solicita un împrumut de afaceri de până la 250.000 USD!

Denny Karchner

Arta occidentală a lui Karchner: Total WordPress Tema

Denny Karchner este un artist nemaipomenit, iar site-ul său a fost realizat de fiica sa pointeradvertising.com cu ajutorul temei Total. Nu numai că este un mare artist, dar dezvoltatorul Lindsay Michael de la PointerAdvertising este unul dintre cei mai dragi clienți ai noștri! Ea a achiziționat numeroase copii ale temei Total și a creat câteva site-uri web uimitoare. Dacă sunteți în căutarea unui ajutor suplimentar cu site-ul dvs. sau doriți un site personalizat construit cu Total, nu uitați să consultați site-ul.

Am avut și norocul să primim un tipar de la Denny Karchner ca un cadou care a fost încadrat și atârnat în birou – mulțumesc!

Academia Elit

Elit Academy: Total WordPress Tema

Un exemplu corporativ foarte clar și modern al temei Total WordPress în acțiune, nu trebuie să faceți multe pentru a crea un site unic care să se potrivească cu marca dvs. și să vă transmită mesajul.

Spune că face

Spune că face: Tema totală a WordPress

Obțineți sfaturi pentru a vă ajuta să începeți afacerea, să vă dezvoltați social media, sfaturi de dezvoltare personală și multe altele! Este timpul să începeți călătoria dvs. antreprenorială și spune că ea vă va ajuta să mergeți mai departe!

Bijuterii pentru unghii

Bijuterii de unghii Bling: Total WordPress Tema

Nail Jewelry Bling este un site web de comerț electronic, unde puteți cumpăra lacuri de unghii mici, stencils și alte instrumente pentru a crea manichiuri demne de Instagram. Acest magazin drăguț folosește Total pentru întregul lor magazin, blog și comenzi personalizate. Este un exemplu excelent despre cum să îți faci afacerea online.

Cafeaua Marley

Cafea Marley: Total WordPress Tema

Marley Coffee a fost fondată de Rohan Marley (unul dintre fiii lui Bob Marley) când a achiziționat o fermă de 52 de acri în Jamaica pentru a dezvolta o cafea durabilă, organică și delicioasă. Totalul a fost foarte potrivit, deoarece glisierele încorporate, opțiunile de culoare, personalizările tipografiei și suportul WooCommerce au făcut ușor ca Marley Coffee să aibă un site web frumos și funcțional în cel mai scurt timp.

eStore Coaching

eStore Coaching: Total WordPress Tema

eStore Coaching este aici pentru a vă ajuta să vă construiți afacerea de comerț cu cei 3 piloni ai comerțului, o provocare de 30 de zile și multe altele. Acești experți au ales Total, deoarece știu că în centrul fiecărei afaceri online de succes se află un site web de calitate (și Total este într-adevăr unul dintre cei mai buni).

Laurel Whole Plant Organics

Laurel: Tema Total WordPress

Laurel folosește organice vegetale întregi pentru a crea articole de piele de calitate pentru toate vârstele. Ei folosesc doar ingrediente de cea mai înaltă calitate, așa că au dorit ca cea mai bună temă WordPress să își construiască site-ul. Cu Total au reușit să creeze un magazin online curat și minim care să consolideze puritatea și calitatea produselor lor.

Paradise Elicoptere

Elicoptere Paradise: Total WordPress Tema

Paradise Helicopters oferă tururi și una dintre experiențele amabile în Insulele Hawaii. Vizitatorii pot verifica imagini în direct din excursiile anterioare cu elicopterul și pot rezerva pachete de pe un uimitor site personalizat care a fost construit pe tema Total WordPress. Dacă aspectul site-ului web nu vă va inspira, frumoasele videoclipuri pitorești le vor face.

Bun & Co

Good.co: Total WordPress Tema

Good.co este o rețea care conectează profesioniștii cu locurile de muncă. Ei au răspunsul la o serie de întrebări pentru a găsi punctele tale forte, apoi ajută să te conectezi la companii bune pentru nivelul tău de calificare. A făcut o treabă excelentă folosind Total pentru a afișa și explica aplicația lor, precum și echipa și știința din spatele ei.

Pilates Fusion

Pilates Fusion: Total WordPress Tema

Pilates Fusion este un studio de pregătire autorizat pentru Stott Pilates, care este o modalitate excelentă de a vă îmbunătăți respirația, postura, digestia, densitatea osoasă, rezistența și bunăstarea generală. Au folosit Total pentru a crea un site minunat pentru a-și prezenta clasele, locația, mărturiile reale ale clienților, un blog și chiar o zonă numai pentru membri.

Cadre Acum

Cadre Acum: Total WordPress Tema

Frames Now este un exemplu excelent de Total folosit pentru a crea un magazin online. Au folosit WooCommerce pentru a vinde cadrele personalizate și multe alte opțiuni Total încorporate (cum ar fi portofoliul, animațiile personalizate, link-urile sociale, blogul personalizat și multe altele).

Furtuna rulantă

Rolling Storm: Total WordPress Tema

Rolling Storm este blogul personal al lui Jason care evidențiază un amestec de fotografii frumoase, referințe despre cultură, mâncare delicioasă și personaje interesante în timp ce merge despre viață. L-a preluat pe Total și a creat unul dintre cele mai frumoase jurnalele de pe web (în serios – odată ce începeți să citiți, veți merge în oraș pentru a dori să stai cu el).

Perioada de viață Pierdere în greutate: provocare de 60 de zile

Lifetime 60 Day Challenge: Total WordPress Theme

Viața timpului este unul dintre cele mai bune centre de fitness din SUA și Canada, oferind facilități fantastice, cum ar fi stațiuni balneare, saloane, tenis, piscine cu dimensiuni olimpice (plus parcuri nautice precum facilități în aer liber), nutriționiști și antrenori personali minunați. De asemenea, oferă programe online fără greutate exclusiv, precum Provocarea de 60 de zile, și folosesc tema Total pentru a împărtăși știri, rețete și alte resurse cu membrii lor.

Barrio Restaurant & Bar Tequila

Barrio: Total WordPress Tema

Barrio este o bucătărie în stil latin și tequila bar care folosește Total pentru a-și gestiona prezența online. Au adăugat galerii, locații, meniuri, rezervări, catering și legături sociale, toate folosind modulele de construire a paginilor Total încorporate.

Vista Outdoor

Vista Outdoor: Total WordPress Tema

Vista Outdoor este un designer, producător și comerciant comercializat în vârf al produselor de sport și recreere în aer liber. Cu sediul în Farmington, Utah, lucrează cu mărci cunoscute precum Bushnell, Weaver, Champion, Camelbak și Redfield, printre multe altele. Vista alege să împărtășească toate noutățile, informațiile despre SEC, programele de informare a comunității și multe altele prin intermediul site-ului lor personalizat, construit cu tema Total WordPress..

Punch Pizza

Punch: Total WordPress Tema

Punch Pizza (acasă pentru unele pizza delicioase autentice, neapolitană, în marea stat din Minnesota) are încredere în totalul pentru pagina lor de angajare. Puteți verifica glisorul personalizat, pozițiile deschise, diagrama de parcurs și multe altele construite cu Total (în plus, puteți solicita chiar și pentru un loc de muncă dacă sunteți pe piață).

Pregătire pe viață: nucleu 3

Lifetime Core3: Total WordPress Tema

Viața timpului (așa cum am menționat) este unul dintre centrele de fitness premiere din America de Nord și au ales Total pentru programul lor de pregătire de bază 3. Au folosit Total pentru a crea o pagină de destinație uimitoare pentru programele lor de formare, cu fundaluri minunate de lățime completă, tipografie personalizată, blog personalizat și multe altele.

Gavin Kaysen

Gavin Kaysen: Total WordPress Tema

Faceți cunoștință cu Gavin Kaysen – un bucătar câștigător, care are tot ce este nevoie pentru a rula restaurante gourmet, conduce echipa SUA în competiția culinară internațională Bocuse d’Or și este semifinalist pentru premiul Best New Restaurant Foundation Fundația James Beard.

Comercial Kendall

Kendall Commercial: Total WordPress Tema

Kendall Commercial este o companie comercială imobiliară locală din orașele gemene din Minneapolis – Saint Paul. Au profitat din plin de modulele simple de constructor total, subsolul personalizabil, suportul formularului de contact și tipul de post personalizat din portofoliu.

Mazina

Mazina: Total WordPress Tema

Mazina este o companie de producție de albume foto care folosește tehnologia inovatoare FlexBind pentru a crea albume mai bune pentru a vă expune fotografiile. Această afacere deținută de familie a ales Total pentru a-și promova produsele și a dezvoltat afacerea online.

MUVE

muve: Total WordPress Tema

Muve este o companie de management de sănătate care se concentrează pe nevoile pacienților înlocuiți în comun. Ei lucrează cu chirurgi, facilități medicale și pacienți pentru a eficientiza și a optimiza întregul proces. Deoarece sunt atât de concentrați pe oferirea celor mai buni pacienților, desigur, folosesc tema puternică Total pentru site-ul lor web.

Zoom Abdo

Abdozoom: Total WordPress Tema

Zoom Abdo este o resursă online pentru copiii care învață să citească educatorii care îi învață. Aceasta este o versiune extrem de personalizată a temei Total WordPress și este un exemplu excelent de ceea ce un dezvoltator talentat poate face cu un pic de cod personalizat (verificați aceste file personalizate).

Și asta este doar o mână de site-uri web nemaipomenite care folosesc tema Total WordPress! Ați creat un site web minunat cu tema noastră care nu figurează pe listă? Lasă un link în comentariile de mai jos. Ne-ar plăcea să le vedem!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me