Frumoasa mea viață WordPress: Faceți cunoștință cu Freddy

Sunt Freddy Muriuki, un blogger WordPress independent și designer web part-time. În timp ce este oarecum dificil să scriu despre mine, voi încerca tot posibilul să vă ofer o idee, oricât de ușoară, viață WordPress frumoasă. Este o privire înapoi asupra vieții frumoase pe care m-ai ajutat atât de binevoitor să o construiesc.


Totul a început în decembrie 2008, când am descoperit WordPress.com. Desigur, înainte de atunci, îmi crescusem un interes incontestabil pentru toate lucrurile de web design când am început să lucrez într-o cafenea cyber în 2007, la câteva luni după absolvirea liceului. Mai multe despre asta într-o clipă.

Cu mult înainte de design web, sau chiar de WordPress, știam că vreau să scriu. Când aveam doar 12 ani, am pregătit prima mea poveste scurtă; Aventurile lui Ronnie și ale prietenilor, care ulterior a dispărut din vestiarul meu în circumstanțe misterioase. La acea vârstă fragedă, niciodată nu m-am gândit că voi pune în cele din urmă pâine pe masă, sau mai degrabă blog.

Totuși, înainte de a descoperi bloguri, aș scrie povești scurte, poezii, scrisori și orice altceva, iar mai târziu le-am trimis prin poștă (și multe, mult mai târziu, e-mail) prietenilor și îndrăgostiți. Mi-a plăcut să vărs gândurile în cuvinte și, înainte de mult, am fost dependent de cât de mult am obținut pur și simplu punând pixul pe hârtie. Vorbesc aici despre cuceriri romantice, despre visul fiecărui tânăr. Desigur, mi-a ajutat și notele.

Când am intrat la liceu, am uitat tot ce am scris de trei ani buni, până când am decis în cele din urmă să ridic meseria și să scriu a doua versiune a „Ronnie and Friends”. După absolvire, un an mai târziu, am pus scris pe arzătorul din spate când am intrat să lucrez ca profesor UT. Cu toate acestea, harul meu mântuitor a apărut sub forma unui post de însoțitor de cibercafe pe care l-am debarcat câteva luni mai târziu.

Cyber-calculator-cafe

La cafeneaua cibernetică s-au întâmplat multe. Oportunitatea mi-a deschis ochii către o lume cu totul nouă. Am întâlnit atât de mulți oameni, atât online, cât și offline. Unul dintre oamenii pe care i-am cunoscut online, Dumnezeu să-l binecuvânteze, m-a prezentat în scrisul SEO. În același timp, de când aveam acces nelimitat la internet, am dezvoltat o dragoste intensă pentru designul web, pe care am învățat-o zi de zi.

Când am plecat la universitate, câteva luni mai târziu, eram un scriitor SEO neplătit și un web designer începător. Am învățat și câteva C ++, așa că da, deja mă distram cu calculatoarele și cu scrisul. Nu m-a deranjat nici măcar o sumă neplăcută și neplăcută din scrierile SEO și nu-mi amintesc dacă am fost proaspăt în universitate cu niște economii pe lateral sau pur și simplu pentru că mi-a plăcut să scriu.

M-am înscris la universitate în luna noiembrie 2008, iar până în decembrie în același an, scriam regulat seara. Toate scrierile mele s-au concentrat în jurul SEO și alte câteva subiecte mundane. Apoi am descoperit WordPress.com din întâmplare (sau este soarta?) Și am început un blog gratuit.

Totuși, aș merge pe perioade lungi fără să postez pe blog, de vreme ce am lucrat la școală pe de o parte și scris SEO pe cealaltă parte. În același timp, eram încă confuz în ceea ce voiam să fac cu viața mea, chiar dacă m-aș fi înscris la ceea ce mulți ar considera un curs de prestigiu și profitabil. Până în al doilea an, echilibrarea muncii școlare și scrierea SEO au avut un impact negativ asupra mea. Am fost despărțit între cursuri și scriere cu normă întreagă, mai ales că plata din scrisul SEO devenea tot mai bună.

Nu am putut renunța, pentru că nu aveam bile și simțeam că oamenii mei nu vor avea nimic din asta. După căutarea sufletului, am decis să dedic mai mult timp scrisului și învățării codului, uneori în detrimentul cursurilor mele. Apoi am petrecut următorii trei ani de petrecere ca o nebunie cercetând și hotărând dacă ar trebui să renunț la mine și să lucrez la ambarcațiunile mele cu normă întreagă sau pur și simplu să-l pun la punct și să-mi petrec restul vieții regretând că nu-mi asum șansele.

Îmi actualizam blogul gratuit WordPress.com din când în când, fără niciun plan real și, din moment ce eram ocupat să studiez examene și chestii, am avut puțin timp pentru a face progrese reale. Apoi am reunit o echipă de scriitori care să ajute la încărcarea muncii, eliberând suficient timp pentru a face cercetări efective despre cum să faci bani pe blog.

În ultimul trimestru al anului 2011, am dat peste câteva bloguri (Locația 180 și Lăsând munca în spatele lor printre altele) care pledau pentru felul de stil de viață la care am visat întotdeauna. Am devenit un credincios ferm al principiilor învățate pe aceste bloguri, care se învârt în jurul integrării muncii în viața ta, așa că fără probleme, cu greu îți poți spune care este. Muncește pentru a trăi, nu trăiește pentru a lucra corect?

După ce am urmărit acești bloggeri o perioadă, am avut materialele și spiritul de care aveam nevoie pentru a începe propria mea afacere online. În același timp, învățasem mai multe despre WordPress, versiunea gratuită, dar ideea unui blog care este găzduit de mine era încă atât de străină pentru mine. Ceea ce înseamnă este, pur și simplu nu știam cum să-mi ocolesc serverele și cum să instalez scripturi și altele.

WordPress-install-versiune

Așa că am dedicat câteva ore pe zi pentru a afla mai multe despre WordPress-ul propriu, iar în decembrie 2012, am lansat primul meu site WordPress. Îmi aduc aminte de ziua atât de bine. Nu pentru că am făcut o afacere uriașă din asta, ci pentru că eram atât de încântat să dețin propriul site web. Primii mei cititori au inclus prieteni și cititori de pe blogul meu gratuit WordPress.com.

Am început blogul meu găzduit cu zece postări și câteva pagini cu obiectivul clar de a învăța alți antreprenori online ce știam despre SEO și de a crea conținut web eficient. Acest lucru nu reduce reducerea faptului că nu aveam habar cine era publicul meu vizat.

Am început cu o fărâmă de idee, dar am fost atât de motivat după citit și re-citit Gandeste si imbogatestete de Napoleon Hill. Unii dintre prietenii mei au crezut că sunt nebun să-mi „ascult viitorul” pe un eBook simplu. Nu m-am descurajat și, deși habar n-aveam ce făceam, am continuat să pirat, să scriu și să scot.

Dacă aș putea construi o lectură, planul ar fi să încep atunci să ofer servicii de creare de conținut web pentru antreprenorii online pe care i-aș atrage pe blog. Am continuat să postez pe blog, lucrând la el în fiecare zi, în timp ce tot făceam afaceri cu clienții mei SEO. Aveam nevoie de banii SEO pentru a-mi susține viața de petrecere altfel extravagantă în facultate. Ce? Este facultatea. În plus, mă distram atât de mult muncind pentru mine!

Până când am descoperit Consiliul de lucru Problogger mulțumită Tom Ewer, blogul meu a prins contur, prin faptul că puteam să-i prezint potențialilor clienți. A fost un salvator de salvare, carnetul de muncă, pentru că plata era mult mai bună decât ceea ce făceam din scrisul SEO.

laptop-tastatură

Am depus prima mea cerere și acesta a fost începutul unui alt capitol din viața mea. Nu aveam idee că voi deveni mai târziu blogger WordPress când am depus acea primă cerere în ultimul trimestru al anului 2013, dar acea primă meserie de blog a deschis porțile către o lume cu totul nouă de oportunități WordPress. Niciodată nu am privit înapoi și mă bucur că nu am făcut-o niciodată. De fapt, cea mai mare parte a activității mele de astăzi se învârte în jurul WordPress. Mă ocup de design web și de marketing pe internet, dar totuși, WordPress poartă ziua pentru mine.

Am lucrat cu un număr mare de clienți WordPress din 2013 și trebuie să mărturisesc, treaba a fost la fel de plăcută pe cât de profitabilă. A fost o mare oportunitate de învățare care mi-a permis să întâlnesc atât de mulți oameni frumoși. Tu, dragul meu cititor, ești unul dintre acești oameni frumoși.

În fiecare dimineață, aștept cu nerăbdare să împărtășesc mica mea lume cu tine prin bloguri WordPress. Atunci când împărtășesc experiențe, sfaturi sau tutoriale și te mut mai aproape de obiectivele tale, există acel epitom al vieții mele frumoase pe WordPress. Când veniți la secțiunea de comentarii și vă împărtășiți părerea și ideile, nu pot să nu mă simt incredibil de umilită. Îți faci viața WordPress frumoasă.

Când ne răspândiți cu drag iubirea postărilor prin intermediul rețelelor de socializare, este ușor să ne simțim excelent, dar numai pentru că ne ajutați să ajungem și să ajutăm mai multe persoane. Când mă trezesc dimineața și înainte de a mă întoarce la culcare, tot ce vreau să fac în zilele noastre este să pun pixul pe hârtie și să-ți dau seama, dacă doar să împărtășești un singur sfat suplimentar, o idee suplimentară cu privire la această platformă, amândoi iubesc atât de mult.

Nu m-am îndrăgostit niciodată de o platformă la fel de mult cu WordPress, dar asta pentru că tu, dragul meu cititor, ai fost alături de mine. Ea m-a măturat din picioare încă din prima zi, WordPress, în procesul de a mă ajuta să construiesc o afacere de blogging stimulantă. WordPress ar putea fi motorul, dar tu ești frumusețea vieții mele WordPress.

Și asta pentru că fără tine, aș înceta să mai existe – aș fi irelevant. M-ai făcut ceea ce sunt și, în proces, m-ai ajutat să devin cine sunt. Ești frumusețea vieții mele pe WordPress.

Resurse pe care le-am folosit de-a lungul drumului

wordpress-tools

Următoarele instrumente și resurse au fost de neprețuit în timpul construirii afacerii mele de blogging WordPress:

 • Teme grozave pentru WordPress – Ai nevoie de o temă WordPress profesională pentru a te detașa. Am folosit teme WPExplorer de când am început.
 • Trello pentru că trebuie să vă mențineți proiectele organizate. Mulțumesc mult Dev Dev pentru că mi-a prezentat acest serviciu minunat.
 • Comenzi rapide pentru codurile de accesorii frumoase (de exemplu, acordeoane, butoane, apeluri, mărturii etc.) trebuie să ieșiți în evidență.
 • WordPress SEO de Yoast, deoarece SEO este un ingredient important dacă încercați să-l faceți online.
 • Google Analytics pentru a urmări traficul web
 • Akismet să-i țină pe cei răi afară. Vedeți, de asemenea, Top 10 Filtre cu profanitate WordPress și plugin-uri de blocare a spamului.
 • Găzduire WordPress excelentă și accesibilă. Vedeți, de asemenea, Cum să alegeți cel mai bun gazduire WordPress
 • Găzduire excelentă de domenii de către Namecheap. Găzduiesc toate numele mele de domeniu aici, de când am început, și nu am avut niciodată un singur motiv să mă plâng.
 • Un stilou și un caiet sunt instrumentele mele preferate până acum. Îmi scriu mai întâi toate postările pe hârtie, pentru că vreau să păstrez acel aspect (senzația) scrisului. Ce? Fiecare persoană la metodele sale.
 • O mulțime de plugin-uri de social media pentru că trebuie să împărtășiți conținutul dvs. minunat de blog
 • Gandeste si imbogatestete de Napoleon Hill pentru motivare și elaborarea acelui plan de master de care știi că ai nevoie.
 • Lăsând munca în spatele lor de Tom Ewer. Tom îți va arăta cum să-ți construiești o afacere profitabilă de blogging, chiar dacă ai greșit limba engleză și să sugi la orice altceva în viață. El a fost de mare ajutor.
 • Locația 180 pentru că Sean Ogle crede în re-proiectarea stilului de viață. El îți va arăta exact cum să îți construiești o afacere, să trăiești oriunde și să obții libertatea.
 • WordPress.com – Începeți aici să dețineți un blog WordPress gratuit în mai puțin de 5 minute.
 • WordPress.org – Începeți aici dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre WordPress.

Voi continua să actualizez această listă în comentarii, așa că fiți atenți! Cu toate acestea, dacă căutați mai multe resurse WordPress pentru propriul set de instrumente profesionale, vă rugăm să nu ezitați să consultați:

 • Toolkit WordPress: Resurse WordPress pentru utilizatori și dezvoltatori
 • Resurse WordPress: Cele mai bune podcast-uri WordPress
 • 10 resurse WordPress pe care trebuie să le marchezi chiar acum
 • Cele mai bune instrumente și resurse WordPress pentru freelanceri

Ce ne ține viitorul pentru noi?

În timp ce scriu despre WordPress va rămâne dragostea mea de număr, intenționez să mă ocup de dezvoltarea temelor WordPress în viitorul apropiat. Acest lucru mă va permite să-mi folosesc abilitățile de proiectare web în același timp, dând înapoi comunității care mi-a oferit atât de mult.

Voi continua blogurile despre WordPress deoarece, pe măsură ce platforma proliferează pe piață, mai mulți oameni trebuie să învețe cum să-l folosească cel mai bine pentru a-și continua ambițiile. La fel cum am învățat de la alții, voi păstra spiritul de a împărtăși, astfel încât să putem privi cu toții într-o zi în viitor și să vedem marile lucrări pe care le-am realizat împreună.

Multumiri speciale

Mulțumiri

Nu am ajuns atât de departe singură. Am avut foarte mult ajutor pe parcurs. Călătoria mea de blog pe WordPress nu ar fi chiar atât de distractivă, dacă nu ar fi fost câteva persoane speciale care au fost cu adevărat grozave. Aș dori să-mi exprim sinceră recunoștință față de Kyla Glover, AJ Clarke, Tom Ewer, Kevin Muldoon, Dev Sharma, Sean Ogle și, cel mai important, vouă cititorului meu. Vă mulțumesc pentru sprijinul minunat și ați stat alături de mine încă din prima zi. Sunteți cu toții suflete milostive și mi-ați afectat viața în moduri pe care nu le veți cunoaște sau imagina niciodată.

Final Say …

După ce am fost angajat de două ori, am știut sigur că voi sug mare timp ca angajat. Știam că vreau să-mi conduc propria afacere și să mă distrez în timp ce o fac. Nu aveam habar de unde mă va duce asta, dar mi-am luat saltul de credință și, în timp ce călătoria a fost (și încă este) provocatoare, mă bucur să lucrez oricând și de oriunde. Ei bine, încă nu m-am apucat să lucrez în pj, dar aceasta este povestea pentru o altă zi.

Astăzi, vreau să vă spun un BIG mulțumit că ați făcut o mare parte din ceea ce îmi face viața WordPress frumoasă. Mă rog în mod solemn și sper să creezi și tu viața visurilor tale. Mulțumesc mult prieten. Ne mai vedem…

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map