dragă Jurnal,


Aceasta a fost prima mea dată pentru a merge la WordCamp San Francisco. Am auzit că este „nava mamă” a WordCamps și nu a fost dezamăgită. Holurile Centrului de conferințe Mission Bay erau zgomotoase cu emoție și conversație bună – Au fost aproximativ 800 de camping WordPress!

Dar înainte de a începe pe WordCamp, permiteți-mi să vă fac un backup și să vă spun un lucru despre joi seara. Organizatorii WordCamp (consilierii?) Au găzduit o recepție pentru vorbitori la Automattic birouri (acele birouri sunt minunate, dar mai multe despre asta mai târziu). Chiar în afara liliacului am ajuns să-l cunosc pe Matt Mullenweg (swoon!) Și să-i mulțumesc că mi-a creat un produs care îmi permite să-mi trăiesc viața. Este foarte zen și umil. Dacă nu l-ați auzit niciodată vorbind, ar trebui să consultați Discuție despre starea cuvântului 2013. După ce ai terminat de citit asta, desigur.

În regulă, vreau să vă spun totul despre:

Sesiunile

Dacă ați fost vreodată la un WordCamp (ei bine, bineînțeles că nu ați făcut-o – sunteți un DIAR – dar umoră-mă) … ei bine, este un bump să alegi între trei sau patru ședințe grozave într-un interval orar. Tabăra din acest an a prezentat doar două piese: una pentru Dezvoltatori și proiectanți iar celălalt pentru Utilizatori și antreprenori.

Am sfârșit împărțindu-mi timpul în mod egal între cei doi, sărind înapoi și înapoi în funcție de subiectul sesiunii și din când în când mi-aș dori să pot bi-localiza (mulțumesc bunătate pentru WordPress.tv unde trăiesc sesiunile)!

Sesiunea WordCamp

Sesiunea lui Mark Jaquith

Piesa dezvoltatorului / proiectantului a avut ca temă temă, cum ar fi internaționalizarea, designul inspirator și sfaturi pro pentru dezvoltatorii de teme. Nici următoarea utilizator / antreprenor nu a fost pentru mintea inimii. Am aflat despre BuddyPress și MultiSite, sfaturi pentru a lucra la un proiect cu parteneri non-tehnie și modalități de a contribui la comunitatea WordPress (un subiect apropiat și drag de mine!).

Poate că te-ai întrebat de ce am fost la acea recepție … Ei bine, trebuie să vorbesc despre asta Colaborare și competiție. Iată linia de jos: fiți drăguți, ajutați la nivelurile altora și fiți competitivi într-un mod care să ofere produse mai bune pentru clienții dvs..

Oamenii

Prieteni WordCamp

Fotografie amabilitate din Raquel Landefeld

Ședințele au fost informative și toate, dar adevărata magie a WordCamp s-a întâmplat pe holuri și în jurul meselor de prânz. Atâția eroi pe care îi admir în comunitatea WordPress, într-O singură LOCAȚIE. În plus, atât de mulți prieteni pe care nici măcar nu știam că vreau să îi întâlnesc, dar au fost fericiți că am făcut-o.

O mică conversație aici, un mare rotitor al unei conversații acolo. Adică, va dura ceva timp pentru procesare. Doar ținând urechile deschise, am ales câteva versiuni grozave pe instrumentele pe care să le folosesc (în special pentru dezvoltare și desfășurare), procesul de lucru (ar trebui să folosesc controlul versiunii, GIT OFF MY BACK) și lucruri pe care nici măcar nu le știam. trebuie să știu, cum ar fi filozofia locului în care se termină o temă și începe un plugin.

Dar jurnal, nu a fost momentul să fii doar o muscă pe perete și să asculti. Am marcat chiar în sus și m-am prezentat oamenilor pe care doream să-i cunosc Pippin Williamson, Siobhan McKeown, și Morten Rand-Hendriksen. Par mai mari decât viața online, dar în viața reală sunt doar oameni misto, de pe pământ.

Doriți să aflați secretul extinderii rețelei? Participați la un WordCamp!

Swag

Oh, draga mea, aș putea construi un întreg dulap din tricouri WordPress! Au existat cel puțin opt OCHI diferite de tricouri de către sponsorii WordCamp (majoritatea erau companii de găzduire), plus tee-ul oficial WordCamp San Francisco. Și autocolante? Au fost suficiente pentru a-mi acoperi laptopul ca un mare autocolant de bara de WordPress.

Swag WordCamp San Francisco

O săptămână în valoare de tricouri WordPress. Uite, mă, fără rufe!

Data viitoare când merg în tabără, nici nu va trebui să împachetez tricouri. Cu excepția cazului în care toți sponsorii o schimbă și nu fac cadouri pentru pălării, în acest caz voi cumpăra câteva tricouri noi.

Petrecerea de după

Două zile complete de sesiuni WordCamp și creierul meu a fost exploatat. Eram pregătit pentru o mică cercetare și dezvoltare cu noii mei prieteni din tabără. Odată ce s-au terminat ședințele de sâmbătă, toată lumea a fost invitată la noile strălucitoare birouri Automattic de pe Hawthorne St..

WordCamp After Party

Fotografie amabilitate din Naoko Takano

Să vorbim despre birourile Automattic pentru o secundă – zona de la etaj are o bucătărie cu design complet (raid alimentar!), Un frigider dotat cu tot ce este necesar pentru a alimenta mințile inteligente, o baie care se simte ca un studio de yoga, un muzeu al t -shirturile de la WordCamps au trecut și … obțineți asta … un loc de parcare interior!

De parcă nu ar fi fost suficient un etaj cu minune, există și un etaj. La cel de-al doilea etaj există grupuri de canapele și scaune pentru a fi utilizate în spațiul de lucru din grup, o mulțime de prize pentru dispozitivele de încărcare și o configurație a trupei Rock pentru zgomotul nebun de pe microfon. Oh, da, și o masă din tabla. Și o ofertă nesfârșită de Cokes. Atenție la Matt, s-ar putea să mă mut.

Fotografie folosită cu permisiunea lui Jaki Levy (http://www.flickr.com/photos/jackomo/9381307959/in/photostream/)

Fotografie amabilitate din Jaki Levy

Bine, deci înapoi la petrecere. O mulțime de spații deschise pentru amestecare, dans și joacă la piscină. DJ-ul a menținut melodiile pompând și, binecuvântați-le, barmanii au ținut băuturile să curgă. Au existat chiar și cupcakes WordPress pe care să le gustați. În total, a fost o perioadă excelentă pentru a menține conexiunile bune într-o atmosferă relaxată.

Zvonul spune că a existat chiar și după o petrecere după o petrecere la karaoke. WordCampers știu să se distreze.

Ziua de a contribui!

De la 11:00 sâmbătă până la 11 dimineața duminică, birourile Automattic au fost transformate din zona de petrecere în spații majore de lucru. Zeci de mese pliante au fost înființate și s-au ridicat coșuri (BINS!) De cabluri de extensie pentru a găzdui aproape 200 de persoane care s-au prezentat pentru a ajuta la eliminarea unor lucrări ale comunității WordPress.

Ziua contribuției WordCamp

Fotografie amabilitate din Naoko Takano

Aceasta nu a fost doar o zi de „hack”, au fost făcute tot felul de lucrări WordPress, cum ar fi răspunsul la întrebări de asistență, actualizarea documentației și remedierea biletelor de trac. Dacă ai fi în preajmă WordPress.org sâmbătă, este posibil să fi observat flurful activității!

Toată lumea a fost împărțită în echipe mai mici și însărcinată cu o anumită zonă de sprijin. A fost mișto să vedeți atât de multe seturi de abilități diferite fiind folosite împreună pentru a alimenta comunitatea WordPress. În cazul în care vă întrebați cum vă puteți implica, iată un primer.

„Până data viitoare

Toate lucrurile bune trebuie să se încheie, inclusiv WordCamp anul acesta, dar asta nu înseamnă că distracția se oprește. Sunt inspirat și încântat să încerc lucrurile pe care le-am învățat și să le urmăresc cu noii mei prieteni online.

Dacă doriți să citiți și mai multe povești minunate din WordCamp San Francisco, consultați această minunată compilare de articole sau căutați #wcsf pe Twitter.

Încă un lucru înainte de a mă înscrie … Ar trebui să știți că WordCamp San Francisco nu este singurul WordCamp din jur – au fost deja 74 în întreaga lume în acest an! Puteți obține scutul pe WordCamp cel mai aproape de dvs. chiar aici.  Sper sa te vad curand!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me