Dacă urmați WPExplorer, atunci acum ați auzit probabil despre tema noastră totală de WordPress și s-ar putea să fiți deja cumpărător! Și dacă nu, ar putea fi un moment bun pentru a-l verifica și a vedea ce ți-a lipsit theme Această temă a apărut încă de la sfârșitul anului trecut și de la lansare am eliminat multe actualizări, nu numai cu soluții, dar noi îmbunătățiri / caracteristici. În ultima versiune 1.5 am renovat lucrurile și așa m-am gândit să scriu o postare, astfel încât clienții actuali să arunce o privire la toate noutățile (schimbările de schimb pot fi un pic șchiop) și bineînțeles pentru cei dintre voi care au în vedere să cumpere tema, sper să vă pot convinge să faceți în sfârșit scufundarea!


Editare front-end

Probabil cea mai așteptată actualizare este adăugarea de suport pentru editorul vizual Visual Composer. Editorul frontal este nemaipomenit, dar incluzând suport pentru acesta în tema dvs. care are module personalizate (Total include peste 20 de module personalizate pentru Visual Composer – grilă de portofoliu, grilă de personal, flexslider, bare de calificare, carusel, grilă de imagini … etc) poate fi un puțin complicat și consumă foarte mult timp. Unele teme (cum ar fi tema DT7) au module încorporate, dar pur și simplu redau puțin „pătrat” pe editorul frontal pentru modulele lor personalizate (urât). Dacă doriți să extindeți un editor front-end, trebuie să faceți acest lucru în mod corect! Toate modulele personalizate din tema Total pot fi vizibile în compozitorul frontal exact cum vor apărea pe site-ul live, astfel încât să puteți construi cu adevărat site-ul dvs. prin drag and drop.

Exemplu video

Mai jos este o introducere video rapidă a funcției de editare front-end în tema Total oferită de pluginul Visual Composer. În niciun caz nu este un videoclip uimitor (sug să creez difuzoare de ecran), dar cred că oferă cel puțin o înțelegere a modului de funcționare și vă arată cât de ușor este să adăugați conținut pe site-ul dvs..

Opțiuni de optimizare

În versiunea 1.5 am adăugat o nouă filă în panoul de opțiuni tematice, astfel încât să puteți face unele optimizări suplimentare la tema dvs. fără a fi nevoie să adăugați funcții / pluginuri suplimentare pe site-ul dvs. Momentan nu există o mulțime de opțiuni, dar voi adăuga mai multe opțiuni aici din când în când.

Scripturi reduse

Sigur, există o mulțime de pluginuri pentru minarea scripturilor în tema dvs., dar uneori aceste pluginuri rup codul atunci când îl faceți automat. Și uneori serverul dvs. este deja suficient de rapid încât adăugarea de pluginuri suplimentare nu este necesară, dar reducerea scripturilor dvs. de temă poate adăuga un mic impuls în ceea ce privește viteza site-ului și scorul paginii cu Google. În ultima actualizare am adăugat un fișier style-min.css care include toate CSS (style.css, responsive.css și woocommerce.css) în format minificat și un fișier total-min.js care include toate plugin-urile js (flexslider, caroufredsel, izotop … etc) și funcțiile init pentru aceste scripturi în format redus.

Având opțiunea încorporată vă permite să deconectați cu ușurință scripturile minificate și să încărcați scripturile standard în scopuri de testare sau dacă utilizați mai degrabă un plugin pentru terți.

totalul-optimizări

Panou de administrare mai rapid

Panoul Opțiuni Tema Total este construit folosind Cadrul Redux, care este în opinia mea cel mai bun cadru pentru crearea panourilor de administrare. Include tone de diferite tipuri de opțiuni (colorpicker, text, select, radio, casetă, selectare imagine … etc), dar, de asemenea, este foarte ușor de extins și de modificat. Și deși cadrul este minunat, acesta era extrem de lent (5-7 secunde de încărcare). Lucrând împreună cu dezvoltatorii cadrului au reușit să crească MARE viteza panoului de administrare, astfel încât să se încarce sub 3 secunde! Chiar și cu tone de opțiuni disponibile în Tema totală. Prin urmare, acum puteți face modificări la tema dvs. mult mai rapid!

Dacă nu ați auzit de Redux înainte de ar trebui să le consultați complet (faceți clic pe imaginea de mai jos). Este un cadru foarte puternic și bine susținut de dezvoltatori. Și nu uitați să donați dacă utilizați în prezent sau veți utiliza Cadrul în proiectele dvs.!

Redux-cadru

Tipuri de post Modul compozitor grilă

Tema Total include multe module personalizate avansate care nu sunt incluse în Visual Composer, cum ar fi: carusele, glisoare, grile, casete de pictograme, apeluri, butoane … etc. În această ultimă actualizare, includ un nou modul Grilă tipuri de post, care a fost foarte solicitat, astfel încât să puteți afișa cu ușurință o grilă de la oricare sau mai multe tipuri de postare personalizate. Acest lucru este foarte util pentru persoanele care doresc să-și combine blogul și postările din portofoliu sau să afișeze o grilă pur și simplu de produse WooCommerce sau să afișeze o grilă de postări de la un tip de post personalizat care a fost adăugat prin plugin sau tema copil.

totalul post-tip grilă-

Ce ai dori să vezi în viitoarele actualizări?

Caut mereu modalități de îmbunătățire și extindere a temei Total, este cea mai vândută și preferată temă de până acum. De fapt, păstrez o listă cu modificările viitoare pentru următoarea versiune pe Total Changelog, astfel încât utilizatorii pot vedea că lucrez mereu la îmbunătățirea și remedierea erorilor. Dacă aveți sugestii pentru actualizări viitoare, mi-ar plăcea să le aud, doar lăsați-mi un comentariu mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me