Cele mai bune reduceri și cupoane WordPress Halloween 2019

Toamna este în aer – la fel și ofertele WordPress. Obțineți-vă trucul sau tratarea din timp cu aceste vânzări minunate, oferte și coduri de cupon pentru a economisi mare pe hostingul WordPress, teme, pluginuri și multe altele. Prinde ceva de dovleac și condimentează-te în aceste oferte de timp limitate!


Contents

Oferte de gazduire WordPress

Oferte de gazduire WordPress

Cloudways 25% reducere gazduire cloud

Cloudways a revenit din nou cu o reducere de 25% la toate planurile de găzduire Cloudways. Utilizați doar codul TREAT19. Ofertă valabilă până pe 03 noiembrie 2019

25% reducere gazduire Cloudways

Cupoane cu tema WordPress

Cupoane cu tema WordPress

CSSIgniter 30% reducere

Economisiți 30% la achiziționarea oricărei teme premium WordPress din colecția impresionantă de cod CSSIgniter HALLOWEEN. Oferta se încheie pe 4 noiembrie 2019.

Economisiți 30% la CSSIgniter

CyberChimps Pro 25% reducere

Utilizați codul SPOOKY25 pentru a economisi 25% pe tema WordPress Responsive Pro de CyberChimps. Oferta expiră la 31 octombrie 2019.

Economisiți 25% la CyberChimps

Elegante Teme Licențe cu 10% reducere

În acest moment puteți economisi 10% pe o licență anuală sau pe viață din ElegantThemes, oferindu-vă acces la toate temele și plugin-urile lor pentru doar 80 USD (respectiv 224 USD). Nu este nevoie de cod. Oferta se încheie curând.

Economisiți 10% la ElegantThemes

mythemeshop $ 19 Teme

Salvați pe teme și pluginuri WordPress de pe mythemeshop. Obțineți orice temă pentru doar 19 USD cu cod halloween19. Oferta se încheie pe 1 noiembrie 2019.

Salvați la mythemeshop

PremiumCoding 30% reducere

30% reducere la tema Everly blogging cu cod EVERLY30, 30% din reducerea temei blogului de modă Anariel cu cod ANARIEL30 sau 30% reducere pe durata vieții (cu acces la toate temele PMC) cu cod PREMIUM30. Oferta se încheie pe 31 octombrie 2019.

Economisiți 30% la PremiumCoding

Teme Tesla cu 20% reducere

Săptămâna aceasta puteți reduce 20% din prețul oricărei teme WP din TeslaThemes cu cod SAVE20 (inclusiv pachetul lor de 67 de teme). Oferta se încheie curând.

Economisiți 20% la Tesla Themes

Temă 30% reducere teme și abonamente

Sărbătește sezonul înfricoșător cu 30% reducere la achiziționarea oricărei teme de la Themify, sau mergi mare și obține planul Master Club (care include toate temele și pluginurile lor). Utilizați codul BOO30 a salva. Ofertă valabilă 28 octombrie – 1 noiembrie 2019.

Economisiți 30% la Themify

ThemeTrust 30% reducere Teme și abonamente WordPress

Economisiți 30% pe teme nemaipomenite de la ThemeTrust în timpul vânzării de toamnă cu codul promoțional FALL30. Acționează rapid – această tranzacție se termină curând.

Economisiți 30% la ThemeTrust

WPEka 25% reducere la achiziția dvs.

În acest moment puteți economisi 25% pe orice temă, plugin sau abonament anual la club la WPEka! Folosiți codul cuponului SPOOKY25 la checkout pentru a salva. Oferta expiră la 31 octombrie 2019.

Economisiți 25% la WPEka

WordPress Plugin & Reduceri suplimentare

Reduceri de plugin-uri WordPress

Oferte de design la Creative Market

Tone de produse sunt puse la vânzare pe piața creativă. Economisiți fonturi, pictograme, șabloane web și multe altele. Nu este nevoie de cod. Vă rugăm să consultați fiecare ofertă pentru datele de expirare.

Salvați la Creative Market

BlogVault cu 25% reducere

Păstrați site-ul dvs. în siguranță cu ajutorul pluginului de rezervă BlogVault. Și pentru o perioadă limitată de timp, puteți economisi 25% din planurile anuale, plus să primiți câteva bonusuri grozave (nu este nevoie de cod). Ofertă valabilă 29 octombrie – 3 noiembrie 2019.

Economisiți 25% la Backups BlogVault

CSSHero până la 65% reducere

În momentul de față puteți economisi până la 65% la achiziționarea unui plan de personalizare a site-urilor super-alimentare de la CSSHero. Utilizați codul HEROV4 a salva. Oferta se încheie curând.

Economisiți 65% la CSSHero

Director Geo cu 35% reducere

Obțineți 35% din achiziția de Geo Directory și începeți construirea și directorul cu cod HALLOWEEN19. Oferta se încheie pe 31 octombrie 2019.

Director Geo cu 35% reducere

MalCare 25% reducere

Pentru o perioadă limitată de timp, puteți economisi 25% pe pluginul de securitate MalCare all around pentru WordPress (nu este nevoie de cod). Ofertă valabilă 29 octombrie – 3 noiembrie 2019.

Economisiți 25% pe MalCare

mythemeshop 19 $ Plugin-uri

Salvați pe teme și pluginuri WordPress de pe mythemeshop. Obțineți orice plugin cu doar 19 USD cu cod halloween19. Oferta se încheie pe 1 noiembrie 2019.

Salvați la mythemeshop

Mai mult de la tine

Am ratat o afacere? Spuneți-ne lăsând un comentariu mai jos, pentru a putea fi adăugat! Cu cât mai multe bunătăți, mai bine, nu? Și amintiți-vă să aveți un Halloween fericit și sigur!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map