Cele mai bune reduceri, cupoane și promoții pe 4 iulie WordPress

Fericit 4 iulie! În SUA este vorba despre o vacanță uriașă pentru grătaruri de familie, excursii pe plajă și mega vânzări la aproape orice. Norocos pentru toți, magazinele noastre preferate de temă WordPress, dezvoltatorii de pluginuri, companiile de găzduire și resursele de web design sunt de asemenea în vânzare (de urgență!).


Am căutat pe web și am colectat toate cele mai bune oferte și cupoane pe 4 iulie WordPress Pentru dumneavoastră. Verificați aceste oferte nemaipomenite și obțineți-le cât puteți. Multe sunt doar pentru săptămână (sau doar o zi) așa că acționează repede! Și amintiți-vă să ne întoarcem – vom actualiza zilnic lista noastră pe măsură ce apar noi oferte.

Cupoane și reduceri pentru teme WordPress

iulie-4-temă reduceri

Multe săptămâni cu cele mai vândute sunt de vânzare săptămâna aceasta, așa că veți dori să le scoateți în timp ce puteți. Cu o economie de 10-75% de ce să nu obții o temă sau două (sau trei, cinci – sau chiar un membru).

Total WordPress Tema cu 33% reducere

Beneficiați de 33% din cumpărăturile dvs. Total – cea mai vândută temă WordPress și una dintre cele mai vândute teme de drag and drop disponibile pe web. Reducerea a fost deja aplicată astfel nu este nevoie de cod, dar această tranzacție se încheie pe 7 iulie 2019, așa că acționează rapid!

Economisiți 33% pe totalul WP Theme

Pachetul Ziua Independenței TemplateMonster

Economisiți 97% și obțineți pachetul Ziua Independenței TemplateMonster pentru doar 39 USD! Are la dispoziție 50 de elemente esențiale pentru design web, inclusiv 3 teme premium WordPress, toate la un preț scăzut. Oferta se încheie pe 5 iulie 2019.

Economisiți 40% la TemplateMonster

MyThemeShop 19 $ Teme

MyThemeShop a redus prețurile și acum orice temă este de doar 19! Utilizați doar codul Freedom19 când adăugați temele care vă plac la coș. Oferta se încheie pe 7 iulie 2019.

Salvați pe Temele MyThemeShop

CyberChimps cu 15% reducere

Economisiți 15% la fiecare ofertă de web design de la CyberChimps! Trebuie doar să vizitați site-ul lor pentru a obține codul dvs. cupon personalizat. Oferta se încheie curând.

Economisiți 15% la CyberChimps

33% reducere a emisiunilor

ShowThemes vă oferă 33% reducere la oricare dintre temele lor premium de gestionare a evenimentelor WordPress cu cod LIBERTATE. Oferta se încheie curând.

Economisiți 33% la ShowThemes

Reduceri de gazduire WordPress

reduceri iulie-4-hosting-

Astăzi este o zi minunată pentru a găsi un nou plan de găzduire pentru tine sau clienții tăi, în plus poți economisi mare cu aceste oferte nebunești. Faceți clic pe unele dintre cele mai bune reduceri la gazduire WordPress disponibile chiar acum!

WP Engine 3 luni Gazduit GRATUIT Gazduit

Clienții noi pot economisi 10% la prima plată și 2 luni de găzduire gratuită atunci când vă înscrieți pentru un nou plan anual atunci când utilizați codul wpe3free. Este ca să primești 3 luni pentru o găzduire premium WordPress gratuit! Oferta se încheie curând.

Economisiți pe gazduire de la WP Engine

SiteGround 70% reducere gazduire

Clienții din SUA pot economisi un incredibil de 70% din planurile de găzduire partajate de la SiteGround atunci când selectați facturarea anuală, nu este nevoie de cod. Oferta se încheie curând.

Economisiți pe gazduire de la SiteGround

WordPress Pluginuri Cupoane și reduceri

reduceri iulie-4-plugin-

Faceți site-ul dvs. WordPress chiar mai grozav, cu aceste reduceri extraordinare din 4 iulie la unele dintre cele mai bune pluginuri premium de pe piață! Adăugați funcționalitate suplimentară pe site-ul dvs. cu un singur buton.

MyThemeShop 19 $ Plugin-uri

MyThemeShop a redus prețurile și astăzi fiecare plugin are doar 19 dolari! Utilizați codul Freedom19 când adăugați plugin-urile care vă plac la coș. Oferta se încheie pe 7 iulie 2019.

Salvați pe pluginurile MyThemeShop

WarfarePlugins cu 30% reducere

Pentru o perioadă limitată de timp, puteți economisi 30% la toate achizițiile noi de la WarfarePlugins cu cod JULYFOURTH19. Oferta se încheie curând.

Economisiți 30% pe WarfarePlugins

EnviraGallery 20% reducere

Economisiți 20% pe unul dintre cele mai bune plugin-uri de galerie pentru WordPress – EnviraGallery. Utilizați doar codul GET20 la casă. Oferta se încheie curând.

Economisiți 20% pe EnviraGallery

Soliloquy 10% reducere

Utilizați codul SAVE10 să-ți iei 10% din cumpărăturile din sider-ul WordPress cu răspuns la Soliloquy. Dar grăbește-te, această ofertă se termină curând.

Economisiți 10% pe Soliloquy

WPForms 50% reducere

Pentru o perioadă limitată de timp, puteți utiliza cod SAVE50 pentru a reduce 50% din achiziția de WPForms, unul dintre cele mai avansate plugin-uri de creare a formularelor pentru WordPress. Oferta se încheie curând.

Economisiți 50% pe WPForms

MonsterInsights 50% reducere

Îmbunătățiți-vă site-ul cu rapoarte Google Analytics ușor de înțeles datorită MonsterInsights și economisiți 50% cu cod INTRO50. Oferta se încheie curând.

Economisiți 50% pe MonsterInsights

OptinMonster 50% reducere

Reduceți 50% din achiziție atunci când vă înscrieți pentru un nou popup și plan de optimizare a conversiilor de la OptinMonster – nu este nevoie de cod. Oferta se încheie curând.

Economisiți 50% la OptinMonster

CSSHero 65% reducere

Economisiți până la 65% când achiziționați un plan CSSHero premium – este una dintre cele mai ușoare metode de a vă personaliza site-ul. Utilizați doar codul HEROV4 a salva. Oferta se încheie pe 7 iulie 2019.

Economisiți până la 65% la CSSHero

Cupoane și reduceri pentru resurse de design web WordPress

iulie-4-web-design-reduceri

Nu uitați de toate accesoriile pe care le-ați putea dori pentru site-urile dvs. web. Economisiți resursele de întreținere și design web WordPress, inclusiv fonturi, fotografii stoc, PSD-uri și multe altele la vânzare în această săptămână.

MightyDeals 20% reducere

Utilizați codul HAPPY4TH2019 pentru a economisi 20% din sute de oferte nebunești pe șabloane de site-uri, fonturi, fotografii stoc, instrumente Photoshop, pachete de logo, active de marketing și multe altele. Oferta se încheie pe 5 iulie 2019.

Economisiți 20% la MightyDeals

Oferte de piață creativă

Există sute de articole de vânzare pe piața creativă! Vă rugăm să vizitați secțiunea lor de promovare pentru a vedea ce teme, fonturi, filtre Photoshop și altele sunt la reducere în această săptămână. Verificați ofertele individuale pentru a vedea expirarea.

Economisiți pe articole din piața creativă

Ne-a lipsit ceva?

Sperăm că a existat o reducere sau două care vă crește interesul. Dacă am ratat o ofertă minunată, lăsați un comentariu mai jos și o vom verifica. Aveți un fericit 4 iulie – sperăm să vedem o mulțime de proiecte noi și minunate de design web în această săptămână ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me