Oamenii vor spune orice pentru a-și păstra zgomotul, iar WordPress – la fel ca orice alt proiect creat de oameni – a primit partea sa corectă de gură rău. Oamenii (care nu știu atât de multe despre WordPress sau despre potențialul său) spun tot felul de lucruri împotriva platformei. De exemplu, nu este atât de greu să găsim comentarii precum:


  • WordPress este GRATUIT, deci cum poate fi orice bine pentru un proiect comercial?
  • WordPress nu este scalabil
  • WordPress nu este sigur și chestii de genul acesta

Păi, cer permisiunea de a apela la buză la toate aceste afirmații nefondate. Adică, dacă WordPress nu ar fi dragul pe care îl știm cu toții, de ce marile mari ar alege să ruleze nu una, nu două, ci mai multe dintre site-urile (și aplicațiile) lor pe platformă.?

Pentru a pune aceste și alte mituri WordPress să se odihnească, voi menționa câteva (aproximativ zece) motive pentru care brandurile populare iubesc și folosesc WordPress. De-a lungul articolului, vă voi indica nu mai puțin de 55 de mărci mari care folosesc WordPress doar pentru a-mi spori argumentul. Vezi ce am făcut acolo doar? Spune-mi argumentul?

Motivele pentru care brandurile mari iubesc și folosesc WordPress

Așa că haideți să intrăm în ea – iată zece motive pentru care aceste mărci de nume mari adoră și folosesc WordPress pentru a-și alimenta site-urile.

1. WordPress este ușor de utilizat

Trebuie să explic asta? Încă de la instalare până la lansarea blogului / site-ului dvs. web, WordPress este cuplat cu ușurința de utilizare. Nu trebuie să citiți manuale pentru a utiliza WordPress și nici să participați la cursuri speciale pentru a deveni un dezvoltator WordPress, precum și contribuitor. Ușurința, ușurința și mai ușoară este calea WordPress.

Un sondaj recent realizat de WordPress, care a implicat @kaiserfamfound, a arătat că toată lumea „cu care a vorbit” a spus că WordPress este alegerea mai bună pentru ușurința de utilizare, intuitivitatea și fluxul de lucru mai simplu. ” #Cuvânt.

BBC America a spus: „Am reușit să obținem aceleași instrumente de editare și interfață ușor de utilizat în mâinile tuturor editorilor noștri. “

Marci cu nume mari care folosesc WordPress: NASA

2. NASA

NASA a adăugat: „Permite personalului non-tehnic să contribuie la blogul echipei noastre, iar ei pot efectiv descoperiți-l în WordPress. ”

Ai nevoie de mai multe dovezi? Stai, da? Nu folosiți WordPress? Haha.

2. WordPress este Frumos

Nu este corect? Unele dintre cele mai frumoase (și mai intuitive) site-uri web existente în acest moment funcționează pe WordPress. Permiteți-mi să vă arăt câteva exemple:

007: Inside the World of James Bond îi ține pe fanii de pe glob la curent cu istoria unuia dintre cei mai notorii agenți din lume, în spatele scenei, caracteristici promoționale curente / viitoare și multe altele.

Enterprise Magazine Marea Britanie împărtășește sfaturi și ghiduri relevante pentru călătorii pentru închirieri de mașini. Deoarece folosesc WordPress, este ușor pentru ei să își personalizeze designul web, în ​​timp ce îl menține mobil prietenos (din moment ce clienții / cititorii lor sunt ocupați să conducă).

Rolling Stones își promovează mersul, noul tur, muzica, filmul, expoziția din Las Vegas și noutățile actuale cu site-ul lor WordPress și trebuie să recunoști – culorile îndrăznețe și aspectul sunt uimitoare.

Jay Z conduce site-ul său Life + Times pe WordPress, unde împărtășește ceea ce îl interesează, inclusiv stil, artă, tehnologie, sport și bineînțeles muzică.

Usain Bolt (da, cel mai rapid om de pe planetă rulează și pe WordPress) și-a construit site-ul cu WordPress. El folosește o temă personalizată „Bolt” pentru a împărtăși știri, apariții și alte media.

WordPress arată excelent pe fiecare site web și cine este mai bine decât Van Heusen (unul dintre cele mai vândute mărci de cămăși de rochii) pentru a vă arăta ce este la modă pe web?

3. WordPress este scalabil

Rulez un site web destul de mic pe WordPress și acesta este un fapt. Nu se poate spune același lucru despre CNN. Oh da, Rețeaua de știri prin cablu administrează rețeaua de „bloguri” mamut pe WordPress și fără sughițe.

Adică, vă puteți imagina numărul de pagini afișate de CNN într-o singură zi? Dacă WordPress nu ar fi scalabil, CNN ar avea probleme.

CNN nu este un caz izolat aici, avem și alte site-uri mari, precum CBS New York …

… Universitatea din Hawaii (care se întâmplă să fie alimentată și de tema Total WordPress) …

… și Universitatea de Stat din Boise doar pentru a menționa câteva.

4. WordPress este absolut gratuit

Acest lucru ar fi trebuit să apară în primul rând, dar nu ar fi oare destul de evident? WordPress este absolut liber să folosească sau în propriile lor cuvinte:

WordPress este un proiect Open Source, ceea ce înseamnă că există sute de oameni din întreaga lume care lucrează la el. (Mai mult decât majoritatea platformelor comerciale.) Înseamnă, de asemenea, că sunteți liber să o utilizați pentru orice, de pe pagina de start a pisicii dvs. către un site web Fortune 500, fără să plătiți nimănui o taxă de licență și o serie de alte libertăți importante..

– WordPress.org

5. WordPress vă permite să dețineți datele dvs.

Marci mari precum SONY Playstation generează tone de date, unele dintre ele putând fi sensibile. De asemenea, vă generați propriile date și nu aveți nevoie de nimeni altcineva care să vă încurce cu octeții. Dar, pe de altă parte, integritatea este un aspect important pentru marile mărci, iar singurul mod de a asigura integritatea datelor este să dețină totul.

WordPress este doar o platformă de publicare, o platformă de publicare sigură, care vă permite să construiți site-uri web uimitoare. Dețineți datele dvs. – fiecare octet și nimeni, chiar și angajații WordPress nu vor pune o mână în conținutul dvs., motiv pentru care marca ca Microsoft alege WordPress.

6. WordPress vă permite să lansați rapid

WordPress are grijă de baza de bază (sau structurală), astfel încât nu este necesar să scrieți cod de la zero atunci când doriți să lansați noi aplicații. Dacă site-ul dvs. rulează pe WordPress, aveți nevoie doar de pluginuri sau câteva linii suplimentare de cod pentru a pune în funcțiune orice aplicație. Nu trebuie să petreci ore întregi pentru a crea aplicații noi, deoarece șansele sunt mari să existe doar pluginuri pentru asta.

Imaginați-vă perioada de timp necesară pentru crearea și testarea unei noi aplicații pentru un site web HTML + CSS static? Posibilitatea de a lansa rapid este motivul pentru care marci mari, cum ar fi revista Time, au dus la crearea majorității conținutului lor pe WordPress.

„Aproape tot noul nostru conținut web este acum creat pe WordPress”, potrivit Time Magazine. Dar nu se încheie acolo – alte exemple foarte bune de marci mari care creează conținut web (și aplicații) noi folosind WordPress includ:

TechCrunch – una dintre cele mai importante resurse pentru tehnologie, media și cultură de tocilare de pe web.

Urmând aceeași linie, The Next Web este un blog de tehnologie avansată care acoperă cele mai recente și mai mari dezvoltări în știință, calcul, inginerie și altele. Ei își cunosc lucrurile – și aleg WordPress.

7. WordPress este ușor de integrat cu social media și cu alte servicii

WordPress poate fi o platformă de blogging (CMS), dar capacitatea sa de a se integra și de a juca bine cu alte servicii îl plasează mult deasupra. Cu ajutorul câtorva pluginuri de rețea socială, vă puteți răspândi mesajul pe rețelele de socializare ușor și rapid.

Marci cu nume mari care folosesc WordPress: AMC Walking Dead

18. Zombie

Acesta nu este sfârșitul. Marci mari, cum ar fi Walking Dead de la AMC au integrat un serviciu cunoscut sub numele de StorySync care reunește fani din întreaga lume. Mulțumită acestui serviciu ingenios, fanii celebrului serial TV Walking Dead pot împărtăși „… role, imagini grozave, videoclipuri exclusive și vizionează episoade în aer”. Spune-mi, nu-i așa că e mort?

Dacă ilustrația Walking Dead de mai sus nu o reduce pentru dvs., iată un alt exemplu.

Angry Birds își desfășoară și propriile promoții sociale și folosesc (ai ghicit) WordPress. Vei fi surprins de măsura în care WordPress poate merge în măsura în care se integrează cu alte servicii!

8. WordPress este 100% responsiv și mobil prietenos

După ce ați plasat site-ul dvs. pe WordPress, nu trebuie să vă împiedicați înapoi, încercând să-l încadrați pe ecranele mobile. Platforma este construită pe baza celor mai recente standarde web, ceea ce înseamnă că puteți construi site-uri web cu răspuns complet în câteva minute.

wptouch-free-WordPress-pluign

Dacă toate celelalte nu reușesc, vă puteți baza întotdeauna pe pluginuri, cum ar fi WPtouch, pentru a vă face site-ul dvs. pe ecrane mai mici (citiți dispozitive mobile). Să punem la încercare designul cu reacție WordPress. Creează o filă nouă chiar acum și navighează pe oricare dintre următoarele site-uri:

Marci cu nume mari care folosesc WordPress: cuarț

20. Cuarţ

Quartz este un magazin de știri digitale cu accent pe furnizarea de știri mobile (concepute pentru electronica dvs. de mână) despre afaceri și economia globală.

Marci cu nume mari care folosesc WordPress: Vogue

21. Vogă

Vogue este unul dintre cele mai cunoscute nume în materie de modă și puteți paria că site-ul lor este gata mobil fără efort (și construit pe WordPress),

Metro UK este o revistă de știri pentru celebritate și divertisment, care se întâmplă să aibă și un site WordPress gata pentru mobil.

Gazeta Harvard împărtășește toate știrile oficiale de la Harvard și din diferite școli. Pe lângă conținutul de ultimă oră, Harvard știe că WordPress este pur și simplu cel mai bun atunci când vine vorba de crearea unui blog de calitate.

Ați deschis oricare dintre site-urile de mai sus într-o filă nouă? Bun. Acum, deschide același site web pe dispozitivul tău mobil și experimentează un design receptiv la maxim. WordPress = receptivitate.

9. WordPress este dinamic, WordPress este viu

WordPress este destul de flexibil și nu există absolut nicio limită la ceea ce poți realiza cu platforma. Ceea ce este și mai bine este faptul că WordPress este îmbunătățit constant de o echipă mondială de contribuabili. Cu fiecare nouă actualizare, suntem tratați la noi caracteristici, iar dinamismul platformei nu se oprește niciodată. Căutați exemple mai bune? Consultați următoarele site-uri:

Target împărtășește evenimentele zilnice, promoțiile și poveștile personale pe blogul WordPress Target Pulse.

Revista People poate fi găsită pe fiecare stand de știri, dar accesarea celor mai recente noutăți despre celebrități și bârfe se face și mai ușor prin intermediul site-ului lor WordPress supraalimentat..

Mercedes Benz este cunoscut în întreaga lume pentru automobilele lor de calitate, așa că are sens doar că site-ul lor este alimentat de un top al liniei de configurare WordPress.

10. WordPress este mai mult decât software, este un comunicaty

Voi începe prin a cita Marci cu nume mari care folosesc WordPress: unul interactiv

27. Unul interactiv

„Este puterea comunității open source care face ca WordPress-ul să fie la fel de bun.” – Unul interactiv

„Se simte excelent atunci când putem oferi soluții care pot ajuta întreaga comunitate.” – BBC America

„Dacă aveți tot acest cod disponibil și împărtășit de restul comunității WordPress, ne este mai ușor să lucrăm pe site.” – NASA

Trebuie să spun mai multe?

Chiar și mai multe mărci de nume care folosesc WordPress

Acum că am acoperit motivul pentru care marile mari adoră WordPress și am împărtășit 27 de companii minunate care aleg WordPress pentru site-urile lor, am crezut că vom continua. De ce să te oprești acum? Aici sunt chiar MAI MULTE marci care folosesc WordPress.

Marci cu nume mari care folosesc WordPress: Obama

29. Obama

Marci cu nume mari care folosesc WordPress: provocare pentru viață 60 de zile pentru fitness

37. Lifetime Fitness 60 Day Day Challenge (care se întâmplă să fie un alt utilizator de temă totală)

Marci cu nume mari care folosesc WordPress: descărcarea

53. Descărcați blogul (de la Cnet)

Marci cu nume mari care folosesc WordPress: Matt Mullenweg

55. Matt Mullenweg (fondatorul WordPress, desigur)

Concluzie

M-am gândit dacă am furnizat doar un rezumat al 55 de mărci mari care folosesc WordPress, nu ar fi suficient material pentru a mesteca. Acum că știți de ce aceste mărci populare adoră și folosesc WordPress, poate veți fi înclinat să rulați următorul dvs. proiect web pe WordPress. Dacă alegeți această cale, vă promit că nu veți fi niciodată dezamăgiți. Ne vedem în jurul valorii de ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me