30 de profesioniști WordPress urmăriți pe Twitter

30 de profesioniști WordPress urmăriți pe Twitter

Sună-i pe toți profesioniștii WordPress, precum și începătorul perfect pregătit pentru marea scufundare. Aceasta este o dedicație specială tuturor celor care nu par să obțină suficient de mult WordPress. Ești cu adevărat un drag, așa că pregătește-te să te distrezi.


În urmă cu aproximativ un an, am publicat o postare, 25 de bloguri WordPress uimitoare pe care ar trebui să le urmați, care au obținut un feedback excelent din partea dvs. Vorbim despre comentarii nemaipomenite și nostalgice, cum ar fi:

Aceasta este o colecție minunată Freddy! Cele preferate sunt WPExplorer, WPKube și desigur WPMU Dev Blog. De asemenea, iubiți conținutul pornit WPLift și WPBeginner. �� – Syed Naimath, @SNaimath

Sau…

Freddy, este o listă incredibilă pe care ai creat-o. Mulțumesc foarte mult pentru faptul că am menționat WP Superstars – eu și echipa îi apreciem cu adevărat. – Adam Connell @wpsuperstars

Și aș putea continua mai departe, pentru că te bagi. Fiecare dintre voi. Ne place să vă auzim gândurile, iar între dvs. și mine, comentariile dvs. oferă un impuls moral mult dorit. Astăzi, ne vom baza pe acest spirit de camaraderie cu o postare care vă va ridica și se va apropia de Creme de la Creme din comunitatea WordPress.

Vă orientăm către 30 de profesioniști WordPress pe care să îi urmați pe Twitter. Acești băieți (și fete) vin înarmați cu cele mai bune sfaturi WordPress, știri, tutoriale, instrumente și multe altele. Cu alte cuvinte, este genul de mulțime cu care vrei să te afli pentru a rămâne în fața curbei în care se referă WordPress.

Foame și însetat de ultimele întâmplări din lumea WordPress? Dacă este un răspuns răsunător, aruncați o privire la următoarele conturi Twitter și nu ezitați să apăsați pe butonul următor. Gata? Bun.

Toți profesioniștii WordPress

profesioniști de wordpress pentru a urma pe twitter

Acesta nu este un exercițiu. Este o mențiune specială pentru toți profesioniștii WordPress de pe glob. Dacă iubești și / sau folosești WordPress, te încadrezi în această categorie. Dacă intenționați să folosiți WordPress, vă rog să faceți deja scufundări și să nu vă loviți cu nimic; ai venit la locul potrivit.

Păcat că nu avem mânerul tău pe Twitter pentru a-ți strânge mâna și a te introduce personal. Dar există un.

Indiferent dacă sunteți un începător WordPress sau un utilizator de putere, vă invităm să ne lăsați o linie și să vă ocupați de Twitter în comentarii, astfel încât să vă lăudăm și să vă recunoaștem ca un vog vital în angrenajele care rulează WordPress. Dacă sunteți începătorul perfect, nu ezitați să urmați @WordPress pe Twitter.

WP Explorer

WordPress-profesioniști-to-follow-wpexplorer

Bias sau fără prejudecăți, WPExplorer este un cont Twitter pe care trebuie să-l urmezi. AJ Clarke și Kyla sunt profesioniști de top din WordPress pe lista mea și nu spun acest lucru, deoarece mi-au tăiat cecurile. Nu, nu este asta.

Am urmărit duo-ul să crească acest blog de la o mică speck în vastul univers WordPress la marea stea strălucitoare care este astăzi. Feedul WPExplorer pe Twitter este încărcat cu cele mai bune recenzii WordPress, știri, tutoriale, sfaturi, cadouri și multe altele.

Devesh Sharma

profesioniști wordpress pentru a urmări-wpkube

Înmulțiți dacă ați fost pe unul dintre numeroasele site-uri WordPress ale Dev. Unul dintre cei mai arși profesioniști WordPress de a graționa vreodată web-ul, deține Devesh @wpkube. Tweeturile se învârt în jurul dezvoltării WordPress, teme, plugin-uri, știri, tutoriale și multe altele.

WinningWP

WordPress-profesioniști-to-follow-winningwp

@WinningWP împărtășit de Brin Wilson, un auto-proclamat pasionat de WordPress din Londra, @winningWP împărtășește o mulțime de expertize și cunoștințe WordPress contribuite de profesioniști WordPress din toată lumea.

Syed Balkhi

WordPress-profesioniști-to-follow-syedbalkhi

Nu știu dacă să fac legătura cu contul personal de Twitter al lui Syed @syedbalkhi sau mai popularul lui @wpbeginner cont, pentru că ambele sunt minunate. Syed este tipul din spatele altor proiecte WordPress favorabile, cum ar fi Soliloquy, Easy WP Forms, Envira Gallery, Optin Monster și multe altele.

Tom McFarlin

WordPress-profesioniști-to-follow-tommcfarlin

Tom a fost în jurul valorii de WordPress, cu concerte nemaipomenite pe site-uri drăguțe precum Tuts + Code, CareerBuilder.com și Smashing Magazine doar pentru a menționa câteva. El vorbește ocazional la WordCamps și MeetUps atât ca blogger, cât și ca dezvoltator. De asemenea, veți găsi lucrările sale în depozitul de pluginuri WordPress și GitHub. A fondat și conduce @pressware.

Jean-Baptiste Jung

WordPress-profesioniști-to-follow-catswhocode

Jean este un dezvoltator web profesionist, blogger și tipul din spatele rețetelor Cats Who Code și WP. Puteți urmări tweet-uri despre WordPress și tot ce înseamnă dezvoltare web.

Lorelle VanFossen

WordPress-profesioniști-to-follow-Lorelle

Lorelle VanFossen este atât de grozavă încât voi lăsa o fană să vorbească în numele ei:

Dacă aveți un site WordPress, abonați-vă la blogul Lorelle. De fapt, dacă nu aveți un site cu WordPress, abonați-vă. Scrie sfaturi și trucuri pentru WordPress, dar acoperă și sfaturi generale despre blogging. Toată lumea poate beneficia de citirea Lorelle pe WordPress. – Tyme White, rețea de 9 reguli

Carrie Dils

WordPress-profesioniști-to-follow-Dils-Carrie

Carrie Dils știe lucrurile ei, iar blogul ei … ei bine … este altceva. Dar probabil asta se datorează faptului că ea lucrează la Genesis Framework. Am menționat că știe lucrurile ei? Carrie Dils este dezvoltator și consultant profesionist WordPress. Feed-ul ei pe Twitter este exact acolo unde trebuie să fii. @cdils este ��

Sarah Gooding

WordPress-profesioniști-to-follow-sarah-Gooding

Această listă continuă să devină din ce în ce mai bună. Sarah este printre cei mai buni profesioniști WordPress din această epocă? Darn dreapta este ea. Este ciudată, amuzantă și are o cale cu cuvintele lor. Fără a-l îmbrăca în zahăr, este și o mare bloggeră și tricotătoare! Tweet-uri regulat la @pollyplummer.

Paul Andrei

WordPress-profesioniști-to-follow-speckyboy

Paul Andrew este tipul care ne-a adus popularul magazin Speckyboy Design. Are o experiență vastă în design web și tweet-uri despre instrumente, resurse și tehnici inovatoare pentru WordPress și design web în general.

Chris Lema

WordPress-profesioniști-to-follow-wordpress-chrislema

Această piesă ar fi incompletă fără Chris Lema, nu-i așa? Este un cunoscut antrenor profesionist, vorbitor, scriitor și blogger. Sfaturile sale sunt de mare ajutor dacă aveți nevoie să folosiți WordPress, să proprii bloguri sau să construiți o echipă performantă.

Pippin Williamson

WordPress-profesioniști-to-follow-pippinsplugins

Pippin W. din Pippins Plugins este un adept de bere fină și tipul din spatele unora dintre cele mai populare plugin-uri WordPress, cum ar fi RestrictContentPro, Descărcare simplă digitală și AffiliateWP, printre altele. Blogul său găzduiește o mulțime de tutoriale WordPress și postări pline cu cele mai bune sfaturi. Prinde-l pe Pippin la @pippinsplugins.

Brian Krogsgard

WordPress-profesioniști-to-follow-brian-krogsgard

Brian a creat și acum conduce Post Status, un blog cu formular lung dedicat informării profesioniștilor WordPress despre industrie. Ascultați podcast-urile WordPress din mers sau citiți articole despre corectorul WordPress, știri, dezvoltare, afaceri și multe altele.

Lisa Sabin Wilson

https://twitter.com/LisaSabinWilson

Tweeting din @LisaSabinWilson, Lisa este creierul și îndărătul @AppPresser, coproprietar al Web Dev Studios și autor al WordPress For Dummies. Ea este întotdeauna pe site despre afaceri, design WordPress, dezvoltare și viață în general.

Nil Flores

WordPress-profesioniști-to-follow-Nilul-flores

Nil este mamă a unui fiu, Luis Angel Flores. Este un designer profesionist / dezvoltator WordPress și consultant SEO. Când nu lucrează, se dedică desenului, astronomiei și karateului printre alte hobby-uri. Ea tweet la @blondishnet.

Adii Pienaar

WordPress-profesioniști-to-follow-Adii

Ai auzit vreodată @WooThemes? Nu? Ei bine, creează unele dintre cele mai bune teme WordPress. Oh, aproape că am uitat; acești tipi au oferit comunității WordPress cel mai popular plugin de comerț electronic, WooCommerce. Suna un clopot?

Adii este co-fondatorul WooThemes și lucrează acum @getconversio. Este un tată nou și un fost rockstar cu sediul în Cape Town, Africa de Sud.

Creștinul „Kriesi” Budschedl

WordPress-profesioniști-to-follow-kriesi

Kriesi vinde teme WordPress de înaltă calitate la Kriesi.at. El spune el însuși și cu 17 teme premium și peste 170 de clienți pentru a arăta pentru asta, el este printre cei mai buni profesioniști WordPress pe care trebuie să îi urmați. El trimite un tweet despre WordPress acum și atunci. Urma @kriesi.

Frederick Townes

WordPress-profesioniști-to-follow-Townes-Frederick

Dacă îți plac site-urile WordPress super-rapide, ar trebui să iubești Cache totală W3. Acum, Frederick Townes este bloggerul publicat pe scară largă în spatele acestui plugin uimitor. El acoperă subiecte precum social media, web hosting, web design și internet marketing, printre altele.

Matt Mullenweg

WordPress-profesioniști-to-follow-mat-Mullenweg

Cum am putea uita Matt Mullenweg, tatăl fondator WordPress și antreprenor extraordinar? Link-ul său biologic pe Twitter la o serie de proiecte WordPress, iar feedul este plin de actualizări nemaipomenite despre afaceri, antreprenoriat și WordPress, evident.

Mark Jaquith

WordPress-profesioniști-to-follow-markk-Jaquith

Comitatorul și bloggerul serial WordPress Mark Jaquith câștigă o mențiune pe această listă de profesioniști WordPress pentru contribuția enormă la o platformă pe care ne-am dezvoltat cu drag. El face bloguri despre WordPress, iar sfaturile pe care le oferă este de neprețuit, indiferent dacă ești începător sau pro.

Matt Medeiros

WordPress-profesioniști-to-follow-mat Medeiros

Dacă utilizați (sau intenționați să folosiți) WordPress în afacerea dvs., trebuie să ascultați podcast-urile lui Matt. El intervievează persoanele care își trăiesc viața folosind WordPress și le împărtășește pe Matt Report, care este un blog. Asta și el este un blogger WordPress astept care merită să-l verifici.

Motor WP

WordPress-profesioniști-to-follow-wp-motor

Una dintre cele mai bine administrate gazdele WordPress din jur, WP Engine este un nume bine cunoscut în joc. Acești băieți trimit tot timpul despre cele mai recente sfaturi și știri WordPress.

Ahsan Parwez

WordPress-profesioniști-to-follow-Ahsan-Parwez

Ahsan este managerul comunității WordPress la Cloudways, o companie de găzduire a cloud-ului ca nicio alta. El este, de asemenea, un dezvoltator WordPress și expert tehnic SEO, care tweet-uri despre plugin-uri WordPress, știri, hosting și blogging printre alte subiecte.

Jeff Chandler

WordPress-profesioniști-to-follow-jeff-chandler

Scriitor care contribuie la @wptavern, Jeff a făcut bloguri despre WordPress din 2007. În plus, el găzduiește WordPress Weekly Podcast, ceea ce înseamnă că feedul său pe Twitter este o mulțime de lucruri minunate.

Jesse Petersen

WordPress-profesioniști-to-follow-jesse-Petersen

Jesse este un dezvoltator de teme recomandat pentru copii Genesis, care își petrece cea mai mare parte a timpului dezvoltând site-uri care să convertească, să distreze și să vândă. Pe blogul său, găsiți webinarii, videoclipuri și cursuri pe WordPress, Genesis Framework și care rulează o afacere bazată pe WordPress. Dar chiar și cu toate aceste pălării, familia lui vine în primul rând întotdeauna.

Alex Vasquez

WordPress-profesioniști-to-follow-alex-Vasquez

Alex mănâncă, doarme și visează site-uri WordPress încântătoare care conectează afacerile cu clienții. El vă va ajuta afacerea să crească și vă va ține motivați pe partea cu tweet-uri inspirate despre WordPress și viața de zi cu zi.

WP Tema Info

WordPress-profesioniști-to-follow-wpthemeinfo

Căutați tema WordPress perfectă pentru următorul dvs. proiect? Pariez că citiți recenzii și faceți cumpărături pentru nimic altceva decât cel mai bun. WP Theme Info analizează teme și plugin-uri premium WordPress care vă oferă „… soluții WordPress ușoare, accesibile și de calitate superioară pentru fiecare nișă.” Feedul lor Twitter este plin de sfaturi și știri despre teme și plugin-uri WordPress.

C. Bavota

WordPress-profesioniști-to-follow-bavota

În calitate de dezvoltator de temă WordPress premium, Bavota cunoaște aspectele de bază ale WordPress pentru a vă învăța toate abilitățile de care aveți nevoie pentru a vă trăi viața. El tot timpul trimite pe Twitter despre știri, sfaturi, teme, actualizări și multe altele.

Konstantin Kovshenin

WordPress-profesioniști-to-follow-kovshenin

Kovshenin, dezvoltatorul de bază al WordPress, este mai mult decât satisface ochiul. El are Python, PHP și WordPress la îndemână sau, de altfel, de ce ar apărea ca un vorbitor principal în atât de multe evenimente WordPress. Este tată, un geek WordPress (dependent?) Și lucrează la @automattic până la Moscova.

Concluzie

Voi fi de acord că aceasta este destul de o listă. La fel, există și mai mulți profesioniști WordPress acolo, pe care i-ați inclus. Așadar, dacă nu vedeți numele cunoscut (sau manevrarea Twitter), nu ezitați să împărtășiți în zona de comentarii de mai jos. Nu uitați să vă împărtășiți și mânerul dvs. Twitter pentru a menține această listă în creștere. Noroc!

Pssst – O notă de la WPExplorer: Freddy a făcut această listă minunată și nici măcar nu s-a inclus! Urmați Freddy mai departe @VistaMediaInc pentru a obține o mulțime de sfaturi pentru WordPress, design web, SEO și multe altele!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map