Mulți oameni aleg WordPress pentru simplitatea sa, dar rămân pentru comunitate. Nu mă pot gândi la multe alte instrumente online care o rivalizează pentru dimensiunea și prietenia bazei sale de utilizator și disponibilitatea bazei de utilizator pentru a partaja soluții.


În cadrul comunității, unii oameni ies în evidență pentru contribuția lor, parcurgând kilometrul suplimentar sau pur și simplu carisma. Aici vă prezint astăzi zece dintre cele mai interesante personalități din lumea WordPress (în mod deliberat nenumerate, întrucât nu sunt în ordine specială!).

Matt Mullenweg (@photomatt)

Nu multe persoane dețin un nume de domeniu personalizat de patru litere, dar ma.tt este unul dintre cei norocoși! Ca membru fondator al WordPress, Automattic și WordCamp, el a investit mai mult în WordPress decât majoritatea.

„Ca și mâncarea, respirația, muzica, nu pot lucra pe WordPress”, scrie pe blogul său.

Jeff Chandler (@wptavern)

Există un model de afaceri viabil pentru un site de știri WordPress? A fost un subiect fierbinte în ultima perioadă și Jeff Chandler, „Tavern Keeper” la WP Tavern este bine plasat să răspundă. Jeff a atins titlurile când a vândut blogul unui cumpărător de mister, care în cele din urmă s-a dezvăluit că nu este altul decât Matt Mullenweg, co-creatorul WordPress în sine.

De atunci, profilul personal al lui Jeff s-a agitat și i-a acordat mai multe interviuri despre subiectul modelelor de afaceri WordPress.

Dar pâinea și untul lui Jeff este blogul WPTavern, unde ne ține la curent cu ultimele noutăți în ultimii cinci ani. Alte site-uri de știri WordPress vin și pleacă, dar Tavernul rămâne deschis pentru afaceri.

Matt Medeiros (@mattmedeiros)

De fiecare dată găsesc pe cineva care apare pe internet, fără să știe cum găsește timpul pentru toate. Matt Medeiros se califică cu siguranță drept unul dintre acești oameni. În primul rând, este co-fondator al Slocum Design Studio, o agenție specializată de design și dezvoltare WordPress. Sub banner-ul Slocum produce două podcast-uri, PressThis și SEOLunch.

De parcă acest lucru nu este suficient, el rulează și Raportul Matt, unde publică interviuri regulate cu persoane care lucrează cu WordPress. El a sculptat o nișă de publicare frumoasă, concentrându-se pe partea de afaceri a WordPress. Nu există niciun fel de umplutură, ci doar interviuri de calitate, de genul lui Chris Lema, Brad Williams (WebDevStudios) și Jeff Chandler.

Joost de Valk (@yoast)

Pluginurile sale SEO au fost descărcate de peste 10 milioane de ori și el are cel mai tare nume din WordPress. Olandezul Joost de Valk a creat brandul Yoast datorită lui Rand Fishkin Moz, care i-a spus lui Joost să spună vorbitorilor de engleză că numele a fost pronunțat „toast with a y”!

Indiferent dacă spuneți Joost sau Yoast, pluginul său WordPress a fost sinonim cu SEO încă de la înființare, în 2009. Este un vorbitor obișnuit cu privire la toate lucrurile SEO și WordPress și menține toată lumea la curent cu locurile sale de pe blogul său excelent. yoast.com.

Brian Gardner (@bgardner)

Poate cel mai copiat om din WordPress, Brian Gardner este creierul din spatele cadrului Genesis de la StudioPress, cel mai bun dintre cele mai bune dintre cadrele tematice WordPress, potrivit lui Mashable. Unii susțin că a inventat întregul concept de cadre tematice premium cu tema lui Revolution și proiectul ulterior Genesis / StudioPress.

Blogul personal al lui Brian este un element de top cu sfaturi și trucuri WordPress (orientate în cea mai mare parte către Geneză) și un loc de joacă pentru propria sa dezvoltare tematică, aducând adesea o viitoare lansare a temei pentru copii Genesis. În momentul de față, el arată ce Genesis 2.0 are la dispoziție pentru noi.

Toni Schneider (@tonidotorg)

Pentru cei interesați de latura comercială a WordPress, Toni este omul tău.

Născut în Elveția, Toni s-a mutat în California pentru colegiu și a decis să rămână pus la bătaie, ignorând oportunitatea de a obține un „loc de muncă adevărat” și aruncându-se în antreprenoriat la o pornire de e-mail în fuga. După o ieșire de succes în Yahoo, Toni s-a alăturat lui Matt Mullenweg la Automattic proiect.

În calitate de CEO al Automattic, Toni a supravegheat lansarea de proiecte precum Jetpack, VaultPress, Gravatar și, desigur, succesul continuu al WordPress.com. De asemenea, găsește timpul să lucreze ca partener la firma VC True Ventures, asigurându-se nu numai tuturor celor implicați în WordPress, ci și Silicon Valley, își cunoaște numele.

Iată o notă cheie din anul trecut, plină de informații despre latura comercială a WordPress.

Mark Jaquith (@markjaquith)

Mark își trăiește viața ca consultant în domeniul publicării web, dar este mai bine cunoscut ca superstar WordPress. Fiind unul dintre cei mai importanți dezvoltatori ai WordPress, Mark a jucat un rol esențial în a-l duce pe WordPress până unde se află astăzi.

În propriile sale cuvinte, Mark este un sceptic religios, unul dintre acei utilizatori de Mac-uri blocați și cu adevărat rău în a răspunde la e-mailuri. El este, de asemenea, un om de familie dedicat, atât de mult încât și-a lansat propria acțiune pe site-urile de recenzii Amazon numite Have Baby, Need Stuff. Este funcțional, excelent de analizat și, desigur, este pe WordPress, desigur!

Mark este acum în centrul atenției ca dezvoltator principal pe WP 3.6.

Daniel Espinoza (@d_espi)

Dezvoltarea de pluginuri WordPress i-a ajutat pe Daniel și soția sa să plătească datorii în valoare de 67.000 de dolari în doar 8 luni. S-a concentrat pe crearea de pluginuri de venituri recurente pentru platforma WooCommerce, apoi a vândut pluginurile pentru a-și atinge obiectivul financiar.

Ce urmează pentru Daniel? „Există schimbări în WordPress, există schimbări pe internet și sunt schimbări în lume. Cu atâta schimbare se întâmplă, sunt foarte încrezător că pot găsi o nouă nișă pentru a servi clienții ”, scrie el pe blogul său.

Un lucru pare sigur – WordPress nu l-a văzut pe ultimul dintre Daniel Espinoza.

Chris Pearson (@pearsonified)

Chris a dezvoltat Thesis, cadrul popular de temă WordPress, dar este mult mai mult decât un ponei cu un singur truc. Chris poate vorbi despre orice și orice WordPress, de la SEO până la câte ore pe săptămână lucrează la afacerile sale. Acest lucru, combinat cu autoproclamatul său „personaj entuziast, ascultat”, îl vede pe Chris rezervat în mod regulat pentru a vorbi la WordCamps și la alte conferințe din industrie..

El face bloguri la Pearsonified despre subiecte la fel de diverse precum tema tezei și interesul personal pentru tipografia web.

Frederick Townes (@ w3edge)

Frederick are degetele în multe plăcinte. El este omul din spatele companiei de design și dezvoltare W3Edge și creatorul pluginului W3 Total Cache. El a fost fondatorul CTO al Mashable, un exemplu excelent de un site important care rulează pe WordPress, și este în prezent implicat în calitate de consilier tehnic principal. Pe lângă toate acestea, este co-fondator și CTO la compania de marketing web imobiliară Placester.

Experiența vastă a Frederick în domeniul antreprenoriatului WordPress îl ridică la mare căutare ca vorbitor. El dă înapoi comunității vorbind la numeroase WordCamps, nu doar în apropierea casei sale din Massachusetts, dar atât de departe ca Norvegia, Danemarca și Olanda.

Tom McFarlin (@tommcfarlin)

În prima postare, Tom a fost menționat într-unul dintre comentarii ca fiind o ratare notabilă, așa că este potrivit doar să încep cu el. Tom este un dezvoltator WordPress și un blogger avid, care își dedică o mare parte din timpul său de blogging pentru a împărtăși sfaturi, tutoriale, fragmente, resurse și toate lucrurile WordPress.

Blogul personal al lui Tom este o resursă excelentă mai ales pentru începători, dar utilizatorii avansați și dezvoltatorii pot beneficia și de stăpânirea sa profundă a platformei..

Aaron Jorbin (@aaronjorbin

Pe profilul său de Twitter, Aaron se descrie ca fiind Omul polistoric al paginii – orice înseamnă ��

Indiferent, Aaron este un angajator WordPress Core și își dedică o parte din timp pe web pentru a ajuta dezvoltatorii să-și îmbunătățească abilitățile, printre altele.

Helen Hou Sandi (@helenhousandi)

Fiecare membru al echipei de comitere de bază WordPress este o mențiune demnă pe această listă, însă Helen Hou Sandi iese în evidență pentru că este singura membră feminină din echipă. Printre altele, Helen este un evanghelist devotat WordPress și a adunat o serie de conferințe legate de WordPress în întreaga lume.

Tom Auger (@TomAuger

Tom este un alt evanghelist WordPress angajat, care împărtășește o mulțime de sfaturi și trucuri cu privire la WordPress și alte subiecte de dezvoltare prin intermediul site-ului său web și prin intermediul social media.

Matt Medeiros (@mattmedeiros)

Matt aleargă mattreport.com, un site web care ajută oamenii să înceapă și să ruleze site-uri web de afaceri de succes pe WordPress. El intervine practic principalii antreprenori WordPress și apoi împărtășește acele interviuri ca podcast-uri pe site-ul său web.

Prin aceste interviuri, Matt a învățat o mulțime de trucuri pentru a câștiga bani folosind WordPress și este considerată acum o autoritate proprie pentru cum să-l monetizeze.

Amber Weinberg (@amberweinberg)

Amber Weinberg este un dezvoltator autodidact WordPress, care construiește site-uri web încă din adolescență. Este specializată în WordPress și dezvoltare front-end. Ea împărtășește în mare parte sfaturi și trucuri pe WordPress, freelancing profitabil, scrie cod curat și tot ce este în comun.

Dacă doriți să vă creați o carieră ca dezvoltator independent de WordPress, veți găsi povestea lui Amber foarte inspirată, așa că nu uitați să consultați site-ul web pentru a obține informații unice..

Chris Coyier (@chriscoyier)

Chris se concentrează pe dezvoltarea web generală și în special pe CSS. El alearga css-tricks.com (care este construit pe WordPress) și codepen.io unde împărtășește o mulțime de trucuri de proiectare și dezvoltare, care au tăiat pe placa de dezvoltare web, inclusiv WordPress, desigur.

Principala atenție a lui Chris nu este WordPress, ci din când în când împărtășește fragmente, instrumente și resurse pe care le puteți folosi în proiectele WordPress. În total, ca dezvoltator WordPress sau utilizator doritor, este bine să ții pasul cu site-urile sale.

Jeff Starr (@perisabil)

Jeff este o adevărată vedetă WordPress. Este un dezvoltator și editor cu o experiență de peste 10 ani dezvoltând WordPress. În prezent, rulează trei site-uri web: Perishable Press, Digging Into WordPress și WP Tao, toate dedicate predării informațiilor și ieșirilor din WordPress.

Tutorialele și cărțile WordPress ale Jeff sunt destinate în principal dezvoltatorilor care doresc să stăpânească meșteșugul dezvoltării temelor.

Brennen Byrne (@brennenbyrne)

Brennen este un guru al securității când vine vorba de WordPress și nu este surprinzător că acum s-a concentrat pe deplin pe noul său proiect ingenios Clef, o aplicație care permite autentificarea simplă, dar puternică, în 2 factori pentru WordPress. Aplicația folosește o semnătură digitală pentru a vă autentifica în loc de parole tradiționale. Proiectul este oarecum nou și nu a câștigat încă multă tracțiune în comunitate (încă), dar nu prea există îndoieli că este viitorul.

Brennen este cu siguranță cineva pe care ar trebui să-l urmezi dacă vrei să afli cât de sigur îți asiguri site-urile WordPress.

Andrew Nacin (@nacin)

Andrew este un dezvoltator principal WordPress și nu ar putea fi mai implicat în comunitatea WordPress în ansamblu. El participă la toate etapele ciclului de dezvoltare, de la infrastructura site-ului până la remedierea erorilor. De asemenea, frecventează WordCamps unde întâlnește utilizatori reali de WordPress (la fel ca tine!) În mod regulat.

De asemenea, el își dedică mare parte din timp site-ului WordPress.org și îl poți vedea pe o listă de corespondență și pe canalul de dezvoltare IRC.

Ryan Boren (@rboren)

Pe lângă faptul că a contribuit la nucleul WordPress ca dezvoltator principal, Ryan lucrează și ca inginer la Automattic. Pe frontul WordPress, el modifică continuu baza de coduri pentru a îmbunătăți eficiența și accesibilitatea. De asemenea, este un reparator de erori obișnuit la Automattic și se descrie ca un „Libertarian transhumanist vegan ateu”.

Peter Westwood (@westi)

Puteți afla nenumărate lucruri pe care le puteți afla de la Peter Westwood, membru al echipei de dezvoltatori de frunte din 2005. El este activ pe Twitter și, deși blogul său WordPress nu este actualizat atât de des, atunci când vă puteți asigura că are ceva informativ. a zice.

Automatic (@automattic)

Această postare a fost despre persoane, dar este greu de identificat anumite personalități fără a menționa echipele cu care conduc sau lucrează. Fără îndoială, echipa de la Automattic iese în evidență când vine vorba de contribuțiile echipei la comunitatea WordPress.

Automattic este o echipă de entuziaști WordPress care conduc și întrețin WordPress.com (împreună cu multe alte proiecte). Automattic este o creație a lui Matt Mullenweg, iar echipa contribuie în mod regulat la o serie de proiecte open source, în special WordPress.org. Membrii echipei sunt recrutați de pe tot globul și majoritatea lucrează de la distanță, ceea ce o face o echipă fascinantă unic.

Accesați site-ul automat pentru a vedea întreaga echipă. Puteți să individualizați persoane pe care să le urmați sau puteți să urmați simplu grupul în ansamblu.

Nick Roach și echipa (@elegantthemes)

Nick Roach este fondatorul Temelor Elegante și conduce o echipă formată din 30 de dezvoltatori, designeri și specialiști în suport tehnic. Nick și echipa sa au construit peste 100 de teme WordPress (multe premium) și împărtășesc multe din ceea ce au învățat pe blogul lor. Multe dintre sfaturile lor se adresează utilizatorilor WordPress, dar și dezvoltatorii pot învăța multe de la acești tipi.

Sinisa Komlenic și Echipa (@themeskingdom)

La fel ca Nick Roach, Sinisa a fondat și conduce Teme Regatul, o companie de dezvoltare a temelor WordPress în Ohio. Au construit câteva teme solide și au împărtășit o mulțime de sfaturi utile pe blogul lor. Spre deosebire de Temele Elegante, acești tipi sunt o echipă strânsă din șapte dezvoltatori, designeri și un agent de asistență. Par foarte bine organizate și se vede evident în activitatea lor. Cu siguranță, trebuie să învățați de la acești tipi pentru fiecare dezvoltator de teme WordPress aspirant.

Echipa WooThemes (@woothemes)

WooThemes sunt creatori de teme WordPress gratuite și premium. Au creat ceea ce este în prezent unul dintre cele mai populare pluginuri de comerț electronic pentru WordPress, WooCommerce, împreună cu o mulțime de alte extensii pentru plugin. De fapt, există câțiva dezvoltatori care își câștigă viața doar din dezvoltarea și vânzarea extensiilor WooCommerce.

Echipa WPExplorer (@wpexplorer)

Aș fi remis dacă nu aș vorbi despre propria noastră echipă minunată, nu-i așa? Cu un blog plin de resurse și o mulțime de teme și plugin-uri de înaltă calitate din care să alegeți, cel mai bine ar fi să adăugați imediat acest site în cititorul de feeduri. Dar aceasta este doar părerea mea care nu este atât de nepărtinitoare ��

Cine mai face valuri în lumea WordPress?

A alege doar zece persoane dintr-o bază de milioane de utilizatori nu va fi niciodată ușor. Mi-ar plăcea să vă aud gândurile cu privire la aceste zece selecții și pe cine ați fi ales – spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me