20+ Femei în WordPress Ar trebui să fii în urmărire

După ce am publicat zece personalități din WordPress pe care ar trebui să le urmați, am primit mai multe comentarii și e-mailuri prin care am întrebat de ce nu există femei în listă.


Nu a existat niciun motiv conștient pentru care nu a făcut- includ orice femei, dar aș fi primul care a recunosc că a fost o formă slabă din partea mea. Există o mulțime de femei din lumea WordPress care sunt demne de menționat. În acest sens, mi-am propus să produc o continuare a postului meu de „zece personalități” și să vă prezint sub 11 femei din WordPress pe care ar trebui să le urmați. se bucura!

Sarah Gooding (@PollyPlummer)

Sarah GoodingSarah a fost una dintre primele oameni M-am întâlnit în comunitatea WordPress, să nu mai vorbim de prima femeie. Am lucrat împreună la WPMU.org care a fost primul meu concert de scriere online.

La vremea respectivă, Sarah a fost prezentată cu mândrie pe blog ca o scriitoare premiată și cu un motiv întemeiat. Ea a scris despre WordPress mai mult decât îl foloseau mulți dintre noi. Nu numai că, este partener la Untame, o firmă de marketing digital boutique specializată în sisteme de gestionare a conținutului sursă deschisă și arhitectură de rețele sociale (pentru a împrumuta direct de la pagina ei de profil WPMU.org.

Siobhan McKeown (@SiobhanPMcKeown)

Siobhan McKeownSiobhan – un alt membru al echipei vechi de la WPMU.org, care a urmat pe tocurile lui Sarah. Când am început să scriu pentru prima dată pe site, am fost încântat de succesul unui singur articol scris de Siobhan: De ce nu ar trebui să cauți niciodată teme WordPress gratuite. De altfel, mesajul conținut în acea postare este la fel de important astăzi ca oricând.

De atunci, Siobhan a trecut de la WPMU.org, dar încă lucrează cu WordPress și participă desigur la WordCamps.

Helen Hou-Sandí (@HelenHouSandi)

Helen Hou-SandiFaceți cunoștință cu Helen Hou-Sandi, însăși definiția multitaskerului. Pe zi lucrează la specialiști în implementarea WordPress 10up ca director al ingineriei interfețelor utilizatorului, dar implicarea ei în WordPress merge mult mai profund. Ea a fost implicată în recentul ciclu de dezvoltare 3.6, ca invitator de invitație și funcție principală pentru UI formate post, și ajută regulat Trac bilete. În plus, a fost autorul mai multor plugin-uri.

În mod surprinzător, Helen își păstrează și ea propria blogul, unde a mărturisit recent dragostea (și ura!) pentru sistemul preferat de gestionare a conținutului din lume:

Îmi place WordPress. Îl dezvolt folosind pentru jobul meu și pentru propriile mele proiecte, scriu (ocazional) folosind-o și o sugerez ca un instrument pentru site-urile web conținut tot timpul. O urăsc și eu. Dacă aș crede că WordPress este perfect exact așa cum este, nu aș merge pe bază.

În afara comunității, Helen este o pianistă de colaborare talentată, care joacă la multe evenimente din zona New York.

Jen Mylo (@JenMylo)

Jen MyloJen Mylo este una dintre cele mai cunoscute femei de pe listă, în parte pentru munca ei în UX la Automattic, dar mai recent pentru că a luat rolul de a încuraja mai multe femei și diversitate în comunitatea WordPress.

„Când Matt m-a convins să iau slujba la Automattic, unul dintre lucrurile care m-au intrat a fost că a spus că pot lucra la programe pentru a aduce femei și fete în comunitatea WordPress, mai ales în jurul programării”, spune Mylo.

Ea a lansat o serie de ateliere destinate doar femeilor, dar nu crede întotdeauna că discriminarea pozitivă este calea de urmat, după cum reiese din comentarii pe blogul său despre noul doctor Who:

Reacțiunea negativă și amară din partea activiștilor diversității (și a non-activiștilor care, în mare parte, doar retușează lucrurile) când s-a anunțat că Peter Capaldi – un tip alb britanic de 50 de ani – va ocupa rolul a fost destul de mișto. Nu avem dreptul să determinăm deciziile creative ale artiștilor pe baza propriilor noastre agende socio-politice. Sunt artiști dintr-un motiv… au idei pe care doresc să le exprime.

Tammie Lister (@Karmatosed)

Tammie Lister

Pe măsură ce trece timpul, mai multe persoane experimentează cu plugin-uri comunitare, cum ar fi BuddyPress. Tammie Lister (încă un absolvent WPMU.org) este cunoscut ca un specialist BuddyPress. Mantra ei este „design pentru oameni”, cu un accent deosebit pe furnizarea de căi logice prin intermediul site-urilor web. Concentrația sa pe experiența utilizatorului face din Tammie un vorbitor popular la WordCamps, inclusiv BuddyCamp-ul soldat din Miami.

„Sunt un credincios ferm în ceea ce arată ceea ce iubești și arată. Sunt pasionat de comunități, conținut și utilizatori. Sunt ușor obsedat de a readuce o notă umană pe site-urile web și de a crea experiențe digitale emoționale și personale. Nu cred că o dimensiune se potrivește tuturor ”, spune ea.

La începutul acestui an, ea a lansat Buddy Design Labs, un blog care explorează ce se poate face cu BuddyPress UI, precum un tablou de bord cu statistici și o cronologie a fluxului de activități. Ar trebui să marcați marcajul dacă sunteți chiar cel mai puțin interesat să vedeți ce se poate face cu BuddyPress.

Lisa Sabin-Wilson (@LisaSabinWilson)

Lisa Sabin WilsonLisa Sabin-Wilson, rezidentă din Wisconsin, este o fată postere pentru visul liber. A părăsit cariera de 10 ani ca asistent medical înregistrat pentru a lansa o afacere de web design și dezvoltare. Opt ani mai târziu, ea a acceptat un acord de fuziune WebDevStudios, unde acum este coproprietar și partener.

Pe parcurs, Lisa a fost semnată de Wiley Publishing pentru autorul primei ediții WordPress pentru manechine, și alte cinci ediții după aceea. Cartea a avut un succes uriaș și a determinat-o să scrie BuddyPress Pentru manechine, WordPress All In One Pentru Manechine și Proiectare web WordPress pentru manechine.

Ea își cunoaște drumul prin Multisite și a vorbit anul trecut la WordCamp Las Vegas despre acest subiect. A fost o discuție populară, în special în primele 30 de secunde. Pentru a afla de ce, vedeți videoclipul de pe blogul ei.

Mika Ariela Epstein (@Ipstenu)

IpstenuMai bine cunoscut sub numele de Ipstenu, Mika Ariela Epstein este nevastă de susținere a Half-Elf. Lucrează pentru DreamHost ca specialist în sprijinul WordPress, dar la fel de mulți alți implicați în comunitate, munca ei depășește treaba ei de zi cu zi. Ea este o solutie obisnuita de rezolvare a problemelor WordPress.org forumuri, și este un mormăitor și la dezvoltarea pluginului.

Zona ei de interes specială este Multisite, subiect pe care a fost autorizat două cărți electronice.

Mika este un vorbitor obișnuit la WordCamps. O notă deosebită este prezentarea ei în Portland, unde și-a combinat dragostea de susținere WordPress cu dragostea ei evidentă pentru jocurile de rol din „Rolling Your WordPress WordPress Character”. Poti vezi diapozitivele ei aici.

Suzette Franck (@suzette_franck)

Suzette Franck

Suzette lucrează la specialiștii în găzduire web Media Temple, unde educă și pledează pentru WordPress. Linia dintre timpul ei de muncă și timpul liber este neclară, deoarece participă la un număr uimitor de întâlniri WordPress și WordCamps.

A ei blogul este un loc minunat pentru a verifica tot ce este implicat, dar și pentru a înțelege ceea ce este cu adevărat comunitatea WordPress, cu conturi de primă mână de la Suzette la evenimentul la care participă. Nu în ultimul rând, este și o invitată obișnuită pe site WPWatercooler podcast video.

Kathy Drewien (@kdrewien)

Kathy DrewienKathy Drewien este un salvator auto-proclamat de site-uri WordPress „abandonate, urâte, orfane, rupte și neproductive”. Concentrația ei este să îi învețe pe oameni cât de distractiv (și profitabil) poate fi WordPress. Ea a fost implicată în comunitate de ceva timp, inclusiv să servească la echipa de organizatori WordCamp de la Atlanta timp de șapte ani, să îndrume organizatorii mai noi WordCamp și să preia o mare varietate de alte roluri de voluntari.

Prin site-ul ei web, Kathy oferă servicii personalizate legate de dezvoltare, educație, instruire și multe altele. De asemenea, inspiră constant utilizatorii de la WordCamps. De asemenea, puteți afla despre evenimentele viitoare la care va participa, să citiți conținut din evenimentele trecute și să luați legătura cu ea însăși Kathy.

Carrie Dils (@cdils)

Carrie DilsCarrie Dils este un dezvoltator și consultant WordPress independent, care activează în comunitate în mai multe feluri și își folosește cunoștințele pentru a inspira pe alții să investească în construirea propriilor afaceri.. Prin blogul ei, ea oferă sfaturi valoroase despre freelancing, WordPress și o varietate de subiecte conexe. Indiferent dacă ești un începător sau un dezvoltator experimentat, Carrie are înțelepciune de a împărtăși de care poți profita.

Pe lângă contul ei de blog și Twitter, există o serie de modalități prin care o poți urmări pe Carrie și să înveți de la ea. Îi poți asculta podcast-ul săptămânal, OfficeHours.FM, și așteptați e-book-ul aferent. Ea a fost creată și ea un curs dedicat pentru freelanceri noi, care să-i ajute să înceapă pe piciorul drept. Vă recomandăm să explorați minuțios site-ul web al lui Carrie, deoarece există multe oferte.

Kim Doyal (@kimdoyal)

Kim DoyalKim Doyal rulează un site intitulat, axat pe marketingul de conținut și strategia de afaceri. Printre altele, este un podcaster, un antrenor și un vrăjitor general WordPress. Ea își petrece timpul învățându-i pe alții cum să-și construiască și să-și extindă afacerile al lor termeni, sau așa cum o spune ea, fără „a-ți plictisi strălucirea.” Experiența ei vine din mulți ani în care își conduce propriile afaceri, lucrează în web design, coaching și multe altele.

Dacă vă interesează să auziți de la Kim, există mai multe modalități de a face acest lucru. Poti vezi podcast-ul ei, care se concentrează pe a vă ajuta să învățați să generați mai mulți clienți și să vă dezvoltați afacerea folosind WordPress. Ea susține, de asemenea un blog activ, care acoperă o varietate de subiecte legate de afaceri, WordPress, dezvoltare ș.a. În plus, oferă servicii personalizate pentru oricine caută coaching solid în tot felul de proiecte de afaceri online.

Christine Rondeau (@bluelimemedia)

Christine RondeauChristine Rondeau este o dezvoltatoare și tematică WordPress, care este implicată cu platforma într-un fel sau altul din 2004. Ea este specializată în dezvoltarea front-end și chiar a predat cursuri pe WordPress de câțiva ani. Afacerea ei, Bluelime Media, este axat pe a ajuta oamenii să creeze site-uri web nemaipomenite, indiferent dacă sunt în primul rând creatori de conținut sau graficieni. Ea reunește oameni cu seturi de abilități diverse, astfel încât să poată lucra împreună pentru ca viziunile lor să devină realitate.

În afară de Twitter, Christine conduce un blog pe site-ul ei, care merită citit. Ea împărtășește sfaturi și resurse valoroase și scrie despre cele mai recente subiecte și instrumente de dezvoltare. În cele din urmă, ea frecventă voluntar pentru grup Codul de învățare Canada (fost cunoscut sub numele de Ladies Learning Code), care învață abilitățile tehnice necesare pentru a învăța codificarea și se concentrează pe ajutorul grupurilor defavorizate.

Sara Rosso (@rosso)

Sara RossoÎn calitate de director de marketing pentru Automattic, ea știe WordPress pe dinafară și pe dinafară. Lucrează pentru diverse companii de tehnologie din 1996, inclusiv Hewlett-Packard și Ogilvy, și are cunoștințe puternice despre strategiile de marketing și de afaceri digitale. Ea publică conținut pe multe publicații web și tipărește pe o mare varietate de subiecte și vorbește frecvent despre tehnologie, WordPress, branding personal, scriere și multe altele.

Este dificil să rezumăm toate proiectele în care a fost implicată Sara, în cadrul comunității WordPress și în alte părți. Este unul dintre fondatorii Fete Geek Cina, de exemplu, care este o organizație care promovează femeile din industria tehnologică care se întinde pe 23 de capitole la momentul acestei scrieri. Ba chiar a fondat un Ziua Mondială a Nutella, pe care a predat-o corporației Ferrero în 2015. Dacă sunteți interesat să aflați de la Sara și să aflați despre numeroasele ei aventuri, scrie în mod regulat despre afaceri, WordPress și alte subiecte pe blogul ei.

Ana Segota (@Ana_Segota)

Ana SegotaAna a fost mereu pasionată de design, dar după un pic de încurajare din partea soțului ei s-a învățat HTML / CSS și a devenit dezvoltator. În 2012, ea a găsit WordPress și a început. Curate acum o colecție de teme frumoase WordPress pe propriul său site web Anariel Design, și atunci când nu trimite un Tweet despre teme sau WordCamps, participă, împărtășește imagini delicioase cu rețete pe bază de plante pe celălalt mâner @easyvegkitchen.

Lisa Work (@Lisa_Work)

Lisa de lucruLisa este o expertă talentată în WordPress, care nu numai că lucrează cu WordPress, ci o învață și pe ea! Lisa aleargă Fii Bright Studio unde este dedicată să facă posibilă oricui (indiferent de nivelul lor de abilitate) să își construiască propriul site uimitor cu WordPress. Se conectează direct cu utilizatorii WordPress prin intermediul cursurilor și atelierelor sale, dar oferă și înapoi comunității kituri descărcabile și ghiduri gratuite de resurse pentru a ajuta bricolătorii să înceapă.

De asemenea, vă recomandăm cu mare încredere Blogul lui Lisa unde împărtășește sfaturi cu privire la branding, design web, marketing și multe altele pentru a vă ajuta să vă conduceți afacerea.

Claire Botherton (@abrightclearweb)

Claire BothertonClaire este un dezvoltator web independent care a început să lucreze cu WordPress în 2012. În prezent oferă proiectare site-uri, modificări, întreținere și instruire individuală. Dar, pe lângă munca sa cu WP, este un avocat pentru accesibilitatea web.

De fapt Claire este specializată în reacție și # a11y design web prietenos. Pentru a afla mai multe despre accesibilitate, design web și alte noutăți WordPress, puteți vedea blogul lui Claire pe Un Web Bright Clear.

Megan Jones (@jonesblogs)

Megan JonesMegan este un iubitor de cafea profesat de sine care trăiește în Brighton, care se întâmplă să știe multe despre WordPress. Ea a folosit aceste cunoștințe pentru a deveni un autor talentat, care doar așa se întâmplă să scrie pentru WPExplorer (vezi lucrarea ei pe blogul nostru), precum și pentru o serie de alte bloguri de renume precum PremiumWP, Teme Elegante, WPLift și multe altele. Ea tweeteaz adesea despre toate lucrurile cu WordPress

Brenda Barron (@digitalinkwell)

Brenda BarronBrenda și-a făcut un nume pentru ea însăși scriind pentru Envato, Torque, WPMU și, desigur, pentru WPExplorer (consultați ultimele ei postări pe blogul nostru). Ea tweet-ul regulat sfaturi de afaceri (cu multe legate de WordPress) și împărtășește Digital Inkwell Digest, care este un roundup sau noutăți / evenimente mondiale interesante. Pentru mai multe, asigurați-vă că vă îndreptați spre Blogul lui Brenda unde împărtășește ghiduri de freelancing, sfaturi de social media, infografie, consiliere generală pentru afaceri și multe altele.

Andrea Badgley (@andreabadgley)

Andrea BadgleyAndrea a intrat pentru prima oară pe WordPress prin bloguri despre viața ei zilnică și despre gândurile (pe care le poți vedea încă blogul ei). Acum este Inginer Fericire la Automattic, ceea ce înseamnă că își petrece o grămadă de timp ajutându-i pe alții să folosească WordPress.

Andrea a prezentat prezentări la diverse WordCamps despre abilități de scriere, cel mai recent la WordCamp Europe în 2016 despre cum să publicăm în 10 minute pe zi (puteți viziona videoclipul prezentării sale pe WordPressTV). Însă, de asemenea, este foarte activă pe Twitter, care împărtășește personal, totuși, citește bine și, bineînțeles, o serie de știri WordPress.

Josepha Haden (@JosephaHaden)

Josepha HadenJosepha este o comună Wrangler la Automattic, ceea ce înseamnă că lucrează cu WordPress și întâlniri din întreaga lume.

Prima oară a găsit WordPress în 2010 prin intermediul mamei sale care, în mod serendipit, avea un bilet suplimentar la un WordCamp local. Pentru Josepha a fost dragoste la prima întâlnire, iar acum pasiunea ei pentru platformă se revarsă în munca ei, în comunitatea comună și bineînțeles pe social media.

Leslie Bernal (@agirlandhermac)

Leslie BernalLeslie adoră cățelușii, spectacolele de vizionare cu chef, slănină și WordPress (duh!). Are o licență în design grafic, un ochi pentru UX și cunoștințe vaste despre tema Divi. De fapt, ea dezvoltă teme pentru copii Divi peste O fată și Mac-ul ei . Șansele sunt dacă aveți o întrebare despre Divi sau WordPress Leslie va avea un răspuns. Pe lângă munca ei de zi cu zi cu WordPress, își petrece timpul implicându-se și participând la WordCamps și împărtășind sfaturi și instrumente excelente pe Twitter.

Vrei să vezi mai multe din Leslie? Reglați marți pentru Chat Divi unde Leslie și un grup de alți profesioniști vorbesc despre subiecte WordPress.

Cine altcineva?

Femeile sunt peste tot în tehnologie. Deoarece există atât de multe căi de urmat în nișa WordPress, cu toate acestea, poate fi dificil să le găsești și vocile lor unice. Din fericire, ei continuă să-și lucreze magia, făcând mai dificil să le treci cu vederea în fiecare zi.

În această postare, v-am prezentat 21 de femei uimitoare care lucrează în WordPress. Am vorbit despre ceea ce fac pentru platformă și comunitate și vă anunțăm cum le puteți urmări online. Toate au cunoștințe, experiență și informații de neprețuit pentru a le împărtăși și vă încurajăm să le urmați pe Twitter și să consultați site-urile, blogurile și podcast-urile lor.

Există o voce feminină în WordPress pe care simțiți că ar trebui adăugată la această listă? Povestește-ne totul despre activitatea ei în secțiunea de comentarii de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me