Site-uri extraordinare create cu WordPress

Există o categorie de persoane care nu au idee că există WordPress. Apoi avem tipii care au auzit despre platformă, dar nu au încercat niciodată. Avem acel alt grup de oameni care au încercat WordPress, dar nu l-au dus niciodată. Și atunci avem și celălalt calibru de tipuri care îndoaie WordPress în moduri de neimaginat de a construi site-uri care sunt în afara acestei lumi.


Indiferent de categoria în care vă încadrați, postarea de astăzi pune laolaltă 20 de exemple nemaipomenite de site-uri WordPress pentru plăcerea dvs. Această postare servește ca inspirație, dar mai mult ca ilustrare a capacităților și puterii inegalabile a CMS WordPress. Fără să pierdem încă o secundă, să săpăm.

La Pierre Qui Tourne

Exemple extraordinare de WordPress: La Pierre Qui Tourne

Haidem să punem aceste pungi și să zburăm până în Franța, unde îi întâlnim pe Isabelle și Benedict, băieții grozavi din spatele biscuiților organici La Pierre Qui Tourne. A lor este o operație de ultimă generație, iar site-ul lor web vă permite să acționați fără probleme, ca și cum v-ați afla chiar într-unul dintre punctele lor de vânzare și de vânzări..

Cu glisoare pe ecran complet, imagini uimitoare, paralaxe, un aspect sensibil și animații CSS atrăgătoare, acest site web obține poziția una astăzi pentru designul simplu, deși elegant, care vă lasă pofta de niște biscuiți.

Jay Z

Exemple extraordinare de WordPress: Jay Z

Celebritățile au stabilit tendințele, iar unul dintre cele mai mari nume de setare a tendințelor din industria muzicală trebuie să fie Jay Z. Cu un concept de design bun și cu un puternic simț al direcției de conținut, nu trebuie să vă întrebați de ce Jay Site-ul Z ocupă a doua poziție. Adică, nu am văzut niciodată și nici nu mi-am imaginat un design ca acesta.

Slider-ul unic al galeriei de pagini de pornire, designul sensibil la efort și utilizarea superbă a o-incrustat-urilor WordPress (verificați listele de redare Soundcloud) fac din acest site un exemplu excelent al ceea ce poate face WordPress cu ajutorul unui dezvoltator calificat.

Eginstill

Exemple extraordinare de WordPress: Eginstill

Apoi avem Olanda, casa lui Van Persie, lalele, canalele și bicicliștii. Cu toții știm ce este Amsterdam, capitala, cea mai cunoscută pentru că nu voi intra în detalii. Olanda este, de asemenea, acasă la Eginstill, tipii de design interior care „… nu fac bucătărie… dar… fac loc tuturor lucrurilor pe care le găsești importante în viață”.

Imaginile perfecte sunt un lucru important în dezvoltarea web, iar designerii din spatele site-ului WordPress Eginstill cunosc și acest fapt. Derularea declanșată de mouse funcționează extraordinar de bine pentru acest site web, vă veți întreba de ce nu l-ați încercat niciodată pe propriul dvs. site.

Nu am cuvintele potrivite pentru a descrie motivul pentru care Eginstill este atât de grozav un site WordPress, trebuie să vedeți singur să credeți. Apropo, folosesc o schemă de culori destul de simplă, dar rezultatele sunt uimitoare.

Cienne NY

Exemple extraordinare de WordPress: Cienne NY

Dacă publicul tău țintă este format din femei tinere, iubitele lor și orice altcineva care ar face orice pentru a rămâne în fața curbei înțelepțite în mod, trebuie să împrumute o foaie de pe site-ul WordPress al lui Cienne NY.

Acest site WordPress este simplu, răspunde 100%, vine cu imagini uimitoare, un meniu fix și mult spațiu alb. Ați confunda această frumusețe cu un stunner WordPress de o singură pagină, dar este un site cu mai multe pagini care se încarcă atât de rapid încât s-ar putea să ratați frumoasele tranziții CSS. Dar, probabil, deoarece Cienne NY servește conținut de pe CDN-ul Shopify. Trecând peste…

Fubiz Media

Exemple extraordinare de WordPress: Fubiz Media

Nu, nu a durat mult să mă întorc în Franța. Și ne puteți învinui? Când vine vorba de un design frumos, francezii nu au nevoie de aprobarea ta pentru a impresiona. Nu fac scuze; ei doar fac lucrurile lor și sunteți, bine, flori.

Dacă nu credeți aceste cuvinte, cum ar fi să consultați site-ul web al Fubiz Media? Mega meniuri, meniuri fixe, logo-uri animate, tehnici CSS3, grafică frumoasă și multe altele se reunesc într-o aventură de top-the-drawer care este site-ul Fubiz Media.

Ce fac din nou? Acestea se ocupă de arte. Sunt o revistă online „… care oferă o viziune și o perspectivă asupra ultimelor știri despre creativitate, inspirație și cultura pop.” Le-am fi putut acorda locul 1, dar acest lucru este luat, așa că este a cincea poziție. Deocamdata.

Programare sport ESPN

Exemple extraordinare de WordPress: programare sport ESPN

Awwwards oferă acestui site un rating mediu de 7.37 / 10.00. Designul are un scor de 7,57, ratele de utilizare 7,29, creativitatea vine la 7,14 și conținutul târguri la 7,29. Scoruri grozave dacă mă întrebi, dar asta deoparte.

În fiecare an, ESPN distribuie peste 5.000 de ore de „… evenimente live, momente marcante, seriale, studio și mass-media scriptate pentru radiodifuzorii de pe glob.” Misiunea lor este de a servi iubitorii de sport oricând, oriunde.

Dar cum reușesc să scoată acest lucru aparent monstruos? Doamnelor și bărbaților, spuneți un bun venit pe site-ul ESPN Sports Programming care se desfășoară pe platforma WordPress eficientă. Cu peste 14 milioane de like-uri doar pe Facebook, puteți paria că acest site aduce multe sucuri. Totuși, WordPress poartă ziua pentru acești oameni. Scalabilitate copil. scalabilitate.

Alexander Engzell

Exemple extraordinare de WordPress: Engzell

Intră engzell.me, site-ul portofoliului lui Alexander Engzell – un director de creație din Suedia – și poți simți sinergia excepțională a WordPress completând camera.

Bine, fără exagerare, acesta este un singur site WordPress care se întâmplă atât de mult în comparație cu unul-pagers și multi-pagers deopotrivă. Grafica și tipografia sunt la timp. Animațiile CSS3 sunt rafinate. Nu ați văzut niciodată un portofoliu atât de simplu, dar atât de elegant și puternic. Pana acum.

HelloGiggles

Exemple extraordinare de WordPress: HelloGiggles

Cu siguranță, ai mai bătut cu HelloGiggles înainte – sunt acasă cu multe știri despre cultură, mâncare, divertisment, muncă, dragoste, stil și multe altele. Și acestea apar destul de mult în rezultatele căutării atunci când Google face aproape orice.

Cu un aspect interesant în stilul revistei, integrarea perfectă a rețelelor de socializare, plasarea inteligentă a reclamelor și detalii drăguțe (cum ar fi „Te iubim” în subsol) fac din acest site un exemplu de excepție al tuturor lucrurilor pe care WordPress le poate face!

Bloomberg: Profesionist

Exemple extraordinare de WordPress: Bloomberg

Vă rog să vă minți un moment și spuneți-mi că nu ați văzut asta venind de la un drum lung. Desigur, Bloomberg câștigă o mențiune pe această listă, deoarece este un exemplu excelent despre cât de mult poți obține cu WordPress.

Bloomberg Professional, terminalul, este (potrivit acestora) „cea mai puternică și flexibilă platformă pentru profesioniștii financiari care au nevoie de date, știri și analize în timp real pentru a lua decizii de afaceri mai inteligente, mai rapide și mai informate.” Și au ales WordPress pentru paginile de promovare a produselor, întrebările frecvente și blogul lor. Calea de a merge Bloomberg, drumul de urmat.

Katy Perry

Exemple extraordinare de WordPress: Katy Perry

Suntem deja la numărul zece? Iartă-mă, nu mi-am dat seama că ne grăbim pe listă cu toate aceste minunate site-uri WordPress. Dar să încetinesc un pic în această călătorie și să aruncăm o privire pe site-ul web al Katy Perry WordPress.

Doriți un site web complet personalizat și 100% dvs.? Nu căutați mai departe de WordPress. Aruncă o privire asupra lui Katy. Fundaluri de imagini pe ecran complet, imagini de blog decupate triunghi, animații personalizate, un flux fantezist pe twitter cu defilare dublă, galerii de imagini cu imagini minunate și multe altele. Un site WordPress destul de minunat dacă ne întrebați.

L-am împușcat

Exemple minunate de WordPress: L-am împușcat

Nu există limite la ceea ce puteți obține cu WordPress odată ce vă puneți inima și mintea în el. I Shot His Hex este suficientă dovadă.

Pe scurt, I Shot Him este un studio de design bazat pe San Francisco. Ei „… cred că designul are puterea de a face mai mult decât să vândă un produs, dar că poate face diferența prin modificarea percepțiilor, emoțiilor și acțiunilor pentru binele tuturor”.

Cu meniuri fixe, paralaxe, animații CSS3 și o tipografie uimitoare, printre alte funcții, nu trebuie să arăți cu greu pentru a vedea de ce am făcut fotografii.

Fier la fier

Exemple extraordinare de WordPress: fier la fier

Adus de noi de către designerul Kevin și dezvoltatorul Jonathan, Iron to Iron este un site WordPress care merită verificat.

Configurația este destul de simplă, dar designul plat, tipografia nemaipomenită, animații nebune și imagini grozave, printre alte funcții, fac din Iron to Iron destul de formidabilul site WordPress.

Iron to Iron este situat pe 409 River Street, Troy, NY, în cazul în care doriți să le vizitați rapid.

GG Music & Audio Productions

Exemple extraordinare de WordPress: GG Music și Audio Productions

WordPress nu este doar pentru designeri, dezvoltatori, directori de creație și pentru alți profesioniști experimentați în tehnologie, este pentru toată lumea și oricine caută un CMS elegant și puternic.

Platforma este destul de versatilă, iar GG Music & Audio Productions știu acest lucru foarte bine. Al lor este un site WordPress cu mai multe fațete, care focalizează atenția cititorului asupra conținutului.

„După o cantitate corectă de resurse și experimente cu Joomla, Drupal și WordPress, m-am instalat pe acesta din urmă pentru propriul blog al companiei mele, The Tinderbox. Progresia spre utilizarea WordPress ca CMS după aceea a fost o mișcare naturală. În opinia mea, unde WordPress într-adevăr excelează este faptul că clientului meu îi este atât de ușor de utilizat. ” – Adam Alloway, designer.

Fata cu un aparat foto

Exemple extraordinare de WordPress: Fata cu o cameră foto

Girl With A Camera este site-ul de portofoliu al fotografului Ashley Baxter, care explică fotografiile uimitoare pe care le vei iubi cu siguranță.

Ea a pornit pe Tumblr, dar constantele (și dezamăgitoare) de oprire care au venit cu serviciul au trimis-o în căutarea unui CMS mai bun. A găsit WordPress, care a fost extrem de ușor de personalizat și nu a fost niciodată privită în urmă.

Acum trebuie doar să se concentreze pe Canon și WordPress face restul. Poate personaliza cu ușurință fundaluri individuale pentru pagini / postări pentru a crea dispoziția perfectă pentru a-i complimenta lucrările.

Ei bine, dacă aveți sediul în Glasgow, Scoția și căutați un fotograf de nuntă frumos și decent, știți unde să arate. BTW, are un portofoliu minunat și câteva cărți de look uimitoare pe care ar putea să le vrei.

Vogue India

Exemple extraordinare de WordPress: Vogue India

Ca revistă de modă de renume la nivel mondial, Vogue atrage în mod regulat un trafic serios. Dar cum serviți un volum imens de conținut multimedia pentru o audiență mondială fără a vă rupe site-ul? Bănci pe cele mai de încredere dintre platformele CMS – WordPress.

Și asta este exact ceea ce a făcut Vogue India, iar acum ajung să păstreze o hoardă de iubitori de modă bine distrați cu cele mai bune videoclipuri de modă, povești, știri, imagini și multe altele. Au atât de multă putere CMS pentru a-și putea cheltui, încât își pot permite să publice și reclame geniale.

Justin Bieber

Exemple extraordinare de WordPress: Justin Bieber

Având în vedere că WordPress este folosit de aproape 1/4 dintre site-urile web de pe internet, este într-adevăr atât de surprinzător faptul că Biebs este unul dintre ele? Indiferent de compania de proiectare pe care a angajat-o, a făcut o treabă minunată creând una cu un aspect generos, care pare a fi o potrivire perfectă pentru cântăreț.

Au adăugat o bara de top bogată în caracteristici (completată cu newsletter și link-uri sociale), glisorul principal cu link-uri către iTunes și videoclipuri muzicale recente și, desigur, un blog complet în care fanii (și băieții) pot descoperi ce mai are Justin. În plus, site-ul său are o galerie foto și secțiuni de evenimente viitoare, care sunt super unice, dar foarte necesare pentru orice star pop. Mai bine îl crezi.

TechCrunch

Exemple extraordinare de WordPress: TechCrunch

Apoi avem TechCrunch, unul dintre cele mai populare bloguri tehnologice și o sursă fiabilă de știri și informații despre porniri.

Acest site WordPress 100% sensibil servește o mulțime de informații în sub 2,9 secunde, ceea ce este uluitor pentru un site de dimensiunea sa. Indiferent dacă este designul, viteza de încărcare, prezentarea excelentă a conținutului și numeroasele widget-uri, printre alte caracteristici dulci, TechCrunch vă permite să experimentați WordPress la maxim..

Viteză, scalabilitate, prezentare, putere și multe altele într-un singur CMS – WordPress.

Microsoft News Center

Exemple extraordinare de WordPress: Microsoft

Ați auzit vreodată despre o mică companie numită Microsoft? Da, acel Microsoft. Ei folosesc WordPress pentru centrul lor de știri. De ce? Deoarece WordPress este o platformă fiabilă, personalizabilă și ușor de utilizat.

Au profitat de capacitatea puternică a WordPress de a prezenta o serie de formate media, inclusiv videoclipuri. Designul curat și luminos este profesional, atractiv și ușor de utilizat, ceea ce îl face perfect pentru clienți să navigheze și să utilizeze.

Sony Music

Exemple extraordinare de WordPress: Sony Music

Sony Music a semnat unele dintre cele mai bune acte muzicale ale timpului nostru. De la genurile lui Whitney Houston, Brad Paisley, Bob Dylan, Elvis Presley până la Future și Travis Scott, printre altele, Sony Music nu este o glumă în ceea ce privește muzica bună..

Ei știu că au muzicienii care să le mulțumească pentru reușita lor, motiv pentru care au făcut site-ul web despre artisti. Jumătate din pagina principală are un glisor impresionant care prezintă fotografii de înaltă calitate a diferitelor acte.

Restul site-ului poartă videoclipuri muzicale, postări pe blog, știri și conținut social media. Este un site simplu care are un pumn destul de puternic. Sau este bang? Un puternic boom bang? Boom twaff? Nu?

WPExplorer

Exemple extraordinare de WordPress: WPExplorer

Cum putem să ne deconectăm fără să menționăm propriul nostru WPExplorer. Acest site folosește WordPress pentru a servi cel mai bun conținut la toate lucrurile legate de WordPress. De la tutoriale, postări de inspirație la postări de listă și cele mai noi știri, WPExplorer are spatele acoperit.

În plus, vă oferim unele dintre cele mai bune teme și plugin-uri WordPress, inclusiv tema Total WordPress și pluginul Shortcodes. Designul este curat și din moment ce folosim WPEngine, veți beneficia de viteze uimitoare de încărcare a paginii. Nu voi intra în detalii, vă voi spune doar acest lucru: gândiți-vă WordPress, credeți WPExplorer.

Cuvinte finale …

Sperăm că această colecție v-a inspirat să vă înscrieți pentru o minunată găzduire WordPress, să luați cea mai bună temă WordPress pentru dvs. și să începeți să vă creați propriul site WordPress bazat pe WordPress! Nu este un secret, WordPress este destul de popular CMS în zilele noastre – marea și puternica iubesc platforma, la fel și newbies-urile. Toată lumea merge gaga pentru WordPress. Provocă. Este o revoluție.

Și asta pentru că este incredibil de puternic, dar atât de ușor de învățat, configurat și utilizat. Multe dintre site-urile pe care le-am analizat aici sunt simple în funcție de proiectare, dar puternice, care ar trebui să informeze procesul de proiectare în viitor. La urma urmei, simplitatea este epitomul sofisticării. Sau cum spune Nick:

Nu există un CMS mai ușor de utilizat decât WordPress. Este gratuit, se instalează cu un singur clic și oferă o colecție masivă de teme și design din care puteți alege noul site web online în câteva minute. – Nick Anderson, Gazduire zilnica.

În afară de asta, rețineți că unele dintre aceste site-uri au fost proiectate, nu de proprietarii lor, ci de designeri cu experiență la un contract. Acest lucru a fost făcut, aș dori să menționez că există multe alte site-uri WordPress grozave, create de dezvoltatori și de oameni obișnuiți. Este prea rău că nu le putem împărți pe toate într-o singură postare.

Ca atare, este posibil să ne fi ratat site-ul dvs. preferat de WordPress. S-ar putea să simțiți că un anumit site nu se încadrează în această listă scurtă. Ei bine, nu țineți înapoi. Dacă am lăsat site-ul dvs. preferat WordPress sau aveți sugestii, vă rugăm să ne lăsați o linie în secțiunea de comentarii de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me