10 cele mai mari mituri WordPress pe care trebuie să le înnebunești

Astăzi dăm jos ciocanul ca. Thor pe 10 dintre cele mai răspândite mituri despre CMS-ul nostru preferat, bun ol WordPress. După ce am experimentat această aplicație binevoitoare de software, vă pot da seama că puteți realiza un lucru imposibil cu WordPress. Ai îndoieli? Vedeți aceste 20 de mărci mari care îndoaie WordPress pentru a face licitația.


Acesta este motivul pentru care mă încurcă în iad și înapoi când găsesc oameni aruncând în jurul „fapte amuzante” neconstruite a.k.a minciuni despre iubitul meu WordPress. Hookay, Voi da un pas înapoi. am vrut să spun al nostru iubit WordPress.

Azi, distrugem 10 cele mai mari mituri WordPress, dintre care unele v-ar fi împiedicat să vă scufundați și să vă confruntați cu o platformă ca niciuna, doar pentru a putea vedea WordPress în gloria sa și pură. Bine, atunci, să-i punem deja pe acest copil în a cincea treaptă.

WordPress este (doar) o platformă de blogging

WordPress este mai mult decât o platformă de blogging

Nu voi respinge faptul că WordPress s-a născut pe o platformă de blogging. Cu toate acestea, a evoluat și s-a transformat într-un sistem super-puternic de gestionare a conținutului (CMS) de-a lungul anilor, și acum alimentează un whooping 25% din Internet.

Cu siguranță, aceste site-uri web nu pot fi toate jurnale / bloguri personale. Cu siguranță, trebuie să avem diferite site-uri web bazate pe WordPress, în special cu toate caracteristicile dulci pentru care este popular CMS.

Cu alte tipuri de posturi personalizate, pagini, widgeturi, suplimente și pluginuri, puteți extinde instalarea WordPress pentru a alimenta unele dintre cele mai mari accesări de internet, precum ViralNova, Time, CNN, TechCrunch, Harvard Law School, Mozilla Firefox, eBay, SONY și Microsoft, printre altele. Acești oameni rulează doar bloguri personale? Pariez că nu; unele dintre aceste nume dețin site-uri web cu rafturi de top care atrag o mulțime de trafic, ceea ce ne determină la următorul mit.

WordPress nu este scalabil

WordPress este o platformă scalabilă

Nu știm dacă acest lucru se datorează faptului că WordPress este „gratuit” sau doar „un proiect comunitar” care a ieșit în evidență, dar veți vedea adesea comentarii care pun sub semnul întrebării scalabilitatea platformei. Cum va funcționa site-ul meu atunci când traficul crește? Ce caracteristici vor suferi în cazul unui vârf de trafic? Va veni WordPress să se prăbușească atunci când vei deveni popular?

Poate că este ideea că WordPress a fost cândva o platformă de blogging evoluat într-un CMS, dar cel mai adesea, veți găsi un client care este îngrijorat WordPress se va cădea sub sarcină crescută. Neadevarat. De la bloggeri la scară mică până la capăt marile corporații multinaționale, toată lumea gâdilă pentru o bucată din plăcinta WordPress.

Dacă site-ul dvs. se reduce din cauza vârfurilor de trafic, asta are totul de-a face cu gazda dvs. web, nu cu WordPress. Cu condiția de a dispune de resursele serverului adecvate, cum ar fi stivele oferite de WPEngine, WordPress va susține site-ul dvs. indiferent de dimensiunea sau cantitatea de trafic generată de dvs..

WordPress este nesigur

Securitate WordPress

Dar din nou, ce software este 100% nepriceput? Hackerii vor încerca să exploateze cea mai mică dintre vulnerabilitățile din orice software, nu doar WordPress. Acum, WordPress este destul de populară platformă și, ca atare, atrage atac după atac doar din cauza volumului pur, nu pentru că este predispus la încălcări de securitate..

Dacă nu ar fi actualizările de bază și de securitate pe care le primește platforma în mod obișnuit, internetul ar fi un bedlam chiar în acest moment. Oamenii și-ar pierde site-urile la stânga, la dreapta și în centru în fiecare zi. Pierderile ar fi masive, web-ul s-ar rupe și WordPress ar merge pe calea dodo.

Dar au trecut mai bine de zece ani de când WordPress a lovit rețelele și a devenit din ce în ce mai mare, mai bun și mai sigur. Contribuțiile din imensa comunitate WordPress întăresc CMS-ul nostru iubit o actualizare la un moment dat.

Fiecare actualizare aduce funcții mai bune și măsuri mai stricte de securitate, cum ar fi funcția îmbunătățită de securitate a parolei, care a fost introdusă în WordPress 4.3 „Billie”. În plus, puteți consolida securitatea site-ului dvs. WordPress folosind pluginuri precum Securitatea iThemes printre alții.

Când s-au spus și am terminat, securitatea site-ului dvs. WordPress (și mai mult decât a conținutului dvs. valoros) începe cu dvs. Trebuie să vă mențineți actualizate instalarea, temele și pluginurile WordPress în orice moment. Mai mult, obișnuiește-te să creezi backup-uri regulate și complete ale site-ului, în cazul în care hackerii ar greva.

Secretul pentru a păstra WordPress în siguranță în orice moment este pentru a implementa practicile de securitate de bază și apoi a păstra platforma patch pe măsură ce actualizările sunt lansate. Sigur, găurile de securitate sunt descoperite din când în când, dar natura open-source a WordPress înseamnă că găurile sunt sigilate rapid. – Mike Wallagher, HostingFacts.com

WordPress este GRATUIT (de aici Inapt pentru utilizare comercială)

WordPress este gratuit, dar puternic

Pentru tipii care iubesc lucrurile gratuite, iar acest lucru înseamnă că fiecare dintre noi, WordPress fiind un produs gratuit este într-adevăr o veste grozavă. Dar ceea ce înseamnă gratuit înseamnă exact în ce privește WordPress?

Pentru început, WordPress este gratuit în termeni de libertate (citiți drepturile de utilizare). Ceea ce înseamnă este că puteți să luați WordPress, să îl derulați, să îl modificați, să faceți copii și / sau să creați propria versiune unică fără a solicita permisiunea niciunei autorități.

Este open-source; software construit de o comunitate de contribuabili, ceea ce înseamnă că nu aparține niciunei companii sau persoane. În al doilea rând, nu plătiți să utilizați WordPress, CMS – trebuie doar să descărcați scriptul de pe WordPress.org, să îl instalați oriunde și sunteți bine să mergeți.

Un serviciu precum WordPress.com vă va permite să utilizați gratuit WordPress pe platforma lor. Acestea vă oferă un subdomeniu gratuit, de ex. yourname.wordpress.com și găzduire gratuită. Alte servicii similare, cunoscute sub numele de gazdele WordPress gestionate vă permit, în esență, să utilizați WordPress pe platformele lor contra cost (spre deosebire de găzduirea web standard, unde aveți de ales între diverse opțiuni ușor de instalat).

Diferența? Aroma gratuită a WordPress servită la WordPress.com este sever limitată din punct de vedere al caracteristicilor și flexibilității. Veți plăti, de asemenea, un preț rigid, pentru a vă permite găzduirea personalizată complet cu propriul nume de domeniu. Costul poate crește rapid până la 3000 USD pe lună.

Gazdele WordPress administrate, pe de altă parte, vă vor permite să experimentați WordPress în gloria sa maximă, cu o fracțiune din cost. În plus, gazdele web tradiționale, cum ar fi Dreamhost și Bluehost, vă vor permite, de asemenea, să vă bucurați de WordPress în splendoarea sa maximă, chiar dacă veți avea o putere mai mică decât dacă ați merge cu o gazdă WordPress gestionată.

Mergând mai departe, majoritatea întreprinderilor vor opri soluția gratuită, open-source, off-the-raft în favoarea unui CMS personalizat pentru nevoile lor specifice.

Poate este vorba despre birocrația, bugetele mari sau cineva care încearcă să taie colțurile, dar cineva trebuie să le spună acestor tipuri (și costumelor lor gri) că, în mod evident, lipsesc o oportunitate de a economisi bani mari și de a obține o platformă extrem de versatilă sau „ca lipsită de formă ca apa ”, ca fosta mea obișnuită să se descrie. TMI? Treceți peste el, WordPress este liber și corect pentru site-urile comerciale.

WordPress nu vine cu suport

Asistență WordPress

Acum că tocmai ai spus că WordPress este o platformă gratuită posibilă prin contribuțiile prețuite ale comunității, unde mă voi adresa dacă ar trebui să am probleme? Buna intrebare.

O companie de software tipică funcționează după cum urmează. Ai nevoie. Căutați o companie de renume, care la rândul dvs. vă oferă software pentru care plătiți. Dacă întâmpinați probleme utilizând software-ul lor, contactați echipa de asistență și sunteți sortat.

Când vine vorba de WordPress, nicio singură companie sau persoană nu deține platforma, nimeni nu plătește să o folosească și când ești blocat … bine … ești blocat. Gresit.

WordPress are o mare comunitate de dezvoltatori, designeri, traducători, bloggeri, reprezentanți de asistență, etc, care au mers la o lungime mare pentru a construi WordPress Codex; o documentație de ultimă generație, de care nu ați văzut niciodată. Nu este totul, WordPress se laudă cu o activitate foarte activă forum de suport frecventat de membrii comunității.

Cu aceste resurse și o mulțime de companii independente de servicii, furnizori de servicii de întreținere WordPress și o mulțime de freelanceri pregătiți și disponibili, veți fi șocați cât de rapid este să obțineți răspunsuri la problemele dvs..

WordPress este inadecvat pentru comerțul electronic

WordPress pentru comerț electronic

Trebuie să continui să renunț la „CMS” peste tot pentru a vă atrage atenția asupra versatilității WordPress? În primele zile ale WordPress, a fost greu să vă imaginați că puteți utiliza WordPress pentru a construi un magazin de comerț electronic.

Nu mai; Comunitatea WordPress a cunoscut fluxul de nenumărate cadre și pluginuri de comerț electronic care fac construirea unui magazin electronic la fel de ușor ca plăcinta. În zilele noastre, puteți crea un site de comerț electronic bazat pe WordPress complet funcțional folosind pluginuri precum Woocommerce, comerț WP și Descărcări digitale ușoare, printre altele.

Partea distractivă este WordPress este ușor de configurat și utilizat ca magazin online. De fapt, majoritatea CMS personalizat, construit special pentru comerțul electronic, nu pot concura cu WordPress așa cum este. WordPress constructor de site-uri de comerț electronic? Cine ar fi ghicit?

Site-urile WordPress sunt lente

Viteza site-ului WordPress

S-au terminat zilele în care site-urile web au fost doar o serie de pagini HTML, grafică și CSS în șir. Odată cu nașterea noilor tehnologii, site-urile web au crescut ca dimensiune și funcționalitate. Ideea instalării de software pentru a începe construirea de site-uri web vă poate obliga să credeți că WordPress vă poate încetini serverul. Fals.

WordPress folosește cele mai bune standarde web și XHTML semantic, asigurându-se că este ușor de configurat și de utilizat. Cele mai bune practici de codare asigură, de asemenea, că WordPress este prietenos cu SEO din cuvânt.

Vitezele lente ale site-ului sunt de obicei asociate furnizorilor de hosting ieftine și / sau a pluginurilor slab codificate. Furnizorii de găzduire ieftine vor găzdui de obicei site-ul dvs. și un milion și alte site-uri pe același server, ceea ce invită doar performanțe slabe printre alte probleme.

Pluginurile slab codate adaugă „cod de junk” în fișierele vitale, cum ar fi header.php, încetinind viteza pe măsură ce obiectele inutile se încarcă înainte de conținut. Pluginurile buggy vor reprezenta, de asemenea, o amenințare la adresa securității site-ului dvs. WordPress.

Alegeți cel mai bun hosting WordPress și plugin-uri de renume și sunteți bine să petreceți petrecerea.

Pluginurile WordPress sunt Dodgy

Pluginuri WordPress

Și la fel ești dacă instalezi pluginuri umbrite de oriunde și atunci plângi prost atunci când rahatul lovește ventilatorul. Indiferent de cantitatea de credință pe care o aveți în umanitate, pur și simplu nu puteți presupune că toate pluginurile – gratuite sau premium – sunt fără cusur. Ar fi un diserviciu pentru tine, acum nu ar fi?

Tocmai de aceea, ar trebui să eliminați pluginurile de la furnizorii de care nu puteți avea încredere. Pentru a evita plugin-urile care sunt livrate cu bug-uri, cod depășit și ineficient, probleme de securitate și asistență slabă, meritați întotdeauna un număr mare de descărcări, evaluări și recenzii excelente, precum și un suport excelent.

Ca o notă laterală, plugin-urile extind funcționalitatea site-ului dvs. WordPress în moduri de neimaginat permițându-vă să atingeți atât de mult potențial, ceea ce ar fi foarte greu sau costisitor de realizat fără aceste plugin-uri.

Doar nu adăugați plugin-uri în mod orb, pentru că astfel vă confruntați cu probleme în ceea ce privește performanțele slabe și riscurile crescute pentru securitate. Fă-ți diligența cuvenită prietene. Verificarea antecedentelor.

Gestionarea site-urilor WordPress este dificilă

Gestionarea site-urilor WordPress

Gestionarea aproape a oricărui site, nu doar a site-urilor WordPress, poate suna descurajant pentru începător. Instalarea site-urilor dvs. WordPress este un lucru, gestionarea site-urilor este altceva.

Trebuie să păstrați filele pe atât de multe lucruri, inclusiv aprobarea comentariilor, monitorizarea securității, urmărirea traficului și actualizarea temelor, a pluginurilor, precum și a nucleului WordPress. Când aveți câteva site-uri WordPress peste tot, acesta poate ajunge destul de repede.

Dar acest lucru nu s-ar întâmpla decât dacă nu planificați dinainte, ceea ce vă va anunța, de exemplu, că există un plugin extraordinar cunoscut sub numele de ManageWP, care vă ajută să urmăriți toate instalațiile WordPress dintr-un singur tablou de bord central..

Cu ManageWP în loc, sarcinile de întreținere a site-ului dvs. sunt reduse la apăsarea câtorva butoane și munca dvs. este finalizată. Cauți să aflați mai multe despre gestionarea site-urilor WordPress? Avem spatele acoperit.

WordPress nu răspunde (sau chiar dovezi viitoare)

Responsabilitate WordPress

Te-a îngrijorat instalarea WordPress nu va juca bine cu funcționalitatea web avansată? Tehnologii viitoare? Ei bine, ghiciți ce, nu trebuie să vă faceți griji dacă WordPress este dovada viitoare, deoarece … ei bine … este! Cu actualizări periodice și cele mai bune standarde web, WordPress este întotdeauna pregătit pentru viitor.

Ce zici de receptivitate? Cum va potrivi site-ul dvs. WordPress în diferite lățimi ale ecranului? Ei bine, cu condiția ca tema dvs. WordPress să răspundă, site-ul dvs. va răspunde automat. Este atât de ușor să găsești teme responsive pentru WordPress pe WordPress.org și magazine tematice / piețe cum ar fi Themeforest, Elegant Themes, Themes și My Theme Shop doar pentru a menționa câteva. Pentru a vă economisi timp, vă rugăm să luați în considerare propria noastră temă polivalentă totală cu răspuns total.

Dacă tema dvs. WordPress nu răspunde din motive cunoscute doar dvs., puteți utiliza întotdeauna plugin-uri WordPress WordPress sau crea o versiune prietenoasă pentru mobil pe site-ul dvs..

WordPress preia tehnologia după tehnologie pe măsură ce vin, ceea ce înseamnă că aveți un CMS puternic care vă va conduce site-ul pentru zilele, lunile și anii următori. Vă puteți distra cu like-urile jQuery, backbone.js, Flash, CSS3, diverse API-uri și alte tehnologii, permițându-vă să vă transformați site-ul dvs. WordPress, oricare doriți..

Înveliți

Mai simplu spus, WordPress este exact CMS-ul pe care l-ați căutat. Dar dacă aveți nevoie de mai multă persuasiune, spuneți-ne orice mituri ați întâlnit. Vom fi bucuroși să le eliminăm! Ce îți place cel mai mult despre WordPress? Întrebați cu privire la putere pentru a vă păstra în meditație până data viitoare. Între timp, vă rugăm să vă împărtășiți gândurile în secțiunea de comentarii de mai jos. Adios!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me