SiteGround StartUp vs GrowBig vs GoGeek Review & Plani Krahasimi (2020): Cili është më i miri?

SiteGround StartUp vs GrowBig vs GoGeek Review & Plani Krahasimi (2020)

SiteGround është me të vërtetë një host i shkëlqyeshëm në internet, për këtë arsye unë jam mjaft i sigurt që ju keni bërë tashmë mendjen tuaj për të shkuar me të. Por unë besoj se jeni mjaft i hutuar kur bëhet fjalë për cilën nga planet e SiteGround duhet të zgjidhni bazuar në situatën dhe kërkesën tuaj aktuale.


Pra, cili plan i SiteGround është i duhuri për ju?

Mos u shqetëso, ne jemi këtu për të pastruar konfuzionin tënd! Në këtë përmbledhje në SiteGround StartUp vs GrowBig Krahasimi i Planit të GoGeek, ne do të kalojmë në hollësi 3 planet e përbashkëta të SiteGround. Ne do të rishikojmë çdo plan të SiteGround dhe do ta krahasojmë më tej me njëri-tjetrin që do t’ju ndihmojë të mblidhni të gjithë informacionin e nevojshëm që ju nevojiten për të marrë përfundimisht vendimin më të mirë të mundshëm.

SiteGround StartUp vs GrowBig vs Krahasimi i Planit GoGeek
Cili është plani më i mirë i SiteGround për hostimin e WordPress?

Këtu është një krahasim i thelluar i cili do t’ju ndihmojë të njihni ndryshimet kryesore midis këtyre tre planeve buxhetore të SiteGround në mënyrë që të vendosni vetë se cila veçori ju nevojitet dhe cila nuk është me të vërtetë e nevojshme për momentin.

SiteGround GoGeek vs GrowBig vs Plani Fillimi dhe Krahasimi i mimeve 2020
StartUp vs GrowBig vs GoGeekStartUpGrowBigGoGeek
Mimi mujor$ 3.95$ 5.95$ 11.95
Politika e rimbursimitGarancia e kthimit të parave për 30 ditë në sit
Merrni zbritjen në SITEGROUND
SiteGround StartUp vs GrowBig vs GoGeek Plan [Krahasimi i Karakteristikave Thelbësore]
StartUp vs GrowBig vs GoGeekStartUpGrowBigGoGeek
Uebfaqet e lejuara për t’u priturnjëi pakufizuari pakufizuar
Hapësira e diskut10 GB
(Hapësira SSD)
20 GB
(Hapësira SSD)
30 GB
(Hapësira SSD)
Vizitat e vlerësuara mujore~ 10,000~ 25,000~ 100,000
Transferimi i të dhënavepamaturpamaturpamatur
Domainet dhe nënfushat e parkuarai pakufizuari pakufizuari pakufizuar
MySQL DBi pakufizuari pakufizuari pakufizuar
Instaloni CMS falas
po

po

po
Krijues dhe tërheqje falas në faqen e internetit
po

po

po
Llogaritë falas të postës elektronike
po

po

po
CPanel i zgjeruar
po

po

po
SG Softaculous
po

po

po
SiteGround GoGeek vs GrowBig vs Plani Fillimi [Krahasimi i Shpejtësisë dhe Performancës]
StartUp vs GrowBig vs GoGeekStartUpGrowBigGoGeek
Ruajtja e SSD
po

po

po
Qendrat e të dhënave
(3 kontinentet)

po

po

po
CDN falas
(përmes Cloudflare)

po

po

po
Konfigurimi i serverit të personalizuar
po

po

po
Serverët e aktivizuar HTTP / 2
po

po

po
SG SuperCacherVetëm Niveli 1Niveli 3
(Të gjitha nivelet)
Niveli 3
(Të gjitha nivelet)
SiteGround GoGeek vs GrowBig vs Plani Fillimi [Krahasimi i Sigurisë]
StartUp vs GrowBig vs GoGeekStartUpGrowBigGoGeek
Stabiliteti i kontejnerëve Linux
po

po

po
Izolimi unik i llogarisë
po

po

po
Pajisjet fizike dhe fuqia e tepërt
po

po

po
Monitorim i shpejtë i serverit super të shpejtë
po

po

po
Ndihma dhe Zgjidhjet Anti-Hack
po

po

po
Parandalimi i SpamExperts Spam
po

po

po
Arna dhe azhurnime proaktive
po

po

po
SiteGround WAF
po

po

po
Rezervime falas automatike (ditore)30 kopje30 kopje30 kopje
Rikthim rezervë falas
jo

po

po
Kërkesa rezervë falas
jo

jo

po
SiteGround GoGeek vs GrowBig vs Plani Fillimi [Krahasimi i Veçorive të Zhvilluesve të Avancuar të Zhvilluesit]
StartUp vs GrowBig vs GoGeekStartUpGrowBigGoGeek
Qasje falas në SSH
po

po

po
Qasje falas në SFTP
po

po

po
Mbështetje PHP dhe Perl
po

po

po
Versioni i fundit i PHP
po

po

po
MySQL DB
po

po

po
Postgres DB
po

po

po
Biblioteka GD
po

po

po
Llogari falas FTP
po

po

po
Imazh Magjik
po

po

po
zlib
po

po

po
curl
po

po

po
ionCube
po

po

po
Zend Optimizer
po

po

po
.htaccess
po

po

po
php.ini
po

po

po
Rishkruaj mod
po

po

po
Modelet e zgjuar
po

po

po
Kujdestari i burimit
po

po

po
Instalimi i pajisjeve
jo

jo

po
(Pre-instaluar)
Skenimi i faqes në internet
jo

jo

po
Transferim Falas në Uebfaqe
jo

po

po
SiteGround StartUp vs GrowBig vs GoGeek Plan [Krahasimi i Karakteristikave të e-Tregtisë]
StartUp vs GrowBig vs GoGeekStartUpGrowBigGoGeek
Le të Certifikojmë SSL Certifikatën
po

po
(Wildcard SSL)

po
(Wildcard SSL)
Instaloni shporta falas
po

po

po
Pajtueshmëria e PCI
(Përfshirë vetëm me SiteGround GoGeek)

jo

jo

po
SiteGround StartUp vs GrowBig vs GoGeek Plan [Krahasimi i Burimeve të Serverit]
StartUp vs GrowBig vs GoGeekStartUpGrowBigGoGeek
Lidhje të njëkohshme IP të vetme101520
Proceset e njëkohshme të serverëve102030
Koha / dita e ekzekutimit të procesit mes2 sekonda2 sekonda4 sekonda
Ekzekutimet e skenarëve dhe Sekretet / Programi i CPU-së1000 / orë
10.000 / ditë
300,000 / muaj
2,000 / orë
20,000 / ditë
600,000 / muaj
4000 / orë
40,000 / ditë
800,000 / muaj
Kujtesa / procesi i serverit768 MB768 MB768 MB
Përdorimi / Plani i CPUJo më shumë se 20% të CPU-së të Planit Fillestar të SiteGround për një periudhë që zgjat më shumë se 10 sekondaJo më shumë se 20% të CPU GrowBig Planit të Google Site për rreth një periudhe që zgjat më shumë se 10 sekondaJo më shumë se 20% të CPU GoGeek Planit të SiteGround për një periudhë që zgjat më shumë se 10 sekonda
inodes150,000300,000450,000
Intervali Minimal i Punës Cron30 minuta30 minuta30 minuta
SiteGround StartUp vs GrowBig vs GoGeek Plan [Krahasimi i Burimeve të Bazës së të Dhënave]
StartUp vs GrowBig vs GoGeekStartUpGrowBigGoGeek
Madhësia e bazës së të dhënave500 MB750 MB1 GB
Madhësia e Tabelës së Bazës së të Dhënave250 MB250 MB500 MB
Kërkesat e bazës së të dhënavePërdor deri në 10% të burimeve të serverit të Planit Fillestar të SiteGroundPërdor deri në 10% të burimeve të serverit të Planit GrowBig të SiteGroundPërdor deri në 10% të burimeve të serverit të Planit GoGeek të SiteGround
SiteGround StartUp vs GrowBig vs GoGeek Plan [Krahasimi i burimeve të postës elektronike]
StartUp vs GrowBig vs GoGeekStartUpGrowBigGoGeek
Madhësia e kutisë postare2 GB4 GB6 GB
Madhësia e bashkëngjitjes50 MB50 MB50 MB
Merrni postë elektronike të mençur minutë202020
Dërgon një email në orë400400800
Nr. I Marrësve të Email-it404080
Provo kohën për postën elektronike të pashlyer11 orë11 orë11 orë
SiteGround StartUp vs GrowBig vs GoGeek Plan [Krahasimi i Mbështetjes së Klientit]
StartUp vs GrowBig vs GoGeekStartUpGrowBigGoGeek
24/7 Mbështetje super e shpejtë e faqes në internet
* Mbështetje e Bisedës Live
* Mbështetje telefonike
* Mbështetje Biletash / Email
* Udhëzues Video dhe Tutoriale

po

po

po
Mbështetja Prioritare e SiteGround
jo

po

po
SiteGround StartUp vs GrowBig vs GoGeek Plan dhe parmimi Krahasimi 2020
StartUp vs GrowBig vs GoGeekStartUpGrowBigGoGeek
Mimi mujor$ 3.95$ 5.95$ 11.95
Politika e rimbursimitGarancia e kthimit të parave për 30 ditë në sit
Merrni zbritjen në SITEGROUND

SiteGround StartUp vs GrowBig vs GoGeek Plan Review (2020)
1. Vizitorët e lejuar dhe krahasimi i vlerës së planit

Ja se si funksionon saktësisht me planet e SiteGround në mënyrë që të merrni vendimin e duhur bazuar në vlerën e planit dhe buxhetin tuaj para se të bëni edhe një zgjedhje midis zgjidhjeve të fillimit të StartUp, GrowBig dhe GoGeek.

PLANI FILLIMI SITEGROUND
• Rreth 10,000 vizitat e vlerësuara mujore për $ 3.95 / mo.
• Rreth 2.500 vizitorë për dollar ju shpenzoni në planin StartUp

PLANI HOSTING SHTETSISHT i SITEGROS SEG KAPITULLIT

PLANI BIGJOR I RRITJES SITEGROUND
• Rreth 25,000 vizita mujore për $ 5.95 / mo.
• Rreth 4,200 vizitorë për dollar ju shpenzoni në planin GrowBig

PLANI HOSTING SHITNDETSOR I BUXHETIT T B BESTIT

PLANI SITEGROUND GO GEEK
• Rreth 100,000 vizita mujore për $ 11.95 / mo.
• Rreth 8,300 vizitorë për dollar ju shpenzoni në planin GoGeek

PLANI HOSTING SHARNDETSISHT P MR SHUM FUQUAR & M T MIR

Prandaj, në planin GoGeek të SiteGround, ju pothuajse mund të trajtoni 3 herë vizitorët e planit të tyre StartUp për dollar që shpenzoni dhe pothuajse 2 herë vizitorët e planit të tyre GrowBig. Kjo është pikërisht arsyeja pse plani i SiteGround GoGeek është veçanërisht një vlerë më e mirë për paratë tuaja të përbashkëta për zgjidhjen e pritjes në krahasim me planet e StartUp dhe GrowBig të SiteGround të cilat janë pak më të lira (ende mjaft mirë).

SiteGround StartUp vs GrowBig vs GoGeek Plan Review (2020)
2. Krahasimi i shpejtësisë dhe performancës

Planet GrowBig dhe GoGeek të SiteGround krijojnë rezultatet më të mira me kohën e përgjigjes së të dyja këtyre planeve janë të mirëfillta edhe kur duhej të merreshin me 500 vizitorë të njëkohshëm ne nje kohe. Nëse faqja juaj në internet është mjaft e madhe dhe me të vërtetë e njohur, vetëm atëherë mund të arrini 500 vizitorë të njëkohshëm të gjitha në të njëjtën kohë. Për më tepër, nuk do të keni gjasa të keni ndonjë plan të përbashkët të pritjes me atë trafik sa ju duhet në mënyrë të rreptë se si një zgjidhje pritjeje për VPS. Por këto dy plane të jashtëzakonshme të SiteGround ndanë plane pritëse (GrowBig dhe GoGeek) prapë dha rezultate të jashtëzakonshme në kushte kaq ekstreme (me një kohë përgjigje mbresëlënëse gjithashtu).

Ndërsa, Plani i Ndarjes së përbashkët i Fillimit të SiteGround nuk mund të jetë në gjendje të marrë më shumë sesa 200 vizitorë në një kohë e cila është mjaft e kuptueshme pasi është oferta e tyre themelore e përbashkët e serverëve. Si fillestar, ju mund të mos mendoni të merrni kaq shumë vizitorë të njëkohshëm në faqen tuaj, por prapë se prapë se prapë do të bëni më mirë për planet më të larta të SiteGround si GrowBig ose GoGeek (thjesht për të qenë i sigurt).

SiteGround StartUp vs GrowBig vs GoGeek Plan Review (2020)
3. Krahasimi i kohës së pritjes dhe përgjigjes

Dallimi kryesor midis këtyre tre planeve të pritjes së serverëve të përbashkët të SiteGround qëndron në mënyrën se si ato ofrojnë kohën e ngritjes dhe përgjigjes, e cila thjesht mban më mirë me rritjen e çmimit të planit të SiteGround.

SiteGround GoGeek vs GrowBig vs Plani Fillimi [Krahasimi i Uptime & Reagimit]
StartUp vs GrowBig vs GoGeekStartUpGrowBigGoGeek
uptime99.99%99.99%99.99%
kohë joproduktive4 minuta3 minuta1 minutë
Koha e reagimit të serverit861 ms609 ms510 ms
Merrni zbritjen në SITEGROUND

uptime (99,99%) dhe Koha e reagimit (861 ms) të SiteGround Plani i fillimit është më e dobët se GrowBig ose GoGeek planifikoni por është akoma më mirë dhe superiore nga çdo host server tjetër i përbashkët atje. Zakonisht, ofruesit e tjerë të pritjes së pritjeve të zor nuk ofrojnë më tej 99.9% në kohën e duhur me kohën e reagimit të tyre zakonisht konstatohet të jetë mbi 1 sekondë. SiteGround-së Rritet i madh plani lehtësisht i tejkalon Startup planifikoni kur bëhet fjalë Koha e reagimit (609 ms) që ka të bëjë 252 ms më shpejt por jep pothuajse të ngjashme uptime (99,99%) me vetëm rreth një minutë përmirësim të joproduktive. Së fundmi, SiteGround është GoGeek plani ofron rezultate të shkëlqyera me flakërim të shpejtë Koha e reagimit (510 ms) që është 99 ms më shpejt sesa plani i GrowBig dhe deri në 351 ms më shpejt sesa plani i tyre i StartUp. Po ashtu, GoGeek planifikoni dëshmitarët me kohë të jashtëzakonshme me shumë gjëra joproduktive të ulëta (1 minutë).

Ky gëzim i jashtëzakonshëm i arritjes në vazhdimësi të jashtëzakonshme nga SiteGround me ndonjë nga planet e tyre të përbashkëta të pritjes është diçka për të cilën disa hostë të tjerë të përbashkët mund të ëndërrojnë vetëm. Kjo është bërë e mundur nga SiteGround veçanërisht për shkak të përdorimit të opsioneve të tyre pronësore për dështim të shumëfishtë të energjisë.

SiteGround StartUp vs GrowBig vs GoGeek Plan Review (2020)
4. Krahasimi i Mbështetjes së Prioritetit

SiteGround premton mbështetje të veçantë të bazuar në përparësi për planet e tyre GrowBig dhe GoGeek dhe a ia vlen madje? Kjo është pikërisht ajo që ne do t’ju bëjmë të ditur duke theksuar ndryshimet kryesore midis mbështetjes prioritare të SiteGround dhe sistemit të tyre standard bazë të mbështetjes. Biseda e tyre live pak a shumë ka një kohë të ngjashme përgjigjeje (pavarësisht nga plani i hostit që ju zgjidhni). Kjo është arsyeja pse ne vendosëm të testojmë sistemin e tyre të biletave të mbështetjes për më shumë qartësi.

Me SiteGround StartUp plan, do të të marrë përreth 10 deri në 15 minuta per përgjigjen e parë për biletat tuaja nga ekipi mbështetës i SiteGround me çështjen tuaj që zakonisht zgjidhet brenda një ore. Sidoqoftë, kjo kohë përgjigjeje për klientët e llogarisë StartUp të SiteGround mund të ndryshojë paksa në varësi të llojit të problemit me të cilin po përballeni.

Ndërkohë, SiteGround GrowBig dhe GoGeek planet morën afërsisht 5 minuta per përgjigje fillestare nga ekipi mbështetës i SiteGround për biletën e postuar e cila është shumë shpejt dhe shumë mbresëlënëse në të vërtetë! Mund të prisni që problemet tuaja të zgjidhen brenda gjysmë ore në shumicën e rasteve e cila është shumë më e shpejtë kur krahasohet me ndonjë kompani të tjera të mbajtjes në internet (përfshirë edhe vetë ato Mbështetje standarde shërbimi për StartUp plan).

prandaj, Mbështetja Prioritare e SiteGround që vjen me e tyre GrowBig dhe GoGeek planet eshte dy herë më shpejt si shumë themelore të tyre Mbështetje standarde që përfshihet me të tyre StartUp paketë pritjeje.

SiteGround StartUp ose GrowBig ose Krahasimi i Planit dhe Shqyrtimit të Planit GoGeek (2020)
Cili është plani i duhur i SiteGround për ju?

SiteGround Start Up vs Grow Big vs Go Geek Plan: Rishikimi i Burimeve të Serverit & Krahasimi 2020

3 paketat më të njohura të faqeve të përbashkëta të SiteGround e tejkalojnë shumë më lehtë konkurrencën e tyre. GoGeek është plani më i fuqishëm i SiteGround kur bëhet fjalë për tregun e përbashkët të pritjes. Edhe nëse çmimet fillestare mund të tingëllojë tërheqëse por më vonë rinovimet mund të jetë mjaft e kushtueshme, kjo është arsyeja pse ju duhet të merrni në konsideratë një plan SiteGround bazuar në situatën tuaj të veçantë, nevojat dhe buxhetin.

Nëse jeni fillestar ose keni një sit me disa mijëra vizitorë çdo muaj, atëherë plani i fillimit të SiteGround është mjaftueshëm i mjaftueshëm për nevojat tuaja. Sidoqoftë, nëse keni nevojë për shpejtësi të shkëlqyeshme dhe performancë më të mirë (edhe kjo për një buxhet), atëherë GrowBig i SiteGround është opsioni më i mirë pa asnjë dyshim!

Karakteristika kryesore e planit të fundit të faqes GoGeek të fundvitit është e tyre Opsioni i vënies në skenë që ju lejon të thjesht të testoni modelin / kodin pa ndikuar madje edhe në faqen tuaj të internetit kryesore. Po ashtu, tipar rezervë sipas kërkesës shoqëruar me një numër të ulët të llogarive pritëse të përfshira në serverin GoGeek e bën atë një plan të fuqishëm për të gjithë pjesën. GrowBig i SiteGround është gjithashtu një plan i fuqishëm që i mungojnë disa prej veçorive të përparuara të GoGeek të përmendura më lart të cilat nuk kërkohen me të vërtetë sidomos gjatë fazave fillestare për fillestarët.

Së fundmi, duhet të pyesni veten nëse keni nevojë për këto karakteristika shtesë apo jo pasi ato do t’ju kushtojnë gjithashtu rreth 100 dollarë në vit. shpresoj rishikimFillimi i SiteGround vs GrowBig vs GoGeek Plan Krahasimi (2020) ishte e dobishme për të zgjedhur përfundimisht planin e duhur për ju!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map