SiteGround StartUp Rishikimi 2020 (Kuponi 70% zbritje)


PROVA E FILLIMIT SITEGROUND
1. Vetëm 3,95 $ / muaj (Plani i hyrjes së përballueshme nga SiteGround)
2. Pritësi i vetëm i rekomanduar nga 3 CMS kryesore
3. Vlerësuar me # 1 në sondazhet e shumta në FB (një gjë shumë e rrallë)
4. Garancia e Uptime = 99,99% (kjo është vetëm fenomenale)
5. Teknologji e përparuar e shpejtësisë për kohën e përmirësuar të ngarkesës në internet
6. Qendrat e të dhënave në 3 kontinentet
7. Shërbimi FALAS Cloudflare CDN
8. Serveri NGINX dhe Ruajtja e SSD
9. SSL & Rikthim FALAS me llogari StartUp
10. Zgjidhje të forta të Sigurisë me veçori të izolimit të llogarive
11. 24/7 Mbështetja e Mbështetjes së Mjetit Super të Shpejtë të Hapur për Planin Fillestar
12. 30 ditë për fillimin e planit të kthimit të parave Guarantee
KONSETI I FILLIMIT SITEGROUND
1. Uebfaqja e vetme lejohet të pritet me Planin StartUp
2. Mbështetja Standarde me Planin StartUp është e shkëlqyeshme, por i mungon Mbështetja Prioritare
3. Nuk përfshin më Migracionin Falas SiteGround si ai i ofruar me GrowBig ose GoGeek
4. Mungon Magazinimi më i Lartë (akoma mjaft i mirë)
5. Mungon Burimet e serverit si hyrja në sajtin e faqes Plan
Vlerësimi i fillimit të faqes së fillimit
Fillimi i faqes së faqes
Uptime & Besueshmëria
5.0/5.0
Fillimi i faqes së faqes
Shpejtësia & Performanca
5.0/5.0
Fillimi i faqes së faqes
Burimet e serverit
4.0/5.0
Fillimi i faqes së faqes
Mbrojtja e Sigurisë dhe Anti-Hack-it
5.0/5.0
Fillimi i faqes së faqes
Prmimi dhe vlera
5.0/5.0
Fillimi i faqes së faqes
Përputhshmëria me WordPress
5.0/5.0
Fillimi i faqes së faqes
klient mbështetje
4.5/5.0
VLERËSIMI I PËRGJITHSHËM4.8/5.0
PUMRMBLEDHJE SHQYRTIMI I Fillimit të SITEGROUND
Pavarësisht nëse jeni të drejtë Fillimi i një Blog ose jeni duke kërkuar shumë Faster dhe Host i besueshëm, plani i hyrjes StartUp nga SiteGround në të drejtë 3,95 dollarë në muaj është një zgjedhje ideale! Për këtë çmim, unë me të vërtetë dyshoj se do të gjeni një shërbim më të mirë të përbashkët të pritjes, ku nuk dëshironi të anashkaloni investimin tuaj pasi plani i pritjes së SiteGround StartUp është plotësisht me vlerë. Shtë një plan i shkëlqyeshëm për hyrje fillestar ose ata që janë aktualisht duke drejtuar një Uebfaqe e Vogël ose ata që janë në kërkim të një hosti cilësor për ta Uebfaqja e biznesit të vogël.

Pra, ju keni vendosur të shkoni me Planin Fillestar të SiteGround? Ju e gjetët këtë rishikim kryesisht sepse po mendoni të transferoheni në shërbimin e përbashkët të pritjes së SiteGround-it (mbase planin fillestar të fillimit). Para se të vazhdoni me këtë përmbledhje, më lejoni t’ju them këtë – Bravo! Ju jeni duke bërë zgjedhjen e duhur!

SiteGround – Vlerësimi i vazhdueshëm # 1 Shërbimi i Ndarjes së Uebit të Përbashkët + Zgjidhja më e mirë për fillestarin faqet e internetit

Por, para se të blini edhe planin Fillestar të SiteGround, ju duhet të dini madje edhe për ofertat e tyre të tjera të përbashkëta të pritjes, në mënyrë që të vendosni nëse keni nevojë për plane më të larta të SiteGround për kërkesat tuaja aktuale ose plani i tyre themelor fillestar është tamam tani për tani!

Plani më i madh i SiteGround është GrowBig (vetëm 2 $ / muaj më shumë) ju merr shumë karakteristika shtesë me rreth 2x më shumë burime të serverit, shpejtësinë, Mbështetjen e Prioritetit të SG dhe një mundësi për të pritur faqet e pakufizuara (në vend të një siti të vetëm me StartUp). Pastaj vjen zgjidhja e tyre gjysmë e përkushtuar për planin GoGeek, me edhe më shumë burime serveri dhe karakteristika të pasura (rreth 4x më shpejt se shumica e pritësve të tjerë të përbashkët ofruesit).

Gmimet & Karakteristikat e Fillimit Fillestar të SiteGround (Përmbledhje Rishikimi 2020)

A është Plani i Fillimit të SiteGround me karakteristikë dhe mjaft i mirë për fillestarët? Le ta zbulojmë me këtë përmbledhje të përmbledhur në veçoritë e llogarisë StartUp.

Karakteristikat e Planit Fillestar të SiteGround (Shqyrtimi i vitit 2020)
Gmimet e StartUp-it të SiteGroundPlani Fillestar i SiteGround
Mimi i ofertës speciale$ 3.95 / month
(Pricemimi i rregullt $ 11.95 / month)
Politika e rimbursimit30 ditë Garancia e kthimit të parave të sitit të rrethit të SiteGround
Merrni ZBRITJEN N ON PLANIN E FILLIMIT TIT SITUESHITN
Karakteristikat e Planit Fillestar të SiteGround (Shqyrtimi i vitit 2020)
Karakteristikat e Fillimit të SiteGroundPlani Fillestar i SiteGround
Numri i faqeve të pritura në uebfaqeVetem nje
Hapsirë ruajtjejeHapësirë ​​disku 20 GB SSD
Bandwidth Mujorpamatur
Vizitorët e përllogaritur Mujor10,000 ~ Vizita unike
Nr. I Nënfushavei pakufizuar
Nr. I Domeneve të Parkuarai pakufizuar
Baza e të dhënave MySQLi pakufizuar
Instalimi falas i CMS po
cPanel & Softaculous po
Llogaritë falas të postës elektronike po
SiteGround SuperCacherVetëm Niveli 1
Rezervime falas ditore të automatizuara30 kopje
Rikthim rezervë falas jo
Rikthim falas (Kërkesë) jo
Git (Para-Instaluar) jo
Mjedisi në skenë jo
Instaloni shporta falas po
Le të Certifikojmë SSL Certifikatën po
Pajtueshmëria e PCI jo
Transferim Falas në Uebfaqe jo
Burimet e serverit të planit fillestar të SiteGround (përmbledhje të vitit 2020)
Burimet e serverit startUpPlani Fillestar i SiteGround
Proceset e njëkohshme të serverëve10
Lidhje të njëkohshme IP të vetme10
Koha mesatare e ekzekutimit të procesit në ditë2 sek
Sekondat e CPU-së për Program1000 / orë
10.000 / ditë
300,000 / muaj
Kujtesa e serverit për proces768 MB
Përdorimi i CPUJo më shumë se 20% për Planin StartUp të SiteGround për një periudhë më të gjatë se 10 sekonda
Intervali Minimal i Punës Cron30 minuta
inodes150,000
Burimet e Baza e të Dhënave të Planit Fillestar për SiteGround (Rishikimi 2020)
Burimet e Baza e të Dhënave StartUpPlani Fillestar i SiteGround
Madhësia e bazës së të dhënave500 MB
Madhësia e Tabelës së Bazës së të Dhënave250 MB
Kërkesat e bazës së të dhënaveDeri në 10% të burimeve të serverit të planit fillestar të SiteGround
Plani Fillestar i SiteGround Rishikimi i Burimeve Email (2020)
Burimet e fillimit të postës elektronikePlani Fillestar i SiteGround
Madhësia e kutisë postare2 GB
Madhësia e bashkëngjitjes50 MB
Dërgon Email për orë400
Emailet e marra për Minutë20
Pranuesit e postës elektronike40
Koha e riprovimit të postës elektronike të pavendosur11 orë
Plani Fillestar i SiteGround Rishikimi i Mbështetjes së Konsumatorëve (2020)
Llojet e Mbështetjes së StartUpPlani Fillestar i SiteGround
24/7 Mbështetje për Fillimin Super Fast Premium Premium po
Mbështetje e Chat Live në faqen e Fillimit SiteGround po
Mbështetja e Email / Mbështetjes së Biletave të SiteGround StartUp po
Mbështetja Telefonike për Fillimin e Fillimit të SiteGround po
Mbështetja Prioritare e SiteGround jo

Planet dhe Paketat e Ndarjes së Ndarura të SiteGround (2020)

A e dini se ekzistojnë 3 Plane të ndryshme të Ndarjes së Ndarjes së SiteGround? Secila nga këto plane të SiteGround vijnë me karakteristika të ndryshme dhe pllaka çmimesh (në varësi të buxhetit dhe nevojave tuaja). Këto plane janë pak a shumë të ngjashme, edhe pse ekzistojnë disa dallime të cilat unë do të dëshiroja që të hidhni një sy në mënyrë që të bëni zgjedhjen e duhur.

1. Plani Fillestar i SiteGround

Plani StartUp i SiteGround është opsioni shumë themelor i hyrjes në nivelin e hyrjes nga SiteGround i cili vjen me sasinë më të vogël të veçorive (Bandwidth i papërcaktuar me rreth 10,000 vizitorë mujorë) dhe ka qenë çmimi më i ulët 3,95 $ / – në muaj. Një nga ndryshimet kryesore midis planit më të lirë të faqeve të përbashkët të faqes së SiteGround dhe dy planeve më të larta / më të mira është që ju të jeni të kufizuar për të pritur vetëm një uebsajt të vetëm kur bëhet fjalë për planin StartUp të SiteGround.

2. SiteGround GrowBig Plan

Plani i SiteGround GrowBig (LEXO: SiteGround GrowBig Rishikimi) është plani i azhurnuar i pritjes së Shared-it në planin e tyre StartUp me opsionin e brezit të pa-matur i cili mund të trajtojë 25,000 vizitorë mujorë dhe mund t’ju ​​kushtojë 5,95 $ / – në muaj. Me të drejtë 2 $ / – më shumë, ju merrni tipare më të mira dhe vëreni deri më tani 15,000 vizitorë të tjerë lejohet se plani i StartUp (25,000 vizita mujore). Nëse jeni afër 10,000 vizita mujore shëno, atëherë të shkosh me planin e SiteGround GrowBig mbi StartUp do të ishte një mundësi më e mirë.

3. Plani i SiteGround GoGeek

Plani i SiteGround GoGeek (LEXO: Rishikimi i SiteGround GoGeek) është opsioni i nivelit të lartë të pritjes Shared duke ju ofruar një bandë gjerësi të pa matur Shërbim gjysëm i përkushtuar me rreth 100,000 vizitorë mujorë llogaritni që mund të jetë një mbingarkesë për ata që sapo fillojnë dhe nuk po arrijnë 25,000+ vizitorë mujorë. Kjo është një zhurmë për planin tuaj të dollarëve, por nëse nuk dëshironi shpenzoni 11,95 $ / – per muaj, Llogaria e SiteGround StartUp do të ishte akoma e mirë për fillestarët.

SiteGround StartUp vs GrowBig vs GoGeek (2020)

SiteGround StartUp (gjysma e burimeve të serverit) vs GrowBig

SiteGround Rishikimi i StartUp (2020) Krahasimi i burimeve të serverëve

Plani StartUp i SiteGround nuk përfshin aq burime serveri kur krahasohen me planet e tyre më të larta si GrowBig ose GoGeek. Kjo luan një rol jetësor kur bëhet fjalë për shpejtësinë e faqes suaj të internetit, e cila është arsyeja pse GrowBig është shumë më e shpejtë se sa StartUp (dhe GoGeek edhe më shumë).

Kur është plani i SiteGround StartUp i mirë për të pritur blogun ose uebfaqen tuaj?

Plani startUp i SiteGround do të ishte një mundësi e mirë për mbajtjen e faqeve në internet për krijimin e faqes tuaj fillestare të WordPress për t’u regjistruar nëse…

1. Ju duhet SiteGround për të pritur një Uebfaqe e vetme vetëm për tani
2. Ju jeni një fillestar dhe krejt e re për Blogging
3. Ju jeni mirë me deri në 10 GB Ruajtje SSD
4. Ju nuk kërkoni shumë Burimet e serverit
5. Ju nuk keni mend të jepni Mbështetja Prioritare e SiteGround të shfaqë një kalim
6. Ju nuk keni instaluar shumë shtojca të mëdha të burimeve të larta
7. Ju keni / prisni më pak se 10,000 vizita mujore për momentin
8. Ju dëshironi që një kompani pritëse të migrojë sitin tuaj FALAS
9. Ju jeni përballë Probleme teknike me tuajin Pritësi aktual
10. Keni nevojë për një kompani pritëse si SiteGround me një Ekip 24/7 Ndihmës Ndihmës
11. Keni nevojë për një host si SiteGround me Uptime të shkëlqyera prej 99,99%
12. Ju dëshironi një kompani pritëse të sigurt si SiteGround me Parandalimi i spamit
13. Ju kërkoni FALAS rezervë automatik ditor, Updates, dhe llogaritë e postës elektronike
14. Ju nuk dëshironi të blini Premium SSL por përkundrazi, kemi nevojë për Encrypt SSL të FALAS
15. Ju dëshironi të bëni para në Teknologjinë e Shpejtësisë së SiteGround për të rritur fillestarin tuaj shpejtësia e sitit
16. Ju duhet CDN FALAS Cloudflare te zvogëlojë latencës
17. Ju thjesht po drejtoni një sit hobi (për faqet e internetit serioze të regjistroheni me planin e SiteGround GrowBig ose GoGeek)

Kur keni nevojë për një azhurnim nga plani i StartUp SiteGround në GrowBig ose GoGeek?

Azhurnimi në planin e SiteGround GrowBig ose GoGeek nga plani i SiteGround StartUp ose në vend të kësaj mund të filloni direkt duke u regjistruar me këto plane më të larta të mbajtjes së përbashkët të faqes në WebGround nëse…

1. Ju jeni duke drejtuar një Uebfaqja e biznesit dhe mbështeteni në të për të siguruar jetesën
2. Ju keni / planifikuar për të Uebfaqe të Shumëfishta Pritëse në SiteGround
3. Ju duhet më shumë Burimet e serverit sesa plani i StartUp-it për Koha më e shpejtë e ngarkesës
4. Keni nevojë për më shumë ruajtje sesa plani i StartUp (ndoshta më shumë se 10 GB ose 20 GB plus)
5. Ju përdorni shumë aplikime të mëdha për burime të larta dhe Shtojcat e WordPress
6. Ju dëshironi të përdorni mbështetjen e përparësisë së SiteGround (për marrjen tuaj) Tickets u përgjigj menjëherë)
7. Ju dëshironi Git e paravendosur nga SiteGround për Krijimi i repos WordPress
8. Ju duhet Caching i Avancuar me Qasja në nivelin 3
9. Ju po planifikoni të krijoni Skenë faqet e internetit (SiteGround GoGeek ka këtë veçori të përparuar)
10. Ju duhet Serverët në përputhje me PCI për sitin tuaj të E-commerce
11. Ju duhet një Certifikatë Premium Wildcard SSL

Karakteristikat e Pritjes së e-Tregtisë me serverët StartUp të SiteGround

Të gjitha planet e hostimit të përbashkët të SiteGround janë të pajisura me veçori të tregtisë elektronike që janë përfshirë edhe në llogarinë e tyre StartUp. Instalimi i FALAS i Shportave të Shportave dhe Certifikata SSL e Lidhshme e Lidhjes Le të përfshihen në planin e tyre të Fillimit, përveç për Pajtueshmëria e PCI tipar i cili përfshihet vetëm me ato GoGeek llogari.

Gjithashtu, ju merrni Instalimin FALAS të Aplikacioneve kryesore të e-Tregtisë me llogarinë StartUp.

A mund të përdor WordPress me Planin e Hosting në StartUp të SiteGround?

Po, plani startUp i SiteGround ka karakteristika të pasura me WordPress për t’ju ndihmuar në krijimin e faqes tuaj WordPress në vetëm disa klikime. Nëse jeni thjesht një fillestar, ju absolutisht nuk duhet të shqetësoheni pasi llogaria juaj e SiteGround StartUp vjen me një Ekip të Mbështetjes të Dedikuar të WordPress të Ekspertëve të gatshëm për të zgjidhur çdo çështje me të cilën përballeni. Për më tepër, të gjitha planet e tyre përfshirë StartUp janë hartuar posaçërisht për të ofruar shpejtësi dhe performancë maksimale në mënyrë që të përmirësojnë përvojën e përgjithshme të hostimit të WordPress të klientëve të tyre..

mjete cPanel për StartUp WordPress hosting …

Karakteristikat e planit të SiteGround StartUp për Joomla & Drupal

StartUp i SiteGround ofron karakteristika të pasura për hostimin Joomla dhe Drupal siç janë instalimi falas CMS, transferimi, zgjidhje të avancuara të ndryshimit të lojërave të sigurisë, azhurnimet automatike etj..

Këtu janë veçoritë Joomla për planin StartUp të SiteGround…

Vegla Joomla në cPanel…

Këtu janë tiparet Drupal për StartUp-in e SiteGround plan …

Plani i Fillimit të Fillimit të SiteGround Uptime është 100%

Unë fillimisht kam përdorur disa hoste të tjerë të Shared dhe isha shumë i zhgënjyer me ta uptime me faqet e internetit zakonisht ngarkohen ngadalë dhe shpesh marrin gabime të serverëve të brendshëm më shpesh. Pas migrimit në planin StartUp të SiteGround, unë vërejta qartë një ndryshim të madh në Koha e reagimit me uptime kryesisht 100% në Pingdom.

Ju gjithashtu mund të kontrolloni Optime dhe Koha e Përgjigjes së llogarisë GrowBig dhe GoGeek të SiteGround, si dhe përveç hyrjes së tyre në StartUp plan i cili është treguar qartë në fotografitë e mësipërme.

SiteGround StartUp cPanel Demo

Ja cPanel Demo të llogarisë StartUp të SiteGround për një Test Drive.

Mbështetje SiteGround për llogarinë e tyre të fillimit

Në rastin e SiteGround Mbështetje standarde që sigurohet me tyre Llogari startUp, nuk do të duhet të presësh për të mbaruar 30 minuta vetëm për të marrë një përgjigje nga dikush ndërsa jeni duke u përballur me ndonjë çështje të lidhur me pritjen që nuk është rasti me disa host të tjerë të Shared që kanë një sistem të dobët mbështetës. Stafi Mbështetës i SiteGround zakonisht u përgjigjet biletave tuaja në më pak se 10 minuta dhe kjo është edhe më e shpejtë me ato Shërbimi i Ndihmës Prioritare (përfshirë me e tyre Llogari GoGeek).

Por edhe në qoftë se Mbështetja e Prioritetit të SiteGround nuk përfshihet në planin tuaj, nuk është akoma një punë e madhe pasi vetë Mbështetja Themelore e SiteGround për paketën e tyre StartUp është jashtëzakonisht e dobishme dhe e shpejtë me agjentët e tyre të njohur të bisedave gjithmonë të gatshëm t’ju ndihmojnë për çdo çështje teknike. Zakonisht marr një përgjigje nga Agjentët e Mbështetjes së SiteGround (për StartUp plan) brenda pak minutash nga paraqitja e një Bilete dhe mund të presësh të njëjtën shpejtësi gjithashtu!

Plani i Mbështetjes së Chat-it të SiteGround për StartUp mund të zgjidhë problemin tuaj zakonisht brenda 5 minutash…

Me StartUp, Biletat tuaja marrin përgjigje zakonisht brenda 8 minuta

Planifikimi i përdoruesit të Planit Fillestar të SiteGround

Ne kemi përmendur disa nga përshtypjet e mahnitshme dhe vlerësimet reale të përdoruesve për mbështetjen e SiteGround, përfshirë këtu edhe StartUp-in e tyre plan …

Si të merrni marrëveshje me zbritje për fillimin e faqes së sitit pa përdorur ndonjë ofertë promovuese ose kode kuponi?

Marrja e marrëveshjes për Fillimin Fillestar të SiteGround është mjaft e lehtë dhe as nuk kërkoni të përdorni cilindo kuponë / kode zbritje. Për të kërkuar Zbritjen në blerjen e llogarisë suaj të Google Site StartUp, thjesht mund të ndiqni udhëzuesin tonë të hollësishëm më poshtë:

EP HAPI I PAR

Vizitoni faqen e ofertës së Planit të SiteGround StartUp 2020 duke klikuar këtë lidhje

ST HAPI I DYT

Tani klikoni në FILLO opsionin për të zgjedhur Marrëveshja e planit startUp

ST HAPI I TRET

Regjistrohu juaj Emri i Domainit në mënyrë që ta presë atë me SiteGround Plani fillestar ose thjesht mund ta mbushni (nëse keni ndonjë tashmë) dhe klikoni në VAZHDONI buton.

ST Hapi i katërt ❉

Plotësoni të gjitha informacionet dhe pastaj klikoni në PAGUAJ TANI alternativë.

Më në fund, sapo keni përfunduar Regjistrimin e Planit të Pritjes për StartUp & Aktivizuar Auto-marrëveshjen e Zbritjes së SiteGround për planin e tyre të Fillimit.

Përfundim: A është Plani i Fillimit të SiteGround A ia vlen?

Plani i Fillimit të SiteGround është i mirë për të fillestar dhe Sitet e hobi por nëse planifikoni të filloni një Uebfaqja e biznesit ose tashmë duke vrapuar një për të siguruar jetesën, atëherë unë do të sugjeroja të isha pak më serioze dhe të filloja direkt me planin GrowBig ose GoGeek të SiteGround.

GrowBig i SiteGround është i drejtë 2 $ / – më shumë në muaj dhe do të ndihmojë që faqja juaj të ngarkohet më shpejt dhe të ngarkohet me një numër karakteristikash të përparuara. Gjithashtu, nëse keni nevojë për një sit shumë më të shpejtë të ngarkimit, atëherë plani GoGeek i Shared-it të Semi-Dedikuar më të lartë të SiteGround është më i mirë! Unë u gëzova shumë dhe u lehtësova pasi migrova faqet e mia në SiteGround (nga hostet e varfër / jo të besueshëm) dhe besoj që edhe ju do të ndiheni njësoj, pasi të migroni faqen tuaj në StartUp të SiteGround ose në plane të tjera më të larta.

Duke përmbledhur, StartUp SiteGround është i mirë dhe i mirë por GrowBig dhe GoGeek janë të shkëlqyera! shpresoj SiteGround StartUp Shqyrtimi i përbashkët i hostimit (2020) ishte e dobishme! Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me StartUp-in e SiteGround ose ndonjë plan tjetër – Mund t’i drejtoheni Ekipit të tyre të Ndihmueshëm dhe miqësor të njohur, i cili do të ishte në çdo kohë i lumtur t’ju ndihmojë.!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map