SiteGround Rishikimi i Përkushtuar i hostimit 2020 [Merrni 70% Zbritje]


PROVA E SITEGROUND HOSTING DEDICATED
1. Vlerësohet numri 1 i hostit të përbashkët të serverave në sondazhe të shumta në Facebook dhe gjithashtu konsiderohet si hosti më i mirë i dedikuar
2. Shumë më e besueshme kur krahasohet me pritjen e serverit të përbashkët dhe cloud
3. Pritini çdo lloj uebsajti me një mjedis të dedikuar pritës, qasje në serverin rrënjë dhe cPanel falas dhe WHM
4. Premium 24/7 Ndihmë VIP e përkushtuar me 99.99% garanci në kohë
5. Trajton faqet me spikes të trafikut të rëndë me shtesa shtesë shtesë për performancën
6. Koha e shpejtë e shpejtësisë së rrufeve të faqes me teknologjinë superiore të serverit të SiteGround
7. Llogaria juaj e përkushtuar e serverit përfshin një adresë IP të dedikuar falas dhe një DNS falas private
8. Firewall personal i ofruar me serverë të dedikuar SiteGround mund t’ju ndihmojë në zbatimin e politikës së kontrollit të hyrjes
9. Niveli më i lartë i fleksibilitetit dhe sigurisë kur bëhet fjalë për shtimin / ndryshimin e softuerit dhe serverit konfigurimin
KUSHTET E SISTEMIT T D DHICNUAR HOSTING
1. Shumë përdorues mund të gjejnë planifikimin e hosteve të Dedikuar të SiteGround (me çmim 229 $ / muaj) mjaft të shtrenjta kur krahasohen me planet e tyre të serverit cloud.
2. Një tarifë kohore prej 99 dollarë është ngarkuar për ngritjen e Serverit tuaj të Përkushtuar të SiteGround
VLERSIMI I HOTIMIT TED DHEDNUAR SITEGROUND
SiteGround Hosting Dedikuar i Serverit
Uptime & Besueshmëria
5.0/5.0
SiteGround Hosting Dedikuar i Serverit
Shpejtësia & Performanca
5.0/5.0
SiteGround Hosting Dedikuar i Serverit
Karakteristikat & Balancimi i ngarkesës
5.0/5.0
SiteGround Hosting Dedikuar i Serverit
Mbrojtja e Sigurisë dhe Anti-Hack-it
5.0/5.0
SiteGround Hosting Dedikuar i Serverit
Prmimi dhe vlera
4.0/5.0
SiteGround Hosting Dedikuar i Serverit
Ndihma për klientët
5.0/5.0
VLERËSIMI I PËRGJITHSHËM4.8/5.0
PITRMBLEDHJE SHQYRTUESHME SHQYRTUESE E PEDRZGJEDHURA E SITUES
Plani i dedikuar i hostimit në nivel hyrje të SiteGround përdoret për t’ju kushtuar 229 dollarë në muaj e cila duket e shtrenjtë, por ia vlen të kushtojë sidomos për tiparet e pasura, performancën, cilësinë e shërbimit, shpejtësinë e rrufeve dhe ndihmën teknike VIP që ju merrni. Nëse jeni duke kërkuar për një ofrues të shërbimit të përkushtuar të menaxhuar me cilësi të menaxhuar për faqen tuaj të internetit, atëherë mund t’i jepni shërbimit të Cloud hosting të SiteGround një provë pa asnjë hezitim pasi SiteGround ka anuluar planet e tyre të përkushtuara të pritjes për njëfarë kohe. Për më tepër, planet e tyre të reja janë miqësore me buxhetin pasi ato do t’ju kushtojnë vetëm 80 dollarë në muaj dhe mund t’i përshtatet nevojave tuaja mjaft të qetë.

Po kërkoni një server të dedikuar që pret si zgjidhje që ju ofron platformën me burime serveri për të ndërtuar një uebfaqe për trajtimin e ngarkesave të larta dhe disponueshmërinë e lartë të trafikut?

SHËNIM: SiteGround ka ndërprerë zgjidhjen e tyre të shtrenjtë por të fuqishme Dedikuar Hosting Solution dhe e ka zëvendësuar atë me Shërbimin e tyre të lirë por shumë të shkallëzuar të Cloud Hosting dhe me zgjidhjen e tyre të bërë me porosi Enterprise Server Hosting.

JU MUND TEC KECRKONI PLANET E TYRE T CL CLOUD T WH CILHT JAN C KAPITULL, M M SHUM F FLEKSELUES ​​& S B M T MIR T D DEDIKUAR T H DH HNUAR TOST NDOSTRMARRJEN ALTERNATIVE…

OSE JU MUND TI MUND T CH KECRKONI TAN N IN VDEKJEN TON…

Atëherë unë duhet t’ju them se ju jeni në vendin e duhur pasi ne do të rishikojmë planet e dedikuara të mbajtjes së serverëve të SiteGround për t’ju njoftuar nëse ia vlen të presësh faqen tuaj në serverët e tyre të dedikuar apo nuk?

Një shërbim i dedikuar për mbajtjen e serverëve duhet të përqendrohet kryesisht në sigurimin e faqes tuaj një themel hekuri që mund t’i rezistojë vëllim i lartë trafiku dhe spikes në mënyrë që t’ju japin kontroll të plotë mbi aktivitetet e tij.

SiteGround është një ofrues popullor i përkushtuar në mënyrë të pavarur, i përfshirë në Monitorim 24/7 makinerinë tuaj dhe reagon menjëherë (në rast se haset ndonjë problem). Planet e tyre të dedikuara të pritjes janë menaxhohet plotësisht dhe kështu do të thotë që SiteGround do t’i mbajë gjithmonë azhurnuar softuer.

Ka kaq shumë lloje të opsioneve të hostimit në dispozicion saqë bëhet mjaft konfuze dhe e vështirë të zgjedhësh zgjidhjen e duhur për biznesin tënd. Pra, le të hyjmë në detajet e shërbimeve të Dedikuara të Hosting të ofruara nga SiteGround.

Isfarë është Hosting Dedikuar e SiteGround?

Shërbim i përkushtuar i pritjes nga SiteGround (gjithashtu i njohur gjerësisht si a server i dedikuar ose shërbim të menaxhimit të serverëve të menaxhuar) është një lloj opsioni pritës ku një kompani do të jetë në gjendje të marrë me qira një server të tërë (zakonisht vendosur brenda një qendre të të dhënave). Pritësi në internet jo vetëm që ofron mjetet e pritjes së serverit, por gjithashtu mund të ofrojë administrim dhe shërbime të tjera të përparuara.

Për dallim nga marrëveshjet e përbashkëta të pritjes së serverit, shërbimi i përkushtimit të serverëve të Dedikuar është një formë shumë fleksibile e aranzhimit të serverit pasi siguron kontrollin e plotë të klientit / organizatës mbi serverin, programet dhe sistemet e sigurisë. Kjo është arsyeja pse pritja e dedikuar për server është mjaft e shtrenjtë pasi paraqitet një host i paketuar dhe superior lloj.

Pse të zgjidhni një site të dedikuar të site-it mbi hostimin e përbashkët të serverëve?

SiteGround përfitimet e përkushtuara të hostit mbi serverët e përbashkët të pritjes

Ekzistojnë shumë ofrues të dedikuar të pritjes në treg tani, por jo të gjithë ofrojnë funksionalitete të tilla të pasura me server me një çmim të përballueshëm. Nëse jeni duke menduar të blini një plan të ri të dedikuar për pritjen e hostit ose të ndryshoni llojin e pritjes tuaj nga serveri bazë i përbashkët ose server i lirë cloud në një server të dedikuar, pritja e dedikuar për serverin e SiteGround është një zgjedhje e shkëlqyeshme! Ju gjithashtu mund të klikoni këtu për të parë planet e mbajtjes në server të Cloud të SiteGround.

1. Hosting plotësisht i Premium i serverëve të pritjes

SiteGround do t’ju ndihmojë në vendosjen tuaj vet server të dedikuar ku do të keni mundësinë të strehoni faqen tuaj në një aparat të dedikuar të nivelit të lartë i cili menaxhohet dhe vendoset nga ekipi i tyre i ekspertëve. Me pritjen e serverit të përkushtuar të SiteGround, ju do të pajiseni me shumë programe inovative të pronarit për të rritur performancën e serverit tuaj dhe për t’ju dhënë më shumë funksionalitete të nivelit të serverit se kushdo tjetër.

2. Serverë të përkushtuar në 3 kontinente

SiteGround ka lançuar lokacionet e serverëve jashtë SHBA duke shtuar një numër të serverëve në Evropë dhe më në fund në Asia-Pacific Rajon. Jo vetëm klientët e serverëve të serverëve të përbashkët të SiteGround, por edhe përdoruesit e tyre gjysëm të përkushtuar, cloud dhe shërbimi i dedikuar për pritjen e hostit, tani mund të blejnë një server në ndonjë prej këtyre vendeve.

3. Përmirësues i Performancës Pronësore

Ju mund të përmirësoni serverin e dedikuar të SiteGround vetëm duke shtuar një përforcues i performancës që ka një konfigurimi special i serverit. Ky vepron si një program opsional i fuqishëm dhe me kosto efektive në arritjen e performancës më të lartë (përndryshe kryesisht vetëm në pajisje të shtrenjta).

4. Softuer Geeky pa kosto shtesë

Accountdo llogari e dedikuar e serverit mund të përfshijë mjete unike të zhvilluara të SiteGround falas, siç kemi krijuar Automatikë Joomla & WordPress, Mjedisi i skenimit të serverit Joomla & WordPress, Cloudflare CDN, SSH & WP-CLI, Git i Integruar edhe me shume. Kushti i vetëm për ofertën falas është që pasi një përdorues të marrë një softuer të tillë të pronarit, qasja e tyre rrënjësore do të revokohet.

5. Mbështetje 24/7 VIP

SiteGround gjithmonë u ofron klientëve të tij flakë mbështetje të shpejtë VIP me planet e tyre të dedikuara për pritje nga ekspertë të trajnuar mirë. me nuk ka kohë pritjeje në bisedë ose telefon për klientët e tyre të dedikuar për pritjen dhe më pak se 10 minuta kohë përgjigjeje për biletat, nuk mund të kërkoni asgjë më shumë. Mundeni ju?

Klikoni Këtu për të kontaktuar SiteGround Kujdesin për Klientin

Groundmimet, Planet dhe Karakteristikat e Vendndodhjes së Dedikuar të Vendndodhjes në Shtëpi

Me 3 lloje të planeve të dedikuara për mbajtjen e serverëve, SiteGround jua lehtëson blerjen e një serveri të dedikuar sipas nevojave dhe buxhetit tuaj të biznesit. Këtu janë disa nga karakteristikat kryesore dhe specifikimet e të gjitha planeve të pritura të mbajtura nga SiteGround:

1. Plani i hyrjes në server (me çmim 229.00 $ / muaj)

»960 GB Hapësirë ​​në disk SSD
»Bandwidth 5 TB
»RAM 4 GB DDR3
»CPU Intel Xeon E3-1230
»Shpejtësia e Orës së CPU 3.20 GHz
»4 bërthama CPU
»8 Temat e CPU-së
»Cache e CPU 8 MB

2. Plani i serverit të energjisë (me çmim 329.00 $ / muaj)

»960 GB Hapësirë ​​në disk SSD
»Bandwidth 5 TB
»RAM 16 GB DDR3
»CPU Intel Xeon E3-1270
»Shpejtësia e orës së CPU 3.50 GHz
»4 bërthama CPU
»8 Temat e CPU-së
»Cache e CPU 8 MB

3. Plan për Super Power Server (me çmim 429,00 $ / muaj)

»2 x 960 GB Hapësira e diskut SSD në RAID 1
»Bandwidth 5 TB
»RAM 16 GB DDR3
»CPU 2 x Intel Xeon E5-2620
»Shpejtësia e Orës së CPU 2.00 GHz
»2 x 6 bërthama CPU
»Threads CPU 2 x 12
»Cache e CPU 15 MB

SHËNIM: Pricesmimet e SiteGround mund të ndryshojnë pak në varësi të vendndodhjes së dedikuar të serverit që ju zgjidhni. Gjithashtu, tarifat e SiteGround $ 99 si një tarifë një herë për të vendosur llogarinë tuaj të serverit të dedikuar SiteGround. Sidoqoftë, DNS Private përfshihet falas me të gjithë serverin e tyre të Dedikuar llogaritë.

Zbritja e Vendosur për Sjelljen e Vendeve të Sajtit (Kuponat & Kodet Promo)

Fatkeqësisht, SiteGround nuk ofron ndonjë kod kupon me planet e tyre të përkushtuara të pritjes. Por mund të merrni një zbritje të vogël nëse blini më shumë se një muaj të parakohshëm të pajtimit të tyre të dedikuar për pritje. Për dallim nga serveri i tyre i Dedikuar (tani i ndërprerë) dhe planet e pritjes së serverit në cloud, do të merrni një zbritje të madhe në planet e pritjes të serverit të përbashkët të SiteGround.

SiteGround Cloud vs Server i Dedikuar: A duhet të zgjedh planin e hostimit të SiteGround Dedicated ose Cloud hosting?

SiteGround Cloud Server Hosting vs Hosting Dedikuar Server (Shqyrtim & Krahasim 2020)

Cloud Hosting i SiteGround dhe Server i Dedikuar i Serverit janë zgjidhje mjaft të ndryshme të pritjes kur bëhet fjalë për konfigurimin dhe menaxhimin e serverit. Pritja e dedikuar për serverin e SiteGround ju jep shumë më tepër liri dhe kështu do të jeni në gjendje ta porosisni atë me hyrje në rrënjë te llogaritë tuaja të hostimit të SiteGround dhe WHM. WHM i cPanel-it e cila është përfshirë me planin e serverit të dedikuar të SiteGround mund t’ju ndihmojë të krijoni, hiqni ose menaxhoni llogaritë tuaja të pritjes vetë dhe gjithashtu në nivelin e serverit.

Plani i tyre i dedikuar i mbajtjes së serverëve gjithashtu ju lejon të bëni ndonjë modifikim global në konfigurimin e serverit tuaj të pritjes. Për më tepër, pritja e serverëve të dedikuar të SiteGround është shumë më e fuqishme se pritja e tyre në Cloud dhe gjithashtu ofron burime të bollshme serveri për të pritur faqen tuaj.

Nëse burimi i serverit të faqes suaj të internetit nuk mund të përmbushet nga serveri i përbashkët i SiteGround dhe ju nuk keni as fonde të mjaftueshme për të blerë planin e tyre të dedikuar të pritjes së serverit, atëherë planet e tyre të pritjes në Cloud mund të jenë gjithashtu një zgjidhje shumë e arsyeshme. Planet e pritjes së serverëve të përbashkët të SiteGround janë të shkëlqyera për fillestarët ose faqet me trafik të kufizuar. Por për faqet e trafikut të lartë, nevojiten më shumë burime serveri dhe kështu bazuar në buxhetin tuaj ka kuptim që ose të shkoni me të Planet e mbajtjes së serverëve të serverit të SiteGround ose të dedikuar për server. Pra, në fund të fundit duhet të bëni një telefonatë mes të dyve (Cloud ose Server i Dedikuar) duke e konsideruar buxhetin tuaj si një faktor vendimtar vendimmarrës.

Pra, kjo është gjithçka SiteGround Rishikimi i Përkushtuar i Hosting (2020) e cila tani është ndërprerë që është arsyeja pse ju mund të shkoni me Shërbimin e tyre të Cloud Hosting pasi është po aq e fuqishme dhe e shkallëzueshme për të përputhur nevojat në rritje të biznesit tuaj. Dhe nëse keni ndonjë dyshim ose pyetje në lidhje me serverin Dedikuar / Cloud / Enterprise, mund të kontaktoni ekipin mbështetës VIP të SiteGround 24/7.

OSE MUND TI MUND T CH HEToni…

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map