PROS I GRUPIT SITEGROUND
1. Plani i fuqishëm i përbashkët i hostimit i SiteGround me vetëm 5,95 dollarë në muaj
2. Vetëm disa dollarë më shumë sesa Plani Fillestar i Planit Fillestar të SiteGround me shumë më tepër vlerë për përfitimet tuaja
3. Aftësia për të pritur shumë faqe në internet (por sigurohuni që të keni burime të mjaftueshme)
4. Më shumë burime serveri do të thotë shumë më shpejt do të jetë Uebfaqja juaj
5. FALAS Shërbimi Profesional Falas i Transferimit
6. Skena me një klik ju lejon në klonimin e thjeshtë të faqes në internet për të provuar Plugins / Designs të rinj
7. Kopje rezervë automatike FALAS me një opsion super të lehtë për rivendosjen me 1 klik për sitin tuaj
8. Të tre Nivelet e Cache të disponueshme gjatë instalimit të shtojcës SG Optimizer të SiteGround (Static, Dynamic & Memcached)
KUSHTET E GRUPIT T S SITEGROUND
1. Ky plan nuk vjen me Mbështetjen e Përparësisë së SiteGround (ende Fenomenale e Cilësisë Standarde e Mbështetjes dhe Koha e Reagimit)
2. Kufijtë e CPU-së mund të mos jenë të mjaftueshme për disa site të mëdha
3. Llogaria GrowBig e SiteGround ende ka më pak burime të serverit të përbashkët sesa GoGeek llogari
Cmimet e rritjes së faqes së përparme
SiteGround GrowBig
Uptime & Besueshmëria
5.0/5.0
SiteGround GrowBig
Shpejtësia & Performanca
5.0/5.0
SiteGround GrowBig
Burimet e serverit
4.5/5.0
SiteGround GrowBig
1-Klikoni Mjedisi i Vendosjes së sitit
5.0/5.0
SiteGround GrowBig
Mbrojtja e Sigurisë dhe Anti-Hack-it
5.0/5.0
SiteGround GrowBig
Prmimi dhe vlera
5.0/5.0
SiteGround GrowBig
Përputhshmëria me WordPress
5.0/5.0
SiteGround GrowBig
Ndihma për klientët
4.5/5.0
VLERËSIMI I PËRGJITHSHËM4.9/5.0
PUMRMBLEDHJE SHQYRTUESE E GRUPIT TIT SIGURAVE
GrowBig është një plan mjaft i fuqishëm por i përballueshëm i pritshëm i hostimit të SiteGround që jep performancën fenomenale për faqet e internetit të mesme dhe bloget. Shkalla e rinovimit është pak e lartë por shumë e ngjashme me planet e ofruara nga disa ofrues të tjerë të pritjes së përbashkët të Shared. Sidoqoftë, rendimenti i planit GrowBig të SiteGround është i nivelit të lartë dhe pa diskutim më i miri në industri. Blshtë e shpejtë, shumë e besueshme, shumë e sigurt dhe veçanërisht ofron Mbështetje të Mahnitshme të Cilësisë Premium (24/7) për t’ju ndihmuar me të gjitha çështjet që lidhen me pritjen, nga krijimi i thjeshtë i faqes tuaj deri te çështje shumë komplekse.
Vendosi të zgjedhë planin e SiteGround GrowBig mbi dy zgjidhjet e tjera të përbashkëta të pritjes ➔ StartUp dhe GoGeek?

Epo, pa shqetësime! Plani i SiteGround GrowBig është i përsosur për të pritur faqet e internetit të shumëfishta pasi përfshin gjithashtu më shumë burime serveri, skenë me një klik dhe shpejtësi të optimizuar (kur krahasohet me planin StartUp). Ju me siguri do të pëlqeni GrowBig pasi është i mbushur me burime të bollshme të serverëve dhe konsiderohet gjithashtu si i Plani i vlerës më të mirë nga SiteGround (duke marrë parasysh që i merrni të gjitha këto vetëm për një shtesë 2 dollarë të tjerë çdo muaj sesa plani i saj StartUp).

Ju gjithashtu merrni një mjet shtesë shtesë për ruajtjen prej 10 GB, Rikthim Rezervimi, një Server që mund të trajtojë më shumë vizitorë mujorë dhe një Sistem të Avancuar të Caching SiteGround të quajtur SG SuperCacher me të tre nivelet. (për WordPress dhe joomla planet).

# 1 Pritësi i vlerësuar = SiteGround

Vlerësohet vazhdimisht si Numer nje në pothuajse çdo P Online Onlineoll!

Gmimet & Karakteristikat e SiteGround GrowBig (Përmbledhje Rishikimi 2020)

Ju gjithashtu mund të shihni këtë GrowBig vs StartUp vs GoGeek Comparison Chart për të ditur se çfarë përfshihet saktësisht me secilin plan të SiteGround. Pra, le të fillojmë të rishikojmë dhe krahasojmë GrowBig me planet e tjera të Ndara të hostimit të SiteGround në mënyrë që t’ju ndihmojmë të analizoni nëse është me të vërtetë zgjidhja e duhur për kërkesën e faqes tuaj ose keni nevojë të zgjidhni një plan tjetër të SiteGround …

SiteGround Rishikimi i mimeve të Planit GrowBig Plan (2020)
ÇmimeveSiteGround GrowBig Plan
Mimi i ofertës5,95 dollarë në muaj
(Pricemimi i rregullt 19,95 dollarë në muaj)
Politika e rimbursimitGarancia e kthimit të parave të faqes 30 ditë të faqesGround GrowBig
Merrni ZBRITJE N PL PLANIN E GRUPIT TIT SITUESHME
Karakteristikat e Planit GrowBig të SiteGround (Shqyrtimi i vitit 2020)
FeaturesSiteGround GrowBig Plan
Uebfaqet e priturai pakufizuar
Hapësira në internetHapësirë ​​disku 20 GB SSD
Bandwidth Mujorpamatur
Vizitorët e përllogaritur Mujor25,000 ~ Vizita unike
Domainet / nënfushat e parkuarai pakufizuar
Baza e të dhënave MySQLi pakufizuar
Instalim falas CMS po
Llogaritë falas të postës elektronike po
CPanel i zgjeruar + Softaculous po
SiteGround SuperCacherNiveli 3 (Të gjitha Nivelet)
Rezervime falas ditore të automatizuara30 kopje
Restaurim falas rezervë po
Rikthim falas në kërkesë jo
Git të Para-Instaluar jo
Skenë me një klik po
Instalim falas i shportave të blerjeve po
Certifikatë falas SSL po
Serverët në përputhje me PCI jo
Transferim Falas në Uebfaqe po
Burimet e serverit të planit SiteGround GrowBig (Shqyrtimi i vitit 2020)
Burimet e serveritSiteGround GrowBig Plan
Proceset e njëkohshme të serverëve20
Lidhje të njëkohshme IP të vetme15
Koha mesatare e ekzekutimit të procesit në ditë2 sekonda
Sekondat e CPU-së për Program2,000 / orë
20,000 / ditë
600,000 / muaj
Kujtesa e serverit për proces768 MB
Përdorimi i CPUJo më shumë se 20% për planin e SiteGround GrowBig për një periudhë më të gjatë se 10 sekonda
Intervali Minimal i Punës Cron30 minuta
inodes300,000
Burimet e Baza e të Dhënave të SiteGround GrowBig Plan (Shqyrtim 2020)
Burimet e bazës së të dhënaveSiteGround GrowBig Plan
Madhësia e bazës së të dhënave500 MB
Madhësia e Tabelës së Bazës së të Dhënave250 MB
Kërkesat e bazës së të dhënaveDeri në 10% të burimeve të serverit të Planit GrowBig të Planit
SiteGround GrowBig Plani Rishikimi i Burimeve Email (2020)
Burimet e postës elektronikeSiteGround GrowBig Plan
Madhësia e kutisë postare4 GB
Madhësia e bashkëngjitjes50 MB
Dërgon Email për orë400
Emailet e marra për Minutë20
Marrësit për Email40
Koha e riprovimit të postës elektronike të pavendosur11 orë
SiteGround GrowBig Plan Rishikimi i Mbështetjes së Konsumatorëve (2020)
Llojet e mbështetjes së klientitSiteGround GrowBig Plan
24/7 Mbështetje Super Fast Premium GrowBig po
Mbështetje e Chat Live në SiteGround GrowBig po
Mbështetja e Biletave / Mbështetjes së Email-it në GrowBig të SiteGround po
Mbështetje Telefonike e SiteGround GrowBig po
Mbështetja Prioritare e SiteGround jo

Plani i SiteGround GrowBig është i mirë nëse…?

1. Ju duhet të presë më shumë sesa 1 Uebfaqe nën një plan të përbashkët të pritjes
2. Ju duhen më shumë ruajtje dhe duan dobi 20 GB në vend të vetëm 10 GB (ende mjafton në shumicën e rasteve) që vjen me Planin e Fillimit të SiteGround
3. Rreth 25,000 vizita në muaj janë të mjaftueshme dhe nuk ju duhen shumë Burimet e serverit për të drejtuar faqen tuaj të internetit
4. Ju dëshironi të përdorni SG Supercacher për të shpejtuar Koha e ngarkimit të faqeve të internetit dhe blogjeve tuaja
5. Ju kërkon 1-Klikoni Rikthim dhe Rivendosje mjet i ofruar nga Siteground për ta bërë procesin e rezervimit të llogarisë pritëse shumë më të lehtë dhe të përshtatshme
6. Ju ndjeni nevojën për shumë më tepër Burimet e serverit të pritjes per nje Uebfaqja më e shpejtë
7. Ju kërkon Shërbim FALAS për Transferimin e sitit nga Siti pritës i faqes
8. Ju dëshironi Kopje rezervë të kërkesës në çdo kohë për përvojë më të sigurtë të pritjes sesa Plani fillestar
9. Ju dëshironi më shumë Ruajtje të Email-it deri në 2 GB në vend të Ruajtja e postës elektronike 1 GB që vjen me themelore të SiteGround Plani fillestar
10. Ju dëshironi një Certifikatë FALAS Wildcard SSL që siguron Uebsajtin tuaj eCommerce, si dhe i saj Nënfaqet

Mund të zgjidhni Planin e SiteGround GoGeek mbi GrowBig Nëse…?

1. Ju kërkon një Zgjidhje gjysmë e përkushtuar që vepron më shumë si a Host VPS llogari duke ju ofruar edhe më shumë Burimet e serverit
2. Ju dëshironi të përdorni sistemin më të shpejtë të përparimit të SiteGround
3. buxhet nuk është me të vërtetë çështje dhe doni të merrni duart tuaja në planin më të mirë të pritjes së përbashkët të SiteGround për të pritur faqen tuaj
4. Ju duhet Pajtueshmëria e PCI me faqen tuaj të internetit eCommerce në mënyrë që të parandaloni ndonjë Kredia në internet Card mashtrime

Uebfaqe të Pafundme Pritëse

Kontrolli i statusit të përdorimit të burimeve të serverit të llogarisë së sitit Google Account GrowBig

Do të jeni në gjendje të presni uebfaqe të pakufizuara në llogarinë tuaj SiteGround GrowBig por atëherë duhet të siguroheni që thjesht nuk e tejkaloni shumën e caktuar Kufijtë e CPU-së ose përndryshe faqja juaj e internetit mund të mbyllet përkohësisht (dhe kjo mund të ndodhë me të gjithë rrjetin pret).

Rikthim falas dhe rivendosni shërbimin nga Ekipi Mbështetës i SiteGround

Rezervë falas dhe rivendosje falas SiteGround Llogaria GrowBig

Vjen llogaria e SiteGround GoGeek 30 Mjete Rikthimi Rezervë Ditore dhe Rivendosje gjë që u jep klientëve të tyre një mundësi për të kërkuar Ekipi Mbështetës të SiteGround për të realizuar Procesi i rivendosjes së kopjes rezervë (nëse është e nevojshme) që është me të vërtetë një tipar shumë i përshtatshëm dhe i besueshëm i përfshirë me këtë plan.

Krijimi i faqeve në internet demo me skenë me një klikim për WordPress & Joomla

SiteGround Llogaria GrowBig 1-Klikoni Skenë për WordPress & Joomla

GoGeek gjithashtu vjen me 1-Klikoni Mjedisi në skenë veçori që ju lejon të klononi me lehtësi faqen tuaj të internetit në mënyrë që të mund ta përdorni atë për të filluar testimin e Plugins / Design edhe para se të bëni vërtet ndonjë ndryshim në faqen tuaj të vërtetë. Ky është një tipar i mirë që është i mirë veçanërisht për testimin e ndryshimeve të caktuara që mund të jenë ndryshe i rrezikshëm.

A ofron Plani i SiteGround GrowBig Burime të mjaftueshme të serverit për Kërkesat e Hosting-ut të Uebfaqes tuaj?

Serverët e përbashkët të llogarisë suaj të SiteGround GrowBig ka më pak faqe në internet që janë hostuar që do të thotë se më shumë burime marrin pjesë për secilën nga faqet tuaja. Në krahasim me planin StartUp, GrowBig i SiteGround vjen me gati dy herë më shumë Burime Serveri (2x CPU, 2x Inode, 2x Procesi i njëkohshëm i serverit dhe kështu me radhë).

SiteGround GrowBig Speed ​​& Time Load

Përmirësimi i sitit dhe mjetet e rritjes së shpejtësisë për llogaritë e faqes në Google GrowBig

Shumë pronarë të faqeve të internetit pretendojnë se me GrowBig ngarkojnë faqet e tyre të internetit më pak se 1 sekondë (flakëron vërtet). Kjo kryesisht për shkak se SiteGround përdor Teknologjinë e Shpejtësisë së Posaçme (e zbatueshme edhe për planin e tyre GrowBig) që përfshin karakteristika të orientuara drejt shpejtësisë, si SuperCacher, NGINX Server, versionet më të fundit të PHP, SSD, HTTP / 2 serverë të aktivizuar dhe kështu me radhë…

SiteGround GrowBig Plan Uptime & Koha e Përgjigjes

Raporti i Uptime nga të gjitha planet e hostimit të përbashkët të SiteGround është mjaft e ngjashme dhe e jashtëzakonshme (99.99% shumicen e kohes). Megjithatë, Koha e reagimit i GrowBig është pak më i mirë se plani i tyre i Fillimit dhe shumë më i mirë nga një diferencë e madhe kur krahasohet me ndonjë host të tjerë të përbashkët. atje!

Karakteristikat e e Tregtisë së Planit të SiteGround GrowBig

Le të Encrypt Wildcard SSL është përfshirë me planin GrowBig falas që mund të aktivizohet menjëherë nga llogaria juaj e SiteGround cPanel. Gjithashtu, SiteGround përfshin Instalim FALAS plus siguron mbështetje për të gjitha Shportat kryesore të blerjeve me planin e tyre GrowBig për përpunimin më të butë të pagesave për Dyqanin tuaj në eCommerce.

Megjithatë, Pajtueshmëria e PCI tipari përfshihet vetëm në llogarinë e tyre GoGeek, e cila është arsyeja pse duhet të kërkoni një azhurnim nëse e ndjeni këtë nevojë për këtë funksionalitet.

A mund të përdor WordPress, Joomla & Drupal me Planin e Hosting të SiteGround GrowBig?

Po, plani i GrowBig i SiteGround vjen me të ndërtuara me veçori të WordPress që do t’ju ndihmojnë të krijoni një uebfaqe të WordPress brenda disa klikimeve. Ata gjithashtu kanë një Ekip të Ekspertëve të Mbështetjes së WordPress-it të Përkushtuar, të cilët do t’ju ndihmojnë për çdo problem me të cilin përballeni, me llogarinë tuaj të GrowBig WordPress. Për më tepër, serverat e tyre të përbashkët (përfshirë planin e GrowBig) janë krijuar dhe përshtatur posaçërisht për të ofruar performancë maksimale në WordPress përdoruesit.

Planet e menaxhuara të mbajtjes së WordPress të SiteGround përfshijnë karakteristika të tilla si Cache Special WP, SG Git, 1-klikim në WordPress Site Staging Environment dhe më shumë

Vegla të WordPress në llogarinë SiteGround GrowBig cPanel

1-Klikoni në instalimin, karakteristikat dhe mbështetjen e Joomla me planet pritëse të Joomla të SiteGround

Vegla Joomla në llogarinë SiteGround GrowBig cPanel

Git, të instaluar paraprakisht, aktivizuar me Drush dhe SuperCacher janë në dispozicion me planet e pritjes së Drupal të SiteGround.

Migrim falas në internet

Nëse faqja juaj është pritur nga ndonjë ofrues i web hosting-it për të cilin nuk jeni të kënaqur dhe planifikoni ta shpërngulni atë në SiteGround, atëherë mund të shkoni direkt me paketën e tij GrowBig. Ju gjithashtu do të jeni në gjendje të migroni faqen tuaj në llogarinë GrowBig të SiteGround falas! Prandaj, kjo veçori e bën GrowBig shumë më tërheqës sesa plani i tij i hyrjes në StartUp.

24/7 Mbështetje Mbështetëse e Shpejtë e Sajtit për Planin GrowBig

Mbështetja është një aspekt jetik i mbajtjes në internet! Plani i GrowBig vjen me Mbështetja Standarde e faqes në sit dhe jo te Ndihma me përparësi që vjen me planin GoGeek. Megjithatë, Mbështetja Standarde e SiteGround është fenomenale pasi ato i japin theks të veçantë kënaqësisë së klientit me mbështetjen e tyre të shpejtë për planin GrowBig të jenë shumë të aftë, të besueshëm dhe i mirinformuar.

SiteGround GrowBig Mbështetje Shqyrtime të Përdoruesve

Këtu janë disa përmbledhje dhe rekomandime për llogarinë pritëse të GrosBig të SiteGround të siguruar nga klientët e tyre në Twitter…

Rishikimet e SiteGround GrowBig nga klientët në Twitter

Si të kërkoni Zbritjen e GrowBig në Zonën e sitit pa ndonjë kod kupon?

Marrja e Marrëveshjes me GrowBig me SiteGround është e lehtë dhe madje nuk ju duhen as kuponë ose kode zbritjeje. Për të marrë këtë ofertë ekskluzive të zbritur në blerjen e llogarisë suaj të SiteGround GrowBig, mund të ndiqni udhëzuesin tonë të hollësishëm më poshtë:

EP HAPI I PAR

Vizitoni faqen e faqes së ofertës GrowBig të Google duke klikuar këtë lidhje ekskluzive të zbritjes

ST HAPI I DYT

Tani klikoni në FILLO butonin për të marrë Marrëveshja me GrowBig me sitin e faqes

ST HAPI I TRET

Regjistrohu juaj Emri i Domainit të presë me planin e SiteGround GrowBig ose thjesht ta plotësosh (nëse tashmë keni ndonjë).

ST Hapi i katërt ❃

Pasi të keni mbaruar duke klikuar VAZHDONI butonin, ju duhet të plotësoni llogarinë e planit GrowBig dhe detajet e pagesës dhe procesi i regjistrimit të llogarisë pritëse të SiteGround GrowBig tuaj është i plotë pasi të klikoni në PAGUAJ TANI butoni i cili automatikisht aktivizon planin tuaj me Zbritje për planin e SiteGround GrowBig.

Përfundim: A është Llogaria e Sajtit e SiteGround GrowBig që ia vlen?

GrowBig është me të vërtetë një vlerë për planin e parave nga siti i WebGround pasi kushton vetëm 5,95 $ në muaj. Pakoja StartUp e SiteGround është e mirë, por GrowBig është shumë më mirë sidomos për Fillestarët dhe faqet e internetit të mesme pasi përfshin burime të bollshme të serverit me një numër karakteristikash të avancuara të pritjeve të ofruara. Unë rekomandoj shumë SiteGround GrowBig mbi StartUp-in e saj pasi unë personalisht e përdor këtë plan për të pritur në faqet e internetit të shumta dhe çuditërisht të gjithë ngarkojnë nën 1 sekondë me një fenomenale 100% Uptime Mujore. Për më tepër, plani GrowBig i SiteGround gjithashtu përfshin Shërbimin FALAS për Transferimin e sitit në mënyrë që të keni mundësi të migroni lehtësisht nga faqja juaj nga hosti juaj aktual. Dhe mbani mend, ju gjithmonë keni një mundësi për të përmirësuar në SiteGround GoGeek ose Cloud.

Shpresoj se e keni parë këtë përmbledhje Plani i Hosting i SiteGround GrowBig (2020) të dobishëm dhe nëse keni dyshime, mund të kontaktoni 24/7 Ekipin e Mbështetjes Super miqësore të SiteGround.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me