SiteGround SG Site Scanner Njoftimi për Njoftim me Email (2020)

SiteGround është një kompani shumë e sigurt e menaxhuar në internet, përveç që renditet vazhdimisht dhe rekomandohet si pritësi më i mirë në internet nga një numër njerëzish.


Sidoqoftë, ka disa gjëra që duhet të dini para se të regjistroheni me ndonjë nga planet dhe paketat e mbajtjes në internet të SiteGround. Ju duhet të pyesni veten – A keni vërtet nevojë për Skanuesin e faqes SG të SiteGround? A ja vlen edhe ajo? (Unë do të thotë me vlerë koston) ose përndryshe thjesht do të përfundoni në mënyrë të panevojshme duke shpenzuar paratë tuaja për diçka që nuk ishte vërtet e kërkuar, në fund të fundit!

Shënime të Shpejta mbi Karakteristikat e Sigurisë së SiteGround

Tani, le të flasim pak për sigurinë e faqes në internet që ofron SiteGround me llogaritë e saj të mbajtjes në internet për klientët e tyre. Për dallim nga shumë kompani të pasigurta të mbajtjes së faqeve në internet me cilësi të ulët, SiteGround ka një cilësi superiore të serverit që është shumë e sigurt me kompaninë që lëshon vazhdimisht azhurnime të softuerit dhe gjithashtu punon shumë në krijimin e arna sigurie për çdo malware ose dobësi të fundit të gjetur.

Faqja juaj e pritur me SiteGround është tashmë shumë e sigurt dhe për këtë arsye nuk ju duhet vërtet një përmirësim i sigurisë (në formën e SG SiteScanner).

Pra, Isfarë është Shërbimi i Monitorimit të Malware nga Skanuesit e Sajtit të SG SiteGround?

SG Site Scanner i referohet shërbimit të zbulimit dhe monitorimit të malwareve të SiteGround ose një sistem paralajmërimi të hershëm që mundësohet nga partneri i tyre i sigurisë Sucuri (një nga ofruesit më të mëdhenj të Monitorimit të Malware dhe Shërbimit të Skanimit të Listës së Zezë). Skanuesi i faqes SG skanon të gjitha lidhjet në baza ditore të cilat janë të arritshme nga faqja kryesore e faqes suaj (pasi të aktivizohet).

Rishikimi i Raportit të Shërbimit për Monitorimin e Hack-it të Skanuesit të sitit SiteGround SG

Gjithashtu, Ai do të kontrollojë faqen tuaj në të gjitha faqet e njohura autoritative të bazuara në siguri për të konstatuar nëse Domain juaj ka qenë në listën e zezë nga ndonjë prej tyre apo jo. Nëse SG Scanner Site zbulon ndonjë çështje të tillë, ajo menjëherë do t’ju dërgojë një njoftim përmes Email. Kështu, kjo ju ndihmon të ndërmarrni masa pothuajse menjëherë dhe të merrni një ilaç të shpejtë të problemit në mënyrë që të mbroni reputacionin e biznesit, klientët dhe të ardhurat tuaja..

�� ’farë është mirë në lidhje me Skanuesin e faqes SG?

1. Sistemi Efektiv i Skanimit dhe Raportimit të Malware
2. Partner i Mirë për Monitorimin e Malware Si Sucuri
3. Ndërfaqja më e lehtë dhe miqësore për skanimin e kërcënimeve
4. Njoftime dhe Përditësime të Menjëhershme të Email-it
5. Raportet e Menaxhueshme me lehtësi javore

�� ’farë është e keqe në skanuesin e faqes SG?

Ashtu si çdo ofrues tjetër i hostimit në internet, SiteGround punon me shërbime të tjera të palëve të treta në mënyrë që të rishiten planet e tyre dhe njëkohësisht të ndihmojnë klientët e tyre në mbrojtjen e faqeve të tyre të internetit. Sipas mendimit tim, SG Site Scanner duhet të jetë falas dhe ju nuk duhet të paguani për të! Por atëherë është një shërbim me pagesë kur bëhet fjalë për SiteGround ose ndonjë ofrues tjetër të mbajtjes së faqes në internet që ofron një shërbim të tillë sigurie dhe monitorimi të faqes si një shtesë shtesë me pagesë.

A duhet të marr skanuesin e faqes SG? A është edhe e nevojshme ta blini?

PËRGJIGJA E SHKURTËR: JO, NUK KETOHET!

Shkoni për shtojcën e sigurisë së Wordfence falas, në vend të kësaj mund të skanojë serverat tuaj 24/7 dhe gjithashtu mund të pastrojë çdo kërcënim të mundshëm të faqes në vend, në vend që të porosisni shërbimin e shtrenjtë të SG SiteSG të SG Scanner, për monitorimin e malware. Skanuesi i faqes SG i SiteGround ofron shërbim të ngjashëm për monitorimin e malware si SecurityLay Sitelock të Bluehost ose Suite të Sigurisë së iPage, i cili pak a shumë funksionon në të njëjtën mënyrë. Fillestarët i konsiderojnë të dobishëm këto shërbime shtesë shtesë dhe i blejnë ndërsa regjistrohen. Ndërsa, shumica e të tjerëve me mençuri i lënë pas dore plotësisht dhe zgjedhin një falas plugin WordPress si Wordfence.

Sa kushton skaneri i faqes SG SiteGround? [Detajet e çmimeve]

Informacion mbi icingmimet e Skanuesit të sitit të SiteGround
Mimi fillestar19,80 dollarë në vit (1,65 dollarë në muaj)
Mimi i rinovimit19,80 dollarë në vit (1,65 dollarë në muaj)
(Kostoja e njëjtë e rinovimit)

Kostot e Skanuesit të faqes SG SiteGround 19,80 dollarë në vit ose 1.65 dollarë në muaj me të njëjtën çmim rinovimi gjithashtu. Ky shërbim shtesë shtesë i monitorimit të sigurisë shtesë nga SiteGround (mundësuar nga Sucuri) mund të shtohet në çdo kohë ose të hiqet nga paketa juaj e faqes së hostimit të SiteGround.

Kështu, mund të paguani ose çdo vit për shërbimin e Skanuesit të SG-së të SiteGround-it drejtpërdrejt përpara, gjatë procesit të regjistrimit.

Shtesa e Skanuesit të faqes SG të SiteGround përmes Zonës së Përdoruesit

Ose madje mund ta porosisni këtë mjet të skanimit të kërcënimeve dhe monitorimit të malware nga SiteGround në çdo kohë më vonë (krejt varet nga ju).

Skanuesi i faqeve Wordfence vs SG (Mundësuar nga Sucuri): Rishikim & Krahasim (2020)

SiteGround SG Site Scanner vs Wordfence (Shqyrtim & Krahasim 2020)

Wordfence është një ofrues i shërbimit të klasës së lartë të sigurisë (me të dy Planet Pa pagesë dhe të Paguara) për përdoruesit e WordPress dhe është mundësuar posaçërisht nga Feed tyre për Mbrojtjen e Kërcënimeve që azhurnohet vazhdimisht. Versioni bazë i Wordfress Plugin i Wordfence është falas, duke u ofruar përdoruesve të tij një gamë të gjerë karakteristikash të sigurisë (kur aktivizohet). Duke përdorur një mjet skanimi të faqeve si Wordfence, ju mund të nxirrni mekanizma të ndryshëm sigurie që do të mbrojnë faqen tuaj plotësisht nga hakerat dhe çdo kode me qëllim të keq.

Gjithashtu, Firewall i Wordfence është mjaft i fuqishëm për të mbrojtur faqen tuaj dhe për të parandaluar çdo formë sulmi. Ai përdor rregullat më të azhurnuara të firewall, parandalon IP me qëllim të keq dhe ofron mbrojtje të besueshme dhe të mjaftueshme për faqen tuaj të WordPress. Për më tepër, Wordfence merr përgjegjësinë thelbësore të lidhur me sigurinë e një kujdesi të plotë para se të lejojë çdo trafik në blogun tuaj ose faqen e internetit.

SHËNIM: Për dallim nga Wordfence, Skanuesi i Faqes SG i SiteGround nuk është ndonjë kërkesë që do t’ju ofrojë mbrojtje të plotë në faqen tuaj të internetit kundër çdo sulmi. Sshtë vetëm një monitorim i gabuar i paguar opsional / kod me qëllim të keq, duke kontrolluar funksionin e shtesës së sigurisë nga SiteGround.

Përfundim: A kërkohet skanues i faqes SG? A keni nevojë për këtë shtesë të paguar të sigurisë nga SiteGround për faqen tuaj të internetit?

Ndërsa kontrolloheni gjatë blerjes së planit të planit të mbajtjes në internet të SiteGround, ata do t’ju ofrojnë një mundësi për të shtuar SG Site Scanner për një tarifë shtesë (e cila është një veçori shtesë shtesë). Nëse më pyetni mua ose ndonjë teknikë tjetër të WordPress, përgjigjja më e zakonshme ajo që do të merrni është – JO, NUK KA NEVOJN SG SITE SITEGROUND SANE SCANNER PASQYR P TUR BNI SHICERBIMIN E WEB HOSTING! Ekzistojnë aplikacione të ndryshme të tjera falas të sigurisë që mund të skanojnë faqen tuaj për malware (Wordfence është alternativa falas që unë përdor shumë).

Kështu që ju mund të drejtoheni te SiteGround.com, të zgjidhni një plan pritës për faqen tuaj dhe më pas zgjidhni ato Mbrojtja e privatësisë së domenit tipar (përsëri opsionale), dhe më në fund zgjidhni Skanues i faqes SG shërbim.


Klikoni Këtu për të ditur nëse ju duhet Mbrojtja e Privatësisë së Domainit të SiteGround (Mbrojtja e ID-së së Domainit) apo jo?

A ju Rekomandoni SiteGround Hosting? Po, absolutisht! Suitat e tyre të përparuara të sigurisë në nivelin e serverit, mbështetja premium ndaj klientit dhe pajisja dhe programi më i mirë në klasë i ndërmarrjeve pa dyshim që e bën SiteGround ambientin më të sigurt për të pritur blogun ose faqen tuaj të internetit. Shpresoj që rishikimi ynë të vazhdojë A keni nevojë për Skanuesin e faqes SG SiteGround? A ja vlen kostoja? ishte e dobishme për ju.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me