Трошак приватности домена СитеГроунд (преглед 2020.): Да ли је то вредно? Да ли ми треба?

Contents

Шта је заштита приватности домена СитеГроунд?

Незаштићене ВХОИС информације без заштите и додатак за заштиту приватности домена СитеГроунд

Када региструјете име домена са СитеГроунд, поступак укључује откривање вашег приватне информације као такав Твоје име, Адреса, Емаил, Број телефона, итд Регистратор домена (СитеГроунд у овом случају). Али такође бисте требали знати да након што завршите са процесом регистрације вашег домена помоћу СитеГроунд-а, ваше личне контакт информације постају готово одмах доступне широј јавности (преко Вхоис база података).


Међутим, и даље можете да спречите да се то деси (ако је потребно) коришћењем функције за заштиту приватности домена СитеГроунд познате као Заштита домена. Ова необавезна додатна услуга домене коју нуди СитеГроунд осигурава чување свих ваших контакт података Приватно и није обелодањен Јавност.

Прице Цена заштите приватности домена СитеГроунд: Да ли је вредно куповине додатних услуга од СитеГроунд-а?

Заштита приватности домена СитеГроунд вс без приватности

Са цена око 1 УСД месечно (12 УСД годишње) за додатку за заштиту приватности домена СитеГроунд, добијате мир због регистрације домена СитеГроунд. Међутим, цена обнављања њихове услуге приватности домена нешто је виша јер би вас коштала 2 УСД месечно (24 УСД годишње).

Да ли ми треба заштита приватности домена СитеГроунд?

Потпуно зависи од тога да ли желите да ваши лични подаци буду доступни на веб локацији где други могу да га потраже у било ком тренутку или не? Многи се људи не труде да бирају избор Заштита приватности домена (Заштита домена) опција коју нуди СитеГроунд, једноставно зато што можда до сада нису размишљали о томе. У ствари, они можда нису ни били свесни да је ово озбиљно питање. Међутим, већ смо вас унапред обавестили о овом проблему, тако да је сада на вама да донесете најбољи избор!

КРАТАК ОДГОВОР
ДА је ако …
Забринути сте због своје приватности!
То је НЕ ако …
Имате мали буџет и такође имате могућност да купите ову додатну услугу од СитеГроунд-а било када у будућности.

�� Како да сакријем своје личне податке о мојем називу домена регистрованом на Ситегроунд-у од ВХОИС базе података?

Корисници СитеГроунд могу заштитити своје личне податке помоћу додатне додатне услуге за заштиту приватности домена Заштита домена користи се за заштиту приватности вашег домена регистрованог код њих.

Ову функцију можете да купите током пријаве са СитеГроунд-ом за време куповине вашег имена домена и хостинга или касније такође можете наручити ову функцију. Идите на СитеГроунд Корисничка област »Додавање услуга» Приватност домена

Ако је ваш домен регистрован на СитеГроунд власништво појединца, сви лични подаци који се односе на власника биће скривени. Према томе, само информације у вези са регистрација / датум истека домена биће видљиво.

А ако регистровани домен СитеГроунд не поседује појединац, већ Компанија, затим Организација поље ће добити јавно видљив у ВХОИС подацима док ће е-пошта, телефонски број, адреса итд. и даље бити скривени.

�� Како управљати (уређивати и заштитити) ВХОИС информацијама вашег СитеГроунд домена?

На ово питање одговарамо тако да га поделимо у две различите теме како бисмо јасно објаснили поступак уређивања и заштите приватности домена на СитеГроунд:

1. Уређивање административних података о вашем домену

Ако је ваше име домена регистровано од стране СитеГроунд-а, можете уредити све административне информације са лакоћом из сајта СитеГроунд-а Корисничка област »Моји рачуни» Управљање (опција се налази поред преферирано име домена).

Сада можете да уредите свој подаци за контакт имена домена.

Ако ваше име домена није регистровано од стране СитеГроунд-а, можете се обратити свом регистратору домена и затражити ВХОИС информације о променама (ако има).

2. Управљање подацима о приватности вашег домена

Када је у питању .цом, .нето или било које друге генеричка проширења домена највишег нивоа, услуга заштите приватности домена мора се додатно наручити. Омогућавањем ове додатне услуге ваше личне податке биће у потпуности замењене подацима регистрара СитеГроунд-а. Ово је моћна функција која смањује нежељену пошту, спречава крађу идентитета и прикупљање е-поште.

Ако је ова функција доступна за проширење вашег домена, моћи ћете да видите дугме под називом Адд ИД Протецт у СитеГроунд-у Корисничка област »Моји рачуни» Домене

Који ТЛД дозвољавају функцију за заштиту ИД-а домена СитеГроунд?

Функција Протецт ИД домена СитеГроунд може се купити за популарни ТЛД-ови опште намене као такав .цом, .нето, .орг, .инфо, .биз, .име, .цц, .ТВ, .ја и тако даље. Међутим, ова необавезна карактеристика регистрације домена СитеГроунд није применљива на сва проширења имена домена, посебно на ТЛД-ови са седиштем у држави (ццТЛД) као такав .нас, .ук, цо.ау, .ца, .нл и тако даље.

Зашто нека проширења имена домена не дозвољавају регистрацију приватног домена?

Већина Проширења домена по држави (ццТЛД) не дозвољава употребу функције СитеГроунд заштите приватности домена или функције заштите ИД-а домена. Свака ццТЛД има сопствени Политика регистра а они не дозвољавају регистрација проки домена што спречава Регистар да прикаже тачне податке. Стога, у складу са таквим ограничењима, СитеГроунд не пружа услугу заштите ИД-а домена са свим доступним додацима имена домена.

Могу ли да користим СитеГроунд заштиту ИД-а домена са .ук доменима?

Не, Функција заштите ИД-а домена СитеГроунд није доступна за .ук имена домена.

Зашто не могу видети вхоис информације за мој .ца домен регистрован на СитеГроунд?

Према најновијим ЦИРА политика, било какве измене вхоис информација за ваш .ца домен видљиве су само у одређеним ВХОИС претрагама регистрара. Промена детаља ВХОИС-а не може се извршити чешће него 60 дана и због тога неће бити видљиве било које ваше контакт информације (на глобалним ВХОИС претраживачима).

Да ли је функција заштите приватности домена бесплатна за клијенте СитеГроунд који поседују .ит домен?

Тхе Европска уредба о заштити података што се примењује од 25. маја 2018) наметнуо да је услуга заштите приватности домена (Домаин ИД Протецт) доступна БЕСПЛАТНО за све кориснике СитеГроунд-а који су регистровали / пренели .ит домен са / на њих.

Надам се да је наш водич даље Преглед заштите приватности домена СитеГроунд (2020): Да ли вам треба и да ли вреди трошкова? било вам је од помоћи да сазнате да ли треба да потражите ову додатну плаћену домену са ВебГроунд веб хостинга или само да је прескочите и купите негде касније. За даљу помоћ у вези са СитеГроунд питањима везаним за домен, обратите се њиховој линији за помоћ 24 × 7 подршке.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map