СитеГроунд ВПС хостинг хостинг 2020 (купон за попуст од 70%)


ПРО ПРОГРАМСКОГ ВПС ХОСТИНГА
1. 11,95 УСД месечно (повољни ВПС план)
2. Препоручени ВПС Хост од стране Топ 3 ЦМС-а
3. Оцењени број 1 ВПС и ВордПресс домаћин на више ФБ анкета
4. 99,99% гаранција за неискориштење сервера
5. Хостинг сервери врло ниске густине
6. Много већа ограничења извршења Сцриптс и ЦПУ секунди
7. ВПС сервери смештени на три континента
8. Потпуни приступ свим напредним алатима СитеГроунд као што су СуперЦацхер, Стагинг, Гит итд
9. Бесплатне сигурносне копије ССЛ & на захтјев са и једним кликом Врати
10. Потпуно управљани ВПС-ом помоћу цПанела, Надгледања злонамјерног софтвера, сигурности и ажурирања
11. 24/7 Напредна приоритетна подршка
12. 30 дана ВПС хостинг план (ГоГеек) повраћај новца Гаранција
ПРОМО СИТЕГРОУНД ВПС ХОСТИНГА
1. Ограничења софтвера и апликација које можете инсталирати
2. Дјелује као ВПС, али није прави ВПС хостинг план јер немате коријенски приступ
3. Упркос томе што је ваш Хостинг Аццоунт изолован због безбедности, и даље су заједнички ресурси сервера после свега
СИТЕГРОУНД ВПС ХОСТИНГ РАТИНГ
СитеГроунд ВПС хостинг
Уптиме и поузданост
5.0/5.0
СитеГроунд ВПС хостинг
Брзина и перформансе
5.0/5.0
СитеГроунд ВПС хостинг
Ресурси сервера
4.5/5.0
СитеГроунд ВПС хостинг
Безбедност и заштита од крађе
5.0/5.0
СитеГроунд ВПС хостинг
Цене и вредност
4.5/5.0
СитеГроунд ВПС хостинг
Компатибилност са ВордПресс-ом
5.0/5.0
СитеГроунд ВПС хостинг
Купац Подршка
5.0/5.0
ПРОСЕЧНА ОЦЕНА4.9/5.0
СИТЕГРОУНД ВПС ХОСТИНГ РЕВИЕВ САЖЕТАК
ВПС хостинг план за СитеГроунд (ГоГеек) је довољно добар да угости ваше Веб локација / блог / продавница е-трговине на платформи попут ВПС-а. Из овог плана можете било када да надоградите било на њихове моћније + скалабилне сервере за хостинг у облаку. Међутим, до тада ВГ хостинг план за СитеГроунд (ГоГеек) требало би да вам пружи све што очекујете од типичног ВПС хостинг хостинга (Брзина, ВПС оријентисане функције, Перформансе, Уптиме, Приоритетна подршка и још много тога).

ГоГеек је сам сајт сајта за почетни ВПС хостинг сајт, јер СитеГроунд посебно продаје ову услугу као своју Деми-наменски план хостинга. Стога је једино право ограничење ВПС хостинга СитеГроунд-а (ГоГеек) је да то није прави ВПС хостинг пакет, али довољно снажно решење попут ВПС-а по повољним ценама.

Док вам други ВПС хостинг провајдери нуде ВПС план са потпуном контролом приступа коријенима, СитеГроунд тврди да он може угодно задовољити све потребе својих купаца заснованих на ВПС-ом, посебним програмом ГоГеек. Чврсто верују да је њихов тим Супер Фриендли + Скиллед Суппорт више него способан да вам пружи одличну корисничку службу решавањем било којег проблема са којим се ваша веб локација поставља! Такође, СитеГроунд се често оцењује као # 1 Домаћин и сматра се као НАЈБОЉЕ чак и када је о томе реч ВПС Хостинг Сервице.

Штавише, СитеГроунд строго изолира ваш ВПС хостинг рачун са остатком смештеним на његовим серверима, обезбеђујући да користе јединствену технологију (како се називају ХИВЕ). Ово чини да сваки од ових полуотмених Хостинг рачуна у основи представља засебан спремник где ниједан налог на серверу нема слободу да понаша или омета друге. За разлику од већине осталих ВПС хостинг провајдера, СитеГроунд нема строга правила о коришћењу ресурса сервера. Стога ћете бити у могућности да хостујете своју веб страницу / блог у потпуно управљаном ВПС окружењу помоћу посебно дизајнираног цПанела прилагођеног кориснику. (зове се Побољшани цПанел).

У овом прегледу СитеГроунд ВПС хостинга, детаљно ћу вам објаснити њихов ГоГеек план и зашто је управо овај специјални Дедистицирани хостинг план од СитеГроунд добра замена за традиционални ВПС Хостинг Серверс.

Contents

СитеГроунд ВПС Хостинг Цене и карактеристике (Преглед прегледа 2020)

Да ли је СитеГроунд ВПС Хостинг Аццоунт упакован? Дознајмо детаљно са овим сажетим прегледом функција и спецификација плана ВПС хостинг хостинг плана СитеГроунд …

Преглед значајки СитеГроунд ВПС хостинга (ГоГеек план) 2020
СитеГроунд функцијеСитеГроунд ВПС хостинг
ВПС Почетна цена
11,95 УСД / месец
Политика поврата новца30 дана СитеГроунд ВПС хостинг план (ГоГеек) гаранција поврата новца
ДОБИЈИТЕ ПОПУСТ ЗА ВИТСКЕ ВПС
Процењени месечни посетиоциОко 100.000
ПротокНеизмерен пренос података
Веб Спаце30 ГБ
Дозвољене веб страницеНеограничено
Дозвољене веб страницеНеограничено
СуперЦацхерСва 3 нивоа
• Статични кеш
• Динамични кеш
• Мемцацхед
Напредне сигурносне копије на захтјев да
Професионални пренос локације да
Напредна приоритетна подршка да
ПЦИ компатибилни сервери да
Гит (унапред инсталиран) да
Напредна инсценација локације да

Локације датацентра СитеГроунд ВПС Хостинг Дата Центер (2020)

СитеГроунд је један од ретких ВПС хостинг провајдера који имају дата центре широм света, а не само у САД и Европа.

СитеГроунд ВПС Хостинг Пробни месечни план прегледа

СитеГроунд нуди и месечни ВПС хостинг план на коме нећете морати да платите цео износ за њихов годишњи план ГоГеек-а. Али онда би вас ово коштало више Једнократна накнада за активирање сервера (Накнада за план за ВПС хостинг за 1. месец) + $ 24,95 Накнада за активацију) која је детаљно приказана у наставку:

Овај једномесечни пробни план за ВПС хостинг од стране СитеГроунд укључује накнаду за подешавање и снижену цену за њихов ВПС сервер који је применљив само током првог месеца. Стога, ово дефинитивно није идеалан или јефтин начин за тестирање ВПС Хостинг плана СитеГроунд-а (на крају крајева овог пробног периода редовне цене се примењују аутоматски).

БЕЛЕШКА: Топло бих вам препоручио да купите једногодишњи ВПС хостинг план СитеГроунд-а (ГоГеек = Дединирана услуга хостинга) који би сваког дана могао бити сјајан ВПС сервер Д хостингаеал!

СитеГроунд ВПС Хостинг Феатурес (Детаљни преглед 2020)

СитеГроунд нуди бројне функције са ВПС хостинг услугом, а неке од њих су већ описане у нашем прегледу прегледа. Ево још неколико специјалних ВПС хостинга функције које треба да знате:

1. Јединствена брзина ВПС оптимизирана за брзину

Архитектура хостинг рачунара ВГС-а СитеГроунд (план ГоГеек) углавном је фокусирана на брзину. Њихови ВПС хостинг планови се испоручују са више напредних функција као што су ССД складиштење, НГИНКС сервер, ХТТП / 2 омогућена подршка сервера, СуперЦацхер (за ВордПресс и Јоомла), Бесплатни ЦДН и пуно тога више

2. Неограничена посета са 30 ГБ простора на диску

План ВПС хостинга СитеГроунд-а (ГоГеек) нуди неограничену пропусност заједно са процењеном бројем посета од око сто хиљада. Међутим, не постоји никакво строго ограничење у броју посета као таквом (за разлику од већине ВПС домаћина). Добијате и 30 ГБ ССД простора на диску што би требало више него довољно за било који сајт величина.

3. Приоритетна служба за кориснике (24/7)

Било која питања о којима пријављују корисници СитеГроунд ВПС хостинг хостинга решавају се много брже уз Приоритет (него њихови СтартУп и ГровБиг планови). Штавише, ВПС рачуни за хостинг добијају предност чак и када су у питању дневне сигурносне копије које се састоје од бесплатне ручне опције за враћање резервне копије једним кликом заједно са могућношћу резервне копије. (до 30 копија).

Већ годинама лично користим ВПС хостинг решење СитеГроунд-а да бих угоштио више веб локација и њихово време реакције на подршку оријентисано на ВПС увек је било феноменално. Квалитетна корисничка подршка за ВПС хостинг услугу увек је била скупа ствар са готово сваком веб хостинг компанијом, али планови ВПС хостинга за ВГ хостинг сајтове били су веома разумни. Штавише, њихова 24/7 приоритетна подршка за ВПС била је врхунска, чак су и њихови првокласни агенти за подршку веома добро познати и изузетно добри информисан.

4. СитеГроунд СуперЦацхер За ВПС платформу

СитеГроунд-ов СуперЦацхер који са својим ВПС плановима хостинга подразумевано имплементира Динамиц Цацхинг на нивоу сервера (за разлику од улазног СтартУп плана). На тај начин можете елиминирати ручну употребу било које апликације треће стране за послуживање статичких страница на вашој веб локацији посетиоци.

5. Мањи број корисника због сервера мале густоће

Само ограничени број корисника је дозвољен на ВПС хостинг серверима СитеГроунд-а (ГоГеек план) због чега ће вам бити достављено више ресурса сервера него било који дељени хостинг план (то је до 4 пута више ресурса).

6. Стагинг Енвиронмент за ВПС сервере

Стварна корист ВПС хостинг услуге СитеГроунд долази са својим Гееки перксима под називом СитеГроунд Стагинг који омогућава својим ВПС клијентима да направе дупликатну копију веб локације. Због тога се тестирање може обавити са вашим СитеГроунд ВПС хостинг рачуном, а такође се и копија локације спрема на сервер као савршена мера безбедности! На овом чврстом ВПС-у као што је Сервер, корисник може направити што више копија и помоћу њега извршити тестирање нове теме или додатка ублажити, лакоца.

7. Веб локације спремне за е-продају (ПЦИ компатибилни сервери + бесплатни ССЛ сертификати)

ВПС сервери СитеГроунд-а за њихове ГоГеек-ове купце стриктно су ПЦИ компатибилни, а нуде вам и бесплатни шифрирани ССЛ цертификат. То је разлог зашто је ВГ хостинг СитеГроунд добар за сајтове за е-трговину, јер они такође инсталирају Кошарицу за е-трговину. (без напунити).

Да бисте сазнали више, прочитајте нашу рецензију хостинга за е-трговину СитеГроунд

8. Сигурност путем технологије за изолирање налога ХИВЕ СитеГроунд

СитеГроунд озбиљно схвата сигурност за своје ВПС Сервер хостинг или Схаред Сервер планове уз помоћ нект-ген-а ЛКСЦ (Линук контејнери) и сигурном изолацијом рачуна (виа ХИВЕ Тецхнологи). То значи да иако ВПС хостинг СитеГроунд технички представља платформу за заједнички послужитељски хостинг, делује више као ВПС решење где ваш хостинг налог на ГоГеек плану не утиче на друге хаковане / злонамерне налоге својих купаца. (ако има) која се налази на истој сервер.

Могу ли надоградити или надоградити план сајта ВПС за хостинг на вашем сајту?

Само зато што ВПС услуга хостинга СитеГроунд у основи представља њихов ГоГеек план, не можете заиста да смањите свој ВПС пакет због чега ћете се пребацити на заједничке планове сајта СитеГоунд. Међутим, можете га надоградити директно на њихове Цлоуд хостинг сервере (када год хођеш).

Да бисте надоградили ВГ хостинг план за СитеГроунд до Цлоуд-а, само се морате пријавити на свој Кориснички панел и извршити промене. Штавише, нећете бити суочени са испадима током процеса надоградње ВГС СитеГроунд плана.

Да ли могу добити било какав коријенски приступ путем СитеГроунд ВПС хостинг услуге?

БЕЛЕШКА: Нећете добити потпуни коријенски приступ својим инсталацијама све док не купите Ентерприсе Хостинг Сервер СитеГроунд-а..

СитеГроунд покушава све да управља самостално за кориснике ВПС хостинга и то углавном зато што су уверени да вам то неће требати Роот Аццесс све док се ваше веб локације налазе на њиховим серверима. А ово је омогућено њиховим изузетно познатим тимом који је опремљен свим битним алатима за обављање компликованих задатака без употребе коријенског приступа.

РЕШЕЊЕ: Можете добити ССХ Схелл приступ помоћу ВГ хостинг рачуна на СитеГроунд-у и много је једноставније генерисати јавни и приватни кључ Комбинације.

Да ли СитеГроунд нуди Виндовс хостинг планове са својим ВПС хостинг рачуном?

Све хостинг услуге СитеГроунд покрећу се Линук ОС укључујући њихов ВПС хостинг и они заиста немају план хостинга за Виндовс. То значи да треба рећи да ако вам је потребан Виндовс хостинг за ВПС платформу, СитеГроунд неће бити добро уклопљен. Такође, Виндовс хостинг није баш погодан за сложену хостинг платформу као што је Виртуелни приватни сервери (ВПС)!

Да ли Доцкер исправно ради на ВПС Хостинг сервису СитеГроунд-а?

Не, Доцкер не може ефикасно да ради са ВГС хостинг плановима сајта јер је то потпуно управљана услуга, али онда и даље можете да добијете ССХ приступ и покушате да се повежете на даљину (преко шкољке). Нажалост, Доцкер-у су потребне напредне дозволе које ВГ хостинг услуга СитеГроунд не нуди, али то можда није случај са њиховим прилагођеним Ентерприсе Хостинг плановима.

Шта је СЛА СитеГроунд за њихове ВПС хостинг планове?

СитеГроунд ВПС хостинг гаранција за ненадано коришћење и СЛА
ВПС гаранција за невремене99,9% Уптиме
Између (99% и 99,99%)Једномјесечно бесплатно СитеГроунд ВПС хостинг
Додатна СЛА компензација
(за 1% изгубљеног продужетка)
Једномјесечно бесплатно СитеГроунд ВПС хостинг

БЕЛЕШКА: Прекид рада СитеГроунд сервера не укључује планирано одржавање сервера и било какве грешке по кривици ВПС-овог купца., ДДоС Напад, итд.

Могу ли добити поврат новца на СитеГроунд ВПС хостинг рачуну?

СитеГроунд нуди 30 дана МонеиБацк политике на свом ВПС хостинг плану (ГоГеек) као и са осталим пакетима хостинга за заједнички сервер. Поред овога, долазе и планови хостинга у облаку СитеГроунд-а са Гаранција за повраћај од 14 дана.

Закључак: Да ли је СитеГроунд добар за ВПС хостинг?

ВПС хостинг око сајта (ГоГеек план) који је такође ре-брендиран као Семи-наменско решење за хостинг је довољно добар за хостовање ваше веб странице на ВПС платформи. Из овог плана било ког тренутка можете надоградити на њихов Цлоуд хостинг уз растуће потребе јер ће они управљати свиме за вас! До тада, СитеГроундов план за ВПС хостинг (ГоГеек) требало би да вам пружи све што очекујете од ВПС-а као што је Сервер (Брзина, ВПС оријентисане функције, Перформансе, Уптиме и још много тога).

Већини људи је потребан ВПС хостинг да би добили додатну снагу за своје веб странице како би могли да управљају са већим приливом саобраћаја, а не баш зато што им треба било какав роот приступ. С тим у вези, ВПС хостинг план за СитеГроунд (ГоГеек) је више него довољан, јер већ дуго времена водим велики број веб локација са великим прометом на једном сајту за хостинг хостинга СитеГроунд ВПС. А најбољи део је још увек испод мојих ограничења ресурса сервера. То је добро?

Ако вам је потребан повољни ВПС хостинг попут снаге?
ГоГеек план СитеГроунд је прави избор за вас!
Ако вам је потребан коријенски приступ за ваш ВПС хостинг план?
Можете надоградити на ЦлоудГроунд Цлоуд Хостинг (њихов прави ВПС хостинг план).

Надам се да сте нашли ову рецензију Хостинг план СитеГроунд ВПС (2020) користан. За све додатне информације обратите се приоритетној подршци за ВПС СитеГроунд.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map