ПРО ПРОДУКЦИЈСКОГ ПОСЛОВАЊА ОД СТРАНЕ
1. Оцијењен бр. 1 дељени хост сервер у више Фацебоок анкета и такође се сматра најбољим наменским хостом
2. Много поузданији у поређењу са дељеним и цлоуд хостинг серверима
3. Домаћите било коју врсту веб локација са наменским окружењем за хостинг, приступом роот серверу и бесплатним цПанел & ВХМ
4. Премиум 24/7 наменска ВИП подршка са 99,99% гаранције за продужено време
5. Рукује веб локацијама са великим прометним шпицима са опционим додатком за повећање перформанси
6. Громобранско време учитавања сајта помоћу врхунске технологије брзине сервера СитеГроунд
7. Ваш наменски хостинг сервер налог укључује бесплатну наменску ИП адресу и бесплатни приватни ДНС
8. Прилагођени фиревалл који се нуди са наменским серверима СитеГроунд може вам помоћи у спровођењу политике контроле приступа
9. Вишег нивоа флексибилности и сигурности када је у питању додавање / измена софтвера и сервера конфигурације
ПРОТИВ ОДЕЉЕНОГ ГОСТАЊА СИТЕГРОУНЕ
1. Много корисника ће можда сматрати СитеГроунд Дедицатед хостинг планове (чија цена износи 229 УСД месечно) прилично скупо у поређењу са њиховим плановима за облак сервер
2. Једнократна накнада од 99 УСД износи наплаћује се за подешавање вашег СитеГроунд намјенског сервера
ДЕДИКАТИРАНО ОЦЕЊЕЊЕ ХОСТИНГА СИТЕГРОУНДОМ
Хостинг наменског сервера СитеГроунд
Уптиме и поузданост
5.0/5.0
Хостинг наменског сервера СитеГроунд
Брзина и перформансе
5.0/5.0
Хостинг наменског сервера СитеГроунд
Функције и балансирање оптерећења
5.0/5.0
Хостинг наменског сервера СитеГроунд
Безбедност и заштита од крађе
5.0/5.0
Хостинг наменског сервера СитеГроунд
Цене и вредност
4.0/5.0
Хостинг наменског сервера СитеГроунд
Подршка муштеријама
5.0/5.0
ПРОСЕЧНА ОЦЕНА4.8/5.0
САЖЕТАК ПРЕГЛЕДА ХОСТИНГА О СИТЕГРОУНДУ
Намјенски план хостинга СитеГроунд-а за улазне нивое некада вас је коштао 229 УСД месечно што изгледа скупо, али вреди трошкове посебно због богатих карактеристика, перформанси, квалитета услуге, муњевитих брзина и ВИП техничке подршке коју добијате. Ако тражите квалитетног наменског провајдера хостинга за своју веб локацију, можете без проблема да испробате ЦлоудГост услуге СитеГроунд без икаквог оклевања јер је СитеГроунд повукао своје наменске хостинг планове неко време уназад. Штавише, њихови облачни планови су повољни за буџет, јер ће вас само коштати 80 УСД месечно и може угодно да удовољи вашим потребама.

Тражите посебно решење за хостинг хостинга као решење које вам нуди платформу са ресурсима сервера за израду веб локација доступних и тешких саобраћајних оптерећења?

БЕЛЕШКА: СитеГроунд је укинуо њихово скупо, али моћно наменско решење хостинга и заменио га њиховим јефтинијим, а опет скалабилним Цлоуд Хостинг услугом и њиховим прилагођеним Ентерприсе Сервер Хостинг решењем.

МОЖЕТЕ ПРОВЕРИТИ ЊИХОВЕ ПЛАНОВЕ СА ОБЛАСТИМА КОЈИ СУ ЈЕЛЕНИ, ВИШЕ ФЛЕКСИБИЛНИ И БОЉИ СИТЕГРО ДЕДИЦИРАНИ ХОСТИНГ АЛТЕРНАТИВ…

ИЛИ МОЖЕТЕ ПРОВЕРИТИ НАШУ ГЛАВУ …

Онда вам морам рећи да сте на правом месту јер ћемо прегледавати планове наменске хостинг серверу СитеГроунд да бисмо вас обавестили да ли је вредно хостовање ваше веб странице на њиховим наменским серверима или не?

Намјенски сервис за хостинг послужитеља требао би се углавном фокусирати на пружање веб локацији жељезну подлогу која може да издржи велика запремина промета и шиљци како би вам дали потпуну контролу над његовим активностима.

СитеГроунд је популарни независни пружатељ услуга хостинга који се бави 24/7 надгледање ваша машина и реагује одмах (у случају да постоји неко питање). Њихови наменски хостинг планови су у потпуности управљати а то значи да ће СитеГроунд увек држати своје софтвер ажуриран.

На располагању је толико много врста могућности хостинга да постаје прилично збуњујуће и тешко одабрати право решење за свој посао. Дакле, уђимо у детаље наменских услуга хостинга које нуди СитеГроунд.

Шта је наменски хостинг за СитеГроунд?

Наменски хостинг услуга од стране СитеГроунд-а (такође познато као наменски сервер или услуга управљања хостингом сервера) је врста опције хостинга где ће компанија моћи да закупи цео сервер (обично се налази у дата центру). Веб домаћин не нуди само алате за хостинг сервера, већ може понудити администрацију и друге напредне услуге.

За разлику од аранжмана за дељење сервера, хостинг услуга је веома флексибилан облик аранжмана сервера јер клијенту / организацији пружа потпуну контролу над сервером, софтвером и безбедносним системима. То је разлог зашто је наменски хостинг сервер прилично скуп јер садржи пакован и врхунски хостинг тип.

Зашто бирати хостинг сајта намењеног хостингу преко дељеног хостинга сервера?

Предности хостинга посвећене СитеГроунду предности дељених хостинг сервера

Тренутно на тржишту постоји превише наменских хостинг провајдера, али не нуде сви тако богате функције сервера по приступачној цени. Ако размишљате да купите нови наменски план хостинга или промените врсту свог хостинга са основног дељеног сервера или јефтиног цлоуд сервиса на наменски сервер, наменски хостинг сервер СитеАроунд је одличан избор! Такође можете да кликнете овде да бисте проверили планове хостинга за Цлоуд Сервер на сајту ЦлоудГроунд.

1. Потпуно управљани хостинг хостинг сервер

СитеГроунд ће вам помоћи у постављању вашег сопствени наменски сервер где ћете моћи да угостите вашу веб локацију на врхунској наменској машини којом управља и поставља њихов стручни тим. Са наменским хостинг сервером СитеГроунд-а, добићете пуно иновативног софтвера за побољшање перформанси вашег сервера и пружање вам више функционалности на нивоу сервера него било ко други.

2. Намјенски сервери на три континента

СитеГроунд је покренуо локације сервера изван сад додавањем броја сервера у Европа и коначно у Азијско-пацифички регион. Не само да СитеГроунд сервер за дељење хостинга, већ и њихови полу-наменски корисници у облаку и наменски хостинг сервиси сада могу да купе сервер на било којој од ових локација.

3. Власнички појачивач перформанси

Намерни сервер СитеГроунд можете да побољшате само додавањем а Перформанце боостер која има посебно подешавање сервера. Ово делује као опционално моћан и исплатив софтвер за постизање већих перформанси (иначе углавном само на скупом хардверу).

4. Гееки софтвер без додатних трошкова

Сваки наменски налог на послужитељу може бесплатно садржавати јединствене алате развијене на СитеГроунд-у као што смо ми развили Јоомла & ВордПресс Аутоупдатес, Јоомла & ВордПресс окружење за постављање сервера, Цлоудфларе ЦДН, ССХ и ВП-ЦЛИ, Гит Интегратед и још много тога. Једини услов бесплатне понуде је да након што корисник прими такав властити софтвер, њихов роот приступ ће бити опозван.

5. 24/7 ВИП подршка

СитеГроунд својим купцима увек нуди брзу ВИП подршку са њиховим наменским хостинг плановима од стране добро обучених стручњака. Са нема задржавања времена за разговор или телефон за њихове наменске хостинг кориснике и мање од 10 минута времена одговора на улазницама, не можете ништа више да тражите. Можеш ли?

Кликните овде да бисте контактирали СитеГроунд корисничку подршку

Цене, планови и функције за хостовање намењених сајтовима

Са 3 врсте планова наменских хостинг хостинга, СитеГроунд вам олакшава куповину наменског сервера у складу са вашим пословним потребама и буџетом. Ево неких главних карактеристика и спецификација свих наменских хостинг планова СитеГроунд:

1. План уласка на сервер (по цени од 229,00 УСД / месечно)

»960 ГБ ССД простора на диску
»5 ТБ Бандвидтх
»4 ГБ ДДР3 РАМ-а
»ЦПУ Интел Ксеон Е3-1230
»Брзина сата ЦПУ од 3,20 ГХз
»4 ЦПУ Цоре
»8 ЦПУ Тхреадс
»8 МБ предмеморија процесора

2. Повер Сервер план (цена од 329,00 УСД месечно)

»960 ГБ ССД простора на диску
»5 ТБ Бандвидтх
»16 ГБ ДДР3 РАМ-а
»ЦПУ Интел Ксеон Е3-1270
»Брзина такта ЦПУ 3,50 ГХз
»4 ЦПУ Цоре
»8 ЦПУ Тхреадс
»8 МБ предмеморија процесора

3. Супер Повер Сервер план (цена од $ 429,00 месечно)

»2 к 960 ГБ ССД простора на диску у РАИД 1
»5 ТБ Бандвидтх
»16 ГБ ДДР3 РАМ-а
»2 к Интел Ксеон Е5-2620 ЦПУ
»Брзина такта 2.00 ГХз ЦПУ
»2 к 6 ЦПУ језгра
»2 к 12 ЦПУ Тхреадс
»15 МБ предмеморија процесора

БЕЛЕШКА: Цене СитеГроунд могу се мало разликовати у зависности од локације наменског сервера коју одаберете. Такође, наплаћује се СитеГроунд 99 УСД као једнократна накнада за подешавање вашег СитеГроунд наменског рачуна за хостинг послужитеља. Међутим, приватни ДНС је укључен бесплатно са свим њиховим наменским сервером рачуни.

Посебни попуст на хостинг месту (купони и промо кодови)

Нажалост, СитеГроунд не нуди никакве купонске кодове са својим наменским хостинг плановима. Али можете добити мали попуст ако унапред купите више од једног месеца њихове наменске хостинг претплате. За разлику од њиховог наменског сервера (сада обустављено) и планове хостинга за Цлоуд сервер, добит ћете велики попуст на планове хостинга за дељени сервер СитеГроунд-а.

СитеГроунд Цлоуд вс наменски сервер: Да ли да изаберем СитеГроунд Дедицатед хостинг или Цлоуд хостинг план?

СитеГроунд Цлоуд хостинг хостинг вс наменски хостинг хостинг (преглед и поређење 2020)

Цлоуд Хостинг и посебан хостинг хостинг за СитеГроунд су сасвим различита хостинг решења када је у питању подешавање и управљање сервером. Посвећени хостинг сервер СитеГроунд-а пружа вам много више слободе и на тај начин ћете га моћи наручити помоћу приступ роот-у на ваше хостинг налоге СитеГроунд и ВХМ. цПанелов ВХМ који је укључен у наменски план сервера СитеГроунд може вам помоћи да сами креирате, уклоните или управљате хостинг рачунима и то на нивоу сервера.

Њихов наменски план хостинга сервера такође вам омогућава да унесете било какве глобалне модификације у конфигурацију вашег хостинг сервера. Штавише, посвећено хостинг серверу СитеГроунд много је моћније од њиховог хостинга у облаку и такође нуди довољно серверских ресурса за хостинг вашег веб сајта.

Ако ресурс за сервер на вашој веб локацији не може да испуни заједнички сервер СитеГроунд и немате довољно средстава да купите њихов наменски план хостинга сервера, онда њихови планови за хостинг у облаку такође могу бити веома разумно решење. Планови хостинга за подељени сервер за земљу су одлични за почетнике или веб локације са ограниченим прометом. Али за веб локације са великим прометом потребно је више ресурса сервера, па на основу вашег буџета има смисла и једно и друго СитеГроунд-ов облак хостинг или наменски планови за хостинг сервера. Дакле, на крају требате да разговарате између њих двоје (Цлоуд или наменски сервер) сматрајући свој буџет кључним одлучујућим фактором.

Дакле, то је све СитеГроунд наменски преглед хостинга (2020) која је сада обустављена. Због тога можете отићи са њиховом Цлоуд хостинг услугом јер је подједнако моћан и скалабилан да одговара растућим потребама вашег пословања. А ако имате било каквих недоумица или упита везаних за сервер / облак / предузећа, можете контактирати тим за подршку веб локације СитеГроунд 24/7.

ИЛИ МОЖЕТЕ ЛИ ПРОВЈЕРИТИ…

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me