ПРО ПРОГРАДЕ МАГЕНТО СИТЕГРОУНД
1. Бесплатна инсталација Магенто 2
2. Услуге регистрације домена
3. Е-цоммерце погодне функције за Магенто хостинг
4. Магенто Оптимизовани сервер за компатибилност
5. Бесплатна помоћ за пренос сајта за Магенто
6. Бесплатне дневне копије (24/7)
7. ССД дискови за све Магенто хостинг планове
8. Бесплатно ЦДН са Раилгун за брзину
9. Магенто подршка и помоћ (путем Цхат / Пхоне /Улазница)
ПРОМЕНИ СЕЛО МАГЕНТО ХОСТИНГ
1. Нешто већа цијена обнове на Магенто плановима (још увијек врло) приступачне)
СИТЕГРОУНД МАГЕНТО ХОСТИНГ РАТИНГ
СитеГроунд Магенто хостинг
Уптиме и поузданост
5.0/5.0
СитеГроунд Магенто хостинг
Брзина и перформансе
5.0/5.0
СитеГроунд Магенто хостинг
Цене и вредност
4.5/5.0
СитеГроунд Магенто хостинг
Подршка муштеријама
5.0/5.0
ПРОСЕЧНА ОЦЕНА4.9/5.0
САЖЕТАК ПРЕГЛЕДА ХОСТИНГА СИТЕГРОУНД МАГЕНТО
СитеГроунд лако надмашује неколико других Магенто пружатеља услуга веб хостинга. Ако сте већ тражили најбољу Магенто хостинг компанију, наишли сте на праву из свих могућих разлога. Магенто хостинг планови СитеГроунд долазе са мноштвом Магенто богатих функција, надоградњи и додатака. Штавише, њихово сучеље за лако кретање је изузетно пријатно за корисника, а њихова Магенто подршка за купце за било која техничка питања много је боља од свих осталих Магенто веб домаћина што СитеГроунд чини вашу опцију за гостовање на вашем Магенто веб локацији са врхунским радним временом и невероватним брзина.

Са преко Домаћено је 2 милиона домена, СитеГроунд је такође најбољи Магенто веб хостинг провајдер који се може похвалити подацима центрима на три континента (компатибилан са Магенто 2 Платформом). С обзиром да су њихови планови повољни, започињете са Магенто хостинг услугом СитеГроунд-а, чак и са основном понудом.

СитеГроунд се може похвалити врхунским Магенто хостинг решењима високих перформанси, која могу учинити да се веб странице њихових купаца учитају много брже. Због тога је СитеГроунд поуздана и робусна Магенто пријатна веб хостинг компанија која вам је потребна за хостинг и обезбеђивање ваше интернет продавнице.

Наша рецензија о хостингу СитеГроунд Магенто помоћи ће вам у одабиру најбољег хостинг хостинг плана за веб локацију Магенто. Детаљно смо упоредили неке од кључних карактеристика сајтова Магенто хостинг планова СитеГроунд-а испод.

СитеГроунд Магенто хостинг планови и поређење цена (2020)
Магенто цене СитеГроундСитеГроунд
СтартУп (Магенто)
СитеГроунд
ГровБиг (Магенто)
СитеГроунд
ГоГеек (Магенто)
Магенто план цена$ 11.95/ мо.$ 5,95/ мо.$ 3,95/ мо.
Политика поврата новца30-дневни СитеГроунд Магенто хостинг планови гаранција за поврат новца
ПОПУСТА ПЛАНОВА ХОСТИНГА НА СТРАНИ МАГЕНТО
СитеГроунд Магенто хостинг планови (упоређивање значајки 2020)
Карактеристике СитеГроунд МагентоСитеГроунд
СтартУп (Магенто)
СитеГроунд
ГровБиг (Магенто)
СитеГроунд
ГоГеек (Магенто)
Веб локације са МагентомЈеднаНеограниченоНеограничено
Месечне посете~ 10.000
(Груба процена)
~ 25.000
(Груба процена)
~ 100.000
(Груба процена)
ПротокНеизмереноНеизмереноНеизмерено
ССД простор за складиштење10ГБ20ГБ30ГБ
СГ СуперЦацхер за МагентоНиво 1Сви нивоиСви нивои
Бесплатни ССЛ 
да
 
да
 
да
Бесплатни рачуни е-поште
да

да

да
Бесплатна инсталација Магенто ЦМС-а
да

да

да
Прилагођено подешавање сервера (Магенто оптимизовано)
да

да

да
Бесплатна инсталација корпе за Магенто
да

да

да
Магенто оптимизовани сервери ПЦИ компатибилни
Не

Не

да
Бесплатан Магенто Сите Трансфер
Не

да

да
Напредна Магенто сигурност
да

да

да
Гит се инсталира за једноставно креирање Магенто спремишта
Не

Не

да
Пошаљите Магенто веб локацију клијенту
да

да

да
Додајте сараднике на сајтове Магенто
Не

да

да
Управљање клијентима и хостинг хостинга
Не

Не

да
24/7 СитеГроунд Магенто подршка уживо
да

да

да
Подршка за Магенто телефон 24/7 СитеГроунд
да

да

да
24/7 СитеГроунд Магенто Подршка путем е-поште / улазница
да

да

да
Водичи за Магенто СитеГроунд
да

да

да
24/7 СитеГроунд Приоритетна подршка за Магенто
Не

Не

да

# 1 Оцењени домаћин + најбоље за веб локације за електроничку трговину

СитеГроунд Магенто дељени планови хостинга и пакети

Осим подељених Магенто хостинг услуга СитеГроунд, нуди и Цлоуд Магенто хостинг и прилагођена Ентерприсе Магенто хостинг хостинг решења како би удовољила растућим потребама својих купаца (посебно ако се њихова веб локација са Магентом месечно суочи са бројним посетиоцима како би се изборили са наглим прометом шиљци).

Карактеристике хостинга за Магенто СитеГроунд

Ако сте одлучили да користите Магенто Цоммунити Едитион у изградњи ваше Интернет продавнице за електроничку трговину, уз стручну подршку и помоћ можете у потпуности рачунати на јединствено прилагођено решење Магенто хостинга по мери СитеГроунд-а. СитеГроунд улаже значајно време и ресурсе у примени технологија следећег гена како би повећао брзину и перформансе својих продавница са седиштем у Магенту, чак и када сте на њиховим приступачним серверима за дељење хостинга са подршком за Магенто платформу.

СитеГроунд нуди Цлоудфларе ЦДН бесплатно заједно са посебном технологијом Раилгун за повећање перформанси на сајту, како би се осигурало да је искуство вашег купца на мрежи са Магенто платформом неоспорно брзо и темељито угодно. Штавише, СитеГроунд такође улаже довољно напора да заштити своју веб локацију Магенто тако да будете покривени (24/7) и добијете бољу подршку за своју интернет продавницу него било где друго!

1. Прилагођени интерни алати за заштиту и заштиту: Магенто продавнице хостоване на СитеГроунд веб хостинг серверима су међусобно изоловане користећи посебно прилагођено подешавање сервера како би се осигурало да један хакирани налог не утиче на остале Магенто веб локације.

2. Бесплатна инсталација Магенто 2: Магенто 2 можете лако и брзо инсталирати тако што ћете употребљавати Софтакулозни аутоинсталатер СитеГроунд или једноставно можете упутити захтев њиховим стручњацима, који ће вам 24/7 радо помоћи у Магенто инсталацији.

3. Побољшане безбедносне исправке и закрпе на нивоу сервера: Стручњаци СитеГроунд континуирано пазе на све рањивости у вези са Магенто софтвером и одмах ће решити било каква питања безбедности на нивоу сервера (често много пре објављивања било каквих званичних ажурирања и исправки за развој).

4. Једноставна интеграција Гита за ефикасну контролу верзија Магенто: ГоГеек Магенто хостинг план компаније СитеГроунд долази са унапред инсталираним Гитом који је њихов прилагођени интерфејс који се користи за креирање Маиттовог Гит репозиторија.

Услуге подршке за СитеГроунд Магенто

По чему се СитеГроунд и њихови Магенто хостинг планови издвајају од осталих веб хостинг играча? Одговор лако може бити феноменална служба за кориснике СитеГроунд-а која се протеже и на питања везана за Магенто. СитеГроунд систем за ћаскање и улазнице / е-пошту можда је најбољи у индустрији, јер су њихови купци увек задовољни потребном подршком кад год се јаве са било којим упитом или притужбом. Супер-брз систем подршке за кориснике СитеГроунд је њихов највећи фактор привлачења.

Ево неких од стварних критика за СитеГроунд у вези са подршком корисника.

Други напредни сајтови Магенто хостинга Перкс

Карактеристике хостинга СитеГроунд Магенто и поређење плана (2020)

Срећом, куповином Магенто хостинг рачуна СитеГроунд-а добијате пуно погодности. Њихова основна техничка опрема за Магенто хостинг састоји се од врхунског система кеширања за Магенто (Ниво 1 и 3) и свакодневних аутоматизованих сигурносних копија ваших Магенто веб локација. Поред тога, СитеГроунд Магенто купци добијају бесплатне ССЛ сертификате, налоге за е-пошту, ССД складиште, инсталацију кошарица и ЦДН да би ваше е-пословање постало пријатељским и тако вам такође помогло да у било којем тренутку подесите веб локацију са Магенто импресивном брзином и одзивом пута.

Једноставна Магенто инсталација СитеГроунд једним кликом

Инсталација СитеГроунд Магенто путем софтверског аутоматског инсталирања

СитеГроунд омогућава својим клијентима да поставе Магенто само једним кликом од цПанела, а такође и да добију своје стручњаке на броду који ће вам помоћи у процесу инсталације Магенто-а (ако имате било какве сумње).

Категорија Магенто на левој страни сајта Софтакулозни инсталатер СитеГроунд

Када кликнете на СитеГроунд Софтакуларан аутоинсталатер, затим можете да проширите Категорија е-трговине који се налази у левом менију, а затим кликните на Магенто линк који ће вас одвести до Страница за Магенто инсталацију.

Инсталација СитеГроунд Магенто је завршена

Ако угостите своју веб локацију са другим Магенто хостом, такође можете добити стручњака СитеГроунд Магенто који ће вам помоћи у преношењу веб локације за бесплатно.

�� Закључак: Да ли је СитеГроунд Магенто хостинг најбољи за вашу веб локацију за е-трговину?

СитеГроунд лако надмашује неколико других Магенто пружалаца услуга веб хостинга као сјајан избор за хостинг ваше веб продавнице. Ако сте већ били у потрази за најбољом Магенто хостинг компанијом, онда ће СитеГроунд послужити сврси из свих добрих разлога наведених у овој рецензији..

Магенто хостинг планови СитеГроунд долазе са мноштвом Магенто богатих функција, надоградњи и додатака. Штавише, њихово сучеље за лако кретање је изузетно прилагођено корисницима, а њихова подршка за кориснике Магенто за било која техничка питања много је боља од свих осталих Магенто веб домаћина што СитеГроунд чини вашу опцију за гостовање на веб локацији Магенто са е-цоммерце-ом карактеристике, врхунско продужење рада и невероватна брзина.

Надам се да сте нашли ово Преглед на СитеГроунд Магенто хостинг планови (2020) корисно и ако имате било каквих недоумица у вези са Магенто хостингом, можете се обратити 24/7 стручном тиму за подршку Магенто СитеГроунд-а.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me