Contents

Дакле, тражите ли детаљан преглед плана хостинга за е-трговину СитеГроунд и желите да знате колико је заиста добро за хостинг ваше веб продавнице?
СитеГроунд еЦоммерце / ВооЦоммерце преглед хостинга (2020)

Да ли СитеГроунд нуди хостинг е-трговине? Да, ако желите да покренете веб локацију за куповину на мрежи или само једноставну продавницу за е-трговину, СитеГроунд има за вас посебне посебне прилагођене понуде за хостинг е-трговине! Једноставно можете одабрати један од њихових планова заједничког хостинга и они ће бити опремљени додатним могућностима прилагођеним електронској трговини.


Ако ме питате да ли је ова веб локација е-трговина или не? Мој одговор би био Не! Ово није веб локација е-трговине већ једноставно блог! Хостинг е-трговине је потребно само када је ваша веб локација укључена у куповину и продају робе или она која се посебно бави интернет трансакцијама у вези са новцем..

Добијате неколико напредних функција прилагођених еЦоммерце-у, као што су бесплатна инсталација бесплатне онлајн колица, бесплатни Вилдцард ССЛ сертификати и ПЦИ сервери. Помоћу ГровБиг и ГоГеек-а можете угостити неограничене веб странице / блогове, а ови планови се подразумевано испоручују са врхунским ресурсима и могућностима сервера. Док СтартУп не дозвољава да хостујете више веб локација већ само једну.

�� СитеГроунд СтартУп вс ГровБиг вс. ГоГеек: Хостинг планови еЦоммерце, цене, могућности и упоредни графикон (2020)

Ако погледате СтартУп СитеГроунд-а против ГровБиг-а и ГоГеек-а: Упоредни графикон хостинг еЦоммерце плана, моћи ћете јасно да упознате све наведене функције е-трговине као и разлике у плановима..

�� Да ли је СитеГроунд добар за хостинг е-трговине и зашто?

Постоји још неколико значајних значајки и разлика у е-трговини које ће бити приказане у овом прегледу хостинг хостинга еЦоммерце СитеГроунд. Претпостављам да сте спремни за пријаву на хостинг е-цоммерце СитеГроунд-а (што би требало да будете) # 1 оцењена хостинг компанија чак и за е-трговину и хостинг веб локација за куповину на мрежи). Сада, упознајмо колико је добар СитеГроунд за хостинг ваших веб локација е-трговине …

1. Најбоље оцењени е-цоммерце / ВооЦоммерце домаћин

Осим што оцењен као # 1 ВордПресс домаћин, СитеГроунд је такође најбоље оцењена хостинг компанија за е-трговину / ВооЦоммерце. Ове анкете у наставку ће вам рећи колико су заиста добре …

2. Најбоље вријеме за веб локације е-трговине

Провјера веб страница је врло битна и важна, посебно ако имате интернетску трговину или трговину е-трговине. Ако се ваша интернетска продавница пречесто смањи, вероватно ћете изгубити доста продаје. Дакле, требали бисте одабрати е-цоммерце хостинг компанију која није само популарна, већ има одличан доказан продужетак.

99,99% гаранција за неовлаштено коришћење е-цоммерце / ВооЦоммерце Хостинг планова СитеГроунд

Ако не желите да изгубите своје купце због непотребних застоја, морате да изаберете СитеГроунд као свог провајдера за е-трговину за веб локације е-трговине. (као што се често испоручује 100% продужетка).

3. Супер брзо учитавање странице

Брзина и вријеме учитавања хостовања еЦоммерце СитеГроунд-а

Очекујте да ће веб локација Веб локације за е-трговину у СитеГроунд-у бити готова учитавање испод 1 секунде (која је блистава велика брзина). Како се веб локација почиње спорије учитавати, стопа напуштања почетне странице повећава (посебно у случају веб локација за куповину). Дакле, мања је стопа напуштања почетне странице (могуће када се хостира на сајту за хостинг ВооЦоммерце веб локације СитеГроунд), брже ће бити ваша веб локација е-трговине (што доводи до већег степена конверзије продаје).

4. Изолација рачуна е-трговине са хостингом

Купујете Схаред, еЦоммерце или Цлоуд Сервер са СитеГроунд-а, они ће 24 сата на дан осигурати да ваш рачун буде изолован од других хостинг рачуна што помаже да ваша веб локација еЦоммерце домаћин са њима остане увек сигурна (чак и током било ког другог налога се хакује на дељеном серверу СитеГроунд).

5. Једноставни е-цоммерце Туториалс

СитеГроунд има неколико туторијала који покривају тему креирања веб страница еЦоммерце, а такође ће вам помоћи да сазнате како лако инсталирати сопствену корпу за куповину..

Туторијали и водичи за е-трговину СитеГроунд
БЕЛЕШКА: Пријатељски тим за подршку СитеГроунд ће вам такође помоћи у томе (ако не желите да прођете кроз њихове туторијале за е-трговину).

6. Бесплатна инсталација колица

СитеГроунд подржава бројне кошарице и нуди и веб хостинг планове који су специфични за е-трговину и који су јединствени за сваку подржану корпу за куповину. (али су још увек мање или више слични).

Бесплатне апликације за аутоматско инсталирање СитеГроунд еЦоммерце

Поред тога, они нуде бесплатну инсталацију колица за куповину или их у неким случајевима СитеГроунд аутоматски инсталира док купујете било који од њихових планова за е-трговину. Листа колица за куповину коју подржава СитеГроунд можете пронаћи доле и можете кликнути овде да сазнате више о ФАКГГ.

Бесплатни преглед инсталације кошарице за е-трговину СитеГроунд

• ВооЦоммерце хостинг • ВиртуеМарт хостинг • ПрестаСхоп хостинг • Зен Царт хостинг • Магенто хостинг • ОсЦоммерце хостинг • ВП еЦоммерце хостинг • Фрееваи хостинг • ЦубеЦарт хостинг • ЦС-Царт хостинг

7. Бесплатни ССЛ цертификати за веб локације е-трговине

Ево списка ССЛ сертификата које нуди СитеГроунд који могу помоћи вашој веб локацији за е-трговину да буде довољно сигурна, али размотримо сваки од њих детаљно:

Бесплатни ССЛ сертификати за преглед хостинга еЦоммерце СитеГроунд (2020)
Бесплатни шифрирани ССЛ протокола СитеГроунд за хостинг е-трговине: бесплатно на свим СитеГроунд плановима хостинга и може се омогућити путем цПанела. Такође, пружају Лет’с Енцрипт Вилдцард ССЛ за поддомене.
Вилдцард ССЛ сајта СитеГроунд за хостинг е-трговине: Трошкови 82 долара годишње и осигурава поддомене такође (бесплатно годину дана уз ГровБиг & ГоГеек).
ЕВ ССЛ СитеГроунд за хостинг е-трговине: Трошкови 499 долара годишње и пружа вам јастучић зелене боје на вашем хттпс а такође чува информације (шифровањем).

ОПЦИОНО: Такође, можете да инсталирате ССЛ цертификати треће стране (ако и даље желите) преко СитеГроунд цПанел.

8. Брза и пријатељска корисничка подршка

Још један кључни аспект савршене компаније за е-трговање е-трговине било би поседовање корисног и професионалног тима за подршку клијентима. Особље за подршку СитеГроунд врло је добро познато и добро обучено о аспектима е-трговине и подједнако је љубазно (доступно 24/7/365 дана).

9. ПЦИ компатибилни сервери за е-трговину

Ако имате велику растућу веб локацију за е-трговину, морате осигурати да ваши сервери одговарају ПЦИ. Ово је посебна безбедносна мера предузета за обезбеђивање трансакција везаних за куповину на мрежи / плаћање (обично плаћена услуга). Срећом, СитеГроунд нуди бесплатне сервере који су ПЦИ компатибилни за вашу еЦоммерце локацију са њиховим ГоГеек планом.

10. Бесплатан трансфер веб страница еЦоммерце

Ако већ имате веб локацију за е-трговину или мини интернетску продавницу, требало би да имате среће јер не морате поново да почињете. СитеГроунд ће преузети кључну одговорност за миграцију ваше претходне веб локације за е-трговину, укључујући сав њен садржај (како јесте).

Бесплатни преглед миграције веб локација еЦоммерце СитеГроунд (2020)

БЕЛЕШКА: Ако желите бесплатан трансфер веб локација е-трговине, мораћете да потражите ГровБиг или ГоГеек план хостинга СитеГроунд-а.

11. Препоручени трговци за наплату путем е-трговине

СитеГроунд хостинг садржи листу препоручених трговаца за прикупљање уплата за вашу еЦоммерце локацију. Обично, ПаиПал и 2Цхецкоут су довољно добри за мање количине и како растете, касније можете преговарати с њима за мању накнаду.

Бесплатни преглед и поређење платних продаваца еЦоммерце / ВооЦоммерце (2020)

�� Закључак: Да ли је СитеГроунд најбољи провајдер за е-трговину за вашу веб локацију за куповину на мрежи?

Кад год смо тражили Савршени еЦоммерце Веб хостинг хостинг провајдер, сво време смо се враћали на СитеГроунд и стога их препоручујемо нашим читаоцима да угосте њихову веб локацију е-трговине. Можете поћи са решењем хостинга за е-трговину СитеГроунд (без проблема) јер то чини да се веб локација за е-трговање без штуцања брзо учитава на страницама производа на мрежи и на тај начин даје вам темељну основу богатих функција еЦоммерце СитеГроунд-а, робусне сигурности, продуженог времена рада и врхунске подршке.

Надам се да вам се свидело наше СитеГроунд преглед е-трговине (2020) и поређење хостинга. Ако имате било каквих додатних питања о значајкама хостинга за е-трговину СитеГроунд-а, слободно се обратите подршци СитеГроунд 24/7.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me