10 укупних рецензија


АВГ. РЕЈТИНГ ИЗВАНРЕДАН

Карактеристике

Подршка

Перформансе

Цене

Продаја фласх хостинга

Цене, планови и карактеристике за Вик – 2020

Кључне карактеристике

  • Еаси Фрее Буилдер алат
  • 500+ атрактивних спремних шаблона
  • Премуим планови за прилагођени домен
  • Дизајн веб локација са пријатељским одговорима за мобилне уређаје
  • Интернет продавница – функције
  • Премуим корисничка подршка
  • 14-дневна гаранција поврата новца

Преглед друштва

Колико је добар Вик Буилдер веб локација?

Са правим градитељем веб страница можете направити било коју врсту веб странице и ви’Завршит ћу са веб страницом по вашем избору. Вик.цом је свет’највећи градитељ веб страница. Основан 2006. године, има преко 110 милиона корисника широм света. Покренута као једноставна платформа за прављење и повлачење веб локација, сада је веома напредна и побољшана. Веома је корисна за људе без напредних техничких вештина или било каквог кодирања. Вик је такав произвођач веб страница који ће вам помоћи да направите веб локацију без пробијања зноја, без обзира да ли сте ви’само почетник или професионалац.

Са Вик-ом постоје два начина да се креира ваша веб локација: Нека Вик-ова вештачка дизајнерска интелигенција направи вашу веб локацију или дизајнирате у потпуности по вашем укусу помоћу Вик Едитора. Затим ту је Вик код помоћу којег у било које време можете додати напредну функцију својој веб локацији.

Како да креирате веб локацију у неколико минута са Вик-ом?

Прво горе, ти’Питаће ме о врсти веб странице коју користите’тражите да креирате.

врста креирања веб страница у вик-у

А онда ти’Биће вам постављено још неколико питања како бисте веб локацију могли прилагодити према вашим потребама.
Тада ћете видети следеће опције.

како креирати своју веб страницу у вик-у

Вик Едитор:

Потпуна слобода дизајнирања је оно што вам Вик обећава у програму Вик Едитор. Можете почети са празном страном или одабрати било који предложак из колекције шаблона који садржи преко 500 предложака дизајнираних. Можете додати видео позадине, паралаксе, анимације и још много тога, а да не морате да бринете о било ком коду.

Вик интелигенција вештачког дизајна

На основу ваших одговора на нека питања Вик АДИ ће одмах направити веб локацију за вас. Стога је Вик АДИ стварање веб странице само неколико кликова. Добиће вашу веб локацију са свим текстом и сликама који су потребни да се ваша веб локација спреми да се представи.

Можете одабрати било који Вик’с два градитеља веб страница.

Како да направите веб локацију помоћу Вик Едитора?

Ако се одлучите да користите Вик Едитор за прављење веб локације, све што требате да урадите као поступак подешавања јесте одабрати било који предложак по вашем избору који одговара вашој веб локацији.’с потребама.

изаберите предложак у вик-у

Једном ти’Ако одаберете шаблон, веб локација ће се генерисати према предлошку који сте изабрали, а затим ви’Бићемо послан уреднику који вам даје пуну слободу за уређивање веб странице.

Помоћу овог уређивача можете додатно прилагодити своју веб локацију. Било коју функцију можете омогућити или онемогућити помоћу уређивача.

Како да направите веб локацију са Вик АДИ?

Ако одаберете Вик АДИ, поставиће вам се неколико питања и тада ће на основу вашег уноса Вик АДИ користити вештачку интелигенцију за одабир јединствене комбинације стилова и структура из милијарди комбинација.

На пример, ако у првом кораку одаберете интернетску трговину, од вас ће се даље тражити да будите прецизнији у вези са том врстом Интернет продавнице’покушавате да створите:

А даље ће вам бити постављено још неколико питања како би било прецизније.

И морате одабрати карактеристику по вашем избору. А такође можете одлучити да прескочите ове методе и последњи корак је место где морате да одаберете тип стила који волите.

А тема за вашу веб локацију је спремна, добро прилагођена вашем укусу.

Вик код

Користећи Вик код можете на вашу веб локацију додати додатни садржај по вашем избору са свим дизајнерским карактеристикама Вик Едитора. Вик код заиста помаже у изградњи прилагођених веб апликација и робусних веб локација. Вик код вам даје привилегију постављања сопствених колекција база података, можете додати прилагођене обрасце. А све што радите је компатибилно са СЕО.

Бесплатно је Вик?

Након што видите све те добре ствари написане о Вику, можда ћете се јавити питање, је ли Вик бесплатан? Вик је бесплатан. Можете добити пуно опција бесплатно. Али имате привилегију да одаберете Вик Премиум где можете користити бесплатни хостинг, домену везу, бесплатни домен у трајању од 1 године, Гоогле Аналитицс, Премиум подршку, 500 МБ + складиштење. Премиум можете достићи трошећи ₹ 70 месечно. Постоји и 14-дневна гаранција поврата новца.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me