Веб 4 цене, планови и карактеристике за Галаки Галаки – 2020

Кључне карактеристике

  • 30 дана гаранције поврата новца
  • 99,94% Неблаговремена обавеза
  • Бесплатно име домена и ССЛ
  • Бесплатан пренос веб страница
  • Веб локације неограничене
  • Сувишни РАИД10 простор на диску
  • Иста цена обнове
  • Неограничена база података
  • Неограничени рачуни е-поште
  • Неограничен ССД простор и ширина појаса

Заједнички планови за хостинг

Назив планаОССвемирПротокПанелБрој локацијаЦена
СТАРТЕРЛинук11ЦПАНЕЛ141
ОСНОВНИЛинук31ЦПАНЕЛ182
ОСНОВНИ ПЛУСЛинук51ЦПАНЕЛ1123
БАСИЦ ПРОЛинук101ЦПАНЕЛ1164
Погледајте поређење Заједничког хостинга

ВПС Хостинг Планови

Назив планаОССвемирПроцесориРАМЈезгроЦена
СТАНДАРДЛинук2022849
ПОСЛОВНИЛинук40241499
ПРОФЕССИОНАЛЛинук80362649
ЕлитеЛинук120483599
Погледајте поређење ВПС хостинга

Планови за хостинг у облаку

Назив планаОССвемирПроцесориРАМПротокЦена
ЛИЧНИ КЛУДЛинукНеограничено22Неограничено399
БУСИНЕСС ЦЛОУДЛинукНеограничено44Неограничено699
ПРОФЕСИОНАЛНИ КЛУДЛинукНеограничено66Неограничено899
Погледајте поређење Цлоуд Хостинг-а

Преглед друштва

Шта је Веб 4 Галаки

Ми у Галаксији Веб 4. увек верујте да веб хостинг треба да буде брз, сигуран, поуздан, напредан и приступачан. Покренули смо овај веб хостинг пројекат како бисмо подржали стално растуће интернет пословање и испунили очекивања пословних корисника по приступачној цени.

Услуге веб хостинга које нуди Веб 4 Галаки. садржи технологију, продужење рада и ексклузивну корисничку подршку 24к7к365. Компетентни смо да пружимо услуге хостинга свим секторима и предузећима свих величина. Имамо понуде услуга од Основног рачуна за хостинг до сложених Кластера наменских сервера на више платформи.

Наш тим и наше вредности
Наш тим чини искусни Линук и Виндовс системски администратори који су посвећени пружању услуга светске класе 24к7. Сви наши системски администратори имају стручност у управљачком панелу цПанел & Плеск, виртуализацијским технологијама и имају доказане резултате у миграцији сервера. Наши експерти за сервере раде на сложеним питањима која се односе на сервере како би смањили време застоја, побољшали перформансе и помогли нашим купцима да умањују трошкове подршке.

Сматрамо да се најбоље искуство купца нуди фокусирањем на перспективу купца. Све наше производе и услуге дизајнирамо с обзиром на задовољство купаца. Једноставност употребе и јасноћа у представљању су неки од кључних фактора нашег успеха, а ми уживамо у пружању наших купаца сваког овог корисног искуства сваки дан.

Наше производе и услуге смо осмислили на такав начин да омогућимо најбоље корисничко искуство и задовољство. Без обзира да ли клијент има заједнички хостинг пакет, ВПС или наменски сервер; третирамо све њих као наше ексклузивне купце и на тај начин им пружамо врхунску подршку 24к7.

Зашто се разликујемо од других

Посвећени давању најбољих
Људи из Веб 4 Галаки-а. смо годинама у индустрији веб хостинга, добро смо упознати са функцијом индустрије веб хостинга и можемо пружити најбоље. Залажемо се за пружање услуга за све нивое вештина, без обзира да ли сте почетник или сте потпуно интелигентни. Ми оснажујемо наше купце да откључају сав потенцијал интернета и извучемо најбоље из њега. С обзиром на чињеницу да купци желе вредност за новац, наше услуге смо објединили са водећим значајкама у индустрији, а 24/7 помоћ на лицу места такође је доступна током целе године како би се осигурало да све буде савршено са вашом веб страницом.

Изврсни производи
Нудимо стандардна и прилагођена хостинг решења за све врсте веб локација и предузећа. Низ нашег асортимана производа садржи име домена, заједничко хостинг, реселлер хостинг, ВПС хостинг, хостинг е-поште, наменске сервере, хостинг е-трговине, ССЛ сертификате, ЦМС хостинг, Г-Суите итд. То није све, стално радимо ка додавању нових функција и побољшања у нашем асортиману. Наша страст да ажурирамо производе помогла нам је да задржимо предност пред конкуренцијом; то се савршено види кроз наш асортиман производа за хостинг.

Конкурентне цене
Неопходно је да дамо све од себе у високо конкурентној индустрији. За разлику од великих играча, у милионима немамо корисничку базу, тако да не испуњавамо услове за њихове скупне попусте, али ипак се трудимо да пружимо услуге хостинга по повољним ценама. Ми послујемо и очигледно је да морамо зарадити, али нисмо похлепни да дивље наплаћујемо квоте и зарађујемо.

Врхунска услуга купцима
Свјесни смо чињенице да постоји много технолошких изазова када је ријеч о вашој веб хостинг платформи, зато смо овдје 24 сата дневно, сваки дан у години. Служба за кориснике је окосница нашег пословања и ту заиста тежимо да направимо значај. Галаксија Веб 4. тех

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me