Мисс Хостинг Ревиев


2 Општа критика


АВГ. РЕЈТИНГ ОДЛИЦНО

Карактеристике

Подршка

Перформансе

Цене

Продаја фласх хостинга

Мисс Хостинг Цене, планови и карактеристике – 2020

Кључне карактеристике

 • Схаред, Цлоуд ВПС, Дедицатед, Реселлер сервери
 • Хостинг са најнижим ценама и бесплатни ССЛ
 • Више локација локација података
 • 45 дана гаранција поврата новца
 • Понуде за Мисс Хостинг-Упто 60%

Преглед друштва

Мисс Хостинг је компанија за веб хостинг која је релативно нова на тржишту веб хостинга. Иако је привукла многе купце према њима, она и даље подузима кораке бебе у индустрији. Али оно што их чини легитимно добрим је њихова врхунска услуга високог квалитета. Део је Мисс групе, а седиште јој је смештено у Шведској, а канцеларије у Великој Британији, САД, Индији, Канади, Мексику итд. Мисс Хостинг покреће мали тим који се састоји од врло страственог особља, али услуге које нуде и које су то карактеристике које долазе са њиховом услугом која их може учинити вредним разматрања? Дозволите да вас прођемо кроз Мисс Хостинг’функције и услуге.

Функције Мисс Хостинга

24/7 корисничка подршка

Као и многи други пружатељи услуга веб хостинга, и Мисс Хостинг пружа 24/7 корисничку подршку. На њиховој веб локацији можете пронаћи бесплатну телефонску подршку. Дакле, са сигурношћу се може рећи да вам се нуди и подршка путем телефона. У супротном можете контактирати тим Мисс хостинга путем поште или карата. Једна ствар која се може приметити ако посетите њихову веб страницу је да су споменули да чак и њихов оснивач и извршни директор решавају карте ноћу. Ово је прилично похвално и показује колико се посвећује пружању корисничке подршке стручног нивоа.

99,9% гаранција за невремене

Мисс Хостинг вам обећава продужење радног века од 99,9%. Ово није нешто што је изван света или превише узбуђује. Зато што смо видели пружатеље услуга веб хостинга који нуде 100% гаранцију за неусаглашеност. Пошто је Мисс Хостинг још увек у почетној фази, можемо претпоставити да могу донети нека побољшања током времена. 99,9% продужетка одговара времену одмака од 43,49 минута. Као што је већ споменуто, није најбоље што можете тражити, али ипак, то је нешто са чим можете да живите.

45 дана гаранција поврата новца

Дужи рок гаранције поврата новца значи да имате више времена за закључивање да ли ћете наставити са веб хостингом који сте изабрали или не. И док има јако мало пружатеља веб хостинг услуга који пружају гаранцију поврата новца дуже од 100 дана, просечно трајање гаранције за поврат новца је 30 дана. Мисс Хостинг вам нуди 45 дана гаранције поврата новца, што је изнад просека. Можете добити практично искуство њихове услуге током 45 дана и знати о било којем аспекту или фактору у вези са хостингом за који сте платили.

Фрее Сите Буилдер

Мисс Хостинг је уградио Сите Буилдер као бесплатну услугу са свим дељеним плановима хостинга. Ако сте почетник са мање или никаквог знања о кодирању, овај градитељ веб страница може бити изузетно користан. Постоји неколико градитеља сајтова који захтевају знатно огроман износ који ће вам помоћи да направите веб локацију. Добијање бесплатног градитеља сајта је сметња јер овај градитељ страница долази са прилагодљивим предлошцима, прилагодљивим изгледима и интерфејсом за уређивање помоћу методологије превлачења и испуштања.

Неограничено складиштење е-поште

Данас рачуни е-поште играју виталну улогу у побољшању корисничког искуства и пружању једноставних средстава комуникације. Али у зависности од врсте и промета веб локације, постоје шансе да вам понестане простора за складиштење е-поште ако вам је обезбеђено веома ограничено складиште е-поште. Али ако одаберете Мисс Хостинг, ослобођени сте бриге, јер ћете добити неограничено складиште е-поште.

Неограничена пропусност

Као што је случај са свим складиштем е-поште, неограничена пропусност се нуди и са свим дељеним хостинг плановима управо из самог основног плана. Како добијате неограничену пропусност, нећете морати бити забринути због преласка ограничења ресурса кад год је нагли пораст промета на вашој веб локацији. А преусмјеравање ваше веб странице када дође до наглог пораста промета једна је од најгорих ствари коју морате доживјети јер губите огромну количину постојећих и потенцијалних купаца / посјетилаца.

Дневне сигурносне копије

Како већ знамо колико је важно направити резервне копије, можда сте изгубили и своје податке због тога што нисте направили сигурносне копије. Може бити поражавајуће гледати како сав ваш напоран рад иде узалуд. Схватајући важност сигурносних копија, Мисс Хостинг нуди бесплатне дневне аутоматске сигурносне копије. И обећава вам се да ће ова сигурносна копија бити враћена ако постоји проблем.

24/7/365 надгледање сервера

Увек је добро имати своју веб локацију на серверу који се непрестано надгледа. Мисс Хостинг’с сервери се прате свакодневно током цијеле године. Ово осигурава да је ваша веб локација сигурнија и доступна готово сво време. Надгледање сервера такође може да избегне озбиљна оштећења која могу бити проузрокована било каквим кваровима хардвера или као таквим.

Бесплатан ССЛ сертификат

Такође добијате и бесплатни ССЛ сертификат као стандард за сваки план веб хостинга. Основни план и средњорочни планови понуђени су летом’с Шифрирајте ССЛ сертификат, док је хигх-енд план доступан са Цомодо Стандард ССЛ.

Мисс Хостинг Сервицес

Дељено гостовање

Као што је већ споменуто, Мисс Хостинг је релативно нова компанија у индустрији веб хостинга. И уместо да одмах прескоче све услуге, покушали су да се одвоје у једну услугу. Дакле, они су далеко до ознаке и стојећи до пете код других водећих пружатеља услуга веб хостинга када је реч о заједничком хостингу. Постоје три различита заједничка хостинг пакета која можете бирати и који се називају Басиц, Профессионал и Ултимате. Цене су им 0,99, 1,99, 2,99 долара месечно. Имајте у виду да ове цене укључују посебне понуде у време писања. Можете да угостите једну веб локацију под основним планом и 10 веб локација за професионални план. Ако желите да угостите неограничен број веб локација под истим хостинг рачуном, мораћете да платите још мало и набавите себи Ултимативни пакет.

Хостинг продавача

Ако желите да оснујете сопствену малу компанију за хостинг, али желите да водите рачуна о серверима, можете да купите Реселлер Хостинг од Мисс Хост. Они нуде неке неограничене функције као што су неограничени рачуни, неограничени рачуни е-поште, неограничено домаћин домена, неограничене МиСКЛ базе података и још много тога. Њихова специјална понуда може вам набавити рачун препродавача за само 25 долара месечно. Можете бирати између 3 различита пакета који се називају Басиц, Профессионал и Ултимате. За ова три пакета добијате 50ГБ, 100ГБ и 200ГБ простора за складиштење.

Цлоуд ВПС Сервер

Ако желите да купите високо перформансни облак ВПС, Мисс Хостинг има три различита пакета које можете изабрати. Цлоуд ВПС можете купити за само 16 УСД месечно, а најнапреднија од три која коштају 64 УСД месечно.

Мисс Хостинг такође нуди Премиум ВПС пакете, а цене се крећу између 80 и 250 долара месечно. Ове посебне цене су само ако се одлучите за наплату током 24 месеца. Добијате РАМ меморију у распону од 12ГБ, 16ГБ и 32ГБ. Добијате посвећену подршку и лични контакт ради ваше удобности.

Наменски сервер

Иако је Мисс Хостинг одличан у заједничком хостингу, не можемо одузети чињеницу да су се и они постале поуздан провајдер наменских сервера. Можете набавити наменски сервер у три различите конфигурације. А та три пакета су названи Профессионал, Премиум и Ултимате. Цене се крећу између 145 УСД и 250 УСД месечно. Док вам пакет Профессионал нуди 4 ГБ РАМ-а, добијате 8 ГБ и 16 ГБ РАМ-а са Премиум и Ултимате пакетима.

Магенто хостинг

Ако желите да угостите своју веб локацију Магенто, можете да се пријавите на прилагођеним цлоуд серверима Мисс Хостинг. Ако одлучите да будете домаћи на веб локацији Мисс Хостинг, биће вам понуђено 24/7 надгледање ваше веб странице. Ово је важна карактеристика, јер су веб локације у мрежи за куповину чешће мета злонамјерног софтвера и друге нежељене поште. На овај начин сте сигурни да је ваша веб локација е-трговине сигурна од претњи које су јој изложене. Будући да Мисс Хостинг нуди Магенто хостинг на прилагођеном серверу, то ће бити високо скалабилно. Можете поставити своје потребе и добити хостинг од Мисс Хостинг за своју веб страницу.

Закључак

Руке доле, госпођица Хостинг једна је од најбољих опција за почетнике који су тек покренули веб локацију или људе који имају веома основну веб локацију. Иако се тек требају успоставити као сила за обрачун, они су својим ефикасним сервисом изазвали довољно таласа да би постали врхунски кандидат за разматрање када је у питању потреба за веб хостингом на улазном нивоу. Пред нама је још дуг пут када размотримо напреднији ВПС и наменски сервер. Али они су већ познати по томе што пружају поуздану услугу, тако да можете да кренете са услугом Мисс Хостинг без размишљања.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map