Куало Ревиев


15 Укупне рецензије


АВГ. РЕЈТИНГ ИЗВАНРЕДАН

Карактеристике

Подршка

Перформансе

Цене

Продаја фласх хостинга

Куало Цене, планови и карактеристике – 2020

Кључне карактеристике

 • 99,9% гаранција за невремене
 • Бесплатни Буилдер веб локација
 • Софтацулоус Веб Апп Инсталлер
 • Намјенски гуруси подршке 24/7
 • Бесплатни ССЛ сертификати
 • 30-дневне сигурносне копије рачуна
 • 60-дневна гаранција поврата новца
 • Куало Промос – До 90% попуста

Заједнички планови за хостинг

Назив планаОССвемирПротокПанелБрој локацијаЦена
СОЛОЛинук10ГБЦПАНЕЛЈЕДНАРс.279
ПОКРЕНУТИЛинук30ГБЦПАНЕЛНЕВЈЕРОВАТНОРс.489
ПЕРФОРМАНСЕЛинук50ГБЦПАНЕЛНЕВЈЕРОВАТНОРс.699
Погледајте поређење Заједничког хостинга

Намјенски планови хостинга

Назив планаОССвемирПроцесориРАМЈезгроЦена
ДС1 МанагедЛинук2к 1ТБИнтел Ксеон Е3-1230в316ГБ3.3ГХзРс.13818
ДС2 МанагедЛинук2к 2ТБИнтел Ксеон Е3-1270в532ГБ3.6ГХзРс.13818
ДС3 МанагедЛинук2к 240ГБ2к Интел Ксеон Е5-2630в232ГБ2.6ГХзРс.13818
ДС4 МанагедЛинук2к 960ГБ2к Интел Ксеон Е5-2630в364ГБ2.4ГХзРс.13818
ЦУСТОМ МанагедЛинукНеограниченоНеограниченоН / АРс.13818
ДС1 УнманагедЛинук2к 1ТБИнтел Ксеон Е3-1230в316ГБ3.3ГХзРс.6909
ДС2 УнманагедЛинук2к 2ТБИнтел Ксеон Е3-1270в532ГБ3.6ГХзРс.6909
ДС3 УнманагедЛинук2к 240ГБ2к Интел Ксеон Е5-2630в232ГБ2.6ГХзРс.6909
ДС4 УнманагедЛинук2к 960ГБ2к Интел Ксеон Е5-2630в364ГБ2.4ГХзРс.6909
ЦУСТОМ НеуправљанЛинукНеограниченоНеограниченоН / АРс.6909
Погледајте упоређивање издвојеног хостинга

Планови за хостинг у облаку

Назив планаОССвемирПроцесориРАМПротокЦена
КСС МанагедЛинук20ГБ1ГБ5ТБРс.2 094
СМАЛЛ МанагедЛинук40ГБ2ГБ5ТБРс.5 901
МЕДИУМ МанагедЛинук70ГБ4ГБ5ТБРс.8 685
ВЕЛИКА УправљанаЛинук90ГБ8ГБ5ТБРс.11 477
КСЛ МанагедЛинук140ГБ16ГБ5ТБРс.15 663
КСС УнманагедЛинук20ГБ1ГБ5ТБРс.705
МАЛО НеуправљаноЛинук40ГБ2ГБ5ТБРс.2 101
СРЕДЊИ НеуправљанЛинук70ГБ4ГБ5ТБРс.3 496
ВЕЛИКО НеуправљаноЛинук90ГБ8ГБ5ТБРс.6 288
КСЛ УнманагедЛинук140ГБ16ГБ5ТБРс.10 474
Погледајте поређење Цлоуд Хостинг-а

Хостинг планови за препродаваче

Назив планаОССвемирПротокПанелБрој локацијаЦена
МИЦРОЛинук20ГБЦПАНЕЛ10Рс.69
СТАРТЕРЛинук100ГБЦПАНЕЛ100Рс.69
ПРОЛинукНеограниченоЦПАНЕЛ200Рс.69
Погледајте поређење Хостинг продавача

Преглед друштва

Куало је врхунски провајдер веб хостинга који се истакнуо како у квалитету услуге, тако и у броју веб локација на свом серверу. Куало’с сервер је дом огромног броја од 30000+ веб локација. Такође их купци свуда на интернету такође оцењују веома високо. Међу многим другим факторима који Куало разликују од осталих веб домаћинстава врло ефикасна корисничка услуга је врло запажен фактор.

Са преко 19 година искуства на тржишту веб хостинга након што је 2000. године основан као дистрибутер веб хостинг провајдера, Куало је кренуо огромним кораком ка једном од најпознатијих провајдера веб хостинга. Дакле, Куало је прави ветеран када је у питању пружање врхунске услуге која је уједно и поуздана и према џепу..

Куало тврди да послује са страшћу према веб локацијама. Како не можете проценити књигу према њеној корици, не можете одлучити да ли је веб домаћин довољно добар за вашу веб локацију или не, само тако што ћете видети преглед књиге. Да бисмо вам поједноставили ствари, допустите да вам детаљно погледамо услуге и карактеристике Куало веб хостинга.

Куало Феатурес

24/7/365 служба за кориснике

Као што је раније споменуто, Куало се издваја од осталих пружатеља услуга веб хостинга када је у питању њихова корисничка услуга. Овај тим стручњака поставио је нове стандарде у пружању одличне корисничке подршке током читавог сата, током целе године. Куало је траку високо подигао када је у питању помоћ купцима у њиховим упитима, поступку подешавања или било којим другим задацима за које је потребна стручна помоћ. Купци могу да користе садржаје за ћаскање уживо који нуди Куало, а такође могу да користе дежурну помоћ за напреднији тип хостинга.

99,9% гаранција за невремене

Куало долази са 99,9% гаранције за продужено време, што није најбоља индустрија, али с обзиром на то колико је поуздан Куало, то је прихватљиво. Овај проценат значи само 45 минута месечно. Гаранција за продужено време од стране Куала прилично је просечна и није револуционарна, али не би требало да резултира драстичним проблемима перформанси.

60 дана гаранције за поврат новца

Куало обећава да ће вам вратити новац који сте платили за њихову услугу, без пружања услуге на лицу места, за коју сте гарантовани. Можете да затражите повраћај у првих 60 дана као Куало купац ако нисте задовољни услугом коју пружа Куало. Све трошкове гостовања Куало ће надокнадити. Али вам се не дају гаранције за поврат новца за услуге попут регистрације, преноса и обнављања имена домена, безбедносних услуга СитеЛоцк.

Гаранција за замрзавање цене

Са Куалом’с Прице Фрее функција, загарантовани сте да цене које плаћате за хостинг остају сталне, све док одлучите да останете њихов клијент. Ова гаранција се односи на веб хостинг, Цлоуд ВПС хостинг и наменске сервере. Али ова карактеристика се односи само на њихов редован ценовник. Не односи се на попусте које бисте могли да добијете приликом куповине хостинга од Куала.

100% зелена напајање

Куало’С дата центрима се напаја 100% енергија која се поново користи, чинећи њихову услугу 100% Греен погоном. Куало је успео да обрати пажњу на то да њихова услуга не наноси никакву штету околини. Они користе енергетски ефикасне принципе дизајна како би осигурали да угао њихове услуге не постане још један извор емисије угљеника. Коришћење Куало услуга такође може учинити вашу еколошку свест задовољном.

Бесплатан пренос веб странице и е-поште

Ако сте одлучили да дате Куало-у’Ако хостете у покрету, можете бесплатно да пренесете своје веб странице са других домаћина на сервере Куало. Овај процес није само бесплатан већ и без проблема као Куало’тим стручњака за подршку вам је увек на располагању. Такође можете да преместите све адресе е-поште са другог сервера у Куало’без да коштате ни пара.

Бесплатни ССЛ

Куало је један од ретких пружатеља услуга веб хостинга који пружа бесплатан ССЛ сертификат директно из основног плана. У случају већине популарних провајдера за веб хостинг, требате одабрати напредне планове за коришћење бесплатног ССЛ сертификата. А добијање бесплатног ССЛ сертификата сигурно је благодат с обзиром на то колико је важан и скуп ССЛ сертификат.

Бесплатни програм за инсталацију апликација

Ако ваша веб локација ради на ЦМС апликацијама, велике су шансе да ћете се на крају потрудити да те апликације покрену вашу веб локацију. Али то је победило’Не може бити случај ако одаберете Куало хостинг. Добијате инсталацију бесплатне апликације у пакету са њиховим плановима за хостинг одакле можете преузети апликације које су вам потребне за покретање ваше веб локације.

Бесплатни домен са годишњим планом

Куповање веб хостинга од Куала уз годишње обрачунавање хостинга има користи. Не само да добијате планове по нижим ценама, већ добијате и бесплатно име домена када одаберете годишње планове. Имена домена знатно су скупља у зависности од додатака које одаберете, али Куало је отишао корак унапред и бесплатно вам даје свој годишњи план. Бесплатни домен не јефтиније домене ниског нивоа. Куало нуди домене највишег нивоа попут .цом, .нет, орг итд.

Алат за прављење резервних копија

Корисници могу да поставе и управљају својим резервним копијама помоћу алата Бацкуп Манагер који се испоручује у комплету са Куало Хостингом. Ако су корисници спремни да добију напредне сигурносне копије, могу се одлучити за плаћену услугу која се зове, Цоде Гуард. ЦодеГуард нуди сигурносно копирање, надгледање и обнављање датотека заснованих на облаку.

Куало Сервицес

Чим посетите Куало’На веб локацији ћете видети невероватну линију услуга које нуди Куало. Куало’Услуге и понуде укључују домене, веб странице, веб хостинг, наменске сервере, ВПС, хостинг хостинга и још много тога. Куало’сајт има Схаред Хостинг у фокусу. То не значи да су специјализовани само за пружање дељеног хостинга. Остале специјализације Куало није заостао.

Дељено гостовање

Као што је раније споменуто, Куало је шампион када је реч о Дељеном хостингу. У ствари, Куало је себи дао име пружајући поуздан и од кога може да зависи дељени хостинг са ниским ценама. Схаред Хостинг је класификован у 3 различита пакета, наиме Соло, Стартуп и Перформанце. А цене почињу од Рс. 279, све до Рс.699. Соло план је погодан за више блогова врста веб страница, а следећа два су напреднији планови намењени покретању и великим веб локацијама.

Добивате поуздане услуге е-поште без нежељене поште и тим стручњака на услузи током цијелог дана, током цијеле године. Добијате цПанел контролну таблу са дељеним хостингом од Куала.

Пословни хостинг

Ако ваша веб локација жели нешто више од уобичајеног у дељеном хостингу, морате да покренете Бусинесс хостинг. Куало нуди веома брз хостинг хостинг који је висок на поузданости и сигурности. Ако желите снагу наменског хостинга, али осећате да је плата више него што вам треба, ово је прилагођени хостинг за вас. Јер Куало’Пословно хостинг је полу-посвећено и добићете слободу и перформансе наменских сервера по знатно нижим ценама. Са до 50% попуста на први месец’Рачуном можете користити Куало Бусинесс Хостинг по почетној цени од Рс. 699.

Ови планови су савршени за веб странице које траже више сокова и увек гладују више. Вашој ужурбаној и захтевној веб страници никада неће понестати снаге помоћу ових планова који су направљени за највећу могућу брзину и високу поузданост.

Резервне копије се праве једном у 4 сата и пружају вам могућност да сами вратите датотеке, базе података и е-поштом директно са управљачке плоче. Сервере напаја ЛитеСпеед, што резултира неуспоредивим перформансама.

Цлоуд ВПС

Једна од најбољих понуда у дугој линији Куала’с услугом Цлоуд ВПС. Куало нуди блистави брзи, високо скалабилни ВПС облак на захтев. Можете изабрати између цПанел цлоуд ВПС-а, потпуно управљаног облака ВПС и неуправљаног облака ВПС-а. Неуправљан ВПС облак је најјефтинији, са ценама које почињу од свега. 705 месечно. Можете поставити своје захтеве и користити прилагођене сервере такође са спецификацијама по вашем избору. То је сигурно корисно када тачно познајете своје захтеве и не’не желите да вам понестане ресурса или не’не желите да платите за оно што донирате’не захтевам.

Као и било који други начин хостинга из Куала, Цлоуд ВПС такође подржава ненадмашна корисничка подршка, бесплатан пренос веб локација и још много тога.

Наменски сервери

Сирова снага голог метала раздваја Куало’од осталих наменских сервера, а ово је врста хостинга коју морате одабрати за веб локацију која гласи. Куало’Посвећени сервери су најприкладнији за екстремне перформансе и можете најбоље искористити снагу цПанела и ВХМ-а..

Добијате све функције које су доступне са свим пакетима које нуди Куало, као што су супер пријатељска подршка, бесплатан пренос веб локација, бесплатна наградна гаранција заједно са преносом података од 5ТБ, уграђеним филтрирањем нежељене поште и гаранцијом замјене хардвера.

Хостинг продавача

Куало такође нуди реселлер хостинг у атрактивним пакетима који почињу од само Рс.69 (први месец). Можете бирати између 3 пакета, наиме, микро, стартер, про. Куало’с хостинг продавачем је идеална опција за веб дизајнере и предузетнике, где хостинг може бити продат купцима под вашим брендом по ценама по вашем избору. Помоћу хостинга препродавача, можете редовно зарађивати брендирајући га на свој начин и креирајући име за себе.

Ова врста хостинга је мала у одржавању, јер увек можете решити проблеме са којима се сусрећу купци, уз помоћ Куала’увек спреман наменски тим за подршку. Као и друге врсте хостинга које нуди Куало, и реселлер хостинг долази са 60-дневном гаранцијом поврата новца, 99,9% гаранције за продужено време, а услугу можете користити без икаквих блокада, омогућавајући вам да напустите било које време када се осећате као.

Закључак

Са својом дугом списком услуга у понуди, Куало има пакет у понуди за све који имају потребе за веб хостингом. Ово, заједно са многим другим карактеристикама, дефинише колико је брзо Куало прерастао у главну компанију, пружајући широк спектар понуде по веома конкурентним ценама. Док је Куало’сервис не би добио десет на десет, њихов стручни тим то чини. Стога, Куало’Услуга ове услуге дефинитивно је вриједна покушаја.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map