48 Укупне рецензије


АВГ. РЕЈТИНГ ОДЛИЦНО

Карактеристике

Подршка

Перформансе

Цене

Продаја фласх хостинга

Цене, планови и карактеристике ГоДадди – 2020

Кључне карактеристике

  • Регистратор домена # 1 света Годадди у свету
  • Дељени, ВПС, наменски сервери
  • Инсталација са једним кликом на 125+ бесплатних апликација
  • Подешавање за 1 клик за регистроване домене ГоДадди
  • Загарантовано 9,9% продуженог времена
  • Награђивана техничка подршка
  • ГоДадди Купони

Заједнички планови за хостинг

Назив планаОССвемирПротокПанелБрој локацијаЦена
СтартерЛинук30 ГБНеизмереноЦПАНЕЛ1 веб локацијаРс.99
ЕкономијаЛинук100 ГБНеограниченоЦПАНЕЛНеограниченоРс.199
ДелукеЛинукНеограниченоНеограниченоЦПАНЕЛНеограниченоРс 299
КрајњиЛинукНеограниченоНеограниченоЦПАНЕЛНеограниченоРс.449
Погледајте поређење Заједничког хостинга

ВПС Хостинг Планови

Назив планаОССвемирПроцесориРАМЈезгроЦена
ЛансирањеЛинук40 ГБ1 ЦПУ2 ГБРс.1,136
ПобољшатиЛинук60 ГБ2 ЦПУ4ГБРс.1,916
РастиЛинук150 ГБ3 ЦПУ6 ГБРс.2404
ПроширитиЛинук200 ГБ4 ЦПУ8 ГБРс.3,379
Погледајте поређење ВПС хостинга

Намјенски планови хостинга

Назив планаОССвемирПроцесориРАМЈезгроЦена
ЕкономијаЛинук1 ТБ4 ЦПУ4ГБ3.1 ГХзРс.4,719
ВредностЛинук1,5 ТБ4 ЦПУ8 ГБ3.1 ГХзРс.6,759
ДелукеЛинук2 ТБ4 ЦПУ16 ГБ3.1 ГХзРс.8.119
КрајњиЛинук2 ТБ4 ЦПУ32 ГБ3.1 ГХзРс.8,799
Погледајте упоређивање издвојеног хостинга

Хостинг планови за препродаваче

Назив планаОССвемирПротокПанелБрој локацијаЦена
ПобољшатиЛинук90 ГБНеограниченоЦПАНЕЛНеограниченоРс.1999
РастиЛинук120 ГБНеограниченоЦПАНЕЛНеограниченоРс.2,799
ПроширитиЛинук150 ГБНеограниченоЦПАНЕЛНеограниченоРс.2,999
УспостављеноЛинук240 ГБНеограниченоЦПАНЕЛНеограниченоРс.4,599
Погледајте поређење Хостинг продавача

Преглед друштва

ГоДадди је име које погађа све’Уму кад разговарамо ‘Топ хостинг компанија’. С правом, под управом има преко 18 милиона клијената широм света и 77М имена домена,

Они су били пионири у задовољењу потреба широког спектра купаца широм света својим најбољим класним веб решењима. То је свет’с регистратор домена број један. А бити број један није лак задатак, а остати на првом месту је много теже. Али ГоДадди је тај задатак постигао својим огромним напорним радом у пружању својим клијентима врхунску услугу.

ГоДадди стоји иза многих малих предузећа која су се претворила у врхунске брендове пружајући најбоље у класи веб хостинга по врло повољним ценама. Изградио је поуздану инфраструктуру веб сервера усредсређену на време рада, Линук и Виндовс сервере, невероватну корисничку службу и друге функције. А цене на торти су широк спектар планова које имају.

Заједнички планови за веб хостинг

ГоДадди’с Заједнички веб планови почињу од 99рс / месечно и крећу се до 499 / месечно. Док план стартера нема’не купујем вам бесплатан домен, план дељеног хостинга ГоДадди-е економије вам даје бесплатно име домена, 100 ГБ простора за складиштење, могућност хостовања једне веб странице, неограничен месечни пренос података и бесплатну пословну е-пошту. Названи као ‘Најбоља вредност’ план, Делуке план нуди неограничено складиштење и неограничене домене поред функција економског плана. Почиње од 339 / месечно. Ултимате пакет нуди врхунски ДНС алат за управљање, 2к капацитет обраде и бесплатни ССЛ сертификат у трајању од годину дана.

Планови пословног хостинга

Ово је можда нови термин за неколицину. Па нека’погледајте шта је пословни хостинг према ГоДадди-у. То’најбоље од оба света – појачана снага виртуелног приватног сервера, али са контролном таблом која се лако користи и нема’за рад вам није потребна диплома рачунарских наука. ГоДадди предлаже те планове људима са веб локацијама за е-трговину, онима који ће имати висок промет и којима треба више ресурса. ако ти’тражите врсту веб хостинга који је веома брз, подржава огромну количину промета који долази у било које вријеме. ГоДадди’Пословно хостинг пружа ресурсе и подршку да задовољи ваше потребе за хостингом.

Планови почињу са Лаунцх пакетом, почевши од 59 1159 / моме, обезбеђујући 60 ГБ простора за складиштење, 2 ГБ РАМ-а, 1 ЦПУ, неограничени саобраћај, Неограничене веб странице и базе података, Стандардни ССЛ сертификат. Затим ту је план за побољшање који у план лансирања додаје складишни простор од 90 ГБ, 4 ГБ РАМ-а, 2 ЦПУ-а и он започиње од 79 1479 / месечно. Након њега следи план раста који се назива и ‘Најбоља вредност’ пакет у пословном хостингу који нуди 120 ГБ меморије, 6 ГБ РАМ-а, 3 ЦПУ-а поред осталих карактеристика претходних пакета. И по повољним ценама од 1.919 месечно. А ту је и Екпанд план који се наплаћује на 2.559 / / мма, нудећи 150 ГБ простора за складиштење, 8 ГБ РАМ-а, 4 ЦПУ-а поред осталих карактеристика друга три плана.

ВПС хостинг услуге

ВПС Хостинг планови започињу пакетом који носи назив Лаунцх, а нуди 1 ЦПУ Цоре, 2 ГБ РАМ-а, 40 ГБ стораге и цена је 1.399 м / месечно. Потом је ту пакет Енханце који је ат 2199 / мо, и нуди 2 ЦПУ језгра, 4 ГБ РАМ-а, складиште од 60 ГБ. Пакет узгајања кошта се од 99 2699 / мјесечно. 3 ЦПУ Цоре, 6 ГБ РАМ-а, 150 ГБ стораге. А план Екпанд-а најскупљи, од 99 3699 / месечно нуди 4 ЦПУ језгра, 6ГБ РАМ-а, 150 ГБ простора за складиштење.

Наменски сервери

ГоДадди га је ценио’посвећени Хостинг сервери врло агресивно с пакетом Ецономи, почевши од ₹ 4719 / мм, нудећи 4 ЦПУ језгре @ 3,1 ГХз, 4 ГБ меморије, 1 ТБ складиштења, неограничену пропусну ширину, 3 намјенска ИП-а, бесплатни једногодишњи ССЛ цертификат. Следећи је пакет вредности који долази у пакету са 8 ГБ меморије, 1,5 ТБ меморије заједно са осталим функцијама које се нуде у економском плану. Овај план по цени од 6759 / по месецу. Следи Делуке план који нуди 8 ГБ меморије, 1,5 ТБ простора за складиштење уз остале карактеристике претходних паковања. А цена је 11 8119 / месечно. Ултимате пакет који је најскупљи кошта се од 99 8799 / месечно, нудећи 32 ГБ меморије и 2ТБ простора за складиштење са остатком доброте који су обезбеђени у остала три пакета.

Имена домена:

ГоДадди нуди имена домена по почетној цени од 209 м / месечно. Пружају дугу листу имена домена као што су .цом, .цо, .ин, .лифе и многи други.

Вебсите Буилдер

ГоДадди има нови и напредни алат за прављење веб локација који помаже било којој особи са најмање или никаквим знањем кодирања да направи веб локацију по свом избору. Има велику библиотеку професионалних слика које можете одабрати тако да ће на вашој веб локацији увек бити слике које одражавају ваше пословање или страст. Можете и да отпремите своје слике. Такође поседује сучеље за прелазак прстом до стила где можете веб локацију да уклоните само у неколико мачака. Такође вам даје привилегију мешања и подударања где можете бити ослобођени ограничења шаблона и прилагодити сваки угао ваше веб странице. Добивате овај градитељ веб страница Слободан пробна верзија у трајању од 14 дана након чега ћете морати да платите за то израђивач веб локација.

Профессионал Бусинесс Емаил

ГоДадди такође нуди услугу пословне е-поште почевши на ₹ 39 / месечно где ћете добити 10 ГБ простора за похрану е-поште по кориснику, искуство без огласа, награђивано, подршка 24 сата дневно. Са ГоДаддијем’с спам и антивирусне филтере који блокирају преко 300 милиона нежељених, потенцијално опасних порука е-поште сваки дан. Ови планови веома добро подржавају и паметни телефони и таблети.

Локални веб дизајнери

ГоДадди такође има дугу листу програмера и агенција које могу да направе твој посао дизајнирања и управљања веб страницама без проблема.

Закључак:

ГоДадди има озбиљне конкуренте за прво место, а такође има и довољно простора за побољшања у погледу подршке за купце, обнављања цена итд. Ако то успе у тим аспектима, није ни чудо што ће ГоДадди краљевати као краљ дуги временски период..

Такође можете видети корисничке критике за ГоДадди у одељку ‘Кориснички прегледи’ одељак.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me