20 Укупне рецензије


АВГ. РЕЈТИНГ ИЗВАНРЕДАН

Карактеристике

Подршка

Перформансе

Цене

Продаја фласх хостинга

ЦхемиЦлоуд цене, планови и карактеристике – 2020

Кључне карактеристике

  • Бесплатно име домена за живот
  • 45 дана гаранција поврата новца
  • 24/7 подршка без нивоа
  • Бесплатно шифрујмо ССЛ
  • Локални хостинг провајдер у облаку
  • Локације сервера широм света

Заједнички планови за хостинг

Назив планаОССвемирПротокПанелБрој локацијаЦена
Покретање веб хостингаЛинук15 ГБ ССДНеограниченоЦПАНЕЛ1$ 3,95 / месечно
Веб Хостинг ПроЛинукССД од 25 ГБНеограниченоЦПАНЕЛНеограничено$ 6,95 / месечно
Турбо веб хостингЛинук35 ГБ ССДНеограниченоЦПАНЕЛНеограничено$ 10,95 / месечно
Погледајте поређење Заједничког хостинга

ВПС Хостинг Планови

Назив планаОССвемирПроцесориРАМЈезгроЦена
ГвожђеЛинук80 ГБ ССД2 ЦПУ језгра4ГБ$ 79,95 / месечно
БронзаЛинук160 ГБ4 ЦПУ Цоре8 ГБ119,95 УСД / месечно
СреброЛинук320 ГБ6 ЦПУ Цоре16 ГБ199,95 УСД / месечно
ЗлатоЛинук640 ГБ ССД8 ЦПУ Цоре32 ГБ$ 359,95 / месечно
Погледајте поређење ВПС хостинга

Хостинг планови за препродаваче

Назив планаОССвемирПротокПанелБрој локацијаЦена
ЕлецтронЛинукССД од 25 ГБ250 ГБЦПАНЕЛНеограничено$ 19,95 / месец
ФусионЛинук50 ГБ ССД500 ГБЦПАНЕЛНеограничено$ 34,95 / месечно
ПроширењеЛинук80 ГБ ССД800 ГБЦПАНЕЛНеограничено$ 50,95 / месечно
ЕволуцијаЛинук100 ГБ ССД1000 ГБЦПАНЕЛНеограничено$ 64,95 / месечно
Погледајте поређење Хостинг продавача

Преглед друштва

ЦхемиЦлоуд је веб хостинг провајдер који је познат по томе што пружа најбољу корисничку услугу заједно са брзим, поузданим и сигурним веб хостингом заснованим на цлоуд платформи. ЦхемиЦлоуд је један од најцењенијих пружатеља веб хостинга у индустрији. Њихова просечна оцена је већа од 90%, што је невероватно, имајући у виду како већина купаца на крају даје врло ниске оцене, чак и ако постоји мала грешка у услузи коју пружа било који провајдер.
Ова висока оцена не само да указује на то колико је услуга ЦхемиЦлоуд-а добра, већ такође одражава важност коју даје задовољство корисника..

Дозволити’Откријте је ли ЦхемиЦлоуд најбоља опција коју имате када бирате правог пружатеља услуга веб хостинга за своју веб страницу.

ЦхемиЦлоуд Феатурес

Употреба Цлоуд технологије

Услуге засноване на облаку сада не требају уводити. И не може се порећи чињеница да је Цлоуд Тецхнологи будућност и да је будућност овде. Захваљујући томе што вашу веб локацију покрећу цлоуд сервери, ваша веб локација припрема будућност и Цлоуд сервери имају пуно предности у односу на традиционалне сервере. И ЦхемиЦлоуд’Сам назив узвикује употребу Цлоуд сервера у њиховој услузи. Подржавање снаге облачних сервера сигурно помаже у вашем веб сајту бржим, сигурнијим и високо доступним. Ова технологија је такође омогућила ЦхемиЦлоуд у понуди пакета за скалирање од веома основних до високо напредних функција.

ССД сервери

Ако одаберете ЦхемиЦлоуд, ваша веб локација биће домаћин на серверима које покреће ССД, без обзира на план који одаберете. Спремање на серверу засновано на ССД-у значи мало или нимало латенцијално ултра брзо време приступа. Веб локација је такође много сигурнија од оне која се налази на ХДД серверима. И још једна чињеница да је додавање више тежине доминацији ССД-а то што су они веома ефикасни по енергији, па стога троше мање ресурса.

24/7 Подршка стручњака

Подршка купцима одувек је била главни приоритет купаца. Ако уопште, то никада није било више од тога колико је важна корисничка подршка сада. ЦхемиЦлоуд је разумео ову чињеницу и дао високи приоритет пружању корисничке подршке стручног нивоа, што је резултирало тиме да су они један од високо оцењених провајдера веб хостинга широм света. Можете бирати у било које време, а присуствоваће вам стручни извршни директор за корисничку подршку ЦхемиЦлоуд и можете добити одговоре на било која од ваших питања или решити било који од својих проблема..

99,9% Уптиме

ЦхемиЦлоуд долази са 99,99% гаранције за продужено време. Иако је гаранција 100% продуженог рада на првом месту увек сјајна, 99,99% ипак није тако лоше. И даље се сматра добром у поређењу са индустријским стандардом. Ваша веб локација ће бити покренута и покреће 99,99% времена. Ово ће вам помоћи да опслужите своје посетиоце или купце готово сваки пут када се вашој веб локацији приступа. Ова гаранција за продужење рада у просеку значи 21,92 минута станке у месецу.

Бесплатно име домена за живот

Већина нас ће се ослободити кад им се понуди име Фрее Домаин заједно са веб хостингом. Јер плаћање и веб хостинга и имена домена сигурно може сагорјети рупу у нашим џеповима. Имена домена понекад имају већу цијену од оне на веб хостингу. Оно што ствари чини ведријима ако купујете веб хостинг од ЦхемиЦлоуд-а је чињеница да име домена добијате бесплатно за цео живот. То значи да нећете морати да плаћате исто име домена приликом обнављања услуге, све док се веб хостинг пружа од ЦхемиЦлоуд-а..

45 дана гаранција поврата новца

Многи провајдери веб хостинга нуде своју услугу уз одређену гаранцију поврата новца. Али ЦхемиЦлоуд услуга нуди се уз гаранцију поврата новца без услова, што значи да ћете имати 45 дана у својим рукама да искусите ЦхемиЦлоуд услугу и сами одлучите желите ли их се држати дужег периода. То ће се радити без проблема и без питања.

Слободне и без муке миграције

Дозволити’Рецимо да сте импресионирани оним што ЦхемиЦлоуд нуди на папиру и желите да их испробате, нећете морати да бринете о томе да свој садржај и друге ствари везане за вашу веб локацију морате да пребаците на сервере ЦхемиЦлоуд-а. Они нуде бесплатни систем за миграцију, који такође није беспотребан јер имају високо стручне техничке руководиоце који ће вам помоћи да лако пребаците вашу веб страницу, без пробијања зноја.

ЦхемиЦлоуд Сервицес

Веб хостинг

Као што је већ споменуто да ЦхемиЦлоуд пружа своју услугу засновану на Цлоуд платформи, можете сами себи донети веб хостинг изван очекивања, како ЦхемиЦлоуд наводи, цене почињу од 3,95 УСД / месечно. Овај пакет под називом Стартер долази са свим основним функцијама које су вам потребне. Цене нису најбоље у индустрији, али не можете тражити више, јер већ добијате неке од најбољих функција у класи, као што су цлоуд сервери као стандард. Ако желите мало напреднији пакет, можете одабрати Про план који кошта 6,95 УСД / месечно. А можете да изаберете и Турбо план ако желите ‘сва пиштољка пламти’ тип перформанси, који је и до 10Кс бржи. Цена овог пакета је 10,95 долара месечно.

ВордПресс хостинг

ВордПресс хостинг који покрећу ултра напредни ССД сервери нуде се намењена подршка за ВордПресс. Нећете имати проблема током креирања веб странице или када наиђете на било какве проблеме након тога, уз ову наменску подршку за ВордПресс. Планови су по сличним ценама као и планови за веб хостинг у облаку. Цене почињу од 3,95 УСД / месечно. иде све до 10,95 УСД месечно. Њихови сервери налазе се у Бангалореу у Индији, који је у стању да вашу веб страницу знатно убрза, смањујући латенције у великој мери.

Цлоуд ВПС

ЦхемиЦлоуд нуди високо скалабилни ВПС заснован на Цлоуд технологији по почетној цени од 79,95 УСД / месечно. Сервери се налазе и у Бангалору, у Индији. Цене иду све до 350 УСД месечно. Сви планови су названи по металима, што указује на робусност сервера. ЦхемиЦлоуд нуди Цлоуд ВПС у 4 различита паковања, наиме, Ирон, Бронзе, Силвер и Голд. Добијате наменску ИП адресу, бесплатни ССЛ сертификат као стандард за сва 4 пакета. Једна значајна карактеристика је да ЦхемиЦлоуд нуди стандардно 15-дневно јамство поврата новца за све пакете, које већина домаћина не пружа чак ни са најнапреднијим пакетом.

Хостинг продавача

Ако желите Реселлер Хостинг, ЦхемиЦлоуд нуди високо-перформансни Цлоуд Реселлер хостинг који је специјално дизајниран за веб дизајнере или друге агенције. Можете бирати између 4 различита плана под називом Елецтрон, Фусион, Екпансион и Еволутион. Пакет Елецтрон кошта 19,95 УСД / месечно. будући да је еволуција богата значајкама цијењена на 64,95 УСД мјесечно. Можете угостити неограничене веб странице у сва 4 пакета, а сва 4 пакета покрећу ССД меморију. Добијате бесплатан ССЛ сертификат као стандард и доступне су бесплатне дневне копије.

Закључак

Иако ЦхемиЦлоуд сигурно нема веома дугу линију понуда, он се одлично сналази у услугама које нуди. Посветили су се наменском Хостингу, али ипак, они су најбољи у ономе што раде. Њихову услугу можете одабрати без размишљања, осим ако не тражите основни традиционални веб хостинг по врло повољној цени коју покрећу ХДД дискови. Ако одаберете ЦхемиЦлоуд, сигурна вам је да ћете бити сретан купац, а на велико задовољство. Ако имате другу помисао на избор ЦхемиЦлоуд-а, још увек можете да покушате њихову услугу јер имате 45 дана да бисте добили новац назад у случају да не желите да наставите са ЦхемиЦлоуд-ом.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me