8 Просечна оцена


Цена
$ 4,89


Хостинг за мала предузећа

тест

9.2 Оцена блога

Цена
$ 4,99


ИнМотион олакшава и приступачно започиње свој блог. Чак нуде и ВордПресс који је унапред инсталиран, тако да можете блог ставити на мрежи за неколико минута.

Веб локација ће се брже учитати помоћу ИнМотион-а захваљујући њиховој ССД архитектури складиштења и специјалним оптимизацијама за ПХП и ОС сервера које смањују учитавање сервера од сваког посетиоца и максимално повећавају брзину учитавања.

Такође безбедност чине приоритетом, пружајући вам аутоматско ажурирање програма ВордПресс и бесплатне аутоматске дневне копије. Већина такмичара нуди само недељне резервне копије.

С само 3,49 УСД месечно, њихов лансирни пакет одличан је за мале блогове. Њихов најскупљи Про пакет још увек износи само 7,49 УСД месечно. Они чак нуде опцију плаћања месечно у месец за Про пакет, што је дефинитивно привлачно за оне који више воле месечно плаћање, а не плаћање унапред годину дана како би добили велики попуст.

 • ВордПресс је унапред инсталиран
 • БЕСПЛАТНИ домен, трансфер места и аутоматско дневно прављење резервних копија
 • Неограничен простор на диску и пропусни опсег
 • Брза ССД архитектура са ПХП и оптимизацијама за кеширање
 • На једном је рачуну било где од 2 до неограничене веб локације

.


Гаранција за повраћај новца
90 дана
Простор на диску
Неограничено
Назив домена
БЕСПЛАТНО (1 година)
9.8 Посебна оцена

Цена
$ 105,69


ИнМотион-ова посвећена понуда сервера је импресивна. У поређењу са већином конкурената, издашнији су у погледу ресурса и карактеристика перформанси – посебно на њиховом улазном нивоу / основним плановима.

Сви њихови планови наменских сервера управљају се и укључују ССД примарну меморију са софтвером РАИД за сувишност; БЕСПЛАТНЕ лиценце цПанел и ВХМ; 100% мрежна гаранција продужетка, компатибилност са даљинским КВМ-ом и инжењери за подршку засноване на 24/7 у САД-у спремни да вам помогну.

Такође добијате Интел Ксеон процесоре високих перформанси који почињу на 2.8Гхз и 4 језгре / 4тхреадс, заједно са доста РАМ-а и наменских ИП адреса.

Да би се осигурао скоро нулти прекид рада, ИнМотион наменски сервери су закрпани и надограђени својим јединственим системом за ажурирање без поновног постављања, КернелЦаре.

Као додатни бонус, ИнМотион је у стању да одржава мале пингове сервера широм света захваљујући гигабитној уплинк вези и њихов центар података смјештен је у близини Интернет Екцханге Поинта у Лос Ангелесу, ЦА.

 • Ажурирања кернела без поновног постављања кернелЦаре
 • ССД примарна меморија са РАИД-ом
 • Укључена је и управљана услуга
 • Укључени су бесплатни ВХМ и цПанел
 • Мрежа првог реда са вишком
 • 99.999% нето продуженог рада уз помоћ Смарт Роутинг ™ технологије

.


Гаранција за повраћај новца
30 дана
Простор на диску
Неограничено
Назив домена
БЕСПЛАТНО (1 година)
9.7 ВПС Оцена

Цена
$ 27,99


ВМ понуде ИнМотион-а дају вам више од конкуренције на готово сваки начин, чинећи их нашим најбољим избором за ВПС хостинг.

Њихов модерни Линук (ЦентОС) ССД ВПС хостинг долази опремљен атрактивним низом функција, укључујући облак напајану инфраструктуру изграђену за вишак у реалном времену, бесплатно управљање сервером, бесплатну цПанел ВХМ лиценцу, ЦентОС и ЛАМП стацк, снимке уживо и стања и много више.

Да би се додатно повећала сигурност података и брзина преноса, ССД меморија је конфигурисана у РАИД6.

Ако ИнМотион упоређујете са другим ВПС домаћинима, приметићете да је ИнМотион издашнији за РАМ. Такође вас не закључавају на одређени број ЦПУ језгара као и други домаћини. Уместо тога, они аутоматски повећавају број коришћених језгара по потреби без додатних трошкова.

Ако тражите брз, поуздан, флексибилан и приступачан ВПС, топло вам препоручујемо да проверите ИнМотион.

 • Број 1 за хостинг у облаку (ВПС)
 • БЕСПЛАТНИ ССД дискови укључени су за 20к брже хостинг
 • Минимално 4ГБ РАМ-а и 3 наменска ИП-а
 • БЕСПЛАТНА лиценца цПанел укључујући ВХМ
 • Бесплатан управљани сервис одржава ваш ВПС брзим и сигурним закрпама и исправкама
 • ССХ приступ и факултативни приступ роот-у

.


Гаранција за повраћај новца
90 дана
Простор на диску
75ГБ – 260ГБ ССД
Назив домена
БЕСПЛАТНО (1 година)
9.2 Вордпресс Оцена

Цена
$ 2,95


Свиђа нам се приступ ИнМотион-а за ВордПресс хостинг. Ако одаберете било који план, добијате брз, приступачан, једноставан за употребу, сигурно и поуздано хостинг за било где од 2 до неограничене ВордПресс веб локације.

Сви пакети имају ВордПресс који је унапред инсталиран и спреман за употребу, тако да је ваша веб локација доступна за неколико минута. У случају да већ имате веб локацију на коју желите да се преселите у ИнМотион, они нуде бесплатан пренос сајта без икаквог застоја..

Веб локација ће се брже учитавати помоћу ИнМотион-а захваљујући њиховој ССД архитектури складиштења и специјалним оптимизацијама за ПХП и ОС сервера које смањују учитавање сервера од сваког посетиоца и максимално повећавају брзину учитавања.

Такође безбедност чине приоритетом, пружајући вам аутоматско ажурирање програма ВордПресс и бесплатне аутоматске дневне копије. Већина такмичара нуди само недељне резервне копије.

За напредне кориснике ИнМотион такође укључује приступ ССХ и Гит, и наравно ФТП и ПХПМиАдмин. Њихов контролни панел је индустријски стандардни цПанел и такође укључује инсталацију апликације Софтацулоус. Дакле, не добијате ограничену / ограничену контролну таблу када одаберете ИнМотион-ов ВордПресс хостинг.

Са само 3,49 УСД месечно, њихов лансирни пакет одличан је за мале блогове. Њихов најскупљи Про пакет и даље износи само 7,49 УСД / месечно. Они чак нуде опцију плаћања месечно у месец за Про пакет, што је дефинитивно привлачно за оне који више воле месечно плаћање, а не плаћање унапред годину дана како би добили велики попуст.

 • ВордПресс је унапред инсталиран
 • Неограничен простор на диску и пропусни опсег
 • Брза ССД архитектура са ПХП и оптимизацијама за кеширање
 • БЕСПЛАТНИ домен, трансфер места и аутоматско дневно прављење резервних копија
 • На једном је рачуну било где од 2 до неограничене веб локације

.


Гаранција за повраћај новца
90 дана
Простор на диску
Неограничено
Назив домена
БЕСПЛАТНО (1 година)

ИнМотион може изгледати као типични пружатељ услуга хостинга, нудећи готово исте функције као и готово свака велика хостинг компанија тамо.

Међутим, кад погледате њихове планове, одмах ћете видети шта их удаљава од других: разноликост.

За разлику од већине провајдера који имају само један план, ИнМотион Хостинг нуди четири различите врсте хостинга, сваки са својим предностима:

ЦИЈЕНА ПО МЈЕСЕЦУ$ 4,17УПТИМЕ & СПЕЕД95%
ПРОСТОР НА ДИСКУУНЛИВАШ ДОМАИНБЕСПЛАТНО
ПРОТОКУНЛИПРОСЕЧНА ОЦЕНА8/10

Лични или јефтини хостинг

Каже се да је овај план најприкладнији за почетне веб локације.

Ако једноставно тестирате виртуалне воде и имате на располагању врло мало новца, ово је можда најбољи план за вашу веб страницу.

За само 5,99 УСД месечно, морате да креирате највише две веб странице користећи један налог, 6 додатака и 25 паркираних домена, неограничен пренос, израду резервних копија података и простора на диску. Добит ћете и 75 УСД кредита који можете да користите за гоогле адвордс.

Пословни хостинг

Овај пакет долази у три облика: лансирање, напајање и про.

Ово је савршено за предузећа која желе да направе простор за раст и ширење.

Са покретањем, купци добијају два домаћина, подржавају шест домена и двадесет пет поддомена, користе двије мискл базе података и бесплатно користе рекламне кредите од 275 долара. Ако желите ову опцију, мораћете да плаћате 5,99 долара месечно.

За додатних 2 долара већ можете да искористите план напајања. Овде ћете угостити шест веб локација, подржати 26 домена и 100 поддомена, користити педесет мскл база података и користити 300 УСД бесплатних кредита за рекламирање.

Ако морате да угостите двадесет пет веб локација под једним налогом, изаберите професионалну. За само 13,99 УСД месечно, не само да ћете моћи да имате све ове веб странице, већ ћете добити неограничену подршку за онолико домена и поддомена која вам требају. Поред тога, за оглашавање можете користити и 200 мискл база података и кредит у вредности од 300 УСД.

ВПС хостинг

Ако не желите да делите сервер, али не можете да приуштите да га изнајмите за искључиво коришћење, можете набавити впс хостинг који ИнМотион може да понуди.

Впс се односи на виртуелне приватне сервере. Веома је слично као да имате свој властити сервер, али је приступачнији. Долази са наменским сервером за вашу пошту и прилагођеним заштитним зидом.

Овај план може да вам врати између 29,99 УСД и до 74,99 УСД сваког месеца.

Зависи од тога колико ће вам требати рам, складиштење, пропусни опсег и ИП адресе за ваше веб локације. Савршен је за растућа предузећа која очекују густ промет.

Намјенски сервер хостинг

За веб странице које захтевају најбржу брзину и највиши степен сигурности, добро је изабрати посвећено хостинг.

Наравно, долази са стрмом цијеном. За ову врсту управљане услуге, мораћете да платите најмање 119.ооо месечно.

Што вам буде потребно више ресурса, то ће вам бити и виша цена. Стопа може бити и 569,99 УСД месечно.

Карактеристике и једноставност употребе

Као што је већ поменуто, карактеристике које добијате са својим ИнМотион планом зависиће од плана који заправо добијате. Ево неких општих функција које можете очекивати када се пријавите:

Услуге смтп, имап, поп3 и веб поште
Поред е-адреса, уживат ћете и у бесплатном просљеђивању е-поште, заштити од нежељене поште и аутоматским одговарањем.

Аутоматизиране резервне копије
Ова бесплатна услуга штеди живот уколико се нешто страшно догоди и изгубите информације и садржај веб локације. Многе компаније наплаћују ову услугу, тако да заиста остварите попуст када се пријавите на ИнМотион.

Максимални ниво зона брзине
Треба да одаберете центар података како бисте скратили време учитавања веб локације.

Бесплатан списак на жутим страницама
Део посла одржавања веб странице је задатак привлачења више посетилаца. Са списком на жутим страницама, привлачите врсту посетилаца на које ваше предузеће циља.

Инмотион такође пружа пуну подршку популарним цмс-овима и већини апликација. Постоји чак и опција инсталације једним кликом. Кретање по контролној табли није тешко, али може се мало навикнути.

Поузданост

Према изворима трећих страна, просечно време рада ИнМотион-а од 2007. године никада није пало испод 99,98%.

Други извор тврди да од 2005. године константно достиже 99,83% продуженог продужетка.

Ови бројеви, иако се разликују, доказ су да је ИнМотион врло поуздан када је у питању одржавање веб локација доступним.

Корисничка и техничка подршка

Техничка подршка и помоћ купцима су приоритет ИнМотион-а. Прво, чим се пријавите, добићете адресу е-поште. Ако су вам потребне информације о томе како да ово поставите и да максимизирате његову употребу, једноставно идите на ИнМотион веб локацију и потражите водиче на њиховом центру за подршку.

Постоје и уџбеници о томе како користити други софтвер са својим налогом. Ако желите да сазнате више, идите на образовне канале и изаберите тему коју желите да истражите. За одређена питања, увек можете да се обратите ИнМотион-овој служби за подршку путем разговора, е-поште или телефонског позива.

Коначна пресуда

Могу препоручити ИнМотион као мудар избор за лично или мало предузеће.

Они нуде више планова тако да можете одабрати онај који најбоље одговара вашем буџету и потребама веб странице.

Помоћу њихове модерне технологије можете обезбедити брзу услугу по веома повољним ценама. Поред тога, ако очекујете да ће ваше предузеће расти у будућности, пријава на ИнМотион је препоручљива јер пружају услуге прилагођене најмањим и највећим предузећима која постоје..

АКТИВИРИТЕ ПОПУСТ од 5,99 долара
Набавите ИнМотион хостинг већ од 5,99 долара месечно.

Активирајте купон и отворите страницу

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me