Преглед цијена веб локације (2020) Који је најбољи план за веб хостинг?

Изгледа да сте веома заинтересовани да се пријавите на СитеГроунд, због чега желите да сазнате више о његовим ценама и карактеристикама. Али можда сте мало збуњени и желите савет о избору најбољег плана СитеГроунд за своју веб локацију или блог.


Не брини! У овом прегледу ћу вас упознати са детаљима о ценама СитеГроунд-а и основама њиховог веб хостинг плана. Такође ћемо детаљно упоредити сваки план веб хостинга СитеГроунд-а један са другим како бисмо били сигурни да сте добили најбољи план за своју веб локацију.

Contents

Колико кошта СитеГроунд?

СитеГроунд је много више од традиционалне веб хостинг компаније са цену њихових планова за веб хостинг почевши од 3,95 УСД месечно. Штавише, они нуде широку палету хостинг планова и пакета који су посебно оптимизовани и добро урађени за ВордПресс, Магенто, ВооЦоммерце, Друпал, и Јоомла платформа.

Сваки купац ће имати различите захтеве за хостингом и буџет због чега је СитеГроунд смислио различите плоче цена, планове и могућности са својим веб хостинг производима и услугама. То осигурава да не разочарају ниједног од својих корисника, што је главни разлог зашто се СитеГроунд сматра вишенаменским хостом са повољним ценама планова за веб хостинг. Дакле, покријмо детаљно модел цена свих њихових планова за веб хостинг тако да вам можемо помоћи у одабиру правог плана за ваше посебне захтеве чак и имајући у виду ваш буџет.

Прице Цена подељених хостинг планова СитеГроунд [СтартУп, ГровБиг & ГоГеек]

СитеГроунд има 3 заједничка плана за хостинг који су најјефтинија и најосновнија решења за веб хостинг који ваша веб локација или блог могу да добију. Њихови планови крећу се од 3,95 долара до 11,95 долара месечно која је снижена цена за ваш први рок куповине јер се касније примењују редовне цене! То значи да да бисте имали користи од модела цена на СитеГроунд-у, морате се обавезати на њих Једна, Два, или Трогодишњи услови плаћања за аваилинг Максимална уштеда.

Када је у питању дељена услуга хостинга, модел цена СитеГроунд укључује 3 различита пакета са различитим плаћањем претплате услови:

СитеГроунд СтартУп план = Понудбена цена 3,95 УСД месечно
(Редовно по цени 11,95 УСД / месец)
СитеГроунд ГровБиг план = Понудбена цена 5,95 долара месечно
(Редовно по цени 19,95 УСД / месец)
СитеГроунд ГоГеек план = Цена понуде 11,95 УСД месечно
(Редовно по цени 34,95 УСД / месец)

Цена пакета заједничког хостинга за СитеГроунд може се мало разликовати у зависности од трајања ваше претплате на веб хостинг јер ће се тек након што заврши ваш почетни термин примењивати редовне цене на горе поменуте планове веб хостинг хостинга. Дакле, цена претплате за подељени хостинг хостинг за СитеГроунд повећава се након обнављања на 11,95 УСД / месец за Покренути, 19,95 УСД / месец за ГровБиг, и 34,95 УСД / месец за ГоГеек план. Имајући у виду да редовне цене ЦлоудГроунд Цлоуд Хостинг-а остају исте након обнове и ви ћете такође моћи да користите опцију месечне претплате са овом услуга.

Подаци о цени и ценама обнове СитеГроунд-а

Ево сажетог прегледа и поређења модела одређивања цена на СитеГроунд-у, укључујући њихове трошкове обнове за сваки од њихових планова за веб хостинг који нуде:

Упоређивање цена дељеног хостинга за сајтове (2020)
СтартУп вс ГровБиг вс ГоГеек
Цијене СитеГроунд плановаПокренутиГровБигГоГеек
Почетно снижено цене
(На 12 месеци уговора)
$ 47,40
(12 к 3,95 долара)
$ 71,40
(12 к 5,95 долара)
$ 143.40
(12 к 11,95 долара)
Почетно снижено цене
(За 24-месечни уговор)
$ 94,80
(24 к 3,95 долара)
$ 142.80
(24 к 5,95 долара)
$ 286.80
(24 к 11,95 долара)
Почетно снижено цене
(За 36 месеци уговора)
$ 142.20
(36 к 3,95 долара)
$ 214,20
(36 к 5,95 долара)
$ 430,20
(36 к 11,95 долара)
Једномјесечна пробна цијена
(Први пут уговор)
$ 3,95
(+ 14,95 $ једнократна накнада за подешавање)
$ 5,95
(+ Једнократна накнада за подешавање 24,95 УСД)
$ 11.95
(+ Једнократна накнада за подешавање 24,95 УСД)
Месечне цене обнављања$ 11.95$ 19,95$ 34,95
Месечни попуст на цене
(За план од 12, 24 или 36 месеци)
$ 8,00$ 14,0023,00 УСД
Годишња цена регистрације домена$ 15,95$ 15,95$ 15,95
Политика поврата новцаГаранција повратне цене за 30 дана на сајту
СИТЕГРОУНД ЦЕНЕ И ВИШЕ ДЕТАЉА

БЕЛЕШКА: Цена обнављања већих СитеГроунд хостинг планова као што су Цлоуд хостинг и Ентерприсе хостинг остаје иста као почетна снижена понуда понуђена само за СитеГроунд Схаред Схаред хостинг планове!

�� СитеГроунд Цена за Цлоуд Хостинг планове

Скалабилност и перформансе су суштинске одлике Цлоуд хостинг рачуна на СитеГроунд-у јер можете да додате додатне ресурсе и побољшате могућности и конфигурацију свог Цлоуд сервера за додатну цену (када је то потребно).

Цијена за хостинг у облаку СитеГроунд с опцијом ресурса аутоматске размјере сервера

СитеГроунд нуди 4 основна Цлоуд хостинг хостинг пакета са цијенама у распону од 80 до 240 долара месечно а такође вам нуди могућност креирања сопственог прилагођеног хостинг хостинг пакета са врхунским прилагођеним спецификацијама и конфигурацијама које вас могу коштати и до огромних 2.100 УСД месечно (заиста није потребно). Међутим, у већини случајева основни планови за хостинг у облаку СитеГроунд биће више него довољни за руковање било којим веб веб локацијама у порасту.

Прице Цена хостинг сервера намењених за серверГроунд

Неколико великих веб локација могу да захтевају појединачна хостинг хостинг решења, а то је када планира изабрати посвећен хостинг хостинга СитеГроунд-а. Са ценом од 269 ​​УСД / месец, Наменска услуга хостинга за серверГроунд послужитељ може са лакоћом управљати мноштвом саобраћаја, пружајући вам високо перформансно решење веб хостинга за вашу изузетно популарну веб локацију.

БЕЛЕШКА: СитеГроунд је недавно укинуо планове наменских сервера за хостинг!

Прице Цена СитеГроунд ВордПресс хостинг планова (управљани)

СитеГроунд нуди планове за хостинг дизајниране и прилагођене вашим ВордПресс пројектима. Цене планова хостинга за ВордПресс на сајту СитеГроунд (СтартУп, ГровБиг & ГоГеек) исте су као и цене њихових дељених хостинг планова. Осим основних функција заједничког сервера, имаће и низ функција усмерених на ВордПресс са вашим веб локацијама смештеним на ВордПресс ЦМС платформи СитеГроунд и биће посебно оптимизоване за бољу брзину и супер брзу подршку у вези са ВордПресс-ом.

Прице СитеГроунд ВооЦоммерце планови хостинга за веб локације еЦоммерце

СитеГроунд такође нуди планове хостинга дизајниране да одговарају вашим пројектима е-трговине са ценама које су исте као у ценама за њихов план дељеног хостинга. Међутим, план ГоГеек СитеГроунд-а је најприкладнији и посебно дизајниран за хостирање веб локација повезаних са е-трговином, јер укључује додатне функције богате е-трговине са доступношћу ПЦИ компатибилних сервера..

Прице Цена хостинг плана продавача СитеГроунд

Раније је хостинг хостинг услуга СитеГроунд некада функционирала на други начин на којем сте требали да купите Кредити (мање или више еквивалентно годину дана њиховог заједничког плана хостинга) која би се такође могла препродавати другим клијентима уз месечну накнаду.

Међутим, Ситегроунд је недавно ревидирао своју хостинг хостинг услугу и тренутно нуди само ГоГеек план (цена на 11,95 УСД / месец) као њихов реселлер хостинг решења за своје купце.

Прице Цена хостинг плана ЕнтерприсеГроунд предузећа

Ентерприсе хостинг услугу СитеГроунд дизајнирали сте ви (као купац) где можете да одлучите како треба да буде домаћин и који ресурси сервера су потребни за вашу веб локацију помоћу сајта који све управља вама! Због ваших прилагођених захтева, не постоји одређена цена за Ентерприсе План планове сајта јер се мења у зависности од броја ресурса које ће ваша веб локација користити и сложености.

Да ли СитеГроунд нуди месечни план?

Цена месечног хостинга СитеГроунд-а + једнократна накнада за подешавање

Нажалост, СитеГроунд не нуди месечну опцију наплате за њихове дељене / ВордПресс хостинг услуге, али месечна наплата је доступна за њихове Цлоуд хостинг сервере.

Приватност домена, ССЛ сертификат, СГ скенер локације, наменски ИП, пренос домена, ЦДН и још много тога
Цене додатних услуга за СитеГроунд

Услуге додатака СитеГроунд односе се на опционе могућности побољшања за ваш тренутни налог за веб хостинг. Могу се додати било када! Можда током пријаве са СитеГроунд-ом или још касније (ако је потребно). Ево кратког сажетка цене неких популарних додатних услуга које нуди СитеГроунд поред њихових планова за веб хостинг.

Ценовник додатака на веб хостинг локацији за веб хостинг
Услуге СитеГроунд АддонВебГроунд цене
Заштита приватности домена1,00 УСД месечно (12,00 УСД годишње)
СГ Сите Сцаннер1,65 УСД месечно (19,80 УСД годишње)
Омогућује шифрирање Вилдцард ССЛ цертификата0,00 УСД годишње (бесплатно)
ОПЦИОНО: Премиум ССЛ сертификат од стране СитеГроунд могао би вас коштати око 90,00 УСД годишње и више
Превуци и спусти Веб Буилдер0,00 УСД годишње (бесплатно)
ОПЦИОНО: Про верзија СитеГроунд Буилдер веб страница може вас коштати око 7,42 долара годишње и више
Наменски ИП4,50 УСД месечно
Можете да наручите чак 10 наменских ИП адреса за Цлоуд хостинг план СитеГроунд-а
СитеГроунд Привате ДНС99,00 УСД годишње
Цлоудфларе ЦДН0,00 УСД годишње (бесплатно)
ОПЦИОНО: Цлоудфларе Плус план СитеГроунд-а могао би вас коштати око 11,95 УСД месечно, што је још мање од Про-рачуна Цлоудфларе-а који кошта 20 УСД месечно
Пренос домена15,95 УСД (једнократна накнада)
ОПЦИОНО: Назив домена можете брзо да пребаците од других добављача веб хостинга на СитеГроунд тако да можете да управљате својим доменом и веб хостингом са једног места. Једнократна накнада биће вам 15,95 УСД
Миграција веб локација0,00 УСД (Бесплатно)
ОПЦИОНО: Можете бесплатно мигрирати веб локацију са свим СитеГроунд плановима хостинга, осим СтартГп плана СитеГроунд који не укључује функцију БЕСПЛАТНОГ Трансфер локације. Међутим, и даље можете да користите бесплатни додатак СитеГроунд за миграцију сајта, док њихова услуга преноса плаћених трошкова кошта $ 30.

Да ли се веб хостинг планови ВебГроунд сматрају повољним?

Скоро сваки провајдер веб хостинга оглашава ниже месечне цене (паметни маркетиншки трик), али већина њих вам не наплаћује месечно на месец. Обично вам покажу снижену понуду која је много нижа од њихове стварне цене. Такође, у неким случајевима ће вам наплаћивати годишње или чак и више година одједном. Да будем искрен, и мени је ова пракса прилично неугодна! Али тада је оваква стратегија унапред одређених цена превише честа у индустрији веб хостинга за коју се чак и не вреди борити!

Означио сам ову структуру цена СитеГроунд-а или било којег другог домаћина (у том случају) само зато што би мој преглед цена СитеГроунд-а био непотпун и пристрасан да вам то не бих споменуо! Занимљиво је да је овакав модел цена СитеГроунд-а и других веб хостова такође веома користан јер смањује ваше гњаваже да месечно плаћате рачун..

БЕЛЕШКА: Ако не платите рачун у року, доводи до прекида услуге. Дакле, годишњим плаћањем СитеГроунд рачуна покривате се ненамјерним губљењем свог хостинг рачуна!

СитеГроунд СтартУп план кошта само $ 47 годишње

Ако само планирате да угостите једну локацију почевши од СитеГроунд-а, а нисте ни сигурни у континуитет веб локације, онда можете да набавите почетни план СитеГроунд-а (баш као и ја). Уз овај почетнички план СитеГроунд-а, биће вам наплаћен само рачун 47 долара годишње да бисте добили своју веб локацију уз овај феноменални домаћин. То је још увек врло јефтино! Није то?

Цене домена СитеГроунд и трошкови заштите приватности домена

Проширење доменаГодишњи трошкови регистрације
.цом Популарно15,95 УСД годишње
(Цена обнове 15,95 УСД годишње)
.нето Популарно$ 17.95 / год
(Цена обнове 17,95 УСД годишње)
.орг Популарно$ 17.95 / год
(Цена обнове 17,95 УСД годишње)
.цо29,95 УСД годишње
(Цена обнове 29,95 $ годишње)
.инфо$ 17.95 / год
(Цена обнове 17,95 УСД годишње)
.биз$ 17.95 / год
(Цена обнове 17,95 УСД годишње)
.клуб14,95 УСД годишње
(Цена обнове 14,95 $ годишње)
.киз12,95 УСД годишње
(Цена обнове 12,95 УСД годишње)
.гуру25,95 УСД годишње
(Цена обнове 25,95 УСД годишње)
.нас Америка$ 17.95 / год
(Цена обнове 17,95 УСД годишње)
.цо.ук Велика Британија19,95 УСД годишње
(Цена обнове 19,95 УСД годишње)
.ЕУ Европа14,95 УСД годишње
(Цена обнове 14,95 $ годишње)
.ца Канада19,95 УСД годишње
(Цена обнове 19,95 УСД годишње)
.цом.ау Аустралија14,95 УСД годишње
(Цена обнове 14,95 $ годишње)
.цо.нз Нови Зеланд29,95 УСД годишње
(Цена обнове 29,95 $ годишње)
.ин Индија14,95 УСД годишње
(Цена обнове 14,95 $ годишње)
.цо.за Јужна Африка14,95 УСД годишње
(Цена обнове 14,95 $ годишње)

Омогућавање заштите приватности домена СитеГроунд-а тамо где ваши подаци нису јавно доступни само је додатни трошак $ 1 сваки месец дана.

Зашто је СитеГроунд толико скуп или је јефтинији од осталих веб хостова?

Неки корисници сматрају да је СитеГроунд прилично скуп и скупљи од својих конкурената. Али чињеница је да СитеГроунд није јефтини домаћин који нуди јефтине производе за веб хостинг, већ да се њихови планови цене тако конкурентно да једноставно нећете моћи да пронађете бољег управљаног провајдера за веб хостинг по тако повољној цени.

Међутим, њихове цене обнове су мало на вишој страни и на крају бисте платили више него иначе. Због тога топло препоручујем СитеГроунд клијентима да барем посегну за својим једногодишњим планом претплате (Двогодишњи план претплате би био сјајна одлука) да бисте добили максималну снижену цену уз загарантовану огромну штедњу унапред.

Постоји ли политика поврата средстава са плановима хостинга на веб локацији?

Свакако, добијате 30-дневну гаранцију поврата новца за тестирање хостинга СитеГроунд и проверите да ли су добри или не. Ако одлучите да не идете даље са СитеГроунд-ом, увек можете затражити тренутно отказивање у року од 30 дана и добићете поврат новца са СитеГроунд-а без икаквих питања питао!

Који тлоцрт локације треба да одаберете на основу цене?

То углавном зависи од вашег буџета, врсте пословања и ваших захтева тако да можете одабрати прави пакет СитеГроунд који најбоље одговара вашим потребама. Дозволите ми да поједноставим ствари за вас категорисањем СитеГроунд хостинг услуга на основу њихових цена како бих вас обавестио о ком плану се вреди:

1. За почетнике и почетничке веб странице? СтартУп или ГровБиг Схаред хостинг план СитеГроунд-а биће одличан избор сваког дана.

2. За веб локације малих предузећа? СтартУп, ГровБиг или ГоГеек план СитеГроунд-а (било шта што би се урадило на основу вашег буџета) пошто су цене ових хостинг планова јефтине и одличне за ваше пословање.

3. За хостинг више домена / веб локација? ГровБиг или ГоГеек заједнички хостинг планови СитеГроунд су добри и најбољи.

4. За ВПС као што је хостинг услуга са напредним функцијама у оквиру вашег буџета? План за заједнички хостинг ГоГеек-а за СитеГроунд је повољних цена и требало би да га потражите!

5. За кориснике ВордПресс-а? Само крените са било којим од ВордГресс плана хостинга на СитеГроунд-у (СтартУп, ГровБиг или ГоГеек планови за ВордПресс платформу).

6. За предузећа која се баве продајом веб хостинга, веб програмере и агенције? План хостинга у облаку или план хостинга продавца изгледа да је тачан!

7. За успешно вођење предузећа или веб локацију која је већ популарна? Изаберите Цлоуд хостинг услугу СитеГроунд.

8. За веб сајт који генерише висок промет или огромна предузећа која остварују профит? Цлоуд хостинг сервери СитеГроунд-а били би одличан избор за ти!

Закључак: Да ли су планови хостинг хостинга вредни трошкова?

Према одредбама за цене и услове плаћања ВебГроунд веб хостинг плана, јасно је да нису превише скупе, али спадају у категорију повољних премиум хостинг хостинг услуга са одличном услугом за кориснике који лако могу да одговарају свим врстама буџета и потреба. Надаље, СитеГроунд је једна од најрјеђих веб хостинг компанија с повољним цијенама која нуди Инсане Спеед, Солид Уптиме и 24 × 7 респонзивну корисничку подршку по тако ниској цијени. Због тога су СитеГроунд хостинг планови савршени и идеални за следеће врсте пројеката:

Блогери за почетнике и веб локације за мале компаније
Веб дизајнери, веб програмери, СЕО стручњаци и агенције
Веб странице које хостира и покрећу ВордПресс / Друпал / Јоомла / Магенто
Успешни блогови и веб локације са великим прометом
Захтеви за хостинг, сигурни и повољни цени
Предузећа која захтевају професионалног провајдера за веб хостинг
Потребе ССД хостинга без високих перформанси, брзог и штуцање
Веб продавнице и веб локације за е-трговину са захтевима ПЦИ Цомпатиант Сервер
Професионалци са потребама Реселлер хостинга

ОКОНЧАЊЕ: Најбољи део странице СитеГроунд је да ако ваш пројекат / веб локација расте као луд, онда се апсолутно не требате бринути око промене свог домаћина, јер СитеГроунд већ има широк спектар већих решења за веб хостинг који могу лако да подржавају све веће потребе ваше веб локације. Њихова напредна хостинг услуга удобно ће подржати вашу веб страницу и наставити је да ради без икакве потребе да се лично препустите непотребним гњаважама око преношења ваше веб странице / пројекта негде другде. Можете да користите Цлоуд хостинг хостинг СитеГроунд-а (Почетна цена 80 УСД месечно) или чак њихово прилагођено Ентерприсе Ентерприсе решење (са Прилагођени цитат).

Надам се да вам се свидела наша рецензија о ВебГроунд цене (2020) и ми заиста верујемо да се сви њихови планови за веб хостинг налазе по повољним ценама што их чини сигурним победником јер могу ускладити са растућим потребама својих купаца и удобно се подударају са било којим буџетом или захтевима. Дакле, спремни за почетак са СитеГроунд-ом?

ИЛИ МОЖЕТЕ УМЕТИТИ …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me