Contents

Каква је политика СитеГроунд за повраћај новца?


СитеГроунд нуди својим клијентима хостинга Политику поврата новца, што је гаранција поврата новца од 30 дана (са свим њиховим дељеним хостинг плановима) и 14-дневна гаранција поврата новца (са свим њиховим плановима хостинга у облаку). Гаранција за повраћај новца СитеГроунд-а пружа вам потпуну безбрижност захваљујући услугама везаним за веб хостинг које вам нуде јер делује као ексклузивни лек и покриће осигурања осигуравајући да њихове услуге испуне ваша очекивања.

Гаранција за повраћај новца СитеГроунд покрива почетне поруџбине за њихове дељене хостинг планове и услуге хостинга у облаку. Такође, покрива већину додатних функција које нуде својим купцима. За почетни период (једном када је хостинг налог са СитеГроундом креирано и активирано), издаће своје купце а комплетан поврат на њихове рачуне за дељени хостинг и отказивање услуга (у року од 30 дана од дана активирања хостинг рачуна). Такође, исто се односи и на рачуне ЦлоудГ хостинга за СитеГроунд који морају бити отказани у року од 14 дана од активирања хостинг рачуна како би добили пуни поврат.

Изузеци, услови и одредбе примењују се у смерницама за повраћај странице СитеГроунд

Ево следећих услова, изузетака и кључних тачака који су применљиви у гаранцији поврата новца СитеГроунд-а:

1. СитеГроунд примењује иста опција плаћања да изврши поврат новца (користи га купац). Ово нема никакве везе са кашњењем у процесу плаћања рефундације СитеГроунд-а.
2. Захтеви за отказивање рачуна хостинг рачуна треба објавити путем Корисничко подручје СитеГроунд.
3. Почетни налози за услуге веб хостинга покривају се само у њима 30 дана од дана када СитеГроунд активира вашу услугу. Док, обнављање хостинг налога нису обухваћени њиховом политиком поврата новца.
 4. Неуспех купца да се одржи свој хостинг рачун у поштовање Услова коришћења СитеГроунд-а може такође довести до суспензија сервиса, ограничења употребе или неповратно укидање рачуна.
 5. Износ укључен у СитеГроунд Валлет је опет неповратна. Међутим, можете га користити за куповину повезаних услуга веб хостинга или обнову. СитеГроунд може вратити неке унапред плаћене накнаде као кредит купцу преко њиховог новчаника, а износ који је доступан у новчанику истиче за годину дана.
 6. Пакети препродавача квалификовани су за повраћај новца само ако потпуно откажете купљени њихов препродавачки пакет и на тај начин гаранција поврата новца СитеГроунд не важи за закључивање појединачног рачуна.
 7. СитеГроунд може одбити да преноси веб локацију свог купца ако је за процес преноса веб локације потребна одређена конфигурација дела који није компатибилан са њиховим серверима или ако схвати да је за његово спровођење потребно више ресурса него иначе. У том случају ће СитеГроунд повраћај трошкова преноса локације ако је не може да пренесе веб локацију свог купца.
 8. Накнаде за плаћање Име домена укључујући Заштита приватности домена (Заштита домена) од стране купца су не враћа а може се наплатити након поступка отказивања рачуна за хостинг (чак и ако се у почетку одриче неких специјалних СитеГроунд промоција које се одржавају у том периоду).
 9. Њихова гаранција поврата новца не покрива Наменски планови за хостинг послужитеља (сада обустављено), услуга за плаћену подршку или било које друге услуге трећих страна.

Како могу да откажем свој СитеГроунд хостинг налог и добијем поврат новца уз 30 дана гаранције поврата новца?

Захтеве за поништавање рачуна обрађује тим за подршку СитеГроунд директно кроз вашу Корисничку област. Можете да пратите наше Упутство за употребу по кораку о поништавању рачуна хостинг хостинг рачуна и доле наведеној политици поврата:

�� Корак 1: Пријавите се у Корисничку област СитеГроунд и кликните на картицу Наплата

Корак 2: Затим кликните на Откажи услуге под Навигацијом наплате

СитеГроунд ће ускоро обришите датотеке рачуна за веб хостинг клијента са њиховог сервера у року од недељу дана од поништавања рачуна. Због тога бих вам топло препоручио да набавите правите резервну копију свог СитеГроунд рачуна за хостинг и задржите копију тога код себе пре него што дате коначну потврду тако да елиминишете ризик од губитка датотека.

�� Корак 3: Означите поље поред претплате за услугу и кликните на дугме Настави са отказивањем

Отворићете страницу која приказује услуге које сте наручили са својим СитеГроунд налогом (ваша претплата или листа претплате). Ако сте се претплатили на више услуга везаних за веб хостинг, све ће бити наведене на овој страници (једна испод друге). Морате само одабрати претплаћену услугу коју желите отказати и кликните на њу Наставите са отказивањем дугме.

�� Корак 4: На страници са захтевом за отказивање Изаберите потребна поља наведена доле и кликните на дугме Настави са отказивањем

Сада морате да споменете када желите да откажете своје услуге. Ако још увек нисте закључили са гаранцијом поврата новца СитеГроунд-а, можете да одаберете Ат Екпиратион опцију тако да користите обрачунски период наплате да бисте вратили вредност свог новца.

Међутим, изабрао сам да пођем са Одмах опција (сигурније и брже са минималним кашњењем). Након што одаберете било коју од ових опција, испод ће се појавити други оквир који ће вас питати за стварни разлог отказивања рачуна за хостинг. Након што одаберете ове опције, требате да кликнете на њих Наставите са отказивањем дугме.

БЕЛЕШКА: Тик испод Наставите са отказивањем дугме које можеш да нађеш СитеГроунд помоћ где се можете обратити Специјалисти за СитеГроунд подршку (виа Уживо ћаскање или Позовите) ако вам је потребна помоћ и нисте сигурни у процедуру!

�� Корак 5: Поништавање налога СитеГроунд захтева Захтев за потврду кликом на дугме Настави са отказивањем

Да, било је мало неугодно када су ме замолили да потврдим да ли желим да откажем рачун или не. Једноставно кликните на Наставите са отказивањем и овде!

�� Корак 6: Отказивање налога СитеГроунд захтева Захтев за потврду кликом на дугме Настави са отказивањем

Коначно, стићи ћете до последњег корака поступка поништавања налога СитеГроунд где сада можете видети Укупан износ који ће вам бити враћен. Такође, моћи ћете да одаберете да ли желите да вам он буде враћен СитеГроунд Валлет (тако да можете да га користите у куповина или обнављање Остале услуге везане за веб хостинг за СитеГроунд) или желите да вратите свој новац било коме начин плаћања које сте раније користили.

Запамтити! Тренутно се налазите на месту где се не желите вратити на СитеГроунд. Дакле, само будите сигурни да је ваш износ накнаде је управо оно што сте очекивали, а такође је потребно да одаберете Враћање новца опција испод Молимо одаберите метод компензације. Затим потврдите избор у пољу за потврду „Разумијем да ће потврда отказа резултирати тренутном деактивацијом горе наведених услуга“ и сада можете да кликнете на Потврдите отказ дугме.

�� Корак 7: Примање потврде о поништавању рачуна од СитеГроунд-а

Сада, а порука за потврду са СитеГроунд-а ће се приказати на вашем екрану и требали бисте добити И-мејл за потврђивање такође!

Можете пронаћи везу за обнову поништеног налога (опционо) у Порука о потврђивању корисничке области СитеГроунд као и њихове Имејл потврда.

И СТВАРНО! ГООДБИЕ СИТЕГРОУНД!!!

Како обновити отказани рачун хостинга након отказивања рачуна (необвезни корак)

Ако желите да поново отворите свој отказани налог помоћу СитеГроунд-а, можете да кликнете на везу Моји рачуни. Одатле би ваш следећи корак био клик на зелену боју Обнови дугмета и опет сте унутра.

ДОБРОДОШЛИ ПОВРАТАК У СИТЕГРОУНД!

Колико времена СитеГроунд треба да укине мој веб хостинг рачун након отказивања? Да ли је то одмах или треба времена?

То заправо зависи од тога да ли корисник СитеГроунд захтева моментално поништење рачуна хостинга или се одлучују за отказивање рачуна након истека рока.

�� 1. Ако одаберете опцију тренутног отказивања СитеГроунд-а:

Ако одлучите Одмах опција, ваш ВебГроунд хостинг налог ће се суспендовати готово одмах након што добијете потврду на свој захтев за отказивање. Међутим, СитеГроунд и даље чува копију свог хостинг рачуна за њих највише 7 дана. Ваш хостинг рачун ће бити укинути након тог периода, а резервна копија ће се избрисати с њим. То значи да СитеГроунд неће сачувати ниједну копију ваше датотеке на њиховим серверима након што налог буде укинут.

�� 2. Ако затражите отказивање СитеГроунд-а по истеку:

Ако одлучите Отказивање по истеку рока опцију, ваш СитеГроунд хостинг налог ће добити суспендован у року од 24 сата након датума истека. Копија вашег хостинг рачуна чува се на СитеГроунд серверима, чак иу овом случају за највише 7 дана и биће избрисани одмах након укидања рачуна.

Коначно преузмите поступак аутоматизације поништавања рачуна и правила о поврату средстава на СитеГроунд-у

Поступак отказивања и враћања хостинг рачуна за СитеГроунд потпуно је аутоматизован, згодан и најједноставнији кроз који сам прошла, упркос броју корака који су укључени. Цео процес отказивања СитеГроунд-а ће вас обузети 10 минута да се заврши.

Топло препоручујем СитеГроунд хостинг услугу за њихову фер и транспарентну политику поврата новца у року од 30 дана. Надам се да је наш водич даље СитеГроунд МонеиБацк гаранција и политика поврата новца (преглед 2020) била вам је од помоћи. Такође бих вам предложио да прочитате њихове Услове коришћења пре регистрације или чак можете да разговарате са тимом подршке 24/7 СитеГроунд-а да бисте добили више корисних информација о поступку отказивања налога и смерницама за повраћај новца!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me