Накнаде за обнову СитеГроунд-а Купон за попуст (2020)

Као новопечени блогер, желите да се пријавите на веб домаћин са изузетним квалитетом и такође не желите превише да трошите посебно на своје прве или две године веб хостинга. То је разлог зашто многи траже јефтин домаћин, док је СитеГроунд домаћин по повољним ценама и невероватна корисничка услуга и перформансе. Слажем се да је цена обнове СитеГроунд-а прилично скупа у поређењу с почетном посебном промотивном ценом.


Ако се успете да се региструјете на СитеГроунд више година, остварујете максималан попуст на куповину хостинга врхунског квалитета. Дакле, читајте даље да бисте сазнали више о кодовима купона за обнављање СитеГроунд-а, промотивним понудама и још много тога.

Contents

Повећање цене обнове СитеГроунд-а

Да, СитеГроунд је повећао цене обнове своје услуге заједничког хостинга, укључујући и ВордПресс планови за хостинг што би на жалост могло повећати трошкове веб хостинга за СитеГроунд, посебно када се ради о продужењу!

Повећање цене обнављања веб хостинга за ВебГроунд

Раније су трошкови обнављања СтартГу-а, ГровБиг-а и ГоГеек-а СитеГроунд-а били обнављани $ 9.95, $ 14,95, и $ 29,95 редом! Недавно, због повећања накнада за обнављање СитеГроунд-а, нове стопе обнављања за СитеГроунд СтартУп, ГровБиг и ГоГеек план су $ 11.95 (повећана за $ 2), $ 19,95 (повећана за $ 5), и $ 34,95 (повећана за $ 5) редом!

Да ли је обнављање веб хостинг плана СитеГроунд вриједно цијене?

Скоро сваки веб домаћин (укључујући и СитеГроунд) следи виши трик за обнављање цена како би добио више купаца показујући почетну јефтинију снижену цену, а касније наплаћују редовну цену без попуста (након обнове). Можете проверити један такав пример када је блогер на популарној Фацебоок групи збуњен због обнављања његове СитеГроунд СтартУп хостинг налог.

Такође, можете видети неколико других корисника који му саветују да се држи СитеГроунд-а упркос већим стопама обнављања јер сматрају да је СитеГроунд једноставно најбољи у хостинг послу.

Како набавити код купона за попуст СитеГроунд за обнављање за своје веб хостинг планове?

Можете лако да уштедите чак 192 УСД на СтартУп заједничком хостинг програму ПланГупа, 336 УСД на Гровбиг плану Ситегроунда и 552 УСД на ГоГеек плану СитеГроунд тако што се пријавите на њихов 36-месечни претплатни план.

36-месечни попуст на СитеГроунд ГровБиг на куповину плана

БЕЛЕШКА: СитеГроунд не нуди никакве купонске кодове / промотивне кодове за обнављање цена за обнављање, али и даље уживате у цени за обнављање СитеГроунд-а са 24 месеца или 36-месечни план претплата.

Како можете добити јефтине обнове СитеГроунд-а када су цене обнове скупе?

Пре него што уопште разговарамо о попусту и цени за обнављање СитеГроунд-а, откријмо зашто је СитеГроунд толико популаран и зашто их људи воле и не размишљају док обнављају услугу веб хостинга.

Заборавите ознаку цене обнове, СитеГроунд је оцењен као домаћин број 1!

Сада, откријмо како тачно можете уштедети новац без икаквих понуда за обнављање СитеГроунд-а или попуста кодови.

�� МЕТОДА-1: Купите годишњи план веб локације и касније обновите током 24 месеца

СитеГроунд СтартУп попуст на цене од 12 месеци на план

Ако купите 12-месечни пакет за заједнички / ВордПресс хостинг пакет СитеГроунд, то ће вас коштати…
3,95 долара к 12 месеци = 47,40 долара
(Попустна почетна цена на почетном рачуну СитеГроунд рачуна)

Касније, ако обновите тај исти хостинг план за још 24 месеца, то ће вас коштати …
11,95 долара к 24 месеца = 286,80 долара
(Редовна цена почетног рачуна СитеГроунд без попуста)

УКУПНИ ТРОШКОВИ: (47,40 УСД + 286,80 $) = 334,20 УСД
(За 36 месеци СитеГроунд СтартУп хостинг плана)

БЕЛЕШКА: Накнаде за регистрацију домена СитеГроунд = 15,95 УСД годишње са сличним ценама обнове.

�� МЕТХОД-2: Купите трогодишњи план веб локације за максимални попуст

СитеГроунд СтартУп попуст на цене од 36 месеци на план

Ако купите 36-месечни стартУп план хостинга СитеГроунд-а одједном, то би вас коштало …
$ 3,95 к 36 = $ 102,20
(Попустна почетна цена на почетном рачуну СитеГроунд рачуна)

УКУПНИ ПОПУСТ: (334,20 УСД – 142,20 УСД) = 192,00 УСД

БЕЛЕШКА: Накнада за регистрацију домена СитеГроунд = 15,95 УСД годишње са сличним ценама обнове.

Дис Попуст за обнављање СитеГроунд ГровБиг-а

СитеГроунд ГровБиг 36-месечни попуст на цене
1-годисњи веб страница за узгој терена: 71,40 долара
(5,95 УСД месечно са попустом примењеним за првих 12 месеци)
Двогодишња цена вебсајта ГроундБиг: $ 142.80
(5,95 УСД месечно са попустом примењеним за прва 24 месеца)
Трогодишњи раст цена на земљи: Велика цена: 214,20 УСД
(5,95 УСД месечно са попустом примењеним првих 36 месеци)
БЕЛЕШКА: Накнаде за регистрацију домена СитеГроунд = 15,95 УСД годишње са сличним ценама обнове.

Дис Попуст за обнављање СитеГроунд ГоГеек-а

Попуст на цене за 36-месечни план СитеГроунд ГоГеек
Цена једногодишњег ГоГеек-а за сајт: $ 143.40
(11,95 УСД месечно са попустом примењеним за првих 12 месеци)
Двогодишња цена сајта ГоГеек: 286,80 долара
(11,95 УСД месечно са попустом примењеним за прва 24 месеца)
Трогодишња цена сајта ГоГеек Цена: 430,20 УСД
(11,95 УСД месечно са попустом примењеним првих 36 месеци)
БЕЛЕШКА: Накнаде за регистрацију домена СитеГроунд = 15,95 УСД годишње са сличним ценама обнове.

ЗАКЉУЧАК

Накнаде за обнављање СитеГроунд потврде о плаћању

Дакле, пре него што одаберете СитеГроунд или неку другу веб хостинг компанију, прво морате проверити њихову политику обнављања цена и попусте. Топло вам препоручујем да повећате период претплате на СитеГроунд на можда 36 месеци како би уживали у максималном могућем попусту на своје веб хостинг планове.

СНИЖЕНЕ ЦЕНЕ И КУПОН КУПА (ФАК)

Колико кошта обнова СитеГроунд домена?

Цена домена СитеГроунд почиње од 12,95 долара годишње са трошковима .цом домена 15,95 УСД годишње. Трошкови обнове домена СитеГроунд мање-више су слични за Популарна и називе домена заснованих на држави. Међутим, трошкови обнове посебних домена СитеГроунд-а нешто су скупљи.

Како искључити опцију наплате аутоматског обнављања за моје претплате на сервису СитеГроунд?

Подразумевано све дељено хостинг и хостинг хостинга у облаку рачуни СитеГроунд-а подешавају се на режиму аутоматског обнављања наплате. Рачуни клијената СитеГроунд-а са преко 12 месеци хостинга аутоматски се обнављају 15 дана пре датума истека.

Опција аутоматског обнављања наплате за искључивање СитеГроунд

Опција аутоматске обнове је Укључен подразумевано само да би поступак наплате СитеГроунд-а био згодан тако да заиста не пропустите ниједан датум доспећа плаћања СитеГроунд-а. Поред тога, можете избећи било какво истекање услуге или могуће обуставу сервиса (посебно због пропуштених / касних накнада обнављања).

БЕЛЕШКА: Отказивање режима наплате за аутоматску обнову СитеГроунд значи да вам они неће моћи аутоматски да наплаћују рачуне након што истекне истек и на тај начин се неће обновити (осим ако то не урадите сами ручно).

Ако сте сигурни у отказивање начина наплате за аутоматску обнову СитеГроунд-а за претплату на ваш хостинг хостинг програм, онда можете кренути на свој Корисничка област СитеГроунд »Наплата» Подешавања наплате. Затим морате искључити преклопник за аутоматску обнову (налази се одмах поред услуге претплата).

Како могу да обновим свој СитеГроунд хостинг налог?

Обнављање рачуна СитеГроунд рачуна

Било која услуга СитеГроунд може се лако и брзо обновити кроз корисничку област СитеГроунд, одлазећи на Наплате и коначно кликните на Обнови дугме које се налази одговара свакој услузи СитеГроунд коју сте претплатили.

Ако је плаћање обнављањем СитеГроунд-а успешно, одмах ћете добити потврдни е-маил, а ако не успе, контактираће вас е-поштом како би затражио даљу помоћ у обнови плаћања на вашем део.

Ако обновим свој веб хостинг хостинг СитеГроунд чак и пре истека рока, када ће се рачунати датум обнове? Да ли је то од датума обнављања или од датума истека?

Сваки пут када обнављате хостинг хостинг СитеГроунд рачун, заправо није важно када (чак и ако је продужите тачно на дан истека или неколико недеља / месеци / дана пре истека рока ваљаности), обнављање рачуна увек ће се рачунати од дана истека.

ПРИМЕР: Ако ваш СитеГроунд налог истиче 31. августа 2020. и желите га обновити за једну годину 5. августа 2020., нови датум истека за ваш СитеГроунд рачун биће 31. августа 2021., а не 5. августа 2021.

Када ће мој ВебГоунт веб хостинг рачун бити оперативан након што платим накнаде за обнову?

Ако по истеку вашег веб хостинг налога СитеГроунд буде суспендован, он ће га поново активирати када обновите свој СитеГроунд плаћање.

Како могу да обновим своје име домена које је регистровао СитеГроунд?

Можете обновити своје име домена СитеГроунд регистровано преко СитеГроунд тако што ћете отићи на свој Корисничка област СитеГроунд »Моји рачуни» Имена домена.

Обновите свој домен регистрован на СитеГроунд.цом

Све услуге веб хостинга, укључујући домене, подразумевано су постављене за наплату аутоматског обнављања, што значи да ће вам СитеГроунд аутоматски покушати да наплати сваки пут када обнављање претплате буде потребно због плаћања.

Ако није било ваше хостинг услуге, ако је и ваше име домена регистровано на СитеГроунд истекло, морате то да допустите до 24 сата да се процес пропагације заврши пре поновног активирања вашег имена домена СитеГроунд и ваша веб локација ће бити покренута и покренута.

Имена ваших домена регистрована на СитеГроунд којима су истекла више од времена 45 дана аутоматски унесите у Период откупа где нећете моћи аутоматски обновити своје домене. Међутим, карту можете да објавите од своје Корисничко подручје СитеГроунд, и онда идите на Подршка и коначно, тхе Наплате одељак у коме ће вам пружати тим за подршку СитеГроунд ти.

Како ћу знати када моја претплата за веб хостинг веб страница треба да се обнови?

Сви рачуни за веб хостинг веб хостинг подразумевано су постављени у режиму аутоматског годишњег обнављања, углавном зато што је то много практичнија пракса у којој купци СитеГроунд више воле да се планови за веб хостинг налазе обнављају на годишњој основи. Стога не требају бринути о истеку свог рачуна и могућој обустави / укидању услуге.

Постојећи купци СитеГроунд-а добијају замрзавање цена на накнаде за обнову хостинга и такође остварују попуст до 30% на редовне цене током обнављања. Вишегодишње обнављање (више од 1 године) доступни су и за дељене хостинг рачуне СитеГроунд-а. Поред тога, СитеГроунд купци такође добијају ране подсетнике о свом надолазећем плану веб хостинга обнове.

Да ли је обнављање моје примарне домене СитеГроунд укључено у обнову мог СитеГроунд рачуна за хостинг?

Накнаде за обнављање имена домена СитеГроунд нису укључене у обнављање веб хостинга. То је био случај када је раније СитеГроунд покретао одређене посебне промотивне продаје са Фрее Домаин-ом. Међутим, тренутно су зауставили такву продају и стога се ваше обнављање домена Ситегроунд обрачунава одвојено осим накнада за веб хостинг на СитеГроунд-у.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me