Неколицина корисника жали се на СитеГроунд који је мало скупљи у поређењу с неким другим јефтинијим дељеним домаћинима ниске квалитете. То је разлог зашто се пријављују с таквим патетичним хостинг компанијама само да би уштедјели неколико новчића, само да би на крају постали фрустрирани и коначно прешли на бољег домаћина. Међутим, ја заиста верујем да су СитеГроунд планови врло приступачни и да је њихова месечна цена за сваки њихов хостинг план у потпуности оправдана њиховим квалитетом услуге, продуженом брзином, брзином и често оцењена као Најбоља оцењена хостинг услуга!

БЕЛЕШКА: Много компанија које пружају услуге хостинга не нуде месечне планове и одлучују се држати традиционалних годишњих планова хостинга.

Неки од купаца који се желе пријавити за месечни план хостинга СитеГроунд-а, јер сматрају да је то повољније и повољније у буџету током првих годишњих планова СитеГроунд-а. У овом посту ћу одговорити на нека од најчешћих питања о плаћању месечног плана СитеГроунд-а детаљним прегледом, анализом и потпуном прекидом цене и попуста месечног веб хостинг плана..

Да ли Ситегроунд нуди мјесечне планове за веб хостинг? Могу ли платити месечно?

Да, нуде се месечни планови Ситегроунд који ће вам омогућити месечно плаћање потреба за веб хостингом вашег Ситегроунд-а. Али морам вам рећи да је месечни план СитеГроунд-а више пробни план да бисте испробали њихову услугу хостинга. Нажалост, није могуће подесити месечни модел плаћања СитеГроунд ако желите да их користите Дељени планови за хостинг или ВордПресс планови за хостинг али такав план плаћања месечно месечно је доступан са Цлоуд хостинг планови.

Ови месечни планови за веб хостинг од СитеГроунд-а су врло корисни ако имате ограничене готовине или нисте сигурни да улажете у годишње веб хостинг планове СитеГроунд-а у односу на њихове месечне планове. Али главни недостатак месечног плана СитеГроунд је тај да ће вам бити наплаћен износ $ 14,95 (Једнократна накнада за активирање плана) док се пријављујете са својим уласком у заједничку хостинг услугу и $ 24,95 (Једнократна накнада за активирање плана) за веће дељене планове хостинга.

Месечни и годишњи циклуси наплате СитеГроунд-а

Са СитеГроунд-ом постоје у основи 4 различита циклуса наплате за хостинг план који можете одабрати на основу ваших потреба, буџета и дугорочних планова:

1 месец (Циклус наплате једногодишњег пробног плана за веб локацију)
12 месеци (Годишњи циклус обрачуна подлога за веб локацију)
24 месеца (Двогодишњи циклус обрачуна веб локације)
36 месеци (Трогодишњи циклус обрачуна веб локације)

БЕЛЕШКА: Дужи циклус наплате за који се одлучите да идете, најјефтинији ће вам бити Месечни план са СитеГроундом јер месечни план обнове кошта више..

Био сам сигуран да ћу неко време одржавати своје блогове и веб странице плус размишљао сам да уштедим што више новца, због чега сам на крају платио за СитеГроунд Трогодишњи план. Стога нисам отишао на њихов месечни план или било који други обрачунски циклус и драго ми је што сам то учинио јер сам веома задовољан њиховим квалитетом и услугом хостинга. Такође, препоручио бих вам исто то или барем платио за њихове годишње планове и уштедео више.

Трогодишњи план веб локације ГровГиг (специјална продаја у петак)

Једна ствар коју заиста волим у вези са СитеГроунд хостингом је та што они немају комплетан месечни план (осим њиховог Пробни план), они имају 30-дневну гаранцију новца која делује као глазура на торти за испробавање њихових месечних или годишњих планова (без ризика).

Ево детаљне анализе цена за месечне, годишње, двогодишње и трогодишње планове СитеГроунд са потпуном рашчламбом трошкова, попустима и уштедама (израчунато од плана до плана).

Нтх Месечни и годишњи план покретања сајта [Распоред трошкова]

Мјесечни план сајта за њихов стартУп хостинг план кошта само $ 3,95 месечно плус чак ће вам наплатити додатну накнаду у износу $ 14,95 што је само једнократна накнада за њихово активирање плана. Према томе, план Ситегроунд укупно (Почетна месечна накнада + накнада за активирање) би $ 18,90. Након првог месеца накнадно ће вам се наплатити 11,95 УСД месечно у месец али ако платите за њихов СтартУп годишњи или већи план трајања, можете уштедјети велику!

БЕЛЕШКА: Снижена цена на СтартУпу важи само за први месец када идете са месечним планом СитеГроунд (који је пробни план). Иста ствар се односи и на месечни план ГровБиг и ГоГеек СитеГроунд-а.

Једномјесечни пробни план » $ 3,95 Месечно » $ 24,95 (Накнада за подешавање једнократног плана)
12-месечни план » $ 3,95 Месечно » $ 47,40 Годишње (Нема накнаде за подешавање)
24-месечни план » $ 3,95 Месечно » $ 94,80 Годишње (Нема накнаде за подешавање)
36-месечни план » $ 3,95 Месечно » $ 142.20 Годишње (Нема накнаде за подешавање)
* Накнада за регистрацију домена није укључена *

Мо Месечни и годишњи план изласка на место сајта [Распоред трошкова]

Ако се пријавите са месечним планом ГровБиг СитеГроунд-а, укупан трошак за први месец би био $ 5,95 (Накнада за месечни план) плус $ 24,95 (Једнократна накнада за активирање плана). Велики укупни износ $ 30,90 за месечни план ГровБиг Ситегроунд-а и онда даље 19,95 УСД месечно у месец. Међутим, ако плаћате за њихов ГровБиг годишњи или већи план трајања, можете уштедети велику!

Једномјесечни пробни план » $ 5,95 Месечно » $ 24,95 (Накнада за подешавање једнократног плана)
12-месечни план » $ 5,95 Месечно » $ 71,40 Годишње (Нема накнаде за подешавање)
24-месечни план » $ 5,95 Месечно » $ 142.80 Годишње (Нема накнаде за подешавање)
36-месечни план » $ 5,95 Месечно » $ 214,20 Годишње (Нема накнаде за подешавање)
* Накнада за регистрацију домена није укључена *

�� Месечни и годишњи план сајта ГоГеек [Распоред трошкова]

Ако се пријавите са месечним планом ГоГеек СитеГроунд, укупан износ који би се плаћао за први месец био би $ 11.95 плус приближно $ 24,95 (једнократна накнада за активирање плана). Тако би био велики укупни износ $ 36,90 Месечни план ГоГеек-а за СитеГроунд и 34,95 УСД тада месечно у месец. Међутим, ако плаћате њихов годишњи или дужи план трајања ГоГеек-а, можете велико да уштедите!

Једномјесечни пробни план » $ 11.95 Месечно » $ 24,95 (Накнада за подешавање једнократног плана)
12-месечни план » $ 11.95 Месечно » $ 143.40 Годишње (Нема накнаде за подешавање)
24-месечни план » $ 11.95 Месечно » $ 286.80 Годишње (Нема накнаде за подешавање)
36-месечни план » $ 11.95 Месечно » $ 430,20 Годишње (Нема накнаде за подешавање)
* Накнада за регистрацију домена није укључена *

Да ли СитеГроунд Цлоуд Хостинг и Ентерприсе Сервер Хостинг имају било који месечни план плаћања?

Да, СитеГроунд нуди месечне планове за плаћање са Цлоуд хостинг услугом где се њихови планови цене 80 УСД месечно (за њихов план облака уласка). СитеГроунд’с Наменски планови за хостинг послужитеља (раније је био модел плана месечног плаћања) недавно су обустављени, док сте у могућности да плаћате месечно за њихове Ентерприсе хостинг планове.

�� Закључак: Да ли се вреди месечни план СитеГроунд? Ако треба да кренеш?

Мој кратак одговор на ово питање је велико не! Наша детаљна анализа трошкова за месечне, годишње, двогодишње и трогодишње планове хостинга, поменуте горе у нашем прегледу, јасно ће вам дати до знања колико тачно можете уштедјети одабиром годишњих или виших планова претплате на СитеГроунд током њиховог једносмерног коришћења. Пробни план.

Поред свега осталог, то је само изванредна и увек доступна услуга купца од СитеГроунд-а, са било којим од њихових хостинг планова, што помаже да се СитеГроунд издвоји од њихових конкурената. Ово је главни разлог зашто бих топло препоручио СитеГроунд хостинг планове, чак и ако тражите домаћина који нуди месечне планове.

Надамо се овом прегледу Наплата месечног веб хостинг плана на локацији Ситегроунд (2020) било вам је од помоћи! И даље бих вам препоручио да се пријавите за годишњи план хостинга СитеГроунд-а преко њиховог месечног плана који је више пробни план, а заправо није месечни план наплате који се месечно наплаћује.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me