Шта се све односи на Кинстаове политике поврата новца?


Кинста с поносом нуди гаранцију поврата новца од 30 дана без дугорочних уговора о веб хостингу, јер им је главни циљ пружити услугу својим купцима који их могу учинити срећним и потпуно задовољним. Ако откажете Кинста веб хостинг налог током почетних 30 дана од активирања услуге, биће вам исплаћен пуни повраћај новца према Кинстаовим правилима о поврату новца. То значи да можете испробати Кинста хостинг планове без ризика до 30 дана!

Кинста гаранција поврата новца покрива трошкове било којег од њихових унапред изграђених ВордПресс планова за хостинг (од саме основне Кинста СТАРТЕР до ПРО до ПОСЛОВНИ до врхунског ПРЕДУЗЕЋЕ 4 хостинг пакет). Штавише, ако Кинста корисник одлучи да користи било који од својих додатака за хостинг током почетног временског периода од 30 дана, а затим затражи повраћај новца, компанија ће надокнадити трошкове свих оних хостинг додатака..

Постоји ли неки дугорочни уговор о веб хостингу са Кинста-ом?

Ниједан корисник не воли дугорочни уговор о веб хостингу и Кинста врло добро зна ову чињеницу! Дакле, не постоје тако дугорочни уговори јер ћете моћи отказати претплату на веб хостинг у било које време, а Кинста ће вам понудити поврат новца за неискоришћени део вашег хостинг плана. За више информација можете прочитати страницу Кинстаове политике повраћаја новца.

Изузеци од Кинста-ове гаранције поврата новца

Постоји неколико изузећа из Кинста-ове политике повраћаја новца која се односи на њихову гаранцију за поврат новца:

1. Ова гаранција поврата новца од 30 дана доступна је само купцима који први пут долазе. Док Кинста који се враћају клијенти имају право само на делимични повраћај неискориштених хостинг услуга.
2. Кинста-ова гаранција поврата новца примењива се на налог клијента за хостинг током првих 30 дана од пријављивања за потпуно нови налог за веб хостинг. У међувремену, можете надоградити или надоградити план веб хостинга и њихова гаранција за повраћај новца ће и даље бити на снази. Но, период поврата новца траје 30 дана од датума почетног пријављивања и не почиње када замените планове.
3. Додаци купљени од Кинста-а покривени су овом гаранцијом поврата новца само ако откажете свој веб налог за хостинг, као и све додатне услуге током почетних 30 дана активирања услуге. Кинста гаранција поврата новца односи се само на њихове стандардне планове за веб хостинг и ако се одлучите за неки прилагођени план хостинга, примењује се уобичајена Кинстаова политика повраћаја новца.
4. Ако купац изврши надокнаду за прекомерне трошкове током првих 30 дана поврата новца, те накнаде за прекомерно каматирање одбит ће се од износа поврата. Такође, ако превисоки трошкови премаше вредност укупног износа поврата купца, они ће бити одговорни за такве додатне накнаде за прекомерно храњење које нису обухваћене повратом..
5. У одређеним случајевима, Кинста купцима се може одмерити једнократна накнада и све такве једнократне накнаде које су купци платили не могу се вратити. Неки од примера такве једнократне накнаде укључују плаћену миграцију веб локација или блога, надоградњу инфраструктуре за хостинг како би се обрадио велики обим промета или накнада за уклањање злонамјерног софтвера.

Политика повраћаја новца за Кинста након 30 дана

Ако откажете претплату за Кинста након почетног периода од 30 дана, биће вам враћен неискоришћени део претплате за ваш веб хостинг план који важи за месечне и годишње накнаде за хостинг.

БЕЛЕШКА: Овде су калкулације засноване на дневној цени Кинста-ових стандардних планова и пакета за веб хостинг (а не снижена 2 месеца изван годишње цене).

Захтев за повраћај новца од Кинста користећи гаранцију поврата новца од 30 дана?

Ако желите да откажете Кинста веб хостинг налог како бисте затражили пуни поврат током почетног временског оквира од 30 дана или касније касније (у било ком тренутку) затражили делимични повраћај новца, морате да одете на своју контролну таблу МиКинста (испод Наплате одељак), а затим следите детаљна упутства дата у наставку:

Како отказати рачун за Кинста хостинг и затражити поврат новца од Кинста?

Ако се суочите са било каквим проблемима са веб страницом ВордПресс која се налази на Кинста-у, увек можете отворити улазницу код њиховог тима за подршку јер су доступни 24 × 7 и радо ће вам помоћи!

Међутим, да бисте отказали план Кинста хостинга, следите ове кораке:

❉ КОРАК 1 ❉

Једном кад одете на своје МиКинста Дасхбоард, и онда могу прећи до њихових Наплате одељак који је доступан на левој страни, а затим кликните на Откажи план дугме.

❉ КОРАК 2 ❉

Сада ћете морати да одаберете све те кућице за потврду у наставку како бисте били сигурни да их разумете и затим можете да кликнете на Следећи дугме.

БЕЛЕШКА: Важно је разумјети да ће сви подаци бити трајно избрисани и немогуће их је повратити! Избрисани подаци укључују и ваше Уживо и Стагинг Ситес хостоване на Кинсти, све ваше Кинста ДНС Рецордс, и тхе Конфигурације и подешавања ЦДН-а код Кинста.

❉ КОРАК 3 ❉

Након отказивања, Кинста ће аутоматски израчунати ваш коначни рачун који ће бити враћен по њиховом 30 дана гаранција поврата новца. Овај израчун може укључивати поврат или неизмирене трошкове (ако има) на то имате право. И на тај начин кликните на Следећи дугме.

“КОРАК 4”

Сада ћете морати да потврдите отказивање вашег Кинста рачуна уносећи свој МиКинста лозинка за налог а затим кликните на Откажи план дугме.

❉ КОРАК 5 ❉

Коначно, план Кинста хостинга ће бити отказан и од вас ће се тражити да дате повратне информације или разлог за отказивање вашег Кинста хостинг рачуна и тада сте ГОТОВО! Кинста користи ове повратне информације да би побољшала своју платформу за све.

БЕЛЕШКА: Ако се тренутно налазите на Кинста-овом прилагођеном хостинг програму или можда имате неке додатне услуге као што су сатне резервне копије, Редис итд., Тренутно нећете моћи да откажете Кинста веб хостинг налог. Кинста-ов развојни тим ради на побољшању ове материје. Међутим, још увек имате могућност да довршите горе наведене кораке и Кинста тим ће добити захтев за отказивање вашег хостинг рачуна и ручно ће отказати ваш план.

Надам се овом прегледу Кинста-ова 30-дневна гаранција поврата новца и повраћај новца (2020) било вам је од помоћи! Ако имате додатних питања, увек се можете обратити Кинста тиму подршке 24 × 7 и они ће вам увек радо помоћи.!

Такође, ако тражите Јефтиније решење за хостинг ВордПресс-а осим Кинста након поступка отказивања вашег хостинг хостинг плана, топло бих вам препоручио да одете са СитеГроунд који такође нуди скоро сличну подршку квалитета и 30-дневну гаранцију поврата новца.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me