Kuponi i Zbritjes së Pricemimeve të Taksave për Riparimin e SiteGround (2020)

Si një bloger i ri, ju dëshironi të regjistroheni me një host në internet me cilësi të jashtëzakonshme dhe gjithashtu nuk dëshironi të teproni veçanërisht në një ose dy vitet e para të mbajtjes në internet. Kjo është arsyeja pse shumë kërkojnë një host të lirë ndërsa SiteGround është një host me çmime të arsyeshme plus me shërbim dhe performancë të mahnitshme të klientit. Jam dakord që çmimi i rinovimit i SiteGround është mjaft i kushtueshëm kur krahasohet me çmimin fillestar special të tij promovues.


Nëse keni arritur të regjistroheni me SiteGround për shumë vite, ju merrni zbritjen maksimale për blerjen tuaj të një pritjeje me cilësi të lartë. Pra, lexoni për të ditur më shumë rreth kodeve të kuponit të zbritjes së rinovimit të SiteGround, marrëveshjeve promovuese dhe më shumë.

Contents

Rritja e Pricemimit të Rinovimit të SiteGround

Po, SiteGround ka rritur çmimet e rinovimit të shërbimit të saj të përbashkët të pritjes duke përfshirë Planet pritëse të WordPress e cila për fat të keq mund të rrisë koston tuaj të mbajtjes së faqes në internet me SiteGround, veçanërisht në rinovimet!

Rritja e Pricemimit të Rinovimit të Web Hosting SiteGround

Më parë, kostoja e rinovimit të Planit StartUp, GrowBig dhe GoGeek të SiteGround ishin $ 9.95, $ 14,95, dhe $ 29,95 respektivisht! Kohët e fundit për shkak të rritjes së tarifave të rinovimit të SiteGround, normat e reja të rinovimit për SiteGround StartUp, GrowBig dhe planin GoGeek janë $ 11.95 (rritur me $ 2), $ 19,95 (rritur me $ 5), dhe $ 34,95 (rritur me $ 5) përkatësisht!

A është SiteGround Web Hosting Plani i Rinovimit me vlerë?

Pothuajse çdo host në internet (përfshirë SiteGround) ndjek mashtrimin më të lartë të çmimeve të rinovimit për të marrë më shumë klientë duke shfaqur çmimin fillestar me zbritje fillestare dhe më vonë ata ngarkojnë çmimin e rregullt pa zbritje (pas rinovimit). Mund të kontrolloni një shembull të tillë kur një bloger në një grup të njohur në Facebook është i hutuar për rinovimin e tij Llogari pritëse SiteGround StartUp.

Gjithashtu, mund të shihni disa përdorues të tjerë që këshillojnë atë që të rrinë vetëm me SiteGround, megjithë ritmet e tyre më të larta të rinovimit pasi ndjehen se SiteGround është thjesht më i miri në biznesin pritës.

Si të merrni kodin e kodit të kuponit të zbritjes për rinovim të sitit për faqet e tyre të hostimit në internet?

Ju mund të kurseni shumë sa më shumë që 192 dollarë në planin e përbashkët të programeve të përbashkët të StartUp të SiteGround, 336 dollarë në planin Growbig të Siteground dhe 552 dollarë në planin GoGeek të SiteGround duke u regjistruar me Plani i pajtimit 36 ​​muajsh.

36-muaj zbritje çmimi SiteGround GrowBig për blerjen e planit

SHËNIM: SiteGround nuk ofron ndonjë kode të kuponit zbritës / kodet e promovimit në çmimet e rinovimit të tyre të pritjes, por prapë ju shijoni përfitimin e çmimeve të Ripërtëritjes së SiteGround me 24-muaj ose Plan 36-mujor abonim.

Si mund të merrni rinovime të lira të SiteGround kur çmimet e rinovimit të tyre janë të shtrenjta?

Para se të flasim edhe për zbritjen dhe çmimin e rinovimit të SiteGround, le të zbulojmë pse SiteGround është kaq popullor dhe pse njerëzit i duan ata dhe nuk marrin mendime të dyta ndërsa rinovojnë shërbimin e tyre të mbajtjes në internet.

Harrojeni etiketën e çmimit të rinovimit, SiteGround vlerësohet si Host 1 i Numrit!

Tani, le të zbulojmë se si saktësisht mund të kurseni para pa ndonjë marrëveshje pritje për rinovim të SiteGround ose zbritje kodet.

�� METHOD-1: Bleni Planin Vjetor të Strehimit të Sajtit në faqen e sitit dhe më vonë rinovoni për 24 muaj

SiteGround StartUp zbritje e çmimit të planit 12-mujor

Nëse blini paketën pritëse të përbashkët të 12-mujorit të përbashkët / WordPress të SiteGround, kjo do t’ju kushtojë…
3,95 $ x 12 muaj = 47,40 $
(Fillimi Pricemimi me zbritje të llogarisë fillestare të faqes në faqen e internetit)

Më vonë, nëse rinovoni të njëjtin plan pritës për 24 muaj të tjerë, do t’ju kushtojë …
11,95 $ x 24 muaj = 286,80 $
(Rregullt Pricemimi i llogarisë fillestare të fillimit faqen pa zbritje)

Kostoja totale: (47,40 $ + 286.80 $) = 334,20 $
(Për 36 muajtë e Planit të Hosting të Fillimit Fillestar të SiteGround)

SHËNIM: Pagesat e Regjistrimit të Domainit SiteGround = $ 15.95 / vit me çmime të ngjashme rinovimi.

�� METODA-2: Bleni Planin 3-vjeçar të hostimit të sitit përreth me zbritje maksimale

SiteGround StartUp zbritje e çmimit të planit 36-mujor

Nëse blini planin e hostimit të StartUp-it 36-mujor të StartUp-it, do t’ju kushtonte…
3,95 $ x 36 = 142,20 $
(Fillimi Pricemimi me zbritje të llogarisë fillestare të faqes në faqen e internetit)

ZBATIMI TOTAL: (334,20 $ – 142,20 $) = 192,00 $

SHËNIM: Pagesa e Regjistrimit të Domainit SiteGround = $ 15.95 / vit me çmime të ngjashme rinovimi.

�� Zbritja e Rinovimit të GrowBig SiteGround

Zbritja e çmimit të planit të Planit SiteGround GrowBig 36 muajsh
-Mimi 1-vjeçar i faqes Rreth GrowBig: 71,40 $
(5.95 $ / muaj me zbritjen e aplikuar për 12 muajt e parë)
-Mimi i faqes 2-vjeçare përreth GrowBig: 142.80 $
(5,95 $ / muaj me zbritjen e aplikuar për 24 muajt e parë)
Sitemimi 3-vjeçar i Faqes në GrowBig: 214,20 $
(5,95 $ / muaj me zbritjen e aplikuar për 36 muajt e parë)
SHËNIM: Pagesat e Regjistrimit të Domainit SiteGround = $ 15.95 / vit me çmime të ngjashme rinovimi.

�� Zbritja e Rinovimit të SiteGround GoGeek

Zbritje e çmimit të planit 36 ​​muajsh të SiteGround GoGeek
-Mimi 1-vjeçar i faqesGround GoGeek: 143.40 $
(11,95 $ / muaj me zbritjen e aplikuar për 12 muajt e parë)
Sitemimi 2-vjeçar i faqesGround GoGeek: 286.80 $
(11,95 $ / muaj me zbritjen e aplikuar për 24 muajt e parë)
Sitemimi 3-vjeçar i faqesGround GoGeek: 430.20 $
(11,95 $ / muaj me zbritjen e aplikuar për 36 muajt e parë)
SHËNIM: Pagesat e Regjistrimit të Domainit SiteGround = $ 15.95 / vit me çmime të ngjashme rinovimi.

PËRFUNDIM

Konfirmimi i Pagesave për Taksat e Ripërtëritjes së SiteGround

Kështu që, para se të zgjidhni SiteGround ose ndonjë kompani tjetër të mbajtjes në internet, së pari duhet të kontrolloni politikat e tyre të çmimeve për rinovimin dhe zbritjet. Unë ju rekomandoj shumë që të rritni periudhën e abonimit tuaj në SiteGround ndoshta 36 muaj në mënyrë që të gëzojnë zbritjen maksimale të mundshme në planet e tyre të mbajtjes në internet.

PRMIMI I RISNDARJT S SEN ZGJIDHUR SITEGROUND & CODE COUPON (FAQ)

Sa kushton rinovimi i SiteGround Domain?

Fillon nga çmimi i emrit të domain SiteGround 12,95 dollarë në vit me koston e domain .com 15,95 dollarë në vit. Kostoja e rinovimit për fushat e SiteGround është pak a shumë e ngjashme për Emrat e Domainave me popullaritet dhe me bazë vendin. Sidoqoftë, kostoja e rinovimit të Domains Speciale të SiteGround është pak më e kushtueshme.

Si të fikni opsionin e faturimit të rinovimit automatik për pajtimet e mia të shërbimit SiteGround?

Si parazgjedhje, të gjitha pritje e përbashkët dhe pritja e serverit cloud llogaritë e SiteGround janë vendosur në modalitetin e faturimit të rinovimit automatik. Llogaritë e klientëve të SiteGround me mbi 12 muaj që priten rinovohen automatikisht 15 ditë para datës së skadimit.

Përfshirja e faqesG опia e opsionit të faturimit të rinovimit automatik

Opsioni i rinovimit automatik është U kthye në si parazgjedhje vetëm për ta bërë të lehtë procesin e faturimit të SiteGround në mënyrë që të mos humbisni ndonjë nga datat e pagesës tuaj të SiteGround. Për më tepër, ju mund të shmangni çdo skadim të shërbimit ose pezullimin e mundshëm të shërbimit (veçanërisht për shkak të pagesës së tarifave të rinovimit të humbur / vonë).

SHËNIM: Anulimi i modalitetit të faturimit të rinovimit automatik të SiteGround do të thotë që ata nuk do të jenë në gjendje të ju faturojnë automatikisht pasi shërbimi juaj i afrohet skadimit dhe kështu nuk do të rinovohet (përveç nëse e bëni vetë atë me dorë).

Nëse jeni të sigurt për anulimin e modalitetit të faturimit të auto-rinovimit të SiteGround për abonimin e planit tuaj të strehimit, atëherë mund të shkoni te Zona e Përdoruesit e sitit »Faturimi» Cilësimet e faturimit. Më pas duhet të fikni ndërrimin e ndërrimit të automatikut (ndodhet menjëherë pranë shërbimit abonim).

Si mund ta rinovoj llogarinë time të sitit të SiteGround?

Rinovimi i llogarisë së mbajtjes së faqes SiteGround

Do shërbim i SiteGround mund të rinovohet lehtë dhe shpejt përmes Zonës tuaj të Përdoruesit të SiteGround, duke shkuar në Faturimi seksionin dhe më në fund duke klikuar në Rinovo butoni i cili ndodhet që korrespondon me çdo shërbim të SiteGround të pajtuar nga ju.

Nëse pagesa e rinovimit të SiteGround është e suksesshme, menjëherë do të merrni një email konfirmimi dhe nëse nuk funksionon, ata do t’ju kontaktojnë me email për të kërkuar ndihmë të mëtejshme të pagesës për riparimin tuaj. pjesë.

Nëse rinovoj llogarinë time të mbajtjes në internet të SiteGround edhe përpara se të skadojë, kur do të llogaritet data e rinovimit? A është nga data e rinovimit apo nga data e skadimit?

Kurdoherë që rinovoni llogarinë tuaj të hostimit të SiteGround, nuk ka rëndësi kur (edhe nëse e rinovoni atë saktësisht në ditën e skadimit ose disa javë / muaj / ditë para datës së skadimit), rinovimi i llogarisë gjithmonë do të llogaritet nga data e skadimit.

SHEMBULL: Nëse llogaria juaj e SiteGround skadon më 31 gusht 2020 dhe dëshironi ta rinovoni atë për një vit në 5 gusht 2020, atëherë data e skadimit të ri për llogarinë tuaj të SiteGround do të jetë 31 gusht 2021 dhe jo 5 gusht 2021.

Kur do të jetë funksionale llogaria ime e faqes në internet SiteGround pasi të paguaj tarifat e rinovimit?

Nëse pas skadimit, llogaria juaj në internet e Faqes WebGround pezullohet, ata do ta riaktivizojnë atë menjëherë kur të bëni rinovimin tuaj të SiteGround pagesë.

Si mund të rinovoj Emrin tim të Domain të regjistruar nga SiteGround?

Ju mund të rinovoni Emrin e Domainit tuaj të SiteGround të regjistruar përmes SiteGround duke shkuar tek tuaj Zona e Përdoruesit e sitit »Llogaritë e mia» Emrat e Domainit.

Rinovoni Domain tuaj të Regjistruar me SiteGround.com

Të gjitha shërbimet e mbajtjes së faqes në Web të SiteGround, përfshirë fushat, përcaktohen nga parazgjedhjet në faturimin e rinovimit automatik, që do të thotë që SiteGround do të përpiqet automatikisht të ju faturojë sa herë që rinovimi juaj i pajtimit është për shkak të pagesës.

Përvec shërbimit tuaj të pritjes, nëse emri juaj i domain i regjistruar në SiteGround gjithashtu ka skaduar, duhet të lejoni deri në 24 orë që procesi i përhapjes të përfundojë përpara se emri i domain-it të SiteGround të riaktivizohet dhe faqja juaj do të funksionojë.

Emrat e Domainit tuaj të regjistruar në SiteGround që i kanë skaduar më shumë se 45 ditë futni automatikisht në Periudha e Shëlbimit ku nuk do të jeni në gjendje të rinovoni fushat tuaja automatikisht. Sidoqoftë, ju mund të postoni një biletë nga tuaj Zona e Përdoruesit e SiteGround, dhe pastaj shkoni tek mbështetje dhe së fundmi, Faturimi pjesa ku ekipi mbështetës i SiteGround do të ndihmojë ju.

Si do ta di kur abonimi im në internet i SiteGround do të rinovohet?

Të gjitha llogaritë e web hosting-it të SiteGround janë paracaktuar rregullisht në modalitetin automatik të rinovimit vjetor kryesisht sepse është një praktikë shumë më e përshtatshme, ku klientët e SiteGround preferojnë që planet e tyre të mbajtjes në internet të rinovohen çdo vit. Kështu, ata nuk kanë nevojë të shqetësohen për skadimin e llogarisë së tyre dhe pezullimin / përfundimin e mundshëm të shërbimit.

Klientët ekzistues të SiteGround marrin një ngrirje çmimesh në tarifat e rinovimit të tyre të pritjes dhe gjithashtu marrin deri në 30% zbritje në çmimet e rregullta gjatë kohës së rinovimit. Përtëritjet shumëvjeçare (më shumë se 1 vit) janë gjithashtu të disponueshme për llogaritë pritëse të përbashkëta të SiteGround. Për më tepër, klientët e SiteGround marrin gjithashtu kujtime të hershme në lidhje me planin e tyre të ardhshëm të mbajtjes në internet rinovimet.

Isshtë një rinovim për domenin tim fillestar të SiteGround përfshirë me rinovimin e llogarisë time të hostimit të SiteGround?

Pagesat e rinovimit për Emrat e Domainëve të SiteGround nuk janë përfshirë në rinovimet e tyre të mbajtjes në internet. Ishte rasti kur më parë SiteGround kishte për të realizuar shitje të caktuara promovuese me Domain Free. Sidoqoftë, ata aktualisht kanë ndaluar shitjet e tilla dhe kështu rinovimet tuaja për Domain Site janë llogaritur veçmas përveç tarifave tuaja të mbajtjes në internet të SiteGround.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me