Contents

Isfarë ka të bëjë me politikën e rimbursimit të SiteGround?


SiteGround u ofron klientëve të tij pritës me një politikë rimbursimi e cila është një garanci e kthimit të parave 30 ditë (me të gjitha planet e tyre të përbashkët të pritjes) dhe një garanci për kthimin e parave 14 ditë (me të gjitha planet e tyre të pritjes së cloud). Garancia e kthimit të parave të SiteGround ju jep paqe të plotë me shërbimet e tyre të lidhura me mbajtjen në internet të ofruara për ju pasi vepron si një ilaç ekskluziv dhe mbulim sigurimi duke siguruar që shërbimet e tyre të përmbushin pritjet tuaja.

Garancia e Kthimit të Parave të SiteGround mbulon porositë fillestare për planet e tyre të përbashkëta të pritjes dhe shërbimet e pritjes së cloud. Gjithashtu, ajo mbulon shumicën e tipareve shtesë që ata ofrojnë klientëve të tyre. Per periudha fillestare (pasi të jetë llogaria e pritjes me SiteGround krijuar dhe aktivizuar), ata do të emetojnë klientët e tyre a rimbursim i plotë në llogaritë e tyre të Ndara Hosting dhe anulimin e shërbimeve (brenda 30 ditëve nga data e aktivizimit të llogarisë së pritjes). Gjithashtu, e njëjta vlen edhe për llogaritë e Cloud Hosting të SiteGround që duhet të anulohen brenda 14 ditëve nga aktivizimi i llogarisë së pritjes për të marrë një rimbursim të plotë.

Përjashtime, terma dhe kushte të përdorura për politikën e rimbursimit të sitit të rrethit

Këtu janë termat dhe kushtet e mëposhtme, përjashtimet dhe pikat kryesore që janë të zbatueshme për Garancinë e Kthimit të Parave të SiteGround:

1. SiteGround aplikon i njëjti mundësi pagese për të lëshuar një rimbursim (e përdorur nga klienti i saj). Kjo nuk ka asnjë lidhje me vonesën në procesin e pagesës së rimbursimit të SiteGround.
2. Kërkesa për anulimin e llogarisë pritëse duhet të postohet përmes Zona e Përdoruesit e SiteGround.
3. Urdhërat fillestarë për shërbimet e lidhura me mbajtjen në internet mbulohen vetëm brenda 30 dite nga dita kur SiteGround aktivizon shërbimin tuaj. kurse, urdhrat e rinovimit të pritjes nuk janë të përfshira në politikën e tyre të rimbursimit.
 4. Mosarritja e klientit llogaria e tij e pritjes në pajtueshmërinë me Kushtet e Shërbimit të SiteGround gjithashtu mund të çojë në pezullimi i shërbimit, kufizimet e përdorimit ose përfundimi i llogarisë së pakthyeshme.
 5. Shuma e përfshirë në Portofoli i Faqes rrethuese është përsëri pakthyeshme. Sidoqoftë, mund ta përdorni për blerjen e shërbimeve që lidhen me mbajtjen në internet ose për rinovimet. SiteGround mund të kthejë disa tarifa të parapaguara si kredi për klientin e saj përmes portofolit të tyre dhe shuma e disponueshme në portofolin do të skadojë brenda një viti.
 6. Paketat e shitësit kualifikohen për kthim të parave vetëm nëse anuloni plotësisht paketën e tyre të Rishitësit të blerë dhe kështu garancia e kthimit të parave të SiteGround nuk aplikon për përfundimi i llogarisë individuale.
 7. SiteGround mund të refuzojë transferimin e faqes së internetit të klientit të tij nëse procesi i transferimit të faqes ka nevojë për konfigurim të caktuar nga ana e tij që nuk është në përputhje me serverat e tyre ose nëse e kupton se më shumë burime janë të nevojshme sesa zakonisht për ta realizuar atë. Në atë rast, SiteGround do rimbursoni tarifat e transferimit të faqes ne qofte se eshte në pamundësi për të transferuar uebfaqen të klientit të saj.
 8. Tarifat e paguara Emri i domainit përfshirë këtu Mbrojtja e privatësisë së domenit (ID e Domainit Mbroni) nga klienti janë nuk rimbursohet dhe mund të paguhet për shkak të procesit të anulimit të llogarisë pritëse (edhe nëse fillon të hiqet fillimisht për shkak të disa promovimeve speciale të SiteGround që ndodhin në atë periudhë).
 9. Garancia e kthimit të parave të tyre nuk mbulon Planet e dedikuara për mbajtjen e serverëve (tani i ndërprerë), shërbim mbështetës i paguar ose ndonjë tjetër shërbime të palëve të treta.

Si mund ta anuloj llogarinë time të sitit të SiteGround dhe të marr një rimbursim me 30 ditë garancinë e kthimit të parave?

Kërkesat për anulimin e llogarisë përpunohen nga ekipi mbështetës i SiteGround direkt përmes Zonës tuaj të Përdoruesit. Mund të ndiqni Udhëzues hap pas hapi në anulimin e llogarisë pritëse të SiteGround dhe Politikën e tyre të Rimbursimit më poshtë:

�� Hapi 1: Hyni në Zonën e Përdoruesit të SiteGround dhe klikoni në skedën e Faturimit

�� Hapi 2: Pastaj klikoni në Anuloni Shërbimet nën Navigimin e Faturimit

SiteGround së shpejti fshini skedarët të llogarisë së hostit të klientit të tyre nga serveri i tyre brenda një jave nga anulimi i llogarisë. Kjo është arsyeja pse ju rekomandoj fuqimisht që të merrni një kopjimi i llogarisë suaj të hostimit të SiteGround dhe mbani një kopje të saj me vete para se të jepni konfirmimin tuaj përfundimtar në mënyrë që të eliminoni rrezikun e humbjes së skedarëve tuaj.

�� Hapi 3: Kontrolloni kutinë pranë pajtimit tuaj të shërbimit dhe klikoni në butonin Vazhdoni me Anulimin

Do të navigoheni në një faqe që tregon shërbimet që keni porositur me llogarinë tuaj të SiteGround (pajtimi juaj ose lista e pajtimeve). Nëse keni abonuar në shërbime të shumëfishta në lidhje me mbajtjen në internet, ato do të renditen të gjithë në këtë faqe (njëra poshtë tjetrës). Ju duhet të zgjidhni vetëm shërbimin e pajtuar që dëshironi të anuloni dhe pastaj të klikoni në Vazhdoni me Anulimin buton.

�� Hapi 4: Nën faqen e kërkesës për anulim Zgjidhni fushat e kërkuara të përmendura më poshtë dhe klikoni në butonin Vazhdoni me Anulimin

Tani duhet të përmendni kur doni të anuloni shërbimet tuaja. Nëse nuk jeni akoma bërë me termin e garancisë për kthimin e parave të SiteGround, mund të zgjidhni Në skadim opsion në mënyrë që të përdorni periudhën e faturimit në pritje për të rikthyer vlerën e parave tuaja.

Megjithatë, unë zgjodha të shkoj me menjëherë alternativë (më e sigurt dhe më e shpejtë me vonesë minimale). Pasi të zgjidhni ndonjë prej këtyre opsioneve, një kuti tjetër do të shfaqet më poshtë duke ju kërkuar arsyen aktuale të anulimit të llogarisë së pritjes. Pasi të zgjidhni këto mundësi, duhet të klikoni në Vazhdoni me Anulimin buton.

SHËNIM: Vetëm poshtë Vazhdoni me Anulimin butonin që mund të gjesh Ndihmë SiteGround ku mund të kontaktoni Specialistët e Mbështetjes së SiteGround (via Biseda live ose thirrje) nëse keni nevojë për ndihmë dhe nuk jeni të sigurt për të vazhduar!

�� Hapi 5: Anulimi i llogarisë SiteGround Kërkoni konfirmimin duke klikuar butonin Vazhdoni me Anulimin

Po, ishte pak e bezdisshme kur ata më kërkuan të riafirmoja nëse doja të anuloja llogarinë time apo jo. Thjesht klikoni në Vazhdoni me Anulimin buton edhe këtu!

�� Hapi 6: Anulimi i llogarisë SiteGround Kërkoni konfirmimin duke klikuar butonin Vazhdoni me Anulimin

Më në fund, do të arrini në hapin e fundit të procesit të anulimit të llogarisë tuaj SiteGround ku tani mund të shihni shuma totale e cila do të kthehet për ju. Gjithashtu, ju do të jeni në gjendje të zgjidhni nëse dëshironi që ajo të kthehet në tuaj Portofoli i Faqes rrethuese (në mënyrë që të mund ta përdorni brenda blerje ose rinovimit Shërbime të tjera në lidhje me mbajtjen në internet të SiteGround) ose doni të merrni paratë tuaja në këdo Metoda e pagesës e keni përdorur më parë.

Mos harroni! Për momentin jeni në pikën kur nuk doni të ktheheni në SiteGround. Pra, vetëm sigurohuni që tuaj shuma e kompensimit është pikërisht ajo që prisje dhe gjithashtu duhet të zgjedhësh rimbursim opsioni nën Ju lutemi zgjidhni një metodë të kompensimit. Pastaj, zgjidhni kutinë që thotë “Unë e kuptoj që konfirmimi i anulimit do të rezultojë në çaktivizimin e menjëhershëm të shërbimeve të listuara më lart” dhe tani mund të klikoni në Konfirmoni Anulimin buton.

�� Hapi 7: Merrni konfirmimin e Anulimit të Llogarisë nga SiteGround

Tani, a mesazh konfirmimi nga SiteGround do të shfaqet në ekranin tuaj dhe duhet të merrni një Email konfirmimi gjithashtu!

Ju mund të gjeni një lidhje për të rinovuar llogarinë tuaj të anuluar (Opsionale)Mesazh konfirmimi i zonës së përdoruesit të SiteGround si dhe të tyre Konfirmimi i postës elektronike.

DHE BONER! SHTETI GODBYE!!!

Si të rinovoni llogarinë tuaj të anuluar të faqes së rrethuar të faqesGrethu pas procesit të anulimit të llogarisë (Hapi fakultativ)

Nëse dëshironi të rindizni llogarinë tuaj të anuluar me SiteGround, mund të klikoni në lidhje Llogaritë e mia. Nga atje, hapi juaj tjetër do të ishte të klikoni në ngjyrën e gjelbër Rinovo butonin dhe ju jeni përsëri në.

MIREL SE VINI MIR SE VINI!

Sa kohë kërkon SiteGround për të ndërprerë llogarinë time të hostimit në internet pas anulimit? A është e menjëhershme apo kërkon kohë?

Kjo në të vërtetë varet nëse klienti i SiteGround kërkon kërkesë për anulimin e menjëhershëm të llogarisë së pritjes ose ata zgjedhin anulimin e llogarisë pas skadimit.

If 1. Nëse zgjidhni opsionin e Anuloni të menjëhershëm të SiteGround tani:

Nëse ju zgjidhni menjëherë opsion, llogaria juaj e pritjes SiteGround do të pezullohet pothuajse menjëherë pasi të merrni konfirmimin për kërkesën tuaj për anulim. Sidoqoftë, SiteGround ende mban një kopje të llogarisë tuaj të pritjes me ta për një maksimumi 7 ditë. Llogaria juaj e pritjes do të përfundojë pas kësaj periudhe dhe kopja rezervë do të fshihet gjithashtu me të. Kjo do të thotë që SiteGround nuk do të mbajë asnjë prej kopjeve të skedarit tuaj në serverët e tyre pasi të mbarojë llogaria.

If 2. Nëse kërkoni SiteGround për anulimin pas skadimit:

Nëse ju zgjidhni Anulimi pas skadimit opsion, do të marrë llogarinë tuaj të hostimit të SiteGround pezulluar brenda 24 orëve pas datës së skadimit. Një kopje e llogarisë tuaj të pritjes do të mbahet në serverët SiteGround edhe në këtë rast për një maksimumi 7 ditë dhe do të fshihet menjëherë pas mbarimit të llogarisë.

Përfundimi Merrni procesin e anulimit të automatizuar të llogarisë së sitit dhe politikën e rimbursimit të faqes

Procesi i anulimit dhe rimbursimit të llogarisë pritëse të SiteGround është plotësisht i automatizuar, i përshtatshëm dhe më i thjeshti në të cilin kam kaluar, megjithë numrin e hapave të përfshirë. I gjithë procesi i anulimit të SiteGround do t’ju rrethojë 10 minuta për tu përfunduar.

Unë rekomandoj shumë shërbimin e mbajtjes së SiteGround për politikën e tyre të drejtë dhe transparente për 30 ditë kthimin e parave. Shpresoj që udhëzuesi ynë të vazhdojë Garancia dhe politika e rimbursimit të faqesGravë të Parave të Pagesave të Site-ve (Rishikim 2020) ishte e dobishme për ju. Unë gjithashtu do t’ju sugjeroja të lexoni Kushtet e tyre të Përdorimit përpara se të regjistroheni, ose madje mund të bisedoni me Ekipin e Mbështetjes 24/7 të SiteGround për të marrë informacione më të dobishme në lidhje me procesin e anulimit të llogarisë së tyre dhe politikën e rimbursimit!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me