Isfarë ka të bëjë me politikën e rimbursimit të Kinsta?


Kinsta me krenari ofron 30 ditë garanci për kthimin e parave pa kontrata afatgjata të mbajtjes në internet pasi qëllimi kryesor i tyre është të ofrojnë shërbime për klientët e tyre që mund t’i bëjnë ata të lumtur dhe plotësisht të kënaqur. Nëse anuloni llogarinë tuaj të web hosting Kinsta gjatë 30 ditëve fillestare të aktivizimit të shërbimit, do t’ju jepet një rimbursim i plotë sipas Politikës së Kthimit të Kinsta. Kjo do të thotë që ju mund të provoni planet e mbajtjes Kinsta pa rrezik për deri në 30 ditë!

Garancia e Kthimit të Parave të Kinsta mbulon koston e ndonjë prej planeve të tyre të paracaktuara të hostimit të WordPress (nga Kinsta shumë themelore STARTERPROBUSINESS deri në fund të lartë NDTERRMARRJE 4 paketë pritjeje). Për më tepër, nëse një përdorues i Kinsta vendos të përdorë ndonjë prej shtesave të tyre të hostimit gjatë periudhës fillestare kohore 30 ditore dhe pastaj të kërkojë një rimbursim, kostoja e të gjitha atyre shtesave pritëse do të kthehet nga kompania gjithashtu.

A ka ndonjë kontratë afatgjatë të mbajtjes në internet me Kinsta?

Asnjë përdorues nuk i pëlqen një kontratë afatgjatë e mbajtjes në internet dhe Kinsta e di shumë mirë këtë fakt! Kështu, nuk ka kontrata të tilla afatgjata pasi ju do të jeni në gjendje të anulloni pajtimet tuaja në web hosting në çdo kohë dhe Kinsta do t’ju ofrojë një rimbursim për pjesën e papërdorur të planit tuaj të pritjes. Për më shumë informacion, mund të lexoni faqen e Politikës së Kthimit të Kinsta.

Përjashtime nga Garancia e Kthimit të Parave të Kinsta

Ka disa përjashtime në politikën e rimbursimit të Kinsta që vlen për garancinë e kthimit të parave të tyre:

1. Kjo Garanci e Kthimit të Parave prej 30 ditësh është e disponueshme vetëm për klientët për herë të parë. Ndërsa, klientët që kthehen nga Kinsta kanë të drejtë vetëm për një kthim të pjesshëm të tarifave të pritjes së papërdorura.
2. Garancia për Kthimin e Parave të Kinsta është e zbatueshme për llogarinë pritëse të klientit gjatë 30 ditëve të para të regjistrimit për një llogari të re të mbajtjes në internet me ta. Ndërkohë, ju mund të azhurnoni ose ulni planin tuaj të mbajtjes në internet dhe garancia e tyre për kthimin e parave do të jetë ende në fuqi. Por periudha e rimbursimit zgjat 30 ditë nga data e regjistrimit fillestar dhe nuk fillon kur ndërroni planet.
3. Shtesat e blera nga Kinsta mbulohen nga kjo garanci për kthimin e parave vetëm nëse anuloni llogarinë tuaj të pritjes së uebit, si dhe të gjitha shërbimet e shtesave gjatë 30 ditëve fillestare të aktivizimit të shërbimit. Garancia për kthimin e parave të Kinsta vlen vetëm për planet e tyre standarde të mbajtjes së faqes në internet dhe nëse vendosni ndonjë plan të personalizimit të personalizuar, zbatohet politika normale e rimbursimit të Kinsta.
4. Nëse klienti pëson ndonjë tarifë të tepërt gjatë 30 ditëve të para të rimbursimit, ato tarifa të tepërta do të zbriten nga shuma e rimbursimit. Po ashtu, nëse tarifat e mbipagesës tejkalojnë vlerën e totalit të rimbursimit të klientit, ata do të jenë përgjegjës për tarifa të tilla shtesë të mbipeshës që nuk mbulohen nga rimbursimi.
5. Në raste të caktuara, klientët Kinsta mund të vlerësohen me një tarifë një herë dhe të gjitha tarifat e tilla një herë të paguara nga klientët janë të pakthyeshme. Disa nga shembujt e një pagese të tillë një-herë përfshijnë uebfaqen e paguar ose migracionin në blog, pritjen e azhurnimit të infrastrukturës për të trajtuar një vëllim të madh të trafikut ose heqjen e malware.

Politika e Rimbursimit të Hoststit Kinsta Pas 30 ditësh

Nëse anuloni pajtimin tuaj Kinsta pas periudhës fillestare 30 ditore, do t’ju ktheheni pjesa e papërdorur e pajtimit të planit tuaj të web hosting-it, e cila është e vlefshme për tarifat mujore dhe vjetore të pritjes.

SHËNIM: Këtu llogaritjet bazohen në çmimin ditor të planeve dhe paketave standarde të mbajtjes në internet të Kinsta (dhe jo zbritja e 2 muajve nga çmimi vjetor).

Kërkimi i një rimbursimi nga Kinsta duke përdorur garancinë e kthimit të parave për 30 ditë?

Nëse doni të anuloni llogarinë tuaj të web hosting Kinsta për të kërkuar një rimbursim të plotë gjatë kornizës fillestare kohore 30 ditëve ose për të kërkuar një rimbursim të pjesshëm më vonë (në çdo moment), duhet të shkoni në pultin e MyKinsta (nën Faturimi seksionin) dhe më pas ndiqni udhëzimet hap pas hapi të dhëna më poshtë:

Si të Anuloni Llogarinë time të Hosting Kinsta dhe të kërkoni një rimbursim nga Kinsta?

Nëse përballeni me ndonjë problem me uebfaqen tuaj të WordPress të organizuar në Kinsta, gjithmonë mund të hapni një Biletë me Ekipin e tyre të Mbështetjes pasi ato janë në dispozicion 24 7 dhe do të jeni të lumtur të ndihmoni!

Sidoqoftë, për të anulluar planin tuaj të pritjes Kinsta mund të ndiqni këto hapa:

❉ HAPI 1

Pasi të shkoni në tuaj Paneli i MyKinsta, dhe më pas mund të lundrojnë te tyre Faturimi pjesa e cila është në dispozicion në anën e majtë dhe pastaj kliko në Anuloni Planin buton.

❉ HAPI 2

Tani do të duhet të zgjidhni të gjitha ato kutitë më poshtë për t’u siguruar që i kuptoni ato dhe më pas mund të klikoni në tjetër buton.

SHËNIM: Shtë e rëndësishme të kuptohet që të gjitha të dhënat do të fshihen përgjithmonë dhe ato nuk mund të rikuperohen! Të dhënat e fshira përfshijnë të dyja jetojnë dhe Vende skenike priti në Kinsta, të gjithë tuajat Records Kinsta DNS, dhe Konfigurimet & Cilësimet e CDN në Kinsta.

❉ HAPI 3

Pas anulimit, Kinsta automatikisht do të llogarisë faturën tuaj përfundimtare që do të kthehet sipas tyre 30 ditë garanci për kthimin e parave. Kjo llogaritje mund të përfshijë rimbursimet ose tarifat e papaguara (nëse ndonjë) ju keni të drejtë. Dhe kështu, klikoni në tjetër buton.

❉ Hapi 4

Tani, do të duhet të konfirmoni anulimin e llogarisë suaj Kinsta duke hyrë në llogarinë tuaj Fjalëkalimi i llogarisë MyKinsta dhe pastaj klikoni në Anuloni Planin buton.

❉ HAPI 5

Më në fund, plani juaj i pritjes Kinsta do të anulohet dhe do t’ju kërkohet të jepni reagime ose një arsye për të anulluar llogarinë tuaj të pritjes Kinsta dhe atëherë ju jeni DONE! Kinsta përdor këto reagime për të përmirësuar platformën e tyre për të gjithë.

SHËNIM: Nëse jeni aktualisht në planin e pritjes të Kinsta me porosi ose mbase keni ndonjë shërbim shtesë, siç janë kopjet rezervë për orë, Redis, etj., Atëherë aktualisht nuk do të jeni në gjendje të anuloni llogarinë tuaj të hostimit të Kinsta. Ekipi i zhvillimit të Kinsta është duke punuar në përmirësimin e kësaj çështje. Sidoqoftë, ju ende keni një mundësi për të përfunduar hapat e përmendur më lart dhe ekipi Kinsta do të marrë kërkesën tuaj për anulimin e llogarisë tuaj të pritjes dhe do të anullojë manualisht planin tuaj.

Shpresoj që ky rishikim të vazhdojë Politika e Garancisë dhe Rimbursimit të Kthimit të Parave të Kinës 30 Dita (2020) ishte e dobishme për ju! Nëse keni ndonjë pyetje të mëtejshme, gjithmonë mund të kontaktoni Ekipin e Mbështetjes Kinsta 24 × 7 dhe ata gjithmonë do të jenë të lumtur t’ju ndihmojnë!

Po ashtu, nëse jeni duke kërkuar për një Zgjidhja Hosting e Menaxhuar me WordPress më e lirë përveç Kinsta pas procesit të anulimit të planit tuaj të pritjes, unë ju rekomandoj shumë të shkoni me SiteGround e cila gjithashtu vjen me një mbështetje cilësore pothuajse të ngjashme dhe një garanci 30-ditore për kthimin e parave.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me